Felicia

ut och springa

Kategori: Mina dagar

Har varit i stan nu ett tag, och jag köpte faktiskt mig en odd molly kofta. Har velat ha en sån länge, det är ganska många som har den men jag tycker den är jättefin :) Det blev en röd! Kan visa den sen, men nu ska jag och olivia ut och jogga i skogen! Sen blir det att laga god mat och senare ikväll ska vi nog in till stan med kompisar. Blir kanske volleyboll med marcus och gänget, som igår! Men nu ska jag göra mig klar :)

stan

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Är uppe it di för vår städerska ska komma vid 10, och vi måste sticka någonstans då. Jag ska hem till Olivia, så har vi planerat att gå ut och gå och eftersom det inte är fint väder blir det nog stan efter det. Ska kolla om de fortfarande har rea i stan, på circus och zebra. Älskar deras kläder och det blir ganska mycket rea med 50%. Men nu måste jag skynda mig så jag blir klar och hinner äta innan städerskan kommer, vi hörs sen :)

solstolar

Kategori: Övrigt

Vaknade hemma hos olivia imorse, så stack vi ut och gick en runda! Sen begav jag mig hem till lalleh och har solat där tills nu, är nyss hem kommen och nu ska jag duscha och fixa mig med mera, sen kommer victor.
Glömde berätta igår om våra nya solstolar, haha ganska roligt. För har aldrig sett såna förr, men dem är helt underbart sköna! Man kan ligga där och gunga i dem, somnar hur lätt som helst. Gillar dem starkt!!

myskväll med olivia

Kategori: Mina dagar

Godkväll, sitter hemma hos olivia denna kväll! Dagen började med lite sol, var barnvakt till min lillasyster några timmar på dagen och sen var jag ute och gick, 7 km. Kan säga att det var riktigt jobbigt, för det var så grymt varmt så fick nästan svårt att andas. Men det var bra med motion!
Sen kom olivia till mig så åt hon med min familj, blev grillat. Var riktigt gott måste jag säga, och sen hade mamma gjort en jordgubbspaj också, så vi fick med oss lite som vi kunde äta hos olivia. Så satte vi oss ute och lyssnade på musik och snackade lite, och nu sitter vi framför tv;n och kollar film. Det är filmen the breake up som går på kanal 3 ikväll!

frukt och grönt

Kategori: Mina dagar

Dagen började med gråa moln och massa blåst, men helt plötsligt ändrade vädret sig och nu är det ganska varmt och solen lyser mellan molnen. Härligt med sommar, men det hade gärna fått vara fint väder hela dagen, redan från när man vaknar så man kan lägga sig och sola direkt när man vaknar!

Har i alla fall varit ute och gått en bra runda med lalleh, var väl ute i sådär en timme och nu mår man genast bättre. När jag kom hem hade mamam och pappa precis dukat och tagit fram all mat, så jag kom precis i rätt tid. Vi åt mycket frukt och så lite nypotatis som är en självklarhet på sommaren! Har precis kommit ur duschen, och nu ska jag fixa mig lite sen bär det av hem till victor.

inget fint väder

Kategori: Mina dagar

Hade en mycket trevlig kväll igår, var hemma vid halv 2 tiden. Sen planerade jag och lalleh att vi skulle sola nu på dagen, men som alla andra gånger vi bestämmer att sola tillsammans så är det ingen sol, utan bara molningt och blåsigt. Så istället ska vi ta en runda i skogen, så vi får röra lite på oss! Dock måste jag vara lite försiktig nu för jag har så himla ont i mina knä, men knäskyddet är med i alla fall!

Glad midsommar

Kategori: Mina dagar

Glad midsommar allihopa!
Idag ska det firas, och firandet har redan börjat. Jag har varit iväg med min familj och familjen Wising i ängelholmsdjurpark och ätit gott och dansat lite. Nu ska vi fixa till oss lite sen ska vi hem till Wisings och äta mat med mera. Efter detta ska jag möta upp lalleh och så ska vi vidare på fest till marcus, kommer bli toppen! Vad är era planer idag/ikväll?

fina naglar

Kategori: Övrigt

Hade inget att göra när jag kom hem från jobb och väntade på mat, så jag fick för mig att måla naglarna lite mer somriga! Så det blev en blå eller kanske lite mer turkos färg. Ganska fint ändå faktiskt :D 

 

motion!

