Felicia

down to the town

Kategori: Bilder

Nu ska jag fixa det sista, sen drar jag in till stan med lalleh, får se vad som händer och hur mycket jag orkar med mitt knä! Men skriver kanske när jag är hemma :)

Hemma från sjukhuset

Kategori: Övrigt

Hemma igen! Doktorn sa att jag slipper röntga än så länge i alla fall. Vad han vet nu har jag en blödning i mitt knä och ska ta det lugnt, inte överanstränga knät och får inte heller dansa :/ Han ska ringa mig om ungeför en vecka igen, och är det inte bättre så blir det till att åka tillbaka dit och i så fall kalla in andra läkare eller ngt. Så nu måste jag lyda och verkligen ta det lugnt om jag vill kunna fortsätta dansa framöver, samt inte överbelasta mitt knä utan vara riktigt försiktig. Men nu ska jag fixa mig lite smått, göra vad jag orkar! Ha det fint

Långhelg

Kategori: Mina dagar

Hemma från skolan nu då, riktigt skönt! Nu är man äntligen ledig enda tills tisdag! Men mitt problem med knäet är fortfarande det samma, så ska till sjukhuset om ett tag.. Så vi får ju helt enkelt se vad som händer ikväll, kul. Men man kan ju tyvärr inte köpa nya knä så får verkligen vara försiktig nu såp jag inte förstör mitt knä totalt.

Annars funderade jag på att åka in en sväng till stan med lalleh, men vet inte hur länge jag stannar med mitt knä.. så ja. Vad ska alla andra göra ikväll? 

Lev inte för att dansa, utan dansa för att leva

Kategori: Övrigt

Ohja, nu är man hemma! Och fyfasiken vad kul vi har haft idag, helt sjukt. Började med att jag och lalleh träffades i stan halv 12, drog bort till dunkers så vi var där vid 12 som vi skulle. Sen gick vi till vår loge och la våra grejer där och sånt. Vid halv 1 till halv 2 ungefär så repade vi i salen och sånt. Sen efter det tog vi det bara lugnt fram tills halv 3 då vi skulle vara tillbaka i salen igen. Första föreställningen började nu och vi var ritkigt pepp. Gick bra! Sen efter det drog jag, lalleh, amanda och elin och käkade pizza och sånt mys. Var tillbaka vid 5 tiden, och drog upp till danssalen igen, klockan 6 var det fullt med folk, och vi skulel in och dansa igen. Väl där inne gav vi verkligen allt, vi var verkligen på g! Duktiga var vi, bra jobbat tjejer! Dock har jag fortfarande problem med mitt knä, fast försökte tänka bort det dock.. var hos skolsyster innan jag drog ner i stan och hon sa till mig att jag måste röntga.. KUL(y) så blir väll läkaren och sånt imon, och jag vill lova er att jag har grymt ont nu, värker verkliegn i hela benet! Men annars har jag haft världens roligaste dag med mina töser!

Död i hela kroppen

Kategori: Mina dagar

Hemma från dansen och så nu, sitter här och äter lite. Känner redan hur död jag är i hela kroppen, men även i huvudet. Hahaha, är helt seg, helt efter.. orkar inte ens tänka. Men så blir det när vi dansar längre än vanligt, man tar ju i som fan, så man blir riktigt trött också, och sen ä det så varmt ute och det blir inte bättre i lokalen vi dansar i heller, sjukt varmt, så du blir trött och helt svettig bara av att gå in där. Och men blir ju slö av värmen också så.. Ska faktiskt gå och lägga mig när desperate housewifes slutar, behöver sova känner jag haha :) Imorgon vet jag inte om jag hinner skriva så mycket, vi får allt se! Men det är uppvisning i alal fall, så vi får se hur det går

Lets dance people

Kategori: Mina dagar

Märkte först nu att inlägget jag skrev igår kväll inte blivit registrerat och utlagt på min blogg, och allt det jag skrev fanns inte heller kvar i utkast, så jag skriver bara kortfattat då att efter skolan köpte jag skor, hittade inte gladiator som jag var ute efter, men har också letat efter högklackat. Så jag och lalleh klöpte högklackat istället, är faktiskt mycket nöjd, för nu blir man lite längre, haha! Sen på kvällen kom carro hit för att se filippa och så snackade vi och lite sånt.

