Felicia

Balen 2011

Kategori: Övrigt

Igår var det bal, helt underbart var det. Dock kändes det väldigt konstigt, kunde inte riktigt fatta att det är min tur nu, att det är jag som står med in klänning och blir fotograferad! Det kändes fantastiskt. Kände mig verkligen så himla fin! Och det var världens bästa lallis som fixade håret och sminket på mig! Efter vi hade fotograferats på sundstorget var vi på sundspärlan och åt god mat och festade med alla taggade människor. Sen blev det utgång i stan och bara ösa! Det var en underbar kväll, helt oförglömlig. Nu är nästa studenten!!!

det närmar sig

Kategori: Övrigt

Det var ett tag sen man uppdaterade måste jag säga! Men det har varit riktigt mycket runt omkring en nu.. Stressade har man varit för allt med bal och student och allt annat runt om. Hur som helst så är det bal imoron och det känna helt underbart! Kan i princip inte förstå det, det känns helt overkligt att man ska sätta på sig sin fina klänning och göra sig fin i håret med mera. Fantastisk känsla när man står där imorgon och känner sig fin, snart är skolan över. Gud vad fort det gått, kan inte förstå att det redan är över. Det kommer bli skönt. De sista veckorna nu fram till studenten bjuder bara på roligheter och snart står man där också, studentdagen. Med sin fina vita klänning och solen strålandes i ansiktet förhoppningsvis. Men en sak i taget, vi börjar med balen imorgon!!

Fredagsmys

Kategori: Mina dagar

Idag är det fredag och jag har hunnit massor med saker. Först i morse var jag på gymmet, redan vid halv 10 sen åkte jag hem och åt sen upp till väla och hämta min studentklänning och därefter hälsa på lallis som var på sin praktik! Sen efter det har jag försökt plugga lite, men det gick inget vidare... 

Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag och lallis hem till min älskling. Han och victor hade inget för sig ikväll så det blev lite middag, film och mys ikväll. Sen imorgon kanske jag ska till lager 157, jag vill jag vill jag vill, men älskling har typ inga pengar så han vet inte om han vill dra dit.. Vi får se om jag lyckas övertala honom ;)

lugn kväll

Kategori: Mina dagar

Jag är riktigt trött och har megaont i mitt huvud idag. Började skolan vid halv 1 tiden idag och jag kände redan när jag kom dit att jag var helt dåsig, usch. Så nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, har faktiskt inte tänkt göra speciellt mycket nu ikväll, ta det lugnt och kolla desperate housewives!!

snart är det helg

Kategori: Mina dagar

Som ni ser så har jag börjat ändra om i min blogg, jag har inte hunnit bli klar ännu men det är på gång i alla fall. Får se om jag orkar fixa en header och sådär ikväll annars gör jag det i helgen kanske! Men ni får stå ut med den såhär en stund till skulle jag tro ;)

godmorgon

Kategori: Övrigt

Godmorgon, jag sov ut idag och vi får se om jag går till skolan. Mådde inte så himla bra igår... Så jag fick krypa ner i soffan med en kopp te och en filt. Hade tänkt jag ska gå och göra mifg lite frukost nu och sätta mig framför tv;n, börjar bli hungrig och är sugen på mitt morgon te, mummmsss!

Måndag

Kategori: Mina dagar

Idag har jag bara tränat hela dagen, började med dans i skolan och sen blev det lite gymmande och så zumbaaaa! Känns så härligt att ha tränat och att man sen har tid till annat :) Efter allt tränande så lunchade jag med mamma och nu ska jag kolla lite film hade jag tänkt!