Kategori: Övrigt

Har haft hemskt mycket att göra dem närmaste dagarna nu, minns inte senast jag verkligen satt framför datorn. Har faktiskt legat ute i solen en del, då det varit väldigt fint väder :) medn även varit på stranden med kompisar och grillat och haft det trevligt! Har också jobbat några timmar och även varit ute och motionerat.

Jag och lalleh har nu bestämt att vi ska vara nyttiga och röra på oss mycket, inte alls för att vi är tjocka eller något utan mer för att vi jobbar på ett ställe med skräpmat och kommer inte se eller må särskilt bra om vi äter massa dålig mat och inte rör på oss. Så det ska bli ändring på det, nu ska vi ta tag i det :) Känner faktiskt att man mår mycket bättre när man tränar mycket och äter rätt. Nu under sommaren är det ingen dans eller något heller så det gäller ju att ta tag i det själv så man inte blir en soffpotatis :)

imorgon

Kategori: Mina dagar


Imorgon ska det bli fint väder igen, härligt! Ska nog bege mig in till stan med några kompisar och steka på gröningen då :)

.

Kategori: Övrigt

Nu ska jag äta jordgubbar med min familj, och bara mysa. Det finns ingen jag älskar mer än min familj, står alltid vid er sida, i vått och torrt. Och det är just därför vi kommer klara detta, vi har varandra!
Vi ser framåt, Thailand om nästan ett halvår, och det kommer bli helt underbart!
All min kärlek till er.

sommarkänsla

Kategori: Mina dagar

Åh det blev fint väder idag, blev så glad. Så har legat ett tag i trädgården idag innan jag begav mig till stan för att göra syntestet så jag kan skicka in mina papper och får lov att börja övningsköra. Sen mötte jag upp johanna i stan och så gick vi och satte oss på gröningen och pratade lite innan vi begav oss hemåt.

Nu ska jag hjälpa mamma lite med maten, ska sitta ute och äta ikväll, riktig sommarkänsla, äntligen! Sen blir det nog jordgubbar efter maten, mums! Hoppas på lika fint väder imorgon så man kan sola någon timme då också, men nu ska jag springa ut i köket, vi hörs sen :)

stan igår

Kategori: Bilder

Var som sagt också ute med min lilla Olivia igår, och vi tog också lite bilder nere i stan! Var dock inte så varmt igår vid 8 tiden så man fick ju ha jacka på sig.. Lite tråkigt att det är kallt nu när det är slutet av juni, när ska värmen komma? Kände det ikväll också, att det var ganska kallt med bara kavajen .. Hoppas på sommar värme nu :)

   

bio med lallisen

Kategori: Dagens outfit

Jag tyckte sex and the city 2 var bra, det var mycket humor i den! Men som många sagt har den inte riktigt en handling, så som 1;an, så jag måste nog säga jag gillar den första mer. Men denna är verkligen värd att se och det är absolut inget fel på den, men jämför man dem så är nog den första snäppet vassare!

Då det är sommar fick min outfit blir lite mer somrig, har gått med min jacka hela dagen men ikväll ville jag inte ha den, så hade min kavaj som jacka, min nya blus från spirit under och ett par vanliga svarta nudie jeans! Snyggt och bekvämt!

sex and the city 2

Kategori: Övrigt

Igår hade jag det trevligt, var ute med tjejerna, Olivia och Johanna, och tog en fika, sen kom max och alex och joinade oss en stund. Efter det begav vi oss på en fest men vi stannade inte allt för länge, Olivia kände inte sig helt kry och jag skulle upp och jobba idag.