Idag har jag varit i skolan, susta lektionen som var idrott var jag inte med på. Eller jag följde med, men har inet fåt så bra så.. Dem skulel simma så jag satt där och kolla, tills línus kommer och kramar mig när han är helt dyngsur.. Han gör det inte bara en gång, så tillslut är jag helt blöt och då tänker han kasta i mig, men då blir läraren sur. Så då fick jag äntligen gå, men det var inte så kul att åka hem så på bussen -.- Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för jag ska iväg till dansen! Skriver kanske när jag kommer hem gott folk! 

ta mig tillbaka till spanien

Kategori: Bilder

Åh hoppas inte ni missade americas best dance crew som var vid 6 tiden! Kollar alltid på det, det är så grymt bra, gud. Och jag blir själv enormt sugen på arr dansa när jag ser det. Sen har jag bara passat filippa lite och sånt, så inte gjort så himla mycket. Kollar fortfarande tv och tar det lugnt, orkar inte så mycket mer på söndagar..

Och jag saknar spanien, så enormt mycket! Vill bara ner där nu, nu, nu. Shoppa, sola och allt! Och det är bara 8 elelr 9 veckor tills jag åker, i alla fall runt 60 dagar. Ska bli riktigt härligt!
    

Tråkig söndag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon!
Gick upp vid halv 1 idag, åt lite frukost och sånt. Sen har jag räknat lite fysik inför provet imorgon, sak göra lite mer sen tror jag. Och ska nog även dansa, för uppvisningen börjar närma sig! Dock finns det inte så mycket att göra på en söndag, dem är så himla tråkiga! Det är även bestämt att vi ska köpa skor imon, jag och lallis, toppen. Så det blir lite efter skolan. Men nu ska jag nog ta och äta lunch och så skriver jag nog senare, ha en fortsatt bra dag

Film

Kategori: Filmtips

Sett två filmer ikväll, Pojken i randig pyjamas samt Die hard. Dock orkar jag inte skriva så mycket, frö jag är jättetrött, men die hard har nog många sätt, även jag sen innan, men den är bra. Och pojken i randig pyjamas är jättebra, dock hemsk :(
 

Båda är värda att se, verkligen!

Måndag gäller det, skoooor!

Kategori: hot or not

Åhhhh vad jag vill ha skor, dock kan jag inte köpa alla dessa samtidgt nu, men jag ska köpa skor på måndag med lallis, får se vad det blir för några, i alal fall gladiator skor!

Hoppas det fina vädret håller i sig

Kategori: Mina dagar

Då är man hemma igen. Fick skynda mig riktigt mycket när jag skulel till stan, sprang runder och yrade och glömde massa saker för jag hade så bråttom till bussen haha. Men åkte in till stan frö att träfaf eric och hans kompis fredde, kolla i affärer och åt och sånt. Riktigt fint väder är det ute också, så det var mycket folk i stan. Dock blåser det ganska mycket vilket jag hatar, håret flyger runder hit och dit haha. Men det är mysigt nere i stan, passa på att vara ute nu i det fina vädret ju :) Så ska äta ngt litet nu, sen ska jag nog åka och hyra film med mamma! Lust att se någon riktigt bra film ikväll, eller ja, vi får se vad som händer

Lördag 25 april

Kategori: Övrigt

Vaknade nästan nyss, så skönt att få sova ut! Dock måste jag göra v mig och sånt nu, så hinner inte skriva så mycket! Annars imon blir det att öva dansen med lalleh och sen måste jag plugga lite! Och sen i början av nästa vecka måste vi köpa skor, dte måste vi verkligen. Alla skro tar slut så jävla fort nu asså, och jag vill ju ha gladiator skor! Så det får jag och lalleh se till att fixa det med. Men nu ska jag in i duschen, skriver kanske senare :)

I'm home

Kategori: Övrigt

Nu är jag hemma från väla! Det var riktigt trevligt asså, hittade tröjor på stadium som jag behöver till dansen, så det var skönt. Sen köpte jag även ny foundation och underkläder. Tycker dock det är tråkigt att lägga pengar på smink och sånt, men det är ju ett måste så haha! Sen fick jag ju även pengar av mina föräldrar så det var snällt :)

Min pappa har även fixat med min mobil idag, jättesnältl av han verkligen. Han har fixat så jag i alla fall har ett sim-kort nu och kan använda min gamla teelfon sålänge till den andra kommer. Så det är riktigt skönt att i alla fall ha en mobil sålänge, och inte vara helt utan. Men dock känner jag att det är många personliga saker jag vill ha tillbaka :/

Väla, shopping time!

