Felicia

en fredag kväll

Kategori: Mina dagar

Blir till att dra sig ut för min del, ut för att träffa lalleh och ta lite bilder och såhär. Sen får vi se om det blir vidare hem till danne, men det är absolut inte säkert än. Skriver mer sen när jag är hemma igen :)

Det blev ingen..

Kategori: Mina dagar

.. uppdatering igår natt.

Jag orkade verkligen inte skriva mer, var så sjukt trött och så skulle jag upp i tid idag också. Så tyvärr så blev det inget skrivande, men skriver idag istället. Har precis kommit hem från stan, tog mig in där runt 1 tiden för att möta upp jakob, så träffade vi även benny. Men jag och jakob hade bestämt att vi skulle ta och ses nu innan han åker till Rom, vilket han gör imorgon bitti..

Sen skulle även alex komma ner en sväng, men nej så blev det ju inte.. tråkigt. Så jag tog tåget hem vid 5 tiden och här sitter jag nu. Får se vad som händer ikväll, kanske något roligt. Ska i alla fall till bakken imorgon, blev det ändå. Trodde först jag skulle jobba så jag var tvungen att säga nej, men nu är det så att jag tydligen är ledig hela helgen, så blir iväg :)

full gång med lan

Kategori: Övrigt

nu har vi suttit ett tag och fixat med bloggarna, vill ni se ett videoinlägg också? det vill ni allt va, men haha nej det tror jag inte ni får. Det har vi inte ork med att fixa haha :) man börjar känna sig lite smått trött nu, men man mår pigga upp sig för att hålla sig vaken, så ikväll får folk gärna vara sociala mot oss! 

 
Nu ska vi fortsätta ha roligt, skriver antagligen senare igen, då det är meningen att jag ska lana blogg också? Så ja det lär ju komma upp något inlägg eller fler senare.. ha det fiiiiint sålänge :D

lanaaaa

Kategori: Mina dagar

Mötte lalleh i stan innan idag som sagt, gick från regn, åska och blixtrar till varm och solsken, så vi gick runder lite i stan. Jag köpte mig nya jeans, kommer behöva det sen när det blir lite kallare, så tänkte jag kunde köpa dem redan nu. Sen gick vi och tog oss en hamburgare på mcdonalds och så åkte vi hem.

Sitter och väntar på maten nu, mamma är och handlar och sen efter det så ska lalleh komma hit, men sin dator. Så ska vi göra så mycket som lana, haha. Liv man har, men nej vi ska inte spela cs och wow och sånt skit, vi ska lana blogg och msn och sånt skoj. Hjälpa varandra, och så blir det till att fiax och göra om bloggen lite, men det lät ju bli mer uppdatering senare, puss

if i were a boy

Kategori: Övrigt

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

Torsdag 30 juli

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, ska fixa mig och lite så nu, sen blir det in till stan för att möta lalleh som jag lovat. Och det regnar och har sig idag, inte alls kul om man ska gå i stan sen.. Hoppas verkligen att vädret blir bättre. Sen skulle min morfar eventuellt också ta och komma hit en sväng.

Så vi får se hur mycket jag hinner se av honom innan jag ska iväg. Men nu ska jag fortsätta göra v mig så jag inte missar min buss. Skriver nog när jag är hemma igen, pusss

stan sen tura

Kategori: Mina dagar

Varit i stan med emma idag, gick och kollade lite snabbt i affärer och tog även en liten fika på mezo och myste. Kul att träffa henne, det var ett tag sen :) Sen efter det så kom mina föräldrar och min bror ner i stan och så stack vi och turade. Det var väl helt okej, men nu är jag i alla fall hemma och ska se so you think you can dance :*

.

Kategori: Bilder

Tired as hell

Kategori: Mina dagar

Då är festivaldagarna över, känner ändå att det är ganska skönt. Jag hade verkligen inte orkar åka ner där ikväll igen om det varit festival idag. Jag är helt slut i hela kroppen, igår kväll hade jag och lalleh så satans roligt, vi träffade ett par danskar, riktigt roliga! Så hela kvällen bara flög iväg :) men festivalen har varit skoj i stort sätt, har gått med bästa lallis och vi har hållt humöret uppe trotts det dåliga vädret som vi inte gillar.

