Felicia

fin frukost

Kategori: Övrigt


Idag gjorde jag amerikanska våfflor till frukost, mums så gott det var och mätt blev man! Har nu skrivit ut en hel del plugg som jag behöver sätta mig med inför provet imorgon.. Dock så fungerar det inte att gå in på skolinloggen där jag har skrivit ner allt från lektionerna och sammanfattat alla frågor. Nog bra!

Får göra mitt bästa utan det, och försöka lära mig afrikas länder och städer samt europas.. är nog sämst på geografi, vet knappt om malmö ligger upp eller ner. Nej kanske inte riktigt så dålig haha men verkligen inte alls bra på geografi!! Ska bli spännande att se hur detta kommer gå, men man kan ju inte vara duktig på allt!

grått och trist

Kategori: Mina dagar

Fy vad man inte vill gå upp på morgonen, det är kallt och grått och första dagen på veckan. Vad ser man fram emot? Måndagar är jobbigast att ta sig upp, men nu är det inte långt kvar tills det är lov, så det är bara att stå ut nu! Tror nog ändå att dagen kommer gå hyfsat fort idag faktiskt och sen kan man ju hoppas på att resten av veckan också gör det. Nu ligger snön i alla fall på marken också, så snart kan jag och lalleh ta och åka pulka hehe :D Nej nu borde jag göra v mig, annars lär jag inte hinna i tid idag!

sunday

Kategori: Mina dagar

Helgen är nu snart över, jag ska sova nu. Är så trött att jag håller på att gå i bitar. Hade i alla fall släktkalas igår, gästerna kom vid tre och de sista gick hem klockan tio. Det var ju några timmar så att säga, sen sov alex här och trött som jag var efter allt det sociala så sov jag i 12 timmar. Dock är jag lika trött idag.

Idag pluggade jag lite innan jag åkte till lalleh, så åkte vi och bowlade. Jag, lalleh, rasmus och lindgren! Snacka om svårt det är att bowla när man inte gjort det på ett tag, min hand krampade typ, enda upp i armen :o men det var kul. Allt handlar ju inte bara om att vinna utan att ha roligt och det hade vi!! Men nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp imorgon!

skolan kan ta sig någonstans

Kategori: Övrigt

Alltså allvarligt.. skolan tar död på mig. Jag har fan inget liv längre, och inte nog med det. Det är fan inte lätta grejer man har prov och inlämningar på. Kemin sa jag att jag skulle råplugga nu inför fredag, men ärligt, fattar inte ens vad jag läser eller räknar, var allting kommer ifrån och hur det hänger ihop. Halva min klass har i princip redan gett upp.. Börjar känna den känslan nu, jag orkar inte. Men nu är det dags att börja plugga på en redovisning som jag ska ha imorgon också, självklart! Trötta mig, allvarligt.. Skoltrött, ja tack.

Brooklyn

Kategori: Dagens outfit

Är nu hemma efter restaurangbesöket och är otroligt mätt må jag säga. Trött är jag också så ska lägga mig och sova nu hade jag tänkt, så jag orkar med skoldagen imorgon också! Hur som helst åt vi gott, vitlöksbröden var otroliga och huvudrätterna därså, sen fick jag mina presenter av min mormor också, då hon inte kan komma på kalaset i helgen. Hon ska nämligen till Tyskland, så hon var med och firade mig idag istället. Har haft en mycket trevlig födelsedag så nästa är att se fram emot julen! Sov nu gott med er, för det ska jag :)


                       Min outfit idag var en lila klänning från spanien, min kavaj och mina boots!

lunch

Kategori: Mina dagar

Har nyss ätit lunch, supergott med lite mat i magen. Gjorde mig lite ris och köttfärs med grönsaker, vet inte vad det heter. Men det är en sån mix, supergott faktiskt och väldigt lätt att tillaga! Vilket är bra om man inte har så mycket tid.
Tackar för alla fina gratulationer jag fått idag också :) jätteskoj! Att fylla år är nog det bästa jag vet, tycker det är mysigt, det är min dag. Då jag får bestämma vad vi ska äta med mera och får massa fina presenter. Man blir uppvaktad helt enkelt!! Men nu måste jag plugga lite kemi innan jag ska hoppa in i duschen!