Kategori: Övrigt

Nu är det fredag, skönt det! Så ska bara fixa mig lite, det jag hinner, sen ska jag till väla med lalleh. Köpa tröja till dansen i alla fall, sen får vi se vad man hittar, inköpen får jag skriva om efter väla :) Men nu ska jag först hjälpa till och ta hand om filippa lite, så lalleh kommer nog hit för att se henne innan vi drar till väla. Men nu måste jag slita mig!



Precis när vi började skolan haha!

trött, men det är en bra sak, dansen har tagit!

Kategori: Övrigt

Hemma från dansen nu, pappa hämtade mig och alexandra idag, det var riktigt skönt att slippa gå ner till bussen och sånt. Är helt genom lökig, vi dansade lite längre idag, men bara lite. Sen på tisdag blir det nog ett bra tag längre bara för att sätta allt inför onsdag då det är uppvisning..

Annars är jag fortfarande bara så enormt sur över att min mobil är borta, det känns helt tomt och bara blää.. Och dem som känner mig vet att jag är inte utan min mobil, aldrig.. Så imon ska mamma och pappa försöka göra det bästa av det, så förhoppningsvis så löser det sig så fort som möjligt. Men jag kan inte ens ha en extra mobil så länge, för allt är snott, sim-kortet också :/

Fyfan vilka svin

Kategori: Övrigt

Fy vad jag är arg och ledsen. Vi skulle gå ner till bion i stan idag för att kolal film, men innan det skulel vi äta. Så vi bestämde oss för att gå till bankomaten utanför sjukhuset påvägen ner för att ta ut pengar. Jag och louise st¨år där i ungefär 10 minuter och väntar, det tar en jädra tid och kön är lång. Sen kommer henke dit och frågar mig varför jag inte svarar i min telefon, då tar jag upp telefonen och ser att jag har 2 missade samtal, jag lägger ner telefonen i väskan igen och stänger igen facket en bit. Jag och louise står kvar i 5 min till kanske, sen bestämmer vi oss för att gå enr till en annan bankomat för att ta ut pengar. Väl där nere så finns inte min mobil i väskan längre, den är nu snodd! För vi var många som gick tillsammans ner så den är inte tappad, vi gick även hela vägen tillbaka för att vara helt säkra ändå, men någon av dem 6-8 personerna bakom mig hade märkt om jag tappat min telefon. Jag och louise gick igenom min väska 4 gånger, ingen mobil. Och jag stänger aldrig av den, men när vi ringde till den var den avstängd, antagligen någon som kastat mitt simkort och satt i sitt eget.. så kul. Riktigt arg är jag.. och det värsta är att, jag vet att jag stängde till facket på väskan till hälften eller mer, nere i stan var den helt öppen, alltså någon som kunnat öppna den också utan att jag märkt. Men som sagt, ficktjuvar är jävligt skickliga, men för mig suger detta. Allt är borta, sms, bilder, kontakter, you name it..

Ge mig!?

Kategori: hot or not

  Gud vad mycket snygga saker det finns, jag vill bara ha ha och ha!

Onsdag då ja!

Kategori: Mina dagar

Blev inte till att skriva så mycket när jag kom hem igår, för jag fick plugga lite också innan jag somnade av utmattning. Jag har ju varit sjuk ett bra tag och var helt slut efter både idrott i skolan sen dans, och dessutom dansade jag längre än vanligtg för jag och lalleh lånade den andra danssalen och dansade där en timme innan vårt pass. Jag är fortfarande inte helt frisk så jagf rå se till att ta det lugnt och inte anstränga mig allt för mycket. Men idag ahr jag i alla fall bara varit i skolan, slutade tidigare idag så nu ska jag städa mitt rum sen ska jag till väla med mamma :) ha det fint skriver sen

Tisdag = Daaaans!

Kategori: Mina dagar

Jaha, då var det dags för skolan snart. Pappa kör mig dit om ungefär 20 minuter! Sen efter skolan så ska jag ner i stan en sväng med lalleh innan dansen, kanske köpa nytt puder, vi får helt enkelt se hur det blir. Sen är det dansen, :) ´Nu måste jag börja ta på mig min jacka och sånt, så jag får skriva mer sen när jag är hemma från dansen! Ha en bra dag allihopa!

