Felicia

valborg

Kategori: Övrigt

Idag är det valborg och jag ska göra v mig! Ska ner i stan och möta lallis och så ska vi äta munkar :D haha Sen blir det fest ikväll! Skojigt!! Imorgon ska jag jobba igen, tjäna lite pengar. Det behöver man ju verkligen! Men nu måste jag göra v mig så jag blir klar hihi!

Torsdag

Kategori: Övrigt

Igår var det en ofantligt tråkig dag, jag var i skolan hur länge som helst kändes det som.. Det var för att vi skulle redovisa vårt projektarbete inför tvåorna och det sög. Hade gjort en powerpoint som jag skulle visa så när det var min tur så bara vörjade min dator att strula. Så där stod jag inför alla och ingenting fungerade, snacka om att jag kände mig dum...

Idag var det en kortare dag i skolan, ska äta någonting snart sen ska jag bege mig till gymmet lite senare. Ska möta lallis där och gå på indoor walking ikväll. Härligt med lite träning hihi! Sen imorgon ska jag faktiskt till skolan på min lediga dag, för vi måste bli klara med vår slutproduktion i multimedia. Men det blir en timmes arbete sen är jag fri för dagen igen :)

Tisdag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon bloggen!
Idag börjar jag vid halv 1, har två danslektioner sen slutar jag. Dock har jag massor att plugga, det där samhällsprovet... Så ska försöka plugga lite nu innan skolan och sen rååplugga när jag kommer hem. Det är så otroligt fint väder också idag, hoppas verkligen att det håller i sig så att vi slipper kylan nu! Men nu ska jag äta frukost och dricka min kopp te!

gymmet

Kategori: Mina dagar

Var uppe tidigt idag för jag skulle till gymmet och köra zumba! Det är så himla roligt och grymt jobbigt. Efter det stack jag och lalleh hit och lagade mat, det var mumsigt. Vi gjorde fiskpinnar och potatismos hihi :D Sen har jag försökt plugga, har inte så mycket i skolan nu men har ett prov som är riktigt stort så det är ungefär 200 sidor att läsa i boken. Och det provet har jag på onsdag.... skoj! Hur som har jag gett upp hoppet lite om det nu, så jag tänkte hoppa in i duschen och sådär nu för sen ska jag iväg och grilla och gå på bio med alex :)

sooooool

Kategori: Övrigt

Jag gick ut och la mig i det fina vädret vid halv 4 och somnade.. haha blir så himla trött av solen men det är så skönt att ligga ute i den. Älskar att det blivit fint väder, det är så himla underbart!! Jag hoppas verkligen att detta håller i sig, man blir så glad av det fina vädret. Älskar när det är så varmt att man kan gå i shorts till skolan, det gör det så mycket lättare att ta sig dit. Men nu är jag svettig så jag måste hoppa in i duschen!

påsk

Kategori: Bilder

Nu åker jag till morfar, Påskmiddag som väntar!

Långfredag

Kategori: Mina dagar

Idag är det fredag, och inte vilken fredag som helst utan det är långfredag så vi har ätit god frukost och myst eftersom alla är hemma. Inget jobb eller så idag eftersom det är röd dag :) Till på köpet idag så är det ju underbart fint väder, verkligen riktigt vårväder med strålande sol, kan det bli bättre?

Jag ska snart träffa lallis och hitta på något, mysigt! Sen ska jag till morfar på påskmiddag vid 5 tiden. Vi har det lite separat eftersom mormor och morfar är skilda så det blir hos morfar idag och sen imorgon blir det med mormor och farmor med mera. Nu ska jag fixa till mig, ha en bra långfredag!

Skärtorsdag

Kategori: Mina dagar

Igår kom jag till morfar och så grillade han och massa mys. Han hade gjort jättegod mat måste jag säga, och så drack vi vin och åt lite efterrätt och pratade. Sen i morse så fick jag jättegod frukost, ägg och sånt här italienskt bröd. Det var supergott! Har precis duschat och ska göra v mig lite sen ska jag ner mot stan och möta mamma. Vi ska luncha lite innan vi ska och prova balklänningen, är sååååå spänd! Det ska bli jätteroligt att se den, hihi.

till morfar

Kategori: Övrigt

Nu ska jag snart till morfar och Lotta. Ska sova där inatt så vi ska grilla och sånt mysigt ikväll, ska bli jätteroligt. Eftersom jag är där så sällan så blir det så roligt när jag väl ska dit, känner verkligen att det är vad jag behöver just nu, åka dit och mysa och ha lite roligt. Så nu hade jag tänkt att jag skulle packa klart allting så jag inte glömmer någonting, vilket jag är expert på att göra... haha!

