Felicia

Lördag!

Kategori: Mina dagar

Har kunnat sova inatt, så nu äntligen har jag sovit ut! Känner mig mycket piggare redan så det är skönt. Imorse fick jag och ebba för oss att vi skulle göra scones till frukost så vi har bakat scones och även bjudit på min mormor som kom förbi.

Idag ska jag vara med Olivia. Ingen aning än vad vi ska göra men ingen av oss var sugna på festivalen så vi lär ju göra något annat. Hade varit skoj att hitta på något för är inte direkt sugen på att bara sitta hemma ikväll också utan i så fall göra något med några andra!

myskväll hemma

Kategori: Mina dagar

Har inte varit så aktiv här nu senast. Men i alla fall, igår kom vi hem vid kvart över 1 ungefär, jag stack ner till festivalen med josefine, amanda, anton, marcus, tim och stoffe. Tycker festivalen är mysig att gå på en stund men sen är den ganska överskattad så blir ju inte att man hänger där hela natten varje dag. Så idag ska jag inte dit. Men det var trevligt igår, hann säga hejdå till min familj också innan dem stack. Dem åkte vid 2 inatt, för att bege sig till Spanien.

Kan säga att jag saknar dem redan faktiskt. När jag vaknade idag så var det så tomt, ingen pratade, ingen liten filipa som dansade och sprang runder, inga föräldrar som diskuterar saker vid matbordet och ingen felix som springer runder med vapen (leksaks) och skjuter på allt. Det var bara en tystnad, så fick sätta på tv och radio och allt för att inte känna mig ensam. Tur jag har folk som sover hos mig och är här så man slipper vara ensam :)

Sov dock hemskt dåligt inatt, om man kan kalla det sova.. Fick något slags migrän anfall. Så trodde jag skulle dö, huvud exploderade nästan och spydde två gånger innan jag ens kunde lägga mig ner i sängen. Till slut somnade jag och kunde sova någon timme innan jag vaknade igen. Hoppas det blir bättre inatt! Ikväll kommer ebba hit så ska vi laga tacos och mysa bara :)

tisdag

Kategori: Mina dagar

Har jobbat idag med, trött som ett djur är jag. Har då antagligen fått körtelfeber för penicillinen verkar inte ha hjälpt. Natten till igår sov jag jag riktigt dåligt, så svimmade nästan på jobb igår, allt bara blev svart. Hade jättehög feber med mera så kan bero på det med. Och min hals är väldigt svullen, har värk i hela kroppen, speciellt körtlarna, så det är inte jätteroligt.. 

Men har i alla fall varit och handlat också med mamma, kom nyss hem. Vi har handlat lite mat med mera nu inför att jag ska vara ensam hemma. Så vi har köpt oss det ena och det andra, så nu har jag mat så det räcker! Ikväll skulle jag cvarit med josefine men det blev ändrat, så tror jag ska kolla film och umgås med familjen innan dem sticker, och bara ta det lugnt så jag blir frisk :) 

lång jobbdag

Kategori: Mina dagar

Har jobbat från 10 till nu idag, är helt slut. Skulle sluta vid 4 men vi har haft så mycket att göra så har inte kunnat gå tidigare. Nu är jag i alla fall hemma och ska äta något och duscha sen får vi se vad som händer. Kanske inget alls eftersom jag ska upp tidigt då jag har öppning imorgon igen. Dock slutar jag jobb tidigare imorgon än idag, om det nu inte blir en lika stor folkmängd imorgon!

lördagsmys

Kategori: Mina dagar

Har jobbat hela dagen idag, är verkligen helt slut. har öppning imorgon så då ska man upp ännu tidigare! Men ja det är pengar så ska inte klaga, men det ska bli skönt att åka utomlands i alla fall :)
Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt med familjen och mysa lite, har varit hos lalleh innan för att säga hejdå, för nu åker hon iväg på semester! Men nu ska jag bege mig ut till min familij, skriver kanske senare :)

min sko

Kategori: Bilder

.