Tv tittande

Kategori: Mina dagar

Sitter och kollar på 2½ men nu! riktigt bra är det, :) Imon ser dagen ut såhär:

Skolan
Möta lalleh i stan
Gå lite i stan
Dans, har saknat mina sockertoppar!
Äta
Kolla desperate housewifes

Måndag, måndag, måndag

Kategori: Mina dagar

Varit hemma från skolan idag med, legat och kollat th city hela dagen, kollar faktiskt fortfarande tv då jag inte orkat göra så mycket mer just nu. Men imon blir det nog skola för min del, för det är dans sen och den vill jag inte missa, för vi ska göra klart I'm not pop. Man vill ju hels kunan danserna till uppvisningen som närmar sig nu. Men jag får ta det lugnt, för vill helst se till att bli riktigt frisk nu, är så himla hängig, och det är inte så kul att vara hemam längre, och bara ligga i sängen. Men nu blir det lite mer tv ett tag, skriver nog sen :)

Ni har det bra i himlen

Kategori: Övrigt

Nu ikväll har jag varit runder på lite olika bloggar, inte vilka bloggar som helst, utan barn som dött.. Att sitta och läsa vad föräldrarna skriver, det gör en tårögd. Hur starka dem är som bara orkar skriva och berätta om det, men tänk tanken på att mista en av de människorna du älskar mest på hela jorden. Många har säkert misst någon nära, och vet hur hemskt det är. När jag läste om dessa barnen så kom jag att tänka på anton..

Anton Håkansson som dog i somras, han skulle fylla 15 år. Han hade verkligen hela livet framför sig, men han fick inte uppleva det. Det var en tragisk olycka, och vi alla var så upprörda. Men först ville vi inte fatta det, att anton inte längre fanns. Det gjorde så ont.. Vi alla fick vara starka och stötta varandra. Men jag kan fortfarande spela upp heart full of pride i huvudet ibland, den låten som dem sjöng på hans begravning. Även Joakim var en av dem som dog.. Och jag minns även det så väl. Usch, det var så många som dog förra året, man vill bara inte förstå det, dte är förfärligt.

Det är alltid hemskt när någon man känner dör, men det är fruktansvärt att unga som har hela livet framför sig ska dö. Allt dem skulle gjort, bilda familj, resa, uppleva en massa saker som dem inte redan upplevt. Man vet aldrig vad som händer, man ska vara rädda om varandra. Men aldrig kommer vi glömma hur mycket vi saknar våra älskade som tagits ifrån oss, vi får fortsätta kämpa. Ni har det säkert bra i himlen, precis som ni förtjänar!

Så kom polly

Kategori: Övrigt

Sitter och kollar "så kom polly" på tv, haha den är faktiskt ganska rolig. Men roligare är det att jag och lalleh sitetr vid msn samtidigt och disskuterar filmen haha. Vi har våra åsikter asså hahaha! Alltid lika roligt :D Och vet ni vad vi också hatar mest, reklam! Inte nog med det, när man kollar film och det blir reklam, så efter den grymt tråkiga reklamen, så har dem ju klippt bort en bit från filmen liksom. Dem börjar ju längre in i filmen, det är ju skit dåligt ;s Men nu ska jag titta klart filmen sen sova s jag blir frisk!  

Söndag 19 April

Kategori: Mina dagar

Idag har jag inte heller orkat göra så himla mycket, min kropp verkar inet vilja bli frisk. Men jag följde med familjen till ängelholms djurpark, kom hem för ett tag sen. Jag tyckte det var jättekallt och frös bara, men felix tyckte det var rätt roligt. Men jag ahr ju inte varit ute så mycket nu dem senaste dagarna så det avr ändå rätt skönt att bara få komma ut en stund i det fina vädret. Så nu ska jag krypa ner i min säng istället :)

Om tio minuter ungefär så börjar americas best dance crew, det ska jag ju självklart kolla på, och sen gossip girl. Blir sån tv kväll för mig ikväll.. Blir nog inte skola för mig imon heller, mamma tycker jag ska vara hemma. Och det är väll bäst så, så jag blir frisk, för sen vill ja ju dansa på tisdag!