Onsdag

Kategori: Mina dagar

God morgon, eller kanske god middag..
Jag har varit vaken i ungefär tre timmar redan så det känns mer som middag för mig haha! Så tråkigt att det inte är fint väder idag :( jag som såg fram emot solen idag eftersom jag missade den igår.. Men det ville inte titta fram någon sol alls idag.. Så då får man väl hitta på någonting annat istället då!

vill tillbaka till värmen..

Tisdag hela dagen

Kategori: Mina dagar

Idag har jag varit uppe i tid och jobbat i detta fina väder! Men det är pengar, så får man tänka. Och det ska ju vara fint väder hela denna veckan så jag får ta del av solen imorgon istället :) Efter jobb cyklade jag hem till lalleh och vi har nyss gjort amerikanska pannkakor och det var mumsigt som in i! Ska snart bege mig hem och hjälpa mamma med kvällsmaten och så måste jag slå en pling till morfar då vi pratat om att jag skulle komma dit imorgon. Glömsk som jag är har jag ju glömt ringa så jag får göra det sen :)

så fina så

Kategori: Övrigt

Igårkväll så kom lalleh hit så hade vi inte allt för mycket för oss, så fick vi för oss att fundera ut hur mitt hår ska vara på balen. Ni förstår jag har bett lallis göra min uppsättning då, för jag tycker hon är så duktig och det är så roligt att ha ens bästa kompis att göra den fina frisyren! Så satt vi och funderadwe lite och så lockade hon mitt hår lite snabbt och satte upp det lite fort bara på ett ungefär för att vi skulle se om det var något. Och jag är skitnöjd, känner mig verkligen helt sådär lyrisk över balen sen igår. Känner en sån känsla att JA, det är såhär jag vill se ut! Det kommer bli så fint, det vet jag eftersom jag är i lalleh händer ;)



Sen lockade jag även lallehs hår för skojs skull :D Det är ju så himla skönt när någon pillar i ens hår så jag fick ju vara lite snäll och mysa till det för henne också! Hon blev också så himla fin i sitt lockiga hår, det är så roligt att se för man är inte van vid att se henne i det lockiga. Men hon var så söt så :D

Måndag och det är påsklov

Kategori: Mina dagar

Jag är så förkyld så jag vet inte var jag ska bli av.. Kunde knappt sova inatt för jag fick ingen luft. Har i alla fall satt mig och pluggat lite samhälle och nu tänkte jag ta och titta på tv en liten stund innan jag ska laga lite lunch. Därefter ska jag hämta min lillasyster på dagis och vara barnvakt åt henne! Funderar på vad jag ska äta till lunch idag, vet inte riktigt vad jag är sugen på, sen ska det ju vara hyfsat nyttigt också för den delen... hmmmm. Jag kommer nog på någonting med min fantasi ;)

Så underbart nu har vi påsklov också, känner verkligen att jag behöver vila upp mig och bli frisk nu. Det är så underbart skönt med lov måste jag säga och till på köpet har det fina vädret tittat fram! Det gillar jag väldigt mycket. Tror faktiskt jag ska cykla bort och hämta filippa sen, så kommer man ut en liten stund!

Myskväll i sängen

Kategori: Mina dagar

Nu är jag hemma, kom hem för ett tag sen så har värmt lite mat och sitter nu och äter. Var riktigt gott med mat i magen och det var underbart skönt att ta på sig myskläder och bara slappna av. Är helt sinnessjukt trött och min kropp är ju inte helt frisk då jag har ont i halsen och lite smått feber...

Ska vila upp mig ordentligt nu och äta en god pannacotta senare mumsss! Sen imorgon blir det som sagt kalas för filippa :) och pappa också haha, men mest filippa! Så det ska göras mat och massa sånt imorgon och det har jag lovat mamma att hjälpa henne med! Men nu ska jag kolla vad om går på tv ikväll!

Fredag och jobb

Kategori: Mina dagar

Vaknade av en massa buller, borrar och spikar och en massa dönande. Det kom hit en byggfirma vid halv 8 i morse för att sätta in vår ytterdörr, så här var grymt kallt också, brrrr! Hur som helst gick jag upp då det inte var någon idé att försöka somna om. Märkte också när jag vaknade att jag hade grymt ont i halsen, helt svullen i halsen och grym huvudvärk :(

Har i alla fall ätit frukost och hjälpt mamma städa lite nu inför imorgon, släktkalas då. Ska klä på mig snart och sen ska jag bege mig till jobb, jobbar till stängning idag. Får ta med mig piller också så jag slipper gå och må dåligt för det är inget roligt alls.. men vad gör man inte när man behöver pengar! Så nu ska jag göra mig klar :)

Idag är ingen vanlig dag...