Har efter jobbet idag varit med alexandra i stan och fikat. Sen begav vi oss inom väla en snabbis innan vi gick hemåt, ska nu ta och äta något innan jag beger mig mig stan igen, för vi ska på bio :) Vi skulle se sex and the city 2, då jag fortfarande inte sett denna :)

Lördagkväll

Kategori: Mina dagar

Sitter hemma hos olivia just nu, men har även hunnit jobba några timmar idag. Har grymt ont i min rygg, vilken antagligen beror på att jag står upp hela dagen och antagligen står fel. Det är ganska påfrestande för ryggen. Men tillbaka till kvällen, vi har inte direkt planerat vad vi ska göra, men något blir det.
Först och främst ska vi laga god mat och äta i lugn och ro, sen får vi se vart kvällen bär. Men kanske en fika och sen vidare för att träffa folk eller också blir det kanske en fest eller något. Jobbar dock i morgon igen så det blir inte allt för mycket festande, och olivia går fortfarande på medicin så vi får ta det lugnt :)

header

Kategori: Övrigt

Jag funderar på att göra mig en ny header till bloggen som jag ändrar om lite i, men jag har ingen aning vad jag ska ha för bild/bilder. Känner att just nu är bloggen ganska mörk, i mycket mörka färger, så man kanske skulel vika av med lite färg? Och sen funderar jag på om jag kanske ska ha en stor bild och några små där nere hmm.. Och om det ska stå någon text, jag har faktiskt inte någon aning alls just nu. Har ni tips så skriv för full hals :D

vad tycks

Kategori: hot or not


      
så himla fin rygg har den, och en underbart gammelrosa färg!

lite uppdatering

Kategori: Mina dagar

Sov hos alexandra från onsdag till igår, så var det meningen att vi skulle sola igår.. Men nej det var molningt så det fick bli film och mys istället :) Lite tråkigt att juni snart är slut och det har inte direkt varit så himla fint väder än så länge.. I alla fall så stack jag hemåt vid halv 7 tiden igår och så kom louise hit för att prata om resan med min mamma, och det första är nu betalat!

Sen stack vi hem till gustaf för en riktig myskväll. Det var matilda, louise, jag, philip och gustaf, vi hyrde film köpte godis och hade det allmänt trevligt. Vi gav oss även på att spela lite spel, och det blev sent kan jag säga. Har inte sovit jättemycket inatt, då jag och louise skulle upp tidigt, men jag känner mig väl hyfsat utvilad ändå. Vi skulle upp tidigt idag bara för att hinna upp till väla och shoppa lite innan hon stack vidare till malmö.

Hittade en jättesnygg blus/tunika på spirit, så jag är nöjd med mitt köp måste jag säga. Men nu måste jag fortsätta spara mina pengar så jag har något att leva på sen också, haha! :) Men nu ska jag äta med min familj, och min faster som är på besök, ha en trevlig kväll :)

utomlands, jatack!

Kategori: Övrigt

Sämst uppdatering! Men jag har haft annat för mig.. Har jobbat, solat (enormt lite dock), varit ute och ätit och massa annat. Men tänkt jag skulla försöka blogga lite mer nu. Idag har jag varit med lalleh hela dagen, vi har i princip inte orkat göra så mycket, vi har kollat två filmer och solat någon timme när solen ville titta fram.

Har nästan precis kommit hem och ska bara duscha sen kommer louise hit. Så ska vi prata om resan, eller ja hon ska ge min mamma den informationen som jag inte kunnat ge. För imorgon är det dags att betala en del av den :) Sen ska vi nog bege oss hem till louise och så kommer matilda senare, och då ska vi ha sovis!


ge mig sol

Kategori: Mina dagar

Jag är så otroligt trött, vet nästan inte var jag ska bli av. Orkar inte gå till sängen som står två meter bort, hade helst somnat här, men då lär jag inte må så bra imorgon. Lär väl ha ont i ryggen och sånt då.. Så får bli att bege sig till sängs nu snart, och imorgon blir det jobb.

