Felicia

Jobb som gäller

Kategori: Mina dagar

Igår jobbade jag en stund under lunch, sen begav jag mig till väla och tog en fika med mamma. Filippa var också med, så myste vi bara och pratade lite, sen köpte jag ett par nya leggings, jättefina. Men dem kan jag visa senare! Sen på kvällen såg Rasmus, Linus, Mattias, Andreas, Alexandra och Jag på film.

Idag är det jobb som gäller, mellan 13-16! Sen ska jag eventuellt vara med elin, och hitta på bus haha. Nej vi får se vad vi ska göra :) Men nu måste jag göra v mig så jag inte kommer för sent. Hörs senare :)

åka och bada

Kategori: Övrigt

Godmorgon! Igår åt vi supergod mat på Cantina, sen tog det ett tag innan vi orkade klämma lite godis och chips där hemma. Men det var mysigt i alla fall! Idag har jag lovat att följa med mamma och bada med felix och filippa, vet inte om Eva och emelie och my också skulle med. Det får vi se! Men dem, har gjort om på det badet i lerberget, så vi får se hur där ser ut :)

Hos morfar

Kategori: Mina dagar

Då var man tillbaka i bloggvärlden, varit dålig på uppdatering, och det har ju som jag sa innan berott på sjukdom med mera. Finns lite grejer som gör att jag emellanåt inte orkar blogga, men hade tänkt att nu när jag väl sitter här ska jag blogga, och börja vara lite mer duktig.

Igår kollade jag lite smått på säsong 1 av OC, hann bara se några avsnitt innan jag stack till väla med lalleh för att kolla i lite affärer, och man blir ju inte direkt mindre shopping sugen av att gå där. Men ska hålla lite bättre i mina pengar just nu, eller jag ska försöka det i alla fall. Senare på kvällen var vi med rasmus och linus, och senare var chrille med en stund. Men jag skulle upp tidigt idag så var inte ute så jättelänge.

Imorse däremot så kom min morfar och hämtade mig runt halv 12 snåret, för att jag ska sova här inatt. Varken Jonne eller Hampus är hemma nu så det är bara jag, morfar och Lotta hemma. Så dem har planerat att vi ska ut och äta ikväll, och mer förvånad blev jag över var, Cantina. Kan det blir godare, pratat om det i en evighet, men varje gång jag och mamma har velat gå dit har dem haft stängt. Hade det som tradition innan att äta där vid varje födelsedag. Så det ska bli gott!

filmis

Kategori: Övrigt

Nu har jag ju inte skrivit på ett tag igen, men har faktiskt varit sjuk.. Inget roligt direkt. Men är frisk nu i alla fall, vilket är skönt eftersom det är lov. Helt underbart är det, att inte behöva tänka på när man måste gå och lägga sig för att orka ta sig upp dagen efter. Varit i stan med olivia idag, kollat lite i affärer och sådär.

Nu ikväll ska vi kolla film och se på film, lite skräckmaraton blir det. Vi ska se både the grudge och prom night samt äta god efterrätt, mums. Men den får ni kanske se eller veta mer om sen, för den har vi inte gjort än. Men nu ska jag också krypa ner i sängen och kolla lite.

Snart idrott

Kategori: Mina dagar

God eftermiddag! När jag kom till skolan imorse så kom inte vår lärare, han skulle komma och var inte sjukanmäld eller något. Ganska irriterande, men vi fick i alla fall kemin gjord så man slipper det på lovet. Har nu haft håla och har det fram tills om en timme ungefär, då har jag idrott, sen slutar jag för dagen. Och det ska bli underbart!

Men ikväll tror jag inte att jag ska göra alltförmyket, då jag varit lite si och så i veckan. Så jag ska kanske träffa alex lite senare, i alla fall bara ta det lugnt och bli frisk! Men nu ska jag ta och äta lite choklad, för det är jag enormt sugen på! Skriver sen när jag är hemma eller något :)

.

