Felicia

tvättning på gång

Kategori: Mina dagar

Godmorgon allihopa. Jag tvättar för fullt, hemma hos mamma faktiskt. Jag och alex orkade inte tvätta igår när vi egentligen hade tvättid för vi har så himla trötta. Har hur som helst varit vaken sen klockan 6 i morse igen, har inte riktigt vänt på dygnet ännu, men snart så!
Får spendera lite tid med mina syskon idag också då båda två är hemma idag, felix är sjuk och filippa ville inte gå till dagis om hon nu kunde slippa det! Så istället umgås dem med mig en liten stund medan jag tvättar och har mig.
Senare ska jag möta upp Olivia och luncha och snacka en massa. Ska bli mysigt eftersom vi inte setts på ett tag då jag varit i Thailand. Åkte dock och träffade henne en liten stund i Söndags också så det inte skulle dröja så länge innan vi sågs, man har ju saknat sina käraste här hemma.

På tal om något helt annat, gjorde bars i morse som jag måste smaka sen efter jag tränat. För det ska jag ju också göra idag :D Riktigt härligt att komma igång med träningen igen måste jag säga.

Thailand

Kategori: Bilder

Då har man varit i Thailand i lite mer än två veckor nu. Kom hem igår kväll men var helt slut efter flygturen och har fått jetlag. Det skiljer ju 6 timmar här och där så det tar lite tid att ställa om. Vaknade klockan 5 i morse och var pigg som en lärka, vilket inte är så konstigt. Men ikväll ska vi försöka hålla oss vakna längre så vi kan vända på dygnet. Vi har i alla fall haft det helt underbart. God mat, fint väder, bad, utflykter och massvis med shopping!! Jag har nog aldrig solat så lite som jag gjort denna semestern ;) Vi har verkligen hunnit se mycket, vilket är jätteroligt! Vi har varit på zoo, marknader, sett big buddah, elefant trekking, ö-utflykter och mycket mer.
Nog om min semester, nu blir det att laga något att äta och försöka trycka i sig det. Man är ju trots allt inte speciellt hungrig nu. Min kropp är inställd på att det är mitt i natten..

Onsdag

Kategori: Bilder

Sitter utanför alex jobb just nu, ska hämta honom innan vi ska träna och handla med mera. Tycker dock fortfarande att det är förbannat tråkigt att blogg-appen inte fungerar, för det blir så tråkiga inlägg utan bilder.. Men vad ska man göra :) Har umgåtts med min fina vän Olivia en stund idag :) vi var båda rätt trötta idag, till viss del på grund av vädret, men har varit uppe väldigt tidigt idag. Känner jag är lite seg i huvudet haha!! Men nu ska jag köra!

Tisdag

Kategori: Mina dagar

God morgon! Har nyss ätit frukost och snart ska jag bege mig och träna! Sen blir det jobb till stängning :) så det är full rulle hela dagen idag! Det enda jag fasar är att bege mig ut i kylan, jag gillar inte det alls..