Fortfarande sjuker, inget roligt

Kategori: Övrigt

Nu kollar jag på någon helt konstig film, eller ja filmen kanske inte är så konstig, kanske jag. För jag fattar i alal fall inte ett skit av filmen längre. Men fortsätter kolla lite till, deb är väll snart slut, haha! Så jag kan tyvärr inte berätta vad den handlar om, då jag fortfarande inte riktigt fattar mig på den, :) Sen ska jag faktiskt sova, och se till att bli frisk, för de vill jag verkligen!! Så ha en fortsatt underbar natt ni som inte tänker sova!

Landgång ikväll, mums!

Kategori: Mina dagar

Nu har snart hela denna dagen gått, jag känner mig fortfarande hängig och sjuk. Så jag får se till att ta det ännu mer lugnt nu. Hoppas att det är något riktigt bra på tv ikväll, det skulle väll vara 10 orsaker att hata dig på tv ikväll? Har för mig det i alla fall :) Då har man något att kolla på i alla fall, annars ska jag bara gå och käka lite smått nu. Blir landgång, mums! Får se om jag orkar skriva senare, annars krya på alla oss sjuka! :)

a time ago

Kategori: Bilder

Jag är fortfarade sjuk idag, vilket är riktigt segt! Så för min del har det bara blivit att sitat här vid datorn och fixa lite med bloggen. Dock orkar jag inte ens fixa färdigt, men det gör inget! Jag får krya på mig så jag snart kan gå ut i solen, riktigt fint väder är det :) Och när man kollar igenom dator hittar man ju en massa gamla bilder, riktigt kul. Tror jag ska lägga in vissa faktiskt, haha!

2007

  

2008

  

2009

  

Friday

Kategori: Mina dagar

Idag började det med att jag tog hand om Filippa när mama och pappa skulle åka och hämta vagnen. Sen har vi haft gäster här, morfar, farmor, mormor, helen, eva och emelie. Dem kom hit för att fika och se Filippa med mera. Själv är ma fortfarande sjuk så jag ahr varit lite hängig hela dagen ¨måste jag säga.. Sen nu ikväll åkte vi upp för att köpa tacos på väla och ta med oss hem, och det bästa var att vi hämtade min telefon samtidigt. Riktigt glad över att jag har den nu igen!! Så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla den gröna milen hade jag tänkt mig :) Ta hand om er

Tisdag/Onsdag

Kategori: Mina dagar

Har mycket att stå i nu därför är jag så himla seg! Men kortfattat så är det såhär:

Idag
Åka till skolan
Hem
Äta och packa
Dansen
Sova typ

Imorgon
Åka till skolan
Bli hämtad vid 2 av mormor
Träffa min syster i lund (nyfödd)
Hem
Kanske plugga lite smått
Greys
Sova

Påskdagen

Kategori: Mina dagar

Nu är påskdagen över, har ni fått något fint? Själv har jag fått godis och pengar och såhär. Blev inte till att göra så mycket denna dagen, först kom folket, så blev det bara att äta gott, kolla robinsson och sånt. Sen gick det någon annan film på tv, den avr helt okej faktiskt. Sen blev det till att kolla på rysaren "dark water". Jag har dock redan sätt den kom jag på, men den är helt okej den med. Tycker faktiskt inte den är så läskig haha, men ja. Så den har nästan precis slutat! Ska lägga mig i sängen snart, och sen ska jag nog ringa alex. Så får se till att inte somna nu, vilket jag gjort direkt när jag lagt mig annars -.- Riktigt trött är jag hela tiden, fast jag sover mycket.. Men det går nog över :) Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa, hoppas ni haft en bra påskdag!

Riktigt snygg bild på mig och min bror för något år sen haha!

Dooooo it all night

Kategori: Övrigt

Jag är riktigt seg idag, men nu har jag i alal fall gjort v mig lite, eller ja ytters lite måste jag säga. Men orkar faktiskt inte fixa mer.. Gäster och såhär, så vi ska väll äta om en timme ungefär. Annasr glad påsk på er alla :) Ikäll får ni kränga påskmat! Jag tröttnar dock ganska fort på påskmaten, men ikväll tycker jag faktiskt att det ska bli gott. Och för er som undrar så sitter jag fortfarande och sjunger på "do it all night", alex som gjort så att jag ahr fått den på huvudet hahah.

Baby we can do it, we can do it all night, put your body right into it and we do it alright, people sing and people dance untill the sunlight, and we gonna do it all night!

