Felicia

update

Kategori: Mina dagar

Jag är seg på att uppdatera jag vet, men det är så mycket annat som ska göras så ibland blir det lite svårt att hinna med. Har tagit studenten nu, så nu är det arbetslivet som börjat. Känns verkligen konstigt att ha slutat skolan, kan inte riktigt förstå det. Häromdagen när jag var ledig så satt jag och funderade över om jag behövde plugga någonting eller sådär, men kom till slut på att jag går inte i skolan mer så jag har inga läxor att göra.. Det är så skönt, underbar känsla att ha fått springa ner för kärnan och skrika och vissla i sin visselpipa!! Men kommer sakna min klass, det kommer jag verkligen..

Tänkte jag ska lägga upp några bilder från studenten också, men dem är på mammas dator där hemma så det får jag göra när jag kommer dit ikväll, vi ska nämligen bli bjudna på mat och lite sånt ikväll!!

arg, ledsen, irriterad, you name it

Kategori: Övrigt

Sämt på att uppdatera är jag men det händer så himla mycket runt omkring en just nu! Och jag var så glad i morse men nu vände allting. Var och hämmtade min studentmössa och den är fel, IGEN. Trötta mig.. Det var tredje gången jag hämtade den nu.. Jag orkar verkligen inte detta. Inte nog med att det är mycket som händer och mycket man ska hinna med, klart saker och ting ska bli fel också. Just my luck. Arg.