Felicia

vad tycks!? riktigt läcker!

Kategori: hot or not

nya ikea

Kategori: Mina dagar

Kom precis hem från "invigningen av ikea". Dem öppnar ju först butiken imorgon bitti men dem har film nu utanför och ska visa en fyra stycken tror jag det är, så det är i princip meningen att folk ska stanna kvar så länge och sedan vara först in i butiken! Men jag och lalleh orkade inte mer, det var ganska kallt nu i luften så vi valde att sticka hem. Vi ska dock dit imorgon efter skolan och kolla in hur det ser ut där, skoj :) Men nu ska jag bege mig till min säng, krypa ner i värmen vill säga! Men först måste jag hämta något att dricka, är sugen på mjölk. Finns det något godare än iskall mjölk!?

Tisdag hela dagen

Kategori: Övrigt

Slutade som sagt tidigt idag, men har varit duktig och pluggat ett tag när jag kom hem. Tänkte hoppa in i en dusch nu snart, och sen blir det att ta hand om filippa en stund! Skriver senare :)

seg uppdatering

Kategori: Övrigt

Inte skrivit på ett tag nu, ber om ursäkt för det! Sitter här hemma nu, har så himla ont i min mage, inte alls roligt. Imorgon har jag endast två lektioner i skolan för dansen har inte börjat än, den börjar först nästa vecka och då är min klass i norge, men tror inte jag missar så himla mycket ändå!

På tal om norge så ska väl det bli ganska spännande, men det kommer nog bli ganska tuft. Det sägs ju att det är väldigt ansträngande, men dem som varit där säger även att dem tyckt det varit underbart roligt. Hade dock gärna velat ha fint väder, men hörde att det snöar i norge just nu..

fanta & rosé

Kategori: Filmklipp


denna spelades hela tiden på rhodos, verkligen överallt! inte världens nyaste låt direkt men ändå, blir lite utav en saknad när man hör den haha

kortfattat

Kategori: Mina dagar

Fått mitt schema idag, ser väl ut sådär. Fredagarna är i alla fall softa, då slutar jag redan halv 12 så där finns det inget att klaga på! Annat är torsdagarna har håla och sen slutar jag kvart i 5.. Men ja har annars ett hyfsat schema så ska absolut inte gnälla :) Ska faktiskt lägga mig i sängen nu snart för jag är grymt trött och hostar sönder min hals!

nya jeans

Kategori: hot or not

Äntligen kommer jag in på min blogg, förste vid ett antal tillfällen igår men kunde inte komma in och skriva något. Var i alla fall hemma från skolan igår, mamma tyckte det var bäst med tanke på min hosta. Idag har jag inte heller varit i skolan då vi endast behövde skriva en skiss till vårt projektarbete och det gjorde jag och louise hemifrån.

Så den skissen gjorde vi idag och efter det begav vi oss upp mot väla, där mötte jag lalleh och så gick vi runder och kollade lite nya kläder. Det var ett bra tag sen jag gick på väla nu så det var ganska roligt, var ute efter ett par nya jeans och väska, hittade dock ingen ny väska men ett par nya jeans fick jag med mig hem. Har ganska svårt att hitta jeans som jag tycker sitter snyggt så betalar hellre lite mer, men dessa blev jag jättenöjd med, ett par halvljusa tiger jeans från solo!

Hemma från rhodos

Kategori: Mina dagar

Hemma från min semester nu, har väl fått ganska mycket färg och haft en helt underbar vecka. Den har bestått av sol, bad, fest och massa mer. Har dock inga bilder än, då alla bilder finns på kompisars kameror men lägger upp så fort jag får dem.

I alla fall så har vi som sagt festat, utelivet var mycket roligare än jag trodde det skulle vara. Men vi har även legat på stranden och vid polen och solat. Vi bestämde oss också för att boka in utflykter att sticka iväg på, så vi bokade ut i det blå och dykning. Måste säga att det var värt pengarna, den första innebar att man åkte med en båt till massa olika fina ställen och badade, och vattnet var helt kristallklart! Dykningen var däremot riktigt grym, med tuber och allt. Var en riktig upplevelse, så det måset jag säga att jag gillade!

Sen träffade vi en massa folk, både folk vi kände sen innan men även en massa nya människor! Så det har varit en toppen semester, men det är faktiskt väldigt skönt att komma hem med. Saknat min familj och mina vänner, så utöver min familj träffade jag lalleh idag! Riktigt härligt att träffa dem.

Nu ska jag fixa mig för kvällen och lägga mig i tid så jag kanske blir frisk. För jag har under semestern blivit sjuk, haft lite feber och hostat som in i, då jag har astma blri det lite värre, hade inte medicinen med heller så har hostat sönder mina stämband. Så de senaste 3 dagarna har jag suttit upp och sovit, men roligt har jag haft för det, men nu ska jag vila ut!

snart !