Kategori: Övrigt

... för idag är det flippans, pappas och farmors födelsedag! Hurra hurra hurra.
Nu har vi firat filippa och pappa lite genom att sjunga och ge dem paket. Vi har också ätit en god frukost allihopa samlade, fast filippa ville gärna in och se musse på tv;n haha! Men nu börjar klockan bli mycket och pappa och mamma ska iväg till jobb, felix till skolan och filippa till dagis så det blir mer firande ikväll. Då ska vi äta gott, blir lite som lördagsmys, felix är helt lyrisk över att han får dricka läsk ikväll haha ;) och så blir det smörgåstårta muuumss!

mums med te

Kategori: Övrigt

Idag har varit ännu en lång och tråkig dag, jag är så fruktansvärt trött, bara ligger och tittar tv i soffan. änner mig allmänt trött i kroppen.. För att komma ifrån soffan lite så var jag med och hämtade min födelsedagspresent på jobb till filippa, som jag skrev innan hade jag ju glömt den där. Nu har jag nyss druckit en kopp te, jag älskar te.

Jag är verkligen en riktig temänniska, jag dricker minst en kopp te om dagen. Jag tycker det är så fruktansvärt gott och jag verkligen njuter av att få sätta mig ner med en varm kopp te och bara mysa. Jag blir på något sätt lugn av att dricka te, det värmer i hela kroppen. Har nog fått det från mamma, varken hon eller jag dricker kaffe, vi dricker te istället. Mhhhh det är ljuvligt.

Onsdag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon allihopa! Hoppas ni sovit gott, men det har inte jag. Har så himla ont i min mage så jag ligger och myser framför tv;n nu med en kopp te. Det blir väl vad jag kommer ha för mig idag, ska eventuellt en sväng till mormor med mamma senare också men annars orkar jag inte ta mig någonstans. Mitt magonda ska väl snart gå över hoppas jag på, får vila ut det! Det segaste är att jag sett alla filmer vi har hemma och det är bara skit som går på tv....

Imorgon fyller min lillasyster 2 hela år, men även pappa och farmor fyller år. Så imorgon ska dem firas lite på morgonen och sen ska vi äta gott och mysa imorgon kväll. Glömde min present till filippa på jobb i söndags så jag och mamma får väl köra inom där sen så jag kan hämta den. Sen blir det släktkalas på lördag, så då ska det ätas tårta haha ;)

.

Kategori: Övrigt

Idag mår jag riktigt dåligt, jag har en anledning till det men det är ändå jobbigt. Mår illa, är väldigt yr och har enormt ont i magen. Så blir ingen skola för mig idag utan jag kommer ligga på soffan nerbäddad under en filt och kolla på tv. Hoppas jag mår bättre tills imorgon!

söndagsmys

Kategori: Mina dagar

Nu har jag ätit lite kvällsmat, känner att jag ikväll kommer synda genom att äta upp godiset som blev över igår. Det får verkligen bli ordning och reda nästa vecka men tycker jag har varit duktig med att hålla godiset till en gång i veckan annars så jag får unna mig lite ikväll. Är helt slut i kroppen efter allt jobb i helgen men det har gått fort.

Imorgon börjar en ny vecka, sista veckan innan det är påsklov. Det går så himla fort måste jag säga. En hel veckas ledighet och därefter så är det inte speciellt många veckor kvar innan det är bal och student. Men det ska bli skönt med lov faktiskt, känner att så mycket som jag är sjuk så behöver jag verkligen vila upp mig!

Söndag och jobb

Kategori: Mina dagar

Idag blir det jobb för min del igen, skulle börjat 12 men min chef ringde igår och frågade om jag ville börja 10 istället så det tänkte jag att jag kunde göra. Så jag åker upp med mamma för hon ska till frisören och färga sitt hår vid 10. Jobbar enda till stängning idag också så det blir många timmar, men det går fort när man har roligt haha! Så nu har jag lite bråttom men skriver senare :) Ha en fin dag!

Helt makalöst underbart..