Do it all night

Kategori: Filmklipp

Har denna låten på huvudet, och har haft det sen i onsdags/torsdags
 

Fredag 10 april

Kategori: Övrigt

Sitter hemma hos olivias bror marcus, vi ska göra v oss här för vi passar marcus kompis hund. Sen blir det nog ner i stan och grilla istället för b-hof. För sista tåget hem från b-hof går vid 11 och då är det inte alls lönt.. Men vi ska ha lika roligt för det. Sen tror jag Olivia sover hemma hos mig, så nu ska jag dra mig från datorn och fixa mig istället. Ska ni ner i stan så hör av er!

Ikväll?

Kategori: Övrigt

Återigen, fint väder! Kan det bli bättre? Vi har haft riktigt fint väder hela lovet, det har bara regnat en kväll av alla dagar. Så jag ska göra v mig nu snart, sen blir det upp på väla med lallis, efter det ska jag träffa olivia, sen ska vi väll kanske till b-hof! Allt är inte riktigt klart än, så det frå ni reda på mer om senare. Nu ska jag börja fixa mig i alla fall, ta hand om er :D 

Att skejta är inte så lätt som man tror

Kategori: Mina dagar

Ja idag då, åkte in till stan vid 1 tiden för att träffa Alex. Han skulle lära mig skejta, haha vilket inte gick något vidare, till slut kunde jag väll i alla fall lite. Ja inte så många kommentarer på det haha, sen skulle jag träffa Hetta, blev inte jättemkt av det, hon var tvungen att skynda sig tillbaka hem och jobba sen. Så då drog jag hem till alex, chilla där istället. Haha så söt han var, skulle sy. Det var verkligen dagens höjdpunkt haha, sen efter några timmar så drog vi oss ner i stan igen, och träffade massa folk, men det var ruggit kallt nere i stan så jag stannade inte så länge! Ska lägga mig i sängen nu snart, under täcket och värma mig. Sen blir det antagligen till att ringa alex. Puss på er

ja, typ såhär.

Kategori: Bilder

Underbart väder, verkligen

Kategori: Mina dagar

Åkte då in till stan för att träffa Josefine, var där vid 2 eller något. Så gick vi till mezo för att fika. Snackade och myste i det fina vädret bara! Sen efter det så gick vi lite på stan och kollade lite i affärer, och vi båda blev så sugna på att shoppa en massa. Tänk man hade vunnit på lotto elelr något, jag och josefine hade åkt och shoppat direkt vill jag lova. Men efter vio jhade kollat i affärer så drog vi oss bort mot gröningen, gick en sväng där. Sen drog vi oss bort mot knutan och hemåt, och här sitter jag nu, kom hem för en 20 minuter kanske. Ska snart ut igen, men nu för att träffa min kära kompis lalleh. Njut nub av det fina vädret allihopa!

konstig dröm?

Kategori: Övrigt

Att skriva igår när jag kom hem var ingen bra ide, för jag var sjukt trött och somnade nästan direkt. Så det blev inget inlägg då tyvärr. Men det var mysigt i alla fall! Träffade ida  och snacka massa, så det avr en trevlig kväll! Dock drömde jag en sjukt konstig dröm inatt, den var riktigt konstig vill jag lova, det var riktigt mycket olika folk med i den och handlingen var väldigt konstig, förflyttade sig till massa olika platser, och sen höll jag på att dö och det ena och det andra! 

Men nu måste jag göra v mig, för jag ska träffa Josefine sen! Och ska helst bli klar i tid så jag slipper stressa och ha mig. Men närjag kommer hem så ska jag skriva igen, det lovar jag! Ha dwet fint så länge 

Tisdag 7 april

Kategori: Övrigt

Såhär är det idag, att jag har inte ritkigt tid att skriva, för jag måste göra v mig och såhär innan jag ska träffa ida, men jag skriver senare idag när jag kommer hem igen! Då har jag förmodligen mer tid att skriva, så ha det fint så länge så ska jag bara stressa sönder lite!

Vårkänsla, vår pågång?

Kategori: hot or not

Kom nyss hem från stan, var inte där så länge, men gud vad det är skönt väder, man behövde inte ens jacka på sig! Känns verkligen som att våren är påväg nu. Skönt det i alla fall. Och vad som påminner mig om vår/sommar är skooooooooor! Vill ha gladiator skor nu till våren, men vet inte vad för några, men för er som inte vet vad gladitorskor är så kommer bild. Och ska man ha bruna eller svarta, kanske blir ett par av varje.