Min födelsedag

Kategori: Övrigt

Idag är det min dag, jag blir 18! Det var på tiden må jag säga. Så familjen väckte mig i morse och jag fick lite presenter och en god frukost innan dem var tvugna att bege sig till jobb och skola/dagis! En av sakerna jag fick var en ny kamera som jag önskat mig, så ska sätta ihop den och se hur den ser ut. Eller ja ska ju inte sätta ihop hela kameran, bara sätta i batteri och minneskort och sen ta lite kort och se om det blir bra.

Ikväll ska vi ut och äta, jag har fått välja restaurang och det blev Brooklyn. Ville egentligen gå på Cantina då de har så himla god mat, jag älskar det där mexikanska. Men tyvärr hade dem stängt idag (självklart) så fick bli Brooklyn. Men det blir säkert minst lika bra tror jag :) Mormor följer med ikväll också eftersom hon är borta när släkten kommer och firar mig på lördag! Nu ska jag hoppa in i en dusch, hörs senare!

Brooklyns berömda vitlöksbröd! Jag verkligen älskar vitlök, har alltid varit lite av en vitlöksfantast, så vitlöksbröd i mängder blir det ikväll, mums!!

helt slut

Kategori: Mina dagar

Finns inga ord som beskriver hur trött jag är nu! Bestämde mig för att lägga ner pluggandet nu och ta itu mer med det imorgon istället, blir inte så bra om jag sitter och skriver när jag är för trött. Så ska lägga mig och kolla lite tv hade jag tänkt, så kan jag somna när jag vill!! Och imorgon när jag vaknar är det min födelsedag, wuhuuu.
Nu ska jag i alla fall kolla om det finns något roligt program alls på tv, brukar ju inte finnas det nu för tiden, det är alltid samma skit .. Ha världens bästa kväll, för det ska jag :)

måndag

Kategori: Mina dagar

God eftermiddag bloggen! Hade mina två danslektioner i morse sen åkte jag hem och lagade lunch. Efter det började jag plugga kemi och sitter med den ännu (ja har dock bara suttit i 1,5 timme hehe). Tänkte att jag ska plugga någon timme till sen duscha och äta mellanmål innan det blir plugg igen. Det är så dålig planering i skolan nu så inom loppet av en vecka ska jag ha slutprov i kemi B, samhällsprov, biologiredovisning, vetenskaplig uppsats som ska lämnas in och multimedia arbete som ska vara klart. Det är bara att kämpa, får plugga hela dagen imorgon också i princip.. Men efter de så kommer det antagligen lugna sig lite! Nu fortsätter jag med mitt, så skriver jag senare ikväll och berättar hur det gått för mig. Ha en bra dag!

Harry Potter and the Deathly Hallows

Kategori: Filmtips

Har jobbat idag, sen åkte lalleh och jag ner i stan för att köpa våra biobiljetter till Harry Potter. Snacka om fullbokat och ändå går det 6-8 föreställningar idag. Men alla vill ju klart se Harry Potter!! Så vi blev superglada när vi fick plats, för vi älskar harry potter haha. Jag ska bara äta nu, sen kör mamma mig hem till lalleh så åker hon och jag gemensamt ner till stan sen :) Nu får vi hoppas filmen är bra, men trailern verkar riktigt spännande!!

året har gått fort

Kategori: Bilder

Tänk vi är redan inne i november månad, snart är det nytt år igen. Så fort det går, jag minns förra nyår, när vi invigde detta året och nu är det snart dags att göra det igen!

Vi var på lalandia hela familjen och badade. Jag och mamma slog felix och pappa i minigolf ännu en gång hehe

Jag och Olivia var i malmö och myste

Jag och lalleh var vår lilla runda på väla haha! Vi känner till allt om väla förstår ni!


Farmor, Pappa och Filippa fyllde år, så det firade vi hemma hos farmor!

Sen var det midsommar, fint väder och trevligt folk!

Sen var Lalleh, jag, rasmus och henke på liseberg! hihi skoj hade vi!!

Sen var jag på rhodos med kompisar, hade dökul!

Jag hann en runda ner till spanien också där min familj var, var lite väl ensamt hemma..

Dansen fortsatte och elin, amanda och jag var ju bara tvungna att ta kort efteråt

jag var inlagd.. mindre kul

Jag bodde hos lalleh en helg, så åt vi massa med glass mumma hihi

Har hänt så himla mycket detta året, men man kan ju inte lägga upp allt. Det hade tagit evigheter!! Men vad som är kvar av detta året är min födelsedag, julafton och självklart nyår!