Kategori: Mina dagar

... att vakna till solstrålar som lyser in i rummet.
Äntligen fick vi känna på det underbara vårvädret. Tråkigt nog fick jag inte spendera speciellt mycket tid i solen eftersom jag jobbat hela dagen. Kom hem för en liten stund sedan bara och ska snart kolla lite på vad jag ska äta ikväll. Blir att vi ska beställa mat från tjollen, mums, men jag har lite beslutsångest över vad jag ska välja. Jag är sugen på både en mexicansk tallrik med nachos och goda såser men även på en schnizel med persiljesmör och klyftpotatis. Jag är kluven.....

mmhh in love

Kategori: hot or not

mina fina saker som kommit!

hemskt

Kategori: Övrigt

Så hemskt, läste precis om en lärare som var på en pizzeria med sin dotter. Sen hade hon gått hem och så hade han stannat kvar en stund till. På pizzerian hade även mannens två före detta elever varit och det hade blivit bråk. När han sedan gick hem hade eleverna föjlt efter honom. Grannarna hade hört en massa smällar men eftersom det brukade låta mycket emellanåt hade de inte reagerat speciellt mycket. Dagen efter hade dottern åkt hem för att hälsa på honom så låg han död i hallen....

Torsdag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon allihopa.
jag kunde inte sova längre, vaknar varje morgon vid sju-åtta tiden och kan inte somna om. Så jag ska ta och göra mig lite frukost och krypa ner i soffan och kolla om där är något bra på tv. Eller så kanske jag letar upp en bra film och bara myser hela dagen, det är trots allt tradigt väder så då blir man inte ledsen av att ligga inomhus i soffan. Såg nu när jag vaknade i morse också att mitt skärp jag beställt kommit hem hit och sen hade jag fått ett brev att jag kan hämta mina skor i eftermiddag, så får be mamma göra det sen! Roligt det kommit.

Det är så himla synd att vädret är grått och trist, vi har stått ut med vintern hur länge som helst. Man såg verkligen fram emot våren nu.. Därför var det så skönt nu när vi hade en hel del fina dagar, de borde fortsatt i den riktningen tycker jag. Vi behöver solsken och värme här nu!!

Onsdag

Kategori: Mina dagar

Idag har det hänt både roliga och tråkiga saker. De roliga tänker jag inte berätta riktigt än hihi, ni får hålla er! Men det tråkiga var att det inte blev skola idag heller då jag är dålig. Känns som jag aldrig blir frisk så nu ska det kollas igenom min kropp ordentligt! Hoppas att det finns en orsak till varför jag mår som jag gör..

Så just nu ligger jag nerbäddad i min säng ch äter lite glass, tyckte jag att jag förtjänade faktiskt.. OCh så kollar jag på film och myser lite. Får hoppas att det går bra program hela kvällen för jag har sovit under dagen idag så är inte speciellt trött faktiskt!

Godmorgon...

Kategori: Mina dagar

... eller god förmiddag kanske?
Idag har jag ingen samhällslektion så jag börjar först klockan två med miljö. Vi gör inte speciellt mycket på den lektionen så det lär inte bli så jobbigt. Det är himla tråkigt väder ute.. Det har varit så soligt och fint vissa dagar, hade gärna sett mer av det istället för detta gråa trista!

drinkfixarN

Kategori: Övrigt

Nu ska jag gå och göra drinkar till våra gäster, har varit duktig och gjort dipp, morotsstavar samt lite chips och sånt till snacks och så ska dem få lite mousserande till det! Känner mig ganska duktig, och jag tycker det är så roligt att göra små rätter och fixa och dona. Har lovat mina kolleger på jobb att dem ska få smaka lite av mina goda kakor jag har liggandes i frysen haha ;)

Helg, underbart

Kategori: Mina dagar

Idag är det lördag, så himla skönt med helg. Igår firade vi Olivia och hade det supertrevligt måste jag säga! Idag har jag jobbat fram tills 15 och därefter så hämtade mamma mig och nu är jag hemma. Morfar har kommit hit, så vi ska fika och lite sånt, för att fira att han fyllt år. Det är inte så jätteofta vi hinner träffas så vi tyckte det var mysigt med en fika och prata lite :)

Sen ikväll ska vi ha gäster, Anders och Lotta med familj kommer hit och äter gott med mera. Så ska vi väl spela lite spel och ha det allmänt trevligt. Imorgon blir det jobb igen och direkt därefter så blir det att åka ner till stan och gå på restaurang. Min mormor har också precis fyllt år så imorgon har hon bjudit hela vår familj och hela min kusins familj på restaurang. Konstigt ellerhur!? Det borde ju vara vi som bjuder ut henne, men så har det varit i alla tider, mormor bjuder ut släkten när hon själv fyller år haha!