Kategori: Mina dagar

Varit och jobbat hela dagen, ganska trött just nu. Snart kommer olivia hit så ska vi ta det lugnt och ja vet inte riktigt vad vi ska göra. Ikväll ska vi nog hem till marcus, men vi får se :) Nu ska jag ut i solen en stund innan den försvinner, kanske man kan få lite färg i alla fall!

onsdag

Kategori: Mina dagar

Nu var det ett tag sen man skrev här, har varit mycket med jobb och har sen inte orkat skriva. Eller också så har min dator inte riktigt velat samma som mig, ibland fungerar nämligen inte internet som det ska. Men nu är datorn igång och jag tar mig tid att skriva lite, ska snart till jobb, eller ja om ett tag. Börjar vid 12, har springpass så slutar 8 ikväll. Ska hem till ebba då och sova där då hon är ensam hemma! :)

kvällen i bilder

Kategori: Bilder


hot

Kategori: Dagens outfit

gäster

Kategori: Övrigt

Ska nog ta och hoppa in i en dusch nu, vi får gäster om ungefär 2 timmar. Så ska fixa mig lite och så innan det :) Skriver lite senare, och ska försöka ta lite kort också somj ag kan lägga upp sen :)

today

Kategori: Mina dagar

Jag somnade riktigt tidigt igår, redan vid 12 eller halv 1 någon gång så sov jag som en stock, sen vaknade jag imorse vid 8 tiden och svarade på massa sms sen somnade jag om och vaknade nästan precis. Tror jag behövde sova ut, det känns så. Idag ska jag nog träffa ebba, ingen aning vad vi ska göra då det inte är speciellt fint väder. Sen ikväll kommer mammas kompis Eva och hennes barn med mera hit, också för att fira mamma, så då blir det god mat med mera.

Imorgon drar jag til liseberg med rasmus, lalleh och linus! Ska bli sjukt roligt, så vi kör bil upp och sen sticker vi nog inte hem förrän dem stänger. Så vi får hoppas det blir fint väder imorgon, sådär lagom, så man inte håller på att dö när man står och väntar i kön men inte heller regn och så.

hur man blir snygg

Kategori: Bilder

Tyckte inte alls att detta var snyggt. Det är en video på en tjej som sminkar sig, hon verkar ganska oseriös men vem vet. Tyckte i alla fall hon såg mycket snyggare ut utan smink än när hon var fixad. Vad tycker ni?

presenterna

Kategori: Bilder

 
Har nu ätit och gett mamma hennes presenter, vi köpte en jetset klocka, och produkter från bodyshop som hon ville ha. Så hon blev nöjd och glad måste jag säga :) Till efterrätt så valde mamma något lite mer enkelt, så vi ska äta mockabakelser tror jag det var, gott! Blir kanske någon mysig film också vi får se :)

grattis mamma

Kategori: Övrigt

Har springpass idag så just nu är jag hemma, ska cykla tillbaka till jobb om ett tag! Men idag fyller min mamma år, så stort grattis till henne! När jag slutar jobb vid 7 tiden så blir det hem och fira henne med god mat och sådär :) mysigt!

tjejkväll hos elin

Kategori: Dagens outfit

Blev stranden en stund med lalleh efter jobbet idag :) skönt att få några timmar i solen i alla fall. Nu har jag fixat mig och snart bär det av hem till elin! Lite mys med tjejerna :) Och såhär ser jag då ut!

    

malmö

Kategori: Mina dagar

Det blev inte fint väder idag.. men ska inte sitta hemma och deppa för det! Nej jag och alexandra ska till malmö och mysa. Så jag beger mig till tåget om 20 min och är väl hemma senare framåt kvällen! Vad ska ni hitta på i väder som detta?

myskväll

Kategori: Mina dagar

Har jobbat hela dagen lång, så nu ska jag fixa mig lite sen ska jag hem till louise och umgås med henne, chrille och matilda. Vi ska väl snacka lite om resan vi snart ska på och bara mysa! Sen imorgon är man ledig, första dagen på länge, och då ska jag till stranden med lalleh om nu vädret vill sig :) Vi får hoppas det, men vad dem säger just nu så ska det först bli dåligt mot kvällen, så får hoppas man har turen med sig. Har jobbat alla dessa fina dagar vi haft, ganska typiskt faktiskt haha :) Skriver senare när jag kommer hem igen :) ha en underbar kväll allihopa!

städning

Kategori: Mina dagar

Har varit en sväng på stranden nu efter jobb och tagit mig ett dopp. Nu blir det att röja undan lite på rummet,. för mitt rum ser ut som jag vet inte vad.. Sen ska jag nog mysa lite med min syster innan hon lägger sig, sen blir det mat och mys med familjen ikväll! Skriver senare när det är bättre ordning på mitt rum!