Tyvärr har vi inga bilder eller något från festivalen, bara en jädra massa minnen! Och ikväll ska jag bara vara hemma och ta det extremt lugnt, kolla någon film och mysa. Har verkligen ingen lust med något annat.. Sen imorgon blir det förmodligen till att träffa elin. Det var ett tag sen, så ska bli roligt. Och nu ska jag ta och hoppa in i duschen eller ngt, see you

Festival=dålig uppdatering

Kategori: Mina dagar

Ja man orkar, eller hinner inte skriva så mycket nu när det är festival dagar! Man blir så seg när man kommer hem och på dagarna har man annat för sig.. Men i alla fall, varit på festivalen med min kära lalleh, massa pussar till henne för att hon är världsbäst! Men nu är jag gryyyymt trött, och därför funderar jag på att sova nu snart! ska bli så skönt att krypa ner under täcket, för jag fryser riktigt mycket också, men imorgon är det en ny dag, och nya tag. Puss

annat

Kategori: Mina dagar

Jag är fortfarande enormt trött. Alex var i alla fall här igår kväll, mys. Nu snart ska i alla fall min kusin och hans kompis komma hit och käka och så ska jag få resten av alla spanien bilderna. Och så ska han få mina bilder från spanien, så det blir trevligt. Hinner faktiskt inte skriva mer just nu, så jag skriver senare helt enkelt!

bilder från liseberg

Kategori: Bilder

 
 

harry potter och halvblodsprinsen

Kategori: Övrigt

Har varit riktigt dålig på att uppdatera nu, men i alla fall så var jag med lalleh igår. Vi bestämde oss för att dra en sväng till väla, så det blev det. Gick och kollade in läget lite och så fick vi för oss att vi ville på bio. Se den nya harry potter. Så vi stack hem och tänkte att det är bäst att boka biljetter, eller i alla fall reservera platser. Men så gick dte inte att reservera utan man var tvungen att köpa, så dte blev att hennes pappa fick köpa till oss så länge. Sen åt vi hos henne innan vi blev körda ner av hennes bror.

Vi var grymt spända på hur filmen skulle vara, då alla som sett den säger den är jättebra. Men när filmen var slut så måste jag faktiskt säga att jag inte tyckte den var så bra som alla beskriver den. Alltså jag trodde verkligen inte att den skulle sluta när den gjorde det. För det hände inte något jättestort, det avr nästan som att detta var introt till nästa film. Dem borde faktiskt ha satt ihop dessa filmerna, inte dragitr ut på det så himla mycket. Men den var ju inte dålig heller, absolut inte, men dem skulle satt ihop dem istället för att dra ut på detta så mycket. Då hade det blivit mer spännande.


Liseberg 20 juli

Kategori: Mina dagar

Liseberg igår då, började med att vi åkte vid lite i 9. Så somnade vi i bilen och sov hela vägen, haha riktigt skönt! Väl framme så ställde vi oss i kö för att komma in, gick väldigt fort faktiskt. Sen efter vi fått våra åkband och hit och dit, så gick vi direkt för att åka balder, men vi orkade inte kön, så vi tog kanonen istället. Sen åkte vi en massa efter det, och spelade lite och så tog vi hur mycket bilder som helst. Som jag ska lägga in senare för jag hinner inte nu.

Sen åt vi burger king både till lunch och kvällsmat haha, och så såg vi även panda vision. Sjukt störigt att vissa skulel sitta med händerna i luften och försöka djuren, dem fattar inte att det inte går. Det är i 3D så det känns ju som att dem är så nära, så dem var sjukt störiga. Sen åkte vi massa mer, och vi filmade även i kanonen, uppsvinget och jukebox. Riktiga härliga minnen.

Sen innan vi skulle åka hem så bestämde vi oss för att ta kort på alla vinster i bagaget, så vi ställde upp det fint och tog kort på det. Så det ska ni också få se sen, haha! Sen åkte vi som ni säkert förstår hem, och somnade på hemvägen också, fast sen när jag väl var hemma så var jag fortfarande riktigt trött, så gick och la mig direkt. Har sovit riktigt gott, och nu ska jag iväg till väla med lalleh.

:D

Kategori: Övrigt

för nu ska jag packa ner det jag ska ha med mig till liseberg imorgon. Fy vad vi kommer ha roligt, som vanligt liksom!


tagga tagga tagga, yeah

Liseberg imorgon

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma igen, ska hoppa in i duschen om en liten stund. Sen måste jag och lallis börja planera, för vi ska till liseberg imorgon, wuuhuu! Det sak bli riktigt roligt, och vi har bestämt vi ska vara där när dem öppnar och sedan enda fram tills dem stänger, galet roligt! Men det kommer ni antagligen få veta mer om imorgon kväll eller på onsdag om jag inte orkar skriva när jag är hemma imorgon.