.

Kategori: Övrigt

Idag är en dålig dag, allting har gått fel, från början till slut. Känner mig irriterad på allt.. usch.

brrr kallt

Kategori: Mina dagar

Vaknade med världens huvudvärk och har ont i min mage.. Har haft så himla svårt att sova inatt och när jag vaknade kändes det som att jag nyss somnat. Så har inte varit i skolan idag, vilat upp mig här hemma. Tänkte dock att jag ska dit imorgon då jag inte kan missa en massa!

Ska börja plugga min kemi nu också, fasar verkligen för det här slutprovet. Det var hur länge sedan som helst som vi gick igenom kapitel 1-6 och kap 10, så det känns som att man inte kan ett skit. Och har haft så himla mycket annat att göra så jag har inte riktigt hunnit börja ordentligt med kemin än. Får göra det nu, sen måste jag nog ta en dusch, är så frusen av mig.

prov hela dagen

Kategori: Mina dagar

Höll på att dö efter alla prov idag, min hjärna fungerar fortfarande inte... Får hoppas det gick bra i alla fall, trots att man var helt slut. När jag var klar så hämtade lalleh mig så var vi lite i stan och myste, sen körde hon mig hem så pluggade jag lite innan jag la mig i ett varmt bad. Kom precis därifrån och det känns lite bättre.

Ska lägga mig i sängen nu när som och kolla tv, vet inte vad som går nu, men vid nio ska jag nog se greys anatomy i alla fall. Är helt enormt sötsugen idag också.. Inte alls bra om jag får säga. Har sovmorgon imorgon i alla fall så får sova ut lite! Sen är det snart helg igen, ljuvligt!

plugggggggggggg

Kategori: Mina dagar

Idag har det varit mycket att göra, haft fullt upp med allt i skolan. Kom hem för undegär en timme sedan så har ätit lite och sitter nu och pluggar. Snart kommer Jessica hit så ska vi plugga miljö, eftersom vi nu tvunget måste ha miljöprovet imorgon. Vi har först svenska nationella och efter det ska man få sluta, men våra miljölärare sa till oss att om vi inte gör provet imorgon frå vi IG i kursen.. Nog bra lärare. Man kan ju inte bedömma efter ett prov ;s

Hur som helst så måste jag typ plugga sönder hela kvällen. Har så mycket som ska vara inne snart, och kursprov med mera i flera ämnen. Så det gäller att slita häcken av sig fram till jul! Men man får se fram emot vårterminen och studenten! Det är ju något som ska bli toppen, att få gå ut skolan, och det så snart så nu får man stå ut med att det är mycket.

ny vecka

Kategori: Mina dagar

Var riktigt jobbigt att gå upp i morse, har varit supertrött hela dagen faktiskt.. Slutade i alla fall redan vid två tiden, så har satt mig för att plugga lite nu innan jag ska iväg till dansen. Så trött som jag är idag så lär jag väl somna ganska direkt när jag kommer hem sen..

Det är nog det tråkigaste jag vet också, att ta sig hem efter träningen. Det är kallt och dåligt väder och så ska man ta sig ner i stan och sen sätta sig och åka buss hela vägen. Det finns nog inget tråkigare om jag ska vara ärlig -.- Men nu ska jag plugga vidare så jag kommer någonstans.

farsdag

Kategori: Övrigt

Har duschat och övningskört nu, mamma är och handlar så får se vad det blir till kvällsmat. Det är nämligen ingen som vill laga mat så det lär väl sluta med snabb mat eller liknande.. Hur som helst ska jag ta och passa min syster en stund nu, hon står här och tjatar om att vi ska bygga med hennes lego haha, så söt. Hon har också börjat med att gå runder och kolla om vi andra i familjen bajsat, lyfter på tröjan och säger "mamma bajsat" "pappa bajsat" precis som när vi kollar om hon bajsat. Hon är för go haha!

söndag

Kategori: Övrigt

Har jobbat fram tills nu, hade öppning i morse och slutade vid tre. Sen körde lalleh mig hem innan hon stack hem till sin farfar, för att fira fars dag med sin familj och farmor och farfar :) Jag och pappa ska snart ut och övningsköra en sväng, sen får jag nog passa filippa en stund! Men nu ska jag hoppa in i duschen så att det är gjort :)

lördag för hela slanten

Kategori: Mina dagar

Sov hos min morfar igår, var jättemysigt. Vi åt god mat och drack vin. Sen kollade vi på idol och åt lite gottis! Sen när jag vaknade imorse åt jag frukost med Lotta innan hon körde mig till jobbet. Så har jobbat några timmar, sen hämtade pappa mig.