:D

Kategori: Bilder

Då var man hemma, efter jobb så cyklade jag och alexandra till stranden för att bada och sola lite grann! Har nu duschat och ska äta när som, mina föräldrar är inte direkt snabba. Sen ska jag vara med lallis igen :) vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi kommer på något :)

work to do

Kategori: Mina dagar

Morfar körde mig till marcus igår, så spelade vi poker, han, jag, stoffe, josefine, anton och tim! Hade en allmänt trevlig kväll med många skratt, sen skulle jag och anton gå till stationen. Var hemma runt halv 3 tiden och nu ska det snart jobbas! Jobbar till 3 sen blir det att vara med lalleh en stund <3 Men nu ska jag göra v mig och lite sånt innan jag ska cykla och möta upp lalleh!

bad & mys hos morfar

Kategori: Bilder

Jobbade fram tills klockan 3 idag, sen kom morfar och felix och hämtade mig på jobb. Så har vi åkt hem till morfar för att bada och mysa. Har ätit hamburgare till lunch och ikväll blir det kina mat, gott! Men nu ska jag ut och hålla morfar sällskap där ute så hörs vi kanske sen :)

dans nere i stan

Kategori: Mina dagar

Kom precis hem, direkt efter jobb körde mamma ner mig till stan. Hade lovat Dino att jag skulle komma dit och kolla när dem lärde ut dans, för kunde inte dansa med honom då jag går på penicillin och inte får träna :/ Men han var duktig, och dem andra också! Alla som vill kan få prova på, det är bara att gå ner till gröningen :)

Sen stack jag, Dino, Mirandra, Matilda och Chanelle och åt, innan jag stack för att möta en kompis på sjukhuset. Hans mormor fick åka in då dem trodde hon fick en hjärtinfarkt, men det var nog inte det. Ska inte skriva ut mer om det, men var där och tröstade honom lite, sen var dem så gulliga och körde hem mig. Nu ska jag fixa mig inför natten sen blir det väl film och sova, jobb imorgon :)

kissies låt

Kategori: Övrigt

Alla bloggar om kissies nya låt hit och dit, ska jag vara helt ärlig tycker jag den suger. Hon har verkligen ingen sångröst alls! Det är precis som att dem har höjt basen med mera också för att hon ska höras mindre, nej jag gillar inte den. Sommarplåga, nej skulle inte tro det! Vad tycker ni?

jobb

Kategori: Mina dagar

Då var man vaken. Har tagit på mig mina jobb kläder och nu blir det att äta sen cykla till jobb! :)

today

Kategori: Mina dagar

Har jobbat hela dagen idag, kom nyss hem, har hunnit duscha lite snabbt. Nu blir det mat sen mys!
Jobb imorgon igen, klockan 10.

give it to me right

Kategori: Övrigt

I'm not, I'm not
Tryna run your life
That's why, that's why
I'm nobody's wife
But when I want, when I want it
You gotta be ready

I don't want it all the time,
But when I get it,
I better be satisfied
So give it to me right,
Or don't give it to me at all

I don't think you understand,
How real it is for me to find
A man who thinks he can
So give it to me right,
Or don't give it to me at all
yeah yeah

ut och resa

Kategori: Övrigt


jag längtar verkligen till rhodos med tjejerna nu! Bara sticka iväg, sola, bada, festa, shoppa, rent ut sagt leva livet! Vi kommer ha så himla roligt. Sen i februari blir det ju thailand, det kan jag ju dock säga att jag längtar efter också! Resa är kul, helt underbart! Någon annan som ska utomlands i sommar?

för en sväng på stan

Kategori: Dagens outfit



svarta shorts från h&m tror jag
tunika från circus
odd molly kofta från zebra

working

Kategori: Mina dagar

Har jobbat idag, dock bara tre timmar men jag tänkte att jag behöver pengar och jag är så himla rastlös av mig. Har legat hemma sjuk i 3 dagar. bara kollat massa filmer och varit helt instängd på mitt rum. Kände att jag behövde komma ut lite om det så bara var några timmar! Är änhdå ganska viktigt att jag vilar och tar det lugnt nu så jag blir frisk någon gång :) Jobbat nu fram tills söndag, sen är jag ledig några dagar sen är det jobb igen!
Tänkt jag skulle slå min morfar en signal nu, för han undrade när vi ville komma och bada hos honom. Ni vet, man måste ju kolla med mig och jobbet först ;) haha nej skoja. Men nu ska jag ringa honom, :)