Kategori: Övrigt

Har nyss kommit ur en dusch, ska börja packa ihop det sista nu innan jag ska äta och sen bär det av hem till louise! Taggaaaa, om några timmar åker vi :D Men nu åker man ifrån alla igen, det är dock tråkigt.. kommer sakna familjen och min lallis, får springa hem till henne direkt när jag kommer hem!!

inför rhodos

Kategori: Mina dagar

Håller på att packa för fullt nu, ska ha med en massa. Har varit på väla redan och växlat pengar så det är gjort i alla fall, känns ganska skönt! Louise påminde mig precis om kortlek och sen ska vi försöka fixa högtalare med mera också. Så det är en del att tänka på men jag tror det blir bra! Efter det ska jag träffa lalleh, gå en sväng på väla, snacka massa och mysa innan jag lämnar henne.. Kommer sakna henne nu igen!!

Sen ikväll bär det hem till louise, snacka lite skit med brudarna och möjligen sova innan mamma hämtar oss och kör oss till flygplatsen. Kommer bli toppen, får inte glömma kamera bara för lite bilder vill man ju ha! Men nu ska jag fixa färdigt så jag slipper stressa, hörs sen !

home from spain

Kategori: Övrigt

Hemma från spanien nu! Är helt sjukt trött måste jag säga, varit uppe sen klockan halv 7 imorse, och sen var planet försenat 1 timme. Riktigt härligt att vara hemma och ikväll ska jag träffa lalleh, vi har inte sett varandra på 3 veckor, riktigt länge. Så har saknat henne massor och ikväll ska vi mysa och snacka lite med mera.

Imorgon måste jag börja packa om igen eftersom imorgon natt börjar min resa mot rhodos. Jag, matilda och louise flyger till rhodos tidigt på söndag morgon så mamma ska köra oss till flygplatsen imorgon natt. Så har en del att fixa och ta itu med nu när jag kommit hem.

packa, växla pengar...

Kategori: Mina dagar

Godmiddag, jag har precis ätit lunch. Slutade jobb vid tre tiden och begav mig hem efter det. Nu ska mormor snart hämta mig, så ska jag växla pengar, köpa present samt godis till min lillebror som jag måste ha med mig till spanien. Efter det sak jag packa det sista inför resan så jag inte glömmer något. Morfar hämtar mig vid två tiden inatt och kör mig till kastrup. Sen får man sitta där själv i några timmar, men får fika och sysselsätta mig med något!

cardinal igår

Kategori: Mina dagar

Ja det blev en hård utekväll igår, vi satte oss på beach club först och förfestade lite småt innan vi begav oss vidare till Cardinal. Var riktigt mycket folk ute igår också, så det var trevligt! Hade duktigt ont i fötterna idag och ska jobba på det, men man får stå ut! Ikväll ska jag vara med Olivia, men slutar inte jobb förrän vid 8 ikväll så blir efter det :)

utekväll med tjejerna

Kategori: Mina dagar

Godmorgon eller kanske ska säga godmiddag! Har jobbat en stund idag, och efter det fick jag för mig att boka flygbiljett till spanien. Så tråkigt väder som vi har hemma och det är så tyst här, så börjar väl sakna familjen lite. Åker ner nu på fredag och kommer hem en vecka senare, sen när jag kommer hem bär det av till rhodos!

Men nu ikväll ska jag i alla fall vara med matilda och louise, vi ska ut ikväll. Så sak packa mina grejer frö ikväll sover jag hos louise och imorgon är det jobb ikväll. Skriver jag inte mer ikväll så skriver jag imorgon!

jobb jobb jobb

Kategori: Mina dagar

Har jobbat idag, så lagade nyss lite mat och nu väntar på Olivia. Ikväll blir det nog inte allt för mycket gjort, för jag ska ha öppning på jobb imorgon, vilket betyder att jag ska gå upp tidigt! Men sen imorgon ska jag vara med Louise och Matilda och då ska vi nog ut, så det är ganska skönt att bara ta det lugnt ikväll.

Har även sån himla lust att boka flygbiljett till spanien och åka ner till min familj, och värmen! Ska bli så himla roligt att dra till rhodos sen, nu är det mindre än två veckor kvar, underbart! Men nu ska jag ringa mina föräldrar och kolla hur dem har det, sen ska jag nog börja kolla upp vad jag och olivia ska laga för något gott till ikväll!

my day

Kategori: Dagens outfit


skjorta från zara
shorts från zara
stövlar från trampolin

tips på mat ?

Kategori: Mina dagar

God dag allihopa! Har jobbat idag, och efter det har jag ätit lite lunch då jag var så himla hungrig. Hade täntk jag skulel handla iag påväg hem från jobb, på iva här borta. Vad jag inte tänkte på var att dem stängde klockan 3 idag så jag hann ju inte det. Och måste handla på en ica butik eftersom jag fått mammas ica kort. Så mormor fick hämta mig så körde vi ut ica maxi i hyllinge så jag fick handlat, så nu har jag grejer så det räcker ett tag!

Funderar lite på vad jag ska äta ikväll, något förslag !? Funderade på spagetti och köttbullar, sån riktig lady och lufsen mat, men sen kände jag att jag ville laga något mer fint och nyttigt med sallad och avokado och sånt, men jag vet inte riktigt. Kan inte direkt komma på något jag är sugen på..