Men nu blir det duscha, sen ska jag passa felix och filippa! Eller ja felix springer ändå iväg och leker med sina kompisar, så filippa blir det väl mest passning med. Gäller bar att jhålla koll på min  bror emellanåt så han inte försvinner, så så roligt ska jag få ha nu, skriver senare

work

Kategori: Övrigt

jobb mellan 12 och 3

time to go to väla

Kategori: Mina dagar

Home sweet home. Hemma, och har gjoprt v mig lite, eller ja knappt -.- Fick jobba över lite för det var otroligt mycket folk där idag. Så vi sålde som fan måste jag säga.. Men i alla fall så ska jag upp till väla med lalleh nu om ett tag, skulle ha cyklat till henne nu redan, men det började nästan precis regna som fan igen, och jag har ingen lust att blir helt dyngsur. Så sticker väl till henne så fort det blir uppehåll på regnet.

Dock är jag riktigt trött på det tråkiga vädret, jag menar det är kanske normalt att det regnar någon dag under sommaren också, men nu är det antingen regn eller så är det mulet, eller så är det kallt eller så är det åska. Alltid något, men aldrig sol och varmt och helt perfekt väder. Riktigt segt börjar det bli..

jobb

Kategori: Övrigt

jobb mellan 12 och 16

landskrona och nu sängen

Kategori: Övrigt

Kom precis hem, varit i landskrona. Blev så att lalleh följde med mig, så har vi bara tagit det lugnt och sådär. Men så är det jobb imorgon så jag ska ta och gå och lägga mig!

fredag dåja

Kategori: Mina dagar

Internet var knepigt igår kväll, så jag kunde inte komma in på min blogg och skriva. Men hade det i alla fall trevligt, och sen idag blev det jobb igen. Började vid halv 12, och har precis kommit hem. Så det var ingen lång dag idag heller, fick gå tidigare så, men det är ju i alla fall något. Är sjukt varm nu också, så ska faktiskt hoppa in i duschen när som.

Senare ikväll ska jag nog bara träffa några kompisar och ta det lite lugnt. Jobb imorgon igen... Så segt att behöva gå upp på morgonen, haha. Men sen får man tänka att det är pengar!!


Puuuussss på oss

torrrrrsdag

Kategori: Mina dagar

Mina föräldrar åkte iväg på semester i söndags, så är ensam hemma. Igår så kom lalleh hit och sov över här. Så åt vi gott och så, sen fick vi för oss att cykla, så vi tog en cykeltur. Sen blev det hem och kolla film, fast vi orkade inte kolla hela filmen haha. Sen idag så fick vi gå upp it id då vi båda skulle jobba, och på jobb så gick brandalarmet, så fick vi inte jobba förren dem hade fixat det. Så fick vi även sluta lite tidigare, grymt skönt.

Så nu ska jag bara mysa lite framför tv;n och sen kommer lalleh hit och så sover hon här inatt igen. Mycket skönare än att sova ensam, grymt äckligt. Så får vi se vad vi ska hitta på, för sen är det jobb imon med.. Kanske skriver senare, ha detf int så länge allesammans

filippas dop

Kategori: Bilder

Hann inte skriva ngt imorse innan dopet. Men i alla fall så gjorde vi vid oss och sen kom lalleh hit vid 20 över 12 ungefär, så kom morfar också, som vi skulle åka med och så begav vi oss till kyrkan. Väl där satte vi på filippas dopklänning och sen gick vi in för att börja dopet när alla var på plats. Filippa höll sig lugn under hela dopet, vilket var väldigt skönt, hon känner sig nog säker när hon är hos mig, haha! Men det gick bra i alla fall..

Sen efter dopet så åkte alla hem till oss, för att käka med mera. Blev smörgåstårta och hamburgare för dem som hellre ville ha det, och till efterrätt prinsesstårta med filippas namn på, väldigt fin. Sen spelade vi även buzz i lag haha, men vi orkade inte mer än lite över 20 banor, då tyckte vi det blev lite tråkigt. Sen har jag följt lalleh hem, men vissa av gästerna är kvar, hur länge vet jag inte.



.

Kategori: Övrigt

Dop, gäster och dyl

trött och sliten

Kategori: Mina dagar

Känner mig trött och usch, har faktiskt riktigt lust att sova just nu. Men hade inte tänkt lägga mig riktigt än. Imorgon är det i alla fall dop, för filippa. Och det är jag som ska hålla henne, så vi ska upp tidigt imorgon, hela familjen. Sen kommer morfar hit och så åker jag och lalleh med honom, och familjen i sin bil. För vi ska vara där lite tidigare, och så får lalleh förlja med oss dit tidigare så hon kan ta sig dit. Sen ska vi hem hit till oss och äta och såhär, kommer säkert bli jättetrevligt får man hoppas. Men eftersom man ska upp i tid imorgon känns det som att man bör gå och lägga sig snart också haha, men ja, vi får se :) Skriver i alla fall imorgon så ni får veta hur det gick

Igår var ingen bra dag..