Efter jobb imorgon kommer olivia förbi en stund, och efter det så ska jag träffa victor. Får se vad vi hittar på, men det är så morgondagen är planerad. Hoppas också på bättre väder.. Så himla tråkigt att ha sommarlov när det känns som att det är höst. När det blir fint ska jag och lalleh steka i solen, och kanske få lite färg!

semester

Kategori: Övrigt

Har nu varit på väla med mamma och kollat upp så att resan nu är avbokad. Och det är den. Det var såhär att den jag skulle åka med helt plötsligt kom på att hon inte ville längre. Så samma dag vi skulle betala resan fick jag veta att den istället skulle avbokas. Så får förmodligen inte de pengar jag redan betalat in tillbaka.

Har dock löst det hela så att jag får resa ändå, åker till rhodos med louise och matilda i augusti, och det ska bli helt underbart roligt! Hade en jädra tur så att säga, så får ju en resa i alla fall. Så den resan ska vi betala in en liten summa till i nästa vecka tror jag :)

party

Kategori: Övrigt

Idag mår man som man förtjänar, men det gör inte så mycket. Blir lugnt idag, för nu har det varit fest två dagar i rad, först studenten sen utgång i fredags och igår var det min kusins 18års fest. Den säger vi inte mer om.. Men ja det har varit skoj!

Idag blir det som sagt lugnare, hade inte tänkt göra allt för mycket. Ska till väla och kolla så resan är avbokad nu. Det som jag varit så arg över. Berättar mer sen om den och så. När vi är klara på väla drar jag in till stan och möter upp victor så drar vi hem till mig!


inte en bild från igår, utan från en annan fest

student och utgång

Kategori: Mina dagar

God middag! Håller på att göra v mig, om en timme drar vi till mina kusiner för att fira dem. Först är det släktkalas och senare blir det fest, skoj! Jag är på det idag igen så att säga, för igår var jag och lalleh ute, och det var ett jädra ös :)

Det började med studentfest hemma hos lalleh för att fira hennes bror som tog studenten. Var mycket trevligt, sen vid halv 9 fick vi bege oss mot caroline för att fira henne också, sen skulle vi vidare till lina men det blev inte så. Så istället drog vi upp på stinsen och festa loss :) Vi hade mycket roligt måste jag säga. Sen hämtade rasmus oss, och så var det hem och sova. Nu ska jag fixa mig klart så jag hinner innan vi ska åka, tror inte jag hinner uppdatera mer ikväll, men då skriver jag imorgon :)

                    Tror det kommer bilder sen också, som jag kan lägga upp :)

on the phone

Kategori: Mina dagar

Hemma med halmen, sitter här och äter för fullt. Fick bli tacos, för det var snabblagat och jag var hungrig som fasiken när jag kom hem. Ska hoppa in i duschen nu snart, sen blir det till att ta fram grejer till imorgon, skolavslutning som gäller. Sen ska man kolla när studenterna springer ut och efter det bär det av till lalleh.

Just nu sitter jag och pratar med henne i telefon, henne och rasmus. För rasmus är sällskapssjuk så han måste vara med och prata, haha skoja. Nej men ska prata klart med henne nu sen har jag massa annat att fixa, hörs sen

laserdome

Kategori: Övrigt

Dags att göra v sig och sen bär det av till laserdome med klassen, ska faktiskt bli riktigt roligt! Efter det har vi tänkt grilla men vi får se hur vädret blir. Är det uppehåll grillar vi, men regnar det så tror jag nog att vi skiter i det. Men nu har jag lite bråttom, så vi hörs sen :)

<3

Kategori: Bilder

OCH tacka gud för bra vänner, Alexandra Ivö & Louise Gustafsson!

some anger

Kategori: Övrigt

Det finns nog inga ord för hur arg, ledsen, besviken jag är. Så därför har jag inte tänkt uppdatera min blogg så mycket nu, då det inte blir så roligt att läsa.

Tänkte bara säga att jag ikväll varit på bio med max, såg terror in elm street. Var väl helt okej, inte bland top 10 precis men ja, den fungerade :) gSen gick vi ner mot stan för att ta våra bussar, tyvärr går dem tidigt hem på vardagar, så här är jag nu. Ska lägga mig snart för imorgon blir det laserdome med klassen, ska se till att slå killarna ;) haha! Sov sött alla godnatt

handledarkurs

Kategori: Övrigt

Då var jag hemma från min handledarkurs, träffade max där! Så där satt vi i några timmar och lyssnade och efter det åkte vi inom mcdonalds och handlade mat för vi var grymt hungriga. Så när jag får tillbaka mina papper kan jag börja övningsköra, härligt! Undrar dock hur det kommer att se ut, skrikande?