Är även trött som in i, har ganska ont i min mage idag också, mindre skoj. Har precis storstädat mitt rum, så nu är det fint. Eller ja det ser betydligt bättre ut än innan i alla fall haha.. Gjorde det frö att jag inte ville visa upp mitt rum när det ser ut som en katastrof. Vi ska nämnligen ha gäster ikväll så det frå ju gärna se hyfsat ut. Ska nog ta och hoppa in en sväng i duschen nu så jag blir lite fräsch.

hunnit massor, ikväll blir det morfar

Kategori: Mina dagar

Matteprovet ska vi inte ens prata om.. så bra gick det. Tur man har nationella också. Men tror ändå inte detta sabbar så mycket för har inte skrivit dåligt på de andra proven. Men som sagt, det är bara att satsa allt på nationella!!

Har hunnit massor idag, varit och fixat mitt leg, övningskört, handlat, packat m.m. Ska till min morfar om ett tag, ska dit och äta och sånt ikväll, sen stannar jag och sover där också :) Det är ju inte alltid man träffar honom, så det blir mysigt :)

matteprov

Kategori: Mina dagar

Träffade lalleh en stund igår och gick på väla på kvällen för att det var vip kväll :) även om jag hatar när det är så himla mycket folk som trängs och det känns som man bara är ivägen, så var det kul att komma hemifrån plugget lite och snacka lite med lallisen <3 sen när jag kom hem så tog jag ett bad med tända ljus, så mysigt!

Nu ska jag iväg till skolan och skriva matteprov. Inget jag längtar efter.. Men jag känner att jag ska gå dit och göra det och se sen vad jag har svårt för och plugga mer på det inför nationella. Men ska absolut satsa mycket på nationella, men innan nationella i matte har jag ju nationella i kemi och det fasar jag nästan mer för....

htc desire

Kategori: Övrigt

Fick min nya mobil igår, är verkligen supernöjd så jag är glad att jag tänkte efter några extra dagar innan jag gick tillbaka igår för att få den. Det blev den nya htc desire i färgen vit! Den är riktigt avancerad och har många bra funktioner. Har även fått min mobilräkning sänkt vilket var vad jag ville från början :)

Sitter och pluggar matte nu och har gjort sen klockan 3 idag.. Det känns riktigt svårt så jag är glad att detta inte är nationella, för då ska jag plugga betydligt mer! Imorgon är det bara ett vanligt prov och efter det kan jag ju se vad det är jag behöver träna på inför nationella sen :) Så ska plugga lite till sen ska jag nog lägga mig i ett bad faktiskt :)


försvunnen

Kategori: Övrigt

Läste precis på facebook om en tjej på 14 år som försvann igår.. Hon försvann tydligen på morgonen och nu vet föräldrarna inte var hon är. Så hemskt.. Hoppas hon kommer tillrätta snart. Måste vara hemskt att inte veta var ens dotter är eller vad som hänt henne.. usch. Sprid det vidare!

matte på g

Kategori: Mina dagar

Riktigt lång och jobbig dag har det varit idag! Helt plötsligt slutade jag inte efter danslektionerna som jag brukar utan nu var det kemi också. Så slutade vid 20 i 5 istället. Som tur var så hämtade mamma mig på skolan så kom hem ganska snabbt. Passade filippa en liten stund och därefter så började jag plugga matte lite smått!

Är så trött nu så vet inte var jag ska bli av. Ska plugga lite till sen hade jag tänkt gå och ta en dusch och varva ner lite innan det är desperate housewifes på tv. Så ska plugga vidare u så jag får något gjort i alla fall.. Prov på fredag liksom, så har en del att göra.

mot dansen

Kategori: Dansen

Nu har jag bytt om och ska snart bege mig till dansen! Ska bli kul att komma dit då det var två veckor sen exakt som jag var där senast. Blev ju inlagd på tisdagen så missade dansen på onsdagen samma vecka. Sen har det varit uppehåll nu under lovet så idag är som sagt två veckor sen jag satte min fot på den dansen haha. Det ser jag fram emot, dock ser jag mindre fram emot att ge mig ut i detta väder..

slut på lov

Kategori: Mina dagar

Fy vad jobbigt det var att bege sig till skolan i morse.. Jag hade riktigtg svårt att vakna och dagen har varit allmänt seg. Slutade i alla fall redan vid två tiden idag så är hemma och ska börja plugga lite matte nu, inför mitt prov på fredag. Tänkte dock att jag ska gå och göra mig ett mellanmål först, för är ganska hungrig.