Underbart väder

Kategori: Mina dagar

Idag har jag varir i stan en sväng, träffat patric! Man får ju passa på att vara ute och njuta i det fina vädret, så därför ska jag även in en sväng i stan med lalleh sen. Ska bli mysigt, kanske ta lite kort och sånt! Så jags ka väll fixa mig lite och sånt snart, och käka innan jag åker ner i stan. Så får vi välls evad som händer, det är ju hif ikväll också så många kommer väll vara där. Men kanske man kan hitta lite roligt folk i stan ändå, som inte sitter och nördar vid sina datorer, haha! Men jag och lalleh kommer nog på vad vi ska göra faktiskt! Och nu ska jag slita mig från datorn, skriver kanske när jag kommer hem!

05-04-09

Kategori: Övrigt

Vaknade för ett tag sen, har käkat lite och så. Vet inte riktigt var dagen bär av, förhoppningsvis hinner jag träffa Jakob idag, eftersom han åker till cypern imon. Men annars har jag inte planerat något! Och det är inte speciellt fint väder nu längre hellerm vill ha solsken och värme..

Och jag är så himla sugen på att shoppa, men måste spara mina pengar. Vi får väll se hur det går :) Tror jag ska försöka hinna en sväng inom väla idag i alla fall, skriver nog lite senare!

Kan man vara tröttare

Kategori: Övrigt

Jag känner mig så enormt trött nu, så det är helt sjukt! Skulle kunna somna här, just därför ska jag gå och lägga mig och sova när som. Men Benny och Mattias drog nyss hem så jag har bara fixat mig inför sängen. Och så hoppas man att det är lika fint väder imorgon när man vaknar som vi haft idag, det hade ju inte varit helt fel. Men godnatt på er alla nu

Äntligen det efterlängtade påsklovet

Kategori: Mina dagar

Igår: Slutade jag skolan vid ungefär halv 12. Drog ner i stan för att träfaf ida och snacka och lite sånt. Sen vid 3-4 tiden drog jag mig hemåt. Så mötte jag olivia, så drog vi hem till mig och sola och sånt, sen cyklade vi bort till tofta för att kolla när min bror spelade fotboll, och min bror blev skadad, stackare! Sen stack vi hem och gjorde v oss, sen drog vi in och käkade och myste i stan och lite sånt. Sov gott när jag kom hem kan jag säga!

 Idag: Drog jag in till stan vid 3 tiden, träffade eric och robin en stund, sen drog jag ner i stan och träffade benny och mattias och två killar till. Har ju varit så fitn väder, så man vill njuta av varje miut i det fina vädret. Sen drog jag mig hemåt, och har ätit och såhär nu. Sen är benny och mattias påväg till mig, blir nog bara att chilla ikväll, är faktiskt jättetrött.

Come on and..

Kategori: Övrigt

.. DAAAAAAAAANCE!
Jag är fortfarande ganska pepp efter dansen, haha! Det var sista gången innan påsk nu, så man gav verkligen järnet, känner redan vilken träningsverk jag har i rumpan och i mina lår. Men det är skönt, för då vet man att man jobbat bra. Efter danse hämtade mamma mig och alexandra så vi slapp ta bussen och sånt, det var riktigt skönt. Sen käkade mamma oc jag bakad potatis som hon köpt, för felix och pappa är och kollar på rögle. Och ikväll ska jag ta det lugnt och sova tidigt för jag är så trött hahah, sjukt trött är jag, mest efter dansen! Men haaaa det fint så länge, för det ska jag shalalal

1:a April

Kategori: Övrigt

Hann inte direkt skriva så mycket igår efter dansen, eller jag ingenting rättare sagt. Var helt slut så såg bara desperate housewifes sen somnade jag! Men i alla fall, idag har jag varit i skolan, och som sagt så är det första april idag, då får man luras! Och självklart har jag blivit lurad, en himla massa. Så det ska bli skönt när det är över haha! Annars har jag bara kollat igenom lite spanska som jag har tills imon, och snart ska jag träffa cajsa, så ska vi ut & gå en sväng. Det har varit så himla fint väder idag, så det känns skönt, nu längtar man extra mycket till sommaren! Och snart är det påsklov också, så efterlängtat, jag har så himla svårt att vakna på morgonen, tycker det är så jobbigt att gå upp ur sängen, och ibland stänger jag av alarmet och somnar om. Så det ska bli skönt att få vara ledig och sova ut och få påskägg med massa godis och annat :)