Kategori: Mina dagar

.. mot kvällen när jag var lite sur och sådär, så gick jag för att träffa lalleh, och vi är alltid bra på att bli glada tillsammans. Så ett tag så hade vi bara så jävla roligt, och jag gjorde bort mig totalt. Dock inte med mening, det bara kom sådär ur munnen. Sen efter ett tag så träffade vi alex o co men bara en liten stund.

Sen blir det bara värre.. någon, nämner inte namnet, går förbi mig. Jag trodde jag skulle dö, blev verkligen helt knäsvag. Känns så oerhört konstigt, och jag blir så arg, det var så jag ville gå tillbaka och bara skrika på den här personen. Men så kan det kanske gå, men konstigt är det i alla fall..

Idag så ska jag först och främst fixa det sista inför dopet, måste verkligen veta vad jag ska ha på mig med mera. Sen efter det ska jag kanske träffa alex en stund, och ikväll blir det förmodligen landskrona.

go away,

Kategori: Bilder

åh.. härligt, mer skit på skiten. Kan det bli jobbigare?

.

Kategori: Bilder

Städning och uppackning

Kategori: Mina dagar

Håller på att städa lite smått och packa upp min väska sen semestern. Har inte gjort det än, nej. Har inet orkat, och så har det varit jobb och det ena och det andra, så haft fullt upp. Men det måste göras innan lördag då det är dop, inte så kul om allt ligger kvar på mitt rum då när det kommer massa folk. Men är faktiskt klar snart ..

.. Sen blir det till att äta något litet och sen in i duschen, och ikväll ska jag vara med lalleh. Vet inet riktigt vad vi ska göra än, men jag är grymt trött, och det tror jag lalleh också är! Men något ska vi göra i alla fall, sen vad det blir får vi helt enkelt se. Men nu ska jag fortsätta med min städning, hejdå

torsdag och jobb

Kategori: Övrigt

jobb mellan 11 och  14

onsdag och fika

Kategori: Mina dagar

Har precis kommit hem från väla, jag och mamma stack upp där vid 11 tiden och fikade med alexander och caroline, sen har vi hållt igång och letat grejer till filippas dop som är på lördag. Och mamma är sjukt stressad som vanligt fast jag tycker det är långt kvar. Hon hittade i alla fall kläder till sig, jag själv ska nog ha något jag köpt i spanien.

Har i alla fall hunnit göra mig lite mat och så, :) Ska nog fixa mig lite nu sen drar jag in till stan en sväng, skriver nog senare! Ha en fortsatt bra dag allesammans

spain

Kategori: Bilder



När vi var i marbella och shoppade, riktigt mysigt



Man började få lite färg, var nog efter 4 dagen



Kör sjukt snygga bilar varje kväll där nere i hamnen



En sjättedel av hamnen kanske



jag och min kusin, vi var aldrig seriösa på bilderna haha

Tisdag 7 juli

Kategori: Mina dagar

Sov ut en bra stund idag faktiskt, var riktigt skönt att få sova i sin egen säng efter 10 dagar. Men när jag vaknade ringde det från jobb så fick skynda upp där och jobba 2 timmar. Sen stack jag direkt till väla och mötte lalleh, riktigt roligt att träffa henne igen efter att ha varit iväg :) Så gick vi lite på väla innan vi drog hem till mig..

.. visade vad jag köpt och även bilder jag tagit därifrån. Sen blev det bara en massa prat, känns som det hänt så mycket nu, fast jag inte varit borta så länge haha. Men nu har hon precis stuckit hem och jag ska ta och duscha innan vi sen ska grilla. Sen får vi se om jag orkar göra något ikväll, känner mig fortfarande väldigt trött!

I'm home

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma. Gud har haft det helt sjukt bra för det mesta måste jag säga, helt underbart roligt emellanåt och bara åh. Inte solat jättemycket egentligen om man tänker efter haha (a) blev mycket mer shopping och annat roligt.. haha! Träffat många roliga människor där nere också, så denna resan var riktigt minnesärd, fast det har ju dock alla andra också varit. Men som ni säkert förstår var det otroligt roligt. 

Dock ska det bli riktigt skönt att få lägga sig och sova i sin egen säng, har faktiskt saknat det. Och att kunna sova ut nästan hur länge som helst. Och jag saknar min lalliiiiis, massor saknar jag henne, och massa fler dock, men ska ta och träffa henne imorgon i alla fall. Ska faktiskt ta och lägga mig snart också, så sjukt trött efter allt resande! Bilder kommer också sen, finns hur många som helst, men det orkar jag inte fixa nu