Felicia

torsdag

Kategori: Mina dagar

Gud vad kass jag är på att uppdatera, men har faktiskt varit sjuk och sen jobbat en massa. Jobbar himla mycket nu men det blir goa pengar :) Imorgon ska jag på födelsedagsfest till Cajsa, ska bli superroligt! Sen ska jag ut på restaurang med släkten och fira mormor på lördag efter jobb. Så det blir full rulle denna helgen. Sen söndag blir det att spendera lite tid med Olivia efter jag jobbat! Nu ska jag ta och laga mat för jag börjar bli hungrig och den kan alltid stå på eftervärme tills alex kommer hem :) godkväll !

Footloose

Kategori: Filmtips

Såg filmen Footloose för ett tag sen. Jag tyckte den var helt okej, absolut sevärd. Den handlar om Ren som flyttar från en storstad till en liten håla efter att hans mamma dött. Här är det förbjudet att spela hög musik och dansa, vilket Ren älskar och han försöker därför ändra denna lag. Under tiden blir han förälskad i sin motståndares, Pastorns, dotter. 
Så det är lite romantik och en del dans.

sjuker

Kategori: Mina dagar

Jag är sjuk igen, typiskt mig och mitt immunförsvar.. Mådde så jäkla dåligt igår, frös så jag skakade tänderna och hade ändå en vanlig tröja + 2 tjockare tröjor över. Och jag hostar så jag vet inte var jag ska bli av, min astma ofc!
Så jag sitter och tycker synd om mig själv, haha skoja! Tycker mer synd om min lillasyster som har både halsfluss och lunginflammation, stackaren..
Nu ska jag kolla om det går någonting bra på tv, eller får jag se en bra film eller något. Får se vad jag kan hitta :)

söndag

Kategori: Mina dagar

Då var helgen över, himla fort har det gått! Har jobbat hela helgen så har inte hunnit med så mycket annat. Imorgon ska vi dock ha en mysig frukost med jobb, på bergs. Vi ska dit och äta lite gott och sen blir det att träna med Elin :) Nu ska jag ta och laga mig lite mat, för är hemskt hungrig! Får se vad vi har hemma ;)

torsdag

Kategori: Övrigt

Godmorgon. Morgonen är fortfarande ung men har varit vaken en bra stund redan! Ska få en form av massage kallad zonterapi av mamma idag, för att se om det kan hjälpa mot att jag återfår urinvägs-/njurbäckeninflammation. Får hoppas det kanske ger med sig. 

frukost

Kategori: Övrigt

God morgon. Fin dag att vakna till, lite blå himmel och sol :) Är dock fortfarande sjuk som sagt får ädå ligga inne idag. Men nu är det på väg att bli vår och det kan jag glädjas med! Nu ska jag ta min penicillin och den måste jag ta i samband med mat, så har gjort en liten god frukost. Blev en mango smoothie och en liten knäckemacka :)

sick

Kategori: Övrigt

Då var man sjuk igen, orkar inte!! Varit hos doktorn hela morgonen.. Men mormor bjöd på lunch efteråt så jag fick en god varm macka i magen. Så idag får jag trösta mig med att sitta vid min fina macbook och surfa lite och kolla på lite goa serier. Ska se de resterande avsnitten av 90210 som jag inte hunnit kolla på ännu och bara mysa. 

my lovely jacket

Kategori: hot or not

Detta är min fina skinnjacka som jag köpte igår!  Man ser kanske inte jättebra på bilderna men det är ju ett ungefär i alla fall ;)


söndagsmys

Kategori: Mina dagar

Sitter framför min fina dator nu ikväll och kollar runt på internet. Den är så himla praktisk, väger verkligen ingenting och har en massa fina funktioner! Måste säga jag är himla glad jag köpte den nu, så man kan börja lära sig den ;) det skiljer ju sig lite från hela det där windows stuket.
Men idag har jag faktiskt gjort mig ett inköp till. Köpte mig världens finaste skinjacka från cirkus idag, åhh vad jag älskar den. Den är beige, riktigt fin beige färg är det också, i riktigt skin med en sne dragkedja. Ska ta bild imorgon!! 

Nu ska jag ha en riktigt mysig söndagkväll med min älskling! Får se om det bjuds på något gott, men i alla fall en bra film och lite mys. Sen är det ny vecka igen :)

Mars 3, 2012

Kategori: Mina dagar

Då var det lördag! Sov länge för första gången sen jag kom hem från Thailand. Gjorde scones till frukost vilket var riktigt gott med tanke på att det var ett tag sen man åt det ;) Sen åkte vi en sväng ut till väla för att hämta alex kläder och faktiskt så köpte jag mig en macbook, har ju varit lite sugen på det och nu tyckte jag att det var dags! Och jag är mycket nöjd, sitter och nördar lite vid den nu när jag är ensam. Olivia lämnade mig precis. Vi har lagat god mat och sen sett på gladiatorerna, det var ju semifinal!! :D Sen såg vi på film och åt gottis och myste, en tjejkväll helt enkelt, med min finis.
Nu blir det snart sängen då jag är himla trött. Krypa ner där och vänta på att min älskling ska komma hem!