Kategori: Övrigt

Vissa människor är bara för mycket. Och du är en av dem.. Jag är så trött på falska människor, jag tar det inte mer. Detta kunde du berättat, det hade inte tagit dig så mycket att skriva eller ringa och säga det. Men jag antar att du är precis den som du brukade vara, jag vill inte ha någonting att göra med dig mer.

min mysiga tröja

Kategori: Bilder

Har städat klart mitt rum nu, och gjort en liten snabb rensning i min garderob, blev inte så himla mycket med det. För är ganska trött, men har i alla fall börjat så det är ju bra. Och hittade en mysig tröja som jag glömt jag hade faktiskt. Se där, vad man kan hitta när man städar. Men nu får det vara nog för idag :)

 

Imorgon är det fredag, skönt är det! Sista dagen på veckan, och därmed sista dagen innan lovet. Längtar något helt sjukt efter lov, så det ska bli otroligt skönt. Har inget sådär speciellt planerat, men lär hitta på en hel del ändå! Och ikväll blir det nog bara mys med film, men först ska jag äta, för jag är grymt hungrig!

städning

Kategori: Övrigt

Igår var det dans, men hann inte skriva eftersom jag hade 40 minuter på mig att packa alla grejer och byta om samt äta innan dansen. Kändes skönt att träna igår igen! Sen idag har jag haft en kort dag igen, så har varit hemma ett bra tag.

Nu ska jag ta och städa, mitt rum och min garderob! så skriver sen :D

håla i schemat

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, sömntutor!
Ska snart bege mig till skolan och ha två lektioner bara, idag igen. För vår kemilärare är inte här idag så vi får en håla i schemat. Men nu är det inte många dagar kvar sen blir vi lediga en vecka, skönt! Tror jag skriver när jag kommer hem istället, för annars kommer jag få det ganska bråttom! Ha en bra dag

2012

Kategori: Övrigt

Tror jag ska lägga mig i sängen nu, för jag har haft sån himla huvudvärk inatt igen, eller ja den började igår kväll. Så mamma fick ge mig piller, vilket inte hjälper, och sen en massa annat. Somnade till slut, men det tog verkligen ett bra tag. Så imorse var jag inte nådigt trött, men gick till skolan i alla fall. Och har faktiskt inte sovit när jag kom hem heller, för tänkte att jag skulle lägga mig tidigare ikväll istället.

Men ska inte sova nu direkt, ska sätta på filmen 2012 hade jag tänk. Så får vi se hur mycket jag hinner se innan jag somnar, men det är i alla fall vad jag har för plan. Så ska göra det mysigt5 nu och sen krypa ner i min säng. Somnar jag inte skriver jag sen, annars skriver jag mer imorgon istället.

hiss & diss

Kategori: Övrigt

Hiss: Jag älskar fortfarande alla dessa nya jeansleggings, och andra sorters leggings med detajler med mera. Älskar hur bekväma och oerhört snyggt dem sitter. Stora plus till dem!

Diss: Däremot tycker jag inte det är snyggt med killar som har uggs. Vet att dessa tydligen gjorts i killmodel, men min åsikt är de ska stanna på tjejernas fötter. Tycker inte alls det ser snyggt ut på killar, usch.

todays outfit

Kategori: Dagens outfit


söt blus från spirit och mina nya leggings som jag aldrig la upp bild på igår. Så här är dem istället, duktigt tajta nertill, men det är aldrig fel.

time for a movie

Kategori: Bilder

Nu har jag dansat av mig, känner att mina ben är som spagetti och jag har världens huvudvärk.. Men det var skönt! Och nu hade jag istället tänkt att jag skulle sätta på en film, my sisters keeper. Och sen efter det blir det väl att sova, ska sova ut längre imorgon eftersom jag har sovmorgon, puss på det!

Kort dag, underbart skönt

Kategori: Mina dagar

Kort skoldag idag, men efter det skulle jag till min sjukgymnast! Så fick vara kvar i stan ett tag, men gjorde mig ett bra inköp måste jag säga! Köpte ett par nya jeansleggings, och är riktigt nöjd! Dem rä extremt tajta ska jag påpeka, men det gillar jag bara. Tänkte jag lägger upp bild sen, men hinner inte ta en bild just nu eftersom jag ska till dansen nu snart.

I alla fall, nu är det snart lov, bara denna veckan kvar. Och har sovmorgon både imorgon och på onsdag, sen går jag kort dag på torsdag och fredagarna är inte allt för jobbiga heller. Sen är det efterlängtat lov, har dock inte planerat att göra så himla mycket, blir kanske att jobba lite och sen ta det lugnt, sova ut! Sticker i alla fall nu, men vi hörs sen :)

seg lördag

Kategori: Övrigt

Ska jag vara med lalleh ikväll så får hon pilla i mitt hår och göra uppsättningar och sånt. Haha, nej men det är skönt som fasiken. Och bra träning för henne också dock, hon har redan sagt hon ska göra min baluppsättning, dock ett tag tills dess haha, men ändå. Sitter faktiskt ibland och gör lite olika uppsättningar på mig själv, tycker det är kul att variera lite.