     

Matten gick inte allt för bra heller.. Men vad ska man göra, är för skoltrött just nu. Man orkar inte sätta sig ner och plugga hur mycket som helst några dagar innan sommarlovet. Men jag gjorde mitt bästa så vi får se vart det leder. Nu ska jag krypa ner i sängen!

tisdag 8 juni

Kategori: Mina dagar

Godmorgon bloggen! Vaknade imorse av min lillasyster men somnade om igen och vaknade runt kvart i 10. Det enda jag ska göra idag är att ha matteprov, känns inte allt för roligt måste jag säga, då det fortfarande finns en hel del jag inte kan.. Men jag får göra det bästa av det hela och sen får det vara bra så. Det är minsann lov nu snart och då slipper man plugget!

Har också bestämt mig för att sen ta itu med min webcam då det faktiskt är ganska roligt och mycket lättare att ta bilder med den. Så slipper man ladda in bilderna man tar med kamera på datorn, och min vill inte alltid ansluta till datorn heller så ibland är det därför det dröjer med bilder. Det tråkiga är bara att man behöver en installationsskiva och har ingen aning om var den är.

Senare ikväll ska jag gå handledarkursen med mina föräldrar så jag i sommar kan övningsköra! Och den håller på i mer än 3 timmar, dock är det fika paus med mera, men ändå.. Skönt när det är gjort sen :) Nu ska jag gå och äta frukost sen blir det duscha och plugga matte! Ha en bra dag

kilklackar

Kategori: hot or not



Detta är skorna jag köpte, köpte faktiskt med kilklack som är så himla modernt just nu och med tanke att det ska se lite mer avslappnat ut till skolavslutningen. Vad tycker ni, är det snyggt med kilklackar?

sömntuta

Kategori: Mina dagar

Jag har inte uppdaterat så flitigt, tänkte jag ska visa bilder på skorna också, har bara inte riktigt hunnit. Skulle plugga matten idag också och skriva klart min engelska tänkte jag, men klockan halv 2 somnade jag och vaknade inte förrän vid halv 5 igen. Mår inte helt okej, och har ingen lust att plugga så vi får se hur det går med det.

Tänkte hoppa in i en dusch i alla fall, bara koppla av och kanske sätta mkgi ner med matten någon timme senare så att jag i alla fall pluggat lite. Ska verkligen bli skönt med sommarlov, känner verkligen hur skoltrött jag är. Dock vill vi ha finare väder än detta i sommar, då det har regnat HELA dagen här idag, verkligen hela dagen också..

helgen

Kategori: Mina dagar

Förlåt för min väldigt dåliga uppdatering denna helgen. Har haft så himla mycket att göra och har inte riktigt tänkt på att skriva där emellan. Imorgon är det en ny skolvecka, och då den sista innan sommarlovet. Min sista vecka i årskurs 2!!

Fredag - Åkte till skolan efter att ha solat med mamma i trädgården. Hade idrott och fick veta att jag får MVG i slutbetyg, var riktigt skönt att höra! Sen efter detta åkte jag direkt till jobb och jobbade några timmar innan jag åkte hem till olivia. Louise var också där och vi bestämde oss för att ta en myskväll och ha lite tjejsnack med mera. Så vi la en ansiktsmask och pratade och hade det allmänt mysigt.

Lördag - Var det jobb igen, jobbade till klockan 17 då mamma kom och hämtade mig. Då kom olivia hem till mig och så grillade vi med min familj och så innan vi stack hem till henne och fixade oss lite. Vi stack sen ner på gröningen och träffade lite kompisar, innan vi begav oss upp till en kompis istället.

