Felicia

halloween

Kategori: Bilder

Min helg

Kategori: Mina dagar

Skulle blogga med appen jag laddat ner men det fungerade ju inte så då blir det ju inget roligt inlägg. Hade nämligen tänkt lägga in lite bilder från min mobil som jag tagit i lördags när vi var på maskerad!

I fredags var jag med louise. Jag slutade vid 20 så efter det åkte jag och hämtade Louise så åkte vi hem till mig och lagade mat och snackade och hade allmänt mys. Sen kollade vi bad teacher eftersom Louise inte hade sett den ännu :) sen när jag skulle köra hem Louise var det sjukt mycket dimma ute. Jag såg verkligen ingenting, det var riktigt obehagligt... Klarade i alla fall mig hem!

I lördags handlade vi allt vi behövde till maskeraden, säger inte vad jag och Alex var ännu, det får ni se sen ikväll när jag lägger in bilderna ;) sen gjorde vi efterrätt som vi skulle ha med oss och fixade det sista innan vi gav oss iväg. Vi hade en riktigt rolig kväll måste jag säga, massa med spöklik mat, hela huset var dekorerat och alla gick in för att klä ut sig! Kan ju säga att det finns en hel del roliga bilder samt video från kvällen!!

Igår var vi och sa hej till mina föräldrar innan vi skulle på kalas till Alex pappa. Där bjöd dem på tårta och kakor m.m och det gick ju inte att motstå!! Sen kollade vi faktiskt film med nick, Maria, lg och Johanna innan vi åkte hem och sov. Så det har varit en livad helg, så jag känner mig faktiskt ganska sliten nu när jag sitter på bussen på väg hem efter en lång arbetsdag. Ska bli skönt att komma hem och få lite mat i magen!

stan med olivia

Kategori: Mina dagar

Idag är jag ledig och därför blev det en sväng på stan och lunch med Olivia. Åt supergoda wraps som jag faktiskt hållt mig riktigt mätt på också! Blev inte så mycket till shopping, kollade mest runt. Får lite ideér om vad man ska önska sig i födelsedagspresent! Men en sak handlade vi faktiskt, en speciell olja som tydligen ska vara bra för att få håret att växa bättre. Det är några som testat denna och fått goda resultat så vi tänkte att vi ger det ett försök :)

Lördagsmys

Kategori: Mina dagar

Då var det lördag och kväll = lördagsmys!! Ska kolla en go film med mina små sockertoppar! Imorgon blir det jobb igen då det är min helg denna helgen :) men det är goa pengar.

Fredag

Kategori: Mina dagar

Skulle göra ett inlägg igår med appen i mobilen, men då fungerade det helt plötsligt inte att göra det.. Läste sen att det är fler som haft problem med det. Trist.. Hur som helst så kom älskling hem idag, så ikväll ska vi äta tacos och mysa, tror nick skulle äta här också. Så det blir trevligt!
På tal om nick, i måndags så ringde nick mig och sa att jag skulle komma dit så hade han och Lg lagat mat till mig. Inte vilken mat som helst utan dem hade gjort hemalagad potatismos och biffar, värsta lyxen!! Dem är så himla goa, tar hand om mig när alex är iväg, ja inte för att dem inte gör det när han är hemma. Dem är i alla fall helt underbara. Lika så Olivia som var här och sov några dagar och hon lagade också mat till mig, hahaha hemskt vad folk lagar mat till mig ;)
Igår så var mammi här, var himla mysigt att ha henne här. Man ses ju inte lika ofta och det är även skönt att ses och bara snacka och ha det allmänt mysigt. Så vi åt god mat och drack vin och hade det jättetrevligt bara mamma och jag, och det uppskattade jag!

blogg-app

Kategori: Övrigt

Då var jag hemma igen, blev ett pass på gymmet och därefter en sväng till mina föräldrar! Tänkte ta en sväng bort till nick och lg snart så är det också gjort :) Har faktiskt laddat ner blogg-appen så nu ska jag försöka skriva lite mer om dagarna. Vi får se hur mycket det blir, lovar ingenting då jag har massor med andra saker att göra om dagarna också! Men en liten förbättring kanske det kan bli ;) Lite roligare när man nu kan ladda upp bilder genom appen, så blir inte inläggen alltid så tråkiga, bilderna gör mycket!

Detta har varit dagens pepp-låt!!

God morgon...

Kategori: Mina dagar

... allihopa!
Idag är det faktiskt hyfsat väder vid denna tiden. Igår när jag gick upp regnade det som aldrig förr. Jag har nyss ätit frukost för sen ska jag iväg och träna!! Utöver det så blir det kanske en sväng inom mina föräldrar och sen även en sväng bort till nick och lg, glömsk som jag är så glömde jag helt bort att lämna en sak till dem igår.


Snart slut på helg

Kategori: Mina dagar

God förmiddag! Var en suverän dag igår, först åt jag en god frukost med Louise, sen var vi i både Ängelholm och på väla en sväng. Hann även inom Olivia en sväng. Vi var till och med ute och promenerade i kylan, men det var ganska skönt att komma ut! På kvällen blev det mys med nick och Maria, vi såg faktiskt lejonkungen! Älskar alla Disney filmer man såg när man var mindre. Nu är vi iväg och köper brädor med mera till Alex föräldrars kolloni. Sen blir det ut till mina föräldrar och äta en god middag och träffa småttingarna ;) och ännu en dag har vi hyfsat väder!! Men det märks att det går mot sen höst för det är himla kallt om morgonen!

Lördag

Kategori: Mina dagar

Gick hyfsat fort på jobbet igår, hade stängningen så var inte hemma förrän lite efter halv 9. Åt lite och gjorde vid mig sen stack jag ner till stan med Olivia. Satte oss på mogwai och tog ett glas vin och snackade lite. Nu ska jag ner till stan för att möta upp louise, hon ville bjuda mig på frukost, vilken lyx ;) ska bli mysigt!!

Fredag

Kategori: hot or not

Dålig uppdatering.. Men hur som helst, var ute och åt gott med louise i måndags. Vi åt thaimat, vilket jag älskar. Älskar det där starka!! Sen snackade vi lite och hade det allmänt mysigt. Annars nu i veckan har jag faktiskt passat mina syskon, när jag inte jobbat då förstås. Lillan har varit sjuk så hon har inte kunnat gå till dagis.

Igår så köpte jag faktiskt ett par nya skor, är helt förtjust i dem. Det började med att jag hade sett dessa på en modell, så snackade jag med louise om dem, så sa hon att hon precis hade köpt dem och att jag bara måste ha dem. För att dem var döläckra på!! Så jag kände att jag var tvungen att ha dessa, och därför köpte jag dem igår, och mina kolleger tyckte dem var riktigt tuffa! Så jag är helnöjd ;)

Vigor l205g boot dragk.br

Monday

Kategori: Mina dagar

Då var det måndag och ny vecka ännu en gång. Känns som tiden springer iväg men det gör mig inget! Är på väg till jobb nu, har dock jobbat hela helgen och innan dess också, så det var inte så jobbigt att gå upp idag :) ikväll ska jag äta god mat och mysa lite med Louise! Ska bli mycket trevligt. Sen blir det kanske en liten lunch med Jessica också om det går för sig! Dagen är alltså full med skoj grejer ;)