Dock inte helt planerat vad som händer ikväll. Känner mig inte helt kry än så vet inte om jag orkar dra iväg på någonting. Men kanske ändå, om man inte bara orkar sitta hemma och dryga. Vi får se var kvällen bär mig helt enkelt. Men nu ska jag fixa mig lite!

lite städning

Kategori: Bilder

Igår var jag med lalleh, tog det mest lugnt :) mysigt! Sen ville alex att jag skulle sova hos honom så han hämtade mig här i ödåkra, så åkte vi hem till honom. Sen nu imorse åkte vi hit och käkade och så för jag hade lovat jag skulle hjälpa mamma att städa. Så alex stack sen igen, och jag håller på att städa nu, börjar bli klar nu faktiskt. Har fått städa samtidigt somjag haft min syster här, så det har tagit lite längre tid än vanligt haha.

 
Filippa ville prova allt jag hade på rummet, här mitt hårband, och hon tyckte det var för fint i min garderob, för när jag hängde in grejer så kastade hon ut grejer!

nu jädrar ska det tränas

Kategori: Dansen

Jag känner mig helt slut nu, tränat hela dagen, både dans och idrott! Träningsverken börjar komma, ohjaaa. Idag har vi dock haft sabinas bästa kompis märta på dansen istället, för sabina skulle bort. Men hon är jättebra hon med så :) nästan helt klara med vår ena dans nu och så har vi börjat med vår andra egna också, så vi ligger väl bra till nu tycker jag. Så nu hoppas vi att mina knä pallar med denna terminen utan problem bara också!

Ikväll ska jag i alla fall träffa min kära kompis lalleh, så jag känner jag har ganska bråttom just nu. Har inte gjort någonting än, eller ja, har faktiskt hunnit äta men måste byta om och lite sånt. Så tänkte jag skulle göra det nu. Så hörs vi kanske senare eller ngt!

mh nu är det snart fredag igen

Kategori: Mina dagar

Åh fyfasiken vad gött det var att dansa igår, mådde dock lite smått dåligt så det blev inte direkt bättre av att dansa, men det gjorde ju jag ändå. I alla fall så var jag helt slut efter, och orkade inte åka hem, för lalleh var inte med igår, så jag stack hem till alex istället, och sov där. Så fick lite sovmorgon imorse, för kan åka en halvtimme senare därifrån, skönt.

Sen idag har jag bara haft ett par lektioner, slutade vid 2. Träffade olivia på vägen hem, så får se om vi skulle ta och gå ut och snacka lite sen, och få lite motion på köpet? Låter bra, om det inte är för kallt, för har inte lust att frysa mer, så trött på detta vädret. Sen efter det funderade jag i alla fall på att kanske ta och kika på fame och kanske mumsa på något gott.

Men nu tror jag att jag ska gå och tjata om när maten är klar, för vi ska äta något så gott som spagetigratäng, låter inte så gott, men kan lova er att det är 1000 gånger godare än det låter. Ni hade älskat det :) Och sen är jag grymt hungrig också, så det ska bli gott med mat.

skridskor

Kategori: Mina dagar

Min blogg fungerade inte riktigt igår, eller ja jag kunde inte logga in och skriva något. Så därför blev det inget inlägg! Men i alla fall, varit och åkt skridskor idag, för vi har haft friluftsdag, skulle slutat vid 2 men fick sluta redan 11. Så jag och louise stack till väla och kollade lite innan vi stack hem.

Ska iväg till dansen senare ikväll, och så. Men just nu hade jag tänkt att jag skulle ta och kolla på twilight, new moon. Och kanske ta något gott att tugga på, känner mig riktigt sugen på något, ska bara komma på vad det kan vara!?

vilken hämnd

Kategori: Övrigt

Hahaha jag orkar inte med mig själv, så jävla trött på att plugga. Så läste en rolig nyhet precis, och den handlade om en man som hade varit otrogen mot sin fru. Så tillslut hade hon fått reda på detta, och då hade hon ringt upp den här personen han varit otrogen med precis då. Så hade dem snackat ihop sig och lurat mannen. Så hade dem tillsammans träffat honom på ett hotellrum, fast han trodde ju bara han skulle träffa den här tjejen han var otrogen med. Vet ni vad dem gjorde, dem limmade fast han snopp mot magen. Helt sjuk ont det måste ha gjort! Ni kan läsa mer om det HÄR!

söndag och plugg

Kategori: Mina dagar

Blev utgång i fredags, med lalleh. Sen träffade jag alex vid 1 tiden så tog vi bussen hem till mig, så sov han här. Dock hade jag jobb igår, lördag, så då fick alex ta tåget hem. Så jag följde alex till tåget innan jag begav mig till jobb, och jobbade till halv 6.