Söndag - Idag har jag och olivia legat ett par timmar framför tv;n och kollat på sex and the city. Sen stack jag hem till lalleh, och vi bestämde oss för att ta en cykeltur. Så vi cyklade till burger king och köpte mat och glass innan vi cyklade vidare mot stan och sen blev det vidare mot väla också. Där hittade jag ett par nya skor jag tänkte jag ska ha på avslutningen. Efter detta cyklade vi till ett ställe nära oss där min lillebror och hans fotbollslag med föräldrar spelade brännboll. Hade lovat att komma dit så vi var med och spelade :) Nu ska jag däremot plugga matte med pappa då jag har prov på tisdag...

minnen

Kategori: Bilder

Satt och kollade massa bilder jag har på datorn, så roligt att ha kvar sånt. Det är sånt man nästan glömt bort och sen när man hittar bilder med mera så kommer man på att fan vad roligt man haft!


när mamma och pappa gifte sig 06


vi var och firade mamma, så vi åkte till tivoli i köpenhamn en heldag, sommaren 08 tror jag det var

tylösand 08

liseberg med lalleh 09

var modell, kolla mitt fina hår. 09

lalandia 10

Finns förstås massa andra grejer, dansuppvisningarna t ex, men har inte tid att lägga ut mer!

lite shopping

Kategori: Övrigt

Var på väla innan idag efter att mamma hämtat mig i skolan. Var inne på apoteket och köpte med oss lite grejer så jag kan bli av med hosta och förkylning och allt! Sen var vi även och kollade runder lite snabbt så mamma köpte en scarfs och jag en hood-tröja! I aprikos, väldigt fin färg tycker jag.
Behöver massa nya dans kläder, men sen kan man ju använda den vid myskvällar med mera också :)

solen skiner

Kategori: Mina dagar

Hade min svenska redovisning idag, så nu är det bara matten och engelskan kvar. Tänkte skriva på min engelska nu och sen bara ta det lugnt ikväll, för imorgon har jag sovmorgon till 2. Har bara idrott och sen slutar jag igen :) Man känner verkligen av att det ska bli lov nu snart, man har nästan inga lektioner alls, och det är så himla skönt!

Eftersom det är så himla fint väder ute funderar jag på att sätta mig ute i solen en liten stund först innan jag börjar plugga. Dock kan man inte sitta i bikini i trädgården idag för det blåser för mycket .. Men man kan kanske få lite färg i ansiktet och på benen!  

ny tröja

Kategori: Bilder


Varit och köpt mig en snygg t-shirt idag då jag behöver det nu när det börjar bli sommarväder. Riktigt snyggt att bara slänga på sig en t-shirt och ett par shorts om man ska till stranden eller annat. Ska köpa mig ett par stycken till sen har jag tänkt :)

natttiii

Kategori: Övrigt

Har nu tryckt i mig hostmedicin så jag ska kunna sova gott inatt. Måste bli av med alla sjukdomar här nu, blir frisk som en nötkärna tills sommarlovet. Ska gå och lägga mig nu också, så jag får sova ut, imorgon kommer mormor och hämtar mig sen bär det av till doktorn och ta spruta. Man ska ta spruta mot hepatit innan man åker till ayia napa och det är två stycken innan man åker, så nu ska jag ta min andra. Jag är inget fan av nålar eller doktorer och sjukhus överhuvudtaget, så det är inget jag ser fram emot direkt...

1 juni och höstväder

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Eller godmiddag kansk man ska säga, jag har varit vaken ett tag, pluggat lite smått och duschat med mera. Börjar som sagt vid två idag, så ska inte gå hemifrån förrän vid 1. Ska snart äta en god omelett som min mormor ska göra till mig, sen ska jag fixa mig och sen blir det prov.

Det är den enda lektionen jag har idag, så efter det slutar jag och kan då åka hem igen. Måste dock skriva en engelska "uppsats" och även en grej till vår redovisning på torsdag. Ska väl inte klaga, vi har haft det lugnt innan, men det är ganska störigt att få allting mot slutet. I alla fall ska det bli underbart med sommarlov, dock hoppas jag på bättre väder än det här, det är 1 juni idag och kollar man ut kan man tro att det är september. Håller verkligen tummarna för att det nu snart ska bli varmt så man kan börja använda shorts och slippa jacka!