varit hos doktorn

Kategori: Mina dagar

Har varit hos doktorn idag, satt där och väntade ett bra tag innan jag ens fick komma in. Sen fick jag svara på en massa frågor, och han kollade min hals med mera och sen fick jag veta att antingen så är detta halsfluss så det har jag fått penicillin mot, men det kan även vara körtelfeber. Så fungerar inte penicillinet om 3 dygn ungefär så är det förmodligen körtelfeber jag har fått! Känner mig inte direkt taggad nu.. Får inte sola, träna, festa med mera. Men får se det positivt ändå, finns väl en massa annat man kan göra?

sjuk

Kategori: Övrigt

Jag trodde verkligen att min kropp skulle bli bättre. Förväntade mig att vakna idag och känna att det var på bättringsvägen, men icke sa nicke.. Jag vaknade istället värre, fortfarande feber, så ont i halsen att jag inte kan svälja. Vaknar redan tidigt på morgonen, undefär vid 5 halv 6 när pillerna slutar värka av att jag har så ont. Får ta nya och sedan försöka somna om igen. Även när jag tagit piller så hjälper det inte så mycket, har så ont i halsen att det liksom fortfarande gör otroligt ont efter att lite av värken försvunnit.

Svimmade också igår, vaknade helt plötsligt på golvet med grymt ont i huvudet, antagligen av smällen. Så imorgon ska jag till doktorn, har bara legat hela dagen idag, så mamma sa att det får bli doktorn imorgon och eventuellt får jag penicillin för att bli bättre. Vi får se, men jag hoppas jag slipper detta i alla fall, för det är duktigt jobbigt, speciellt nu när det är sommar och allt!

stranden

Kategori: Mina dagar

Jag skulle jobbat idag, men fick vara ledig så nu sticker jag iväåg till stranden med min familj! Kul ska det bli att få steka i solen en hel dag, och kanske få lite färg! Nog första gången jag ligger på stranden i sommar också, och jag gillar farhult som vi ska till, där är så himla mysigt :) Men jag skriver sen när jag är hemma igen, ha en bra dag!

knowing

Kategori: Filmtips

Då jag skaffat mig feber och inte mår speciellt bra så tror jag det blir en hemmakväll för min del, med film. Ska ta och se Knowing. Den är bra tycker jag, så har ni inte sett den så se den!

odd molly

Kategori: hot or not

Har inte hunnit ta någon bild på koftan jag köpte men det är en sån här :)


Det finns så himla mycket man vill ha när man går in på zebra och cirkus, tyvärr har man inte så mycket pengar så man kan köpa massvis med kläder bara sådär. Men då blir man kanske mer nöjd när man väl köpt ett plagg där?

var blir sommaren av

Kategori: Övrigt

Dem har sagt det ska vara fint väder nu i två veckor framöver, men varken i onsdags, igår eller idaghar det varit speciellt fint. Visst det är inte kallt eller så, men det blåser och är fullt med moln. Inte direkt det roligaste vädret att ligga och sola i..

Funderar istället på att göra mig en god lunch och kanske sätta på en film och bara mysa. Hur är vädret hos er andra? Lika dåligt som hos oss eller?

myskväll

Kategori: Mina dagar

Igår blev det laserdome, det är så grymt skoj så det finns inte. Jag går verkligen in för det också, tycker det är så enormt roligt. Vi spelade dock mot killar som verkar hänga där varje dag, dem visste precis alla gömställen och sånt, men men. Jag var i alla fall så duktig att jag blev rankad som 2;a!!

Kom hem för en timme sen ungefär. Har varit och jobbat tills 7, sen efter det stack jag och lalleh ut och sprang, känns verkligen efter! Men det är skönt, då vet man att det tagit! Har precis rensat i min garderob också, kände att det behövdes då jag inte längre hittar det jag letar efter. Jag brukar bara kasta mina kläder rakt in för jag inte orkar hänga upp dem, fast det egentligen inte är så himla jobbigt.

Ikväll hade jag inte tänk göra allt för mycket faktiskt, mer bara ta det lugnt. Ska nog kolla lite film med min familj, mamma hade hyrt Percy jackson, så det ska bli mysigt!