Sen ikväll blir det dans, får dock inte anstränga mig helt, men ska dit och markera och se hur det går :) Det är riktigt kallt ute idag, så det är inte så roligt att gå till tåget sen... Fryser sönder bara man går utanför dörren ju! Brrrr.

ny mobil snart kanske?

Kategori: Övrigt

Hann plugga lite innan jag fick passa min lillasyster för att vår nya soffa hade kommit. Så jag fick ta hand om henne medan sofan kom upp där uppe, och måste säga att den var skitsnygg faktiskt :)

Jag ska köpa ny mobil nu inom de närmaste dagarna också, det började redan i torsdags när jag och mamma gick in för att kolla när mitt abnonemang gick ut, då började han med sitt säljsnack ni vet. Hur som helst visade han hur jag kunde få en snygg mobil med mindre kostnad i månaden, för min räkning är så himla hög. Men jag måste alltid ha lite tid att tänka och såhär, så jag valde faktiskt att fundera lite och bestämma mig senare. Så jag och mamma får väl sticka upp i veckan och fixa med det, så får vi se vad det blir. Men det är alltid bra att tänka efter ordentligt så man inte binder upp sig och sen ångrar man sig.

helgen

Kategori: Mina dagar

Nu har det varit ett tag sen jag skrev. Har tillbringat helgen hos lalleh då rasmus skulle iväg på tävling och hon ville inte vara ensam där. Så i fredags efter jobb åkte jag hem och packade och fixade. Sen åkte vi och handlade mat och begav oss hem till henne. Vi lagade tacos på kvällen och mös med film och god glass.

På lördagen åkte vi båda och jobbade, och därefter handlade vi lite nytt igen. Vi såg i hennes skor på kvällen, den filmen gick på kanal 3 igår kväll, och efter det var vi så trötta så vi somnade i soffan och vaknade några timmar senare, när hon var halv 2. Så då la vi oss i sängen och somnade gott.

I morse gjorde vi frukost och så klart Pinocchio som vi somnade till på fredagkvällen. Disney filmer är ju så otroligt bra, verkligen bland det bästa som finns :) Sen efter det så så skulle lalleh jobba så jag åkte hem och hon begav sig till jobb! Och nu sitter jag och pluggar lite.. Alltid lika roligt..

onsdag

Kategori: Mina dagar

Otroligt trött, japp!! Jag har ett enormt sötsug, vet inte vad jag ska göra med mig själv längre.. Igår köpte i alla fall mamma krom tabletter till mig som jag nu ska börja ta. Har man en brist på krom så ska detta hjälpa, men än så länge har det inte gett något resultat. Men man får ju ge det ett tag, sånt tar ju lite tid.

Imorgon ska jag iväg med mamma och fixa mitt leg, på tiden. Nu har vi sagt det i typ 3 år mn ändå inte fixat det, sen ska vi skicka ut mina inbjudningskort till mitt kalas. Mamma tyckte vi skulle göra fina kort och skicka med posten bara för att göra något annorlunda. Vi ska nog också ta en liten fika tillsammans och prata lite, mysigt!


sova sova sova

Kategori: Mina dagar

Har varit hemskt trött idag måste jag säga. Haft väldigt svårt att sova inatt och i morse väckte mamma mig för att jag skulle passa filippa under tiden som hon hämtade mormor som skulle passa henne. Mormors bil är på lagning så därför kunde hon inte köra hit själv. Sen kom lalleh efter att hon jobbat, mysigt!!

Nästan precis efter att lalleh hade åkt så somnade jag och sov enda till halv 7 ikväll då jag ansåg att det var tid att gå upp. Hjälpte till att laga lite kvällsmat och nu ligger jag och kollar på svenska hollywoodfruar på kanal 3. Jag har letat lite efter klänningar på nätet idag, känner att jag vill ha en ny klänning till jag ska ha min födelsedagsmiddag. Vill allmänt ha en massa nya kläder så får väl ge mig ut och shoppa lite när jag har tid och ork.