Idag så är jag riktigt sliten, mår lite sådär.. Men har en hel del att plugga just nu, då jag snart har prov. Så det är bara att sätta igång. Skriver kanske senare, men just nu ska jag försöka fokusera på vad jag behöver göra!

håla

Kategori: Mina dagar

Skrev aldrig något mer igår, tänkte helt enkelt inte på det. Lalleh kom förbi en sväng för att snacka med mig, men det blev attg hon stannade och åt och sånt också. Så vi stack ner i stan med min mormor och hämtade med oss kina mat hem, riktigt gott var det. Var så enormt sugen på det igår! I alla fall så stannade hon efter också, så vi kollade film på 6an och gjorde frisyrer på varandra, haha! Älskar när folk pillar en i håret, så mysigt.



Nu sitter jag i skolan, har haft min dans, men efter det har jag 2 och en halv timmes håla innan idrotten, känns lönt. Men jaja, får väl umgås med mina kära kompisar så länge och se vad vi kan hitta på. Sen blri det inebandy och sen hem. Skönt det är fredag! Får se vad som händer nu ikväll, kanske blir utgång om jag mår bättre!

något bra på tv ikväll?

Kategori: Mina dagar

Varit hemma från skolan idag med, men idag har jag inte mått så bra.. Så har kollat film och bara tagit det lugnt, och umgåtts med min syster och mamma. Jag och mamma var också iväg och köpte påsar man kan lägga kläder i när man ska skicka dem via posten, då jag ska skicka iväg två klädesplagg.

Annars nu hade jag tänkt att jag skulle ta och hoppa in i duschen, och sen kanske lägga mig och kolla en film till. Men har ingen aning om vad jag vill se, har sett alla filmer vi har hemma miljoner gånger.. Hoppas på att det går något bra på tv ikväll istället.

nya skor

Kategori: Bilder

Då var jag hemma från väla igen, kom på att det jag egentligen skulle dit för, det glömde jag bort. Som vanligt då!? Men jag köpte i alla fall ett par nya stövlar, så jag är glad. Nu har jag shoppat lite nytt för denna månaden, så nästa frå jag nog se till att kanske spara lite mer ;) haha.

ingen skola, på grund av dåligt väder

Kategori: Mina dagar

Godmorgon allihopa, eller kanske ska jag säga god förmiddag. Jag sitter hemma, pågrund av att tågen blev inställda när jag skulle åka till skolan, så här sitter jag nu istället. Ska väl ta och äta lunch med mamma om en stund, och senare ska vi bege oss till väla och fixa lite grejer.

Igår kom min tröja i alla fall, super nöjd är jag! Nu när man ser fram emot våren är det så himla roligt att shoppa, förnya hela garderoben. Det är ju nu man hittar som mest, men tyvärr kan man inte köpa allt man vill ha.. Men nu ska jag inte sitta här och dega hela dagen, skriver senare!

.

Kategori: Övrigt

are you really ready for love,
ready for love

plugga, gillas inte

Kategori: Övrigt

Slutade redan halv 12 idag, så åkte hem och åt lunch med mamma istället. Sen var jag tvungen att åka tillbaka till stan för att vara hos min sjukgymnast vid halv 3. Gick väl bra det också, men nu måster jag däremot börja plugga biologi.. inget jag ser fram emot, men något som måste göras. Vi får se om jag hinner skriva någonting senare, men just nu ska jag fokusera på det som behövs göras!

måndag morgon, dödstrött

Kategori: Mina dagar

Har inte riktigt bestämt mig för hur min blogg ska se ut än, så det lär nog ta tid innan den blir helt klar. Vill ändra om ganska mycket nu, i stort sett allt. Så därför är det bättre att ta det långsamt och få det fint! Får se sen också vilken dag jag hinner fixa med den, för hinner inte det idag!

I alla fall, borde egentligen vara i stan nu, men nej. Jag hann inte tåget idag, man kan aldrig riktigt lita på bussar och tåg på morgonen, eller nja aldrig egentligen. Så mormor har erbjudit sig att komma hit och hämta mig efter hon lämnat min kusin i skolan. Blir en massa körande för hennes del, snällt!