Felicia

l-l-lördag :)

Kategori: Mina dagar

Jag är såååå seg idag måste jag bara påpeka. Har inte gjort v mig ett skit alls än, bara degat hela dagen, men ikväll blir det till att träffa emelie min lilla älskling! Får se vad vi hittar på, hihi! Men ska bli kul att träfaf henne i alla fall för det var ett tag sen! Det är fett tråkigt väder btw, regn och sånt tråkigt. Jag vill ha jul nu, sen direkt bara sommar, saknar sommaren som fan! Och ja, sista gången på dansen var ju i torsdags så nu är det uppehåll, kommer bli skönt att börja sen igen, & nu får jag chans att vila ut ordentligt. Märker faktiskt fortfarande att jag är helt slut, inte helt kry än. Nu ska ner kolla lite mer tv & bara chilla, har ingen lust att fixa mig eller något sånt än, det gör jag sen innan jag sak träffa emelie<3 hihi! Puss alla

Snart helg, hihi

Kategori: Mina dagar

Idag var det då uppvisning på dansen igen! Gick väll helt okej, känner mig lite sjuk. Men detta var dock sista så nu kan jag vila upp mig ordentligt. Annars ikväll blir det väll typ bara till att läsa igenom engelskan & sen kolla tv eller ngt. Sen soooooova för jag är s jävla trött. Imon ska jag träffa Boets en sväng efter skolan, slutar 20 över 12, så jävla härligt asså! Fredagar är lätt bäst.

Annars i helgen, vad händer människor!? Imon är det banhof, åh ja, får se hru det blir med det. Sen lördag, ja hahah... Söndag blir det väll chilla & träffa någon! Det blir en soft helg, maybe fest på lördag kväll eller något, vi får se! Nu ska jag dra mig tillbaka & smsa lite, hihihi! Ni når mig på mobilen istället, puss

Hahaha

Kategori: Övrigt

Dagen idag, usch. Mår skit efter dansen igår, feber, spytt & skit :s men annars går det väll. Man lär sig något nytt varje dag också, haha. Jag skrattar åt dig!! Jag har också slagit vad med linus om en sak, bryter jag det får jag ta mitt straff. Men jag ska hålla det, envis som jag är! Nej faktiskt, detta är nästan lite roligt, haha. Ska fan ner & spela spel med min lillebror snart. Och nej, där kom nästa. Haha fattar ingen av er att jag inte vill snacka med er? Haha, shit, jag är så arg att jag skrattar..

like an angel

Kategori: Mina dagar

Hade en bra födelsedag igår, fina paket, god mat & många fina grattis!
Var på familia med mamma & kusinen en sväng och sånt också :)
Idag var jag ledig, hade kompledigt för öppethus förra lördagen! Så jag
drog med mamma till hennes jobb & fikade innan jag drog vidare till stan
för att ta en fika med anton, hihi. Han tvingade i min pizza, haha! Drog mig
hemåt sen. Hemma har jag tränat lite på danserna tills imon, har uppvisning
& jag känne rmig fett stressad eftersom jag harvarit sjuk mkt & inet kan
danserna ordentligt. Men men, höhö. Nu ska jag snacka vidare med min
kompis boets, & om en stund blir det väll till att sova! Ha det finfint, kyss:*

Oh happy day!

Kategori: Mina dagar

Jag ska snart göra v mig lite & så, sen blir det hämta min lillebror på sin fotbollsgrej, haha :) Sen drar vi vidare och käkar, blir kina mat, harry's hade stängt tråkigt nog. Men dte blir gott med kina mat också! Har sett filmen "the mist" med min kusin idag också, den var faktiskt ganska bra, jävligt dåligt slut tyckte jag dock. Men spännande var den allt! Haft en bra födelsedag än så länge i alla fall! Är det något sen så finns jag på mobilen, & tack ännu en gång alla som grattat mig! hihi <3 Om någon har något bra tips på en bra låt eller något så bara säg till! Nu ska jag å & fortsätta njuta av min dag, ha en superbra dag ni med, puss! 

Födelsedag!

Kategori: Övrigt

Jaha, då var det min dag idag! Hihi!
Igår hade man kalas, sen sov min kusin över här, så han var med & grattade mig imorse. Jag har fått klocka, smycken, pengar, smink & massa! Om en stund ska jag äta tårta (a) sen ikväll blir det äta ute, vet dock inte var än haha!

Kalas

Kategori: Mina dagar

Har fixat inför kalaset sen imorse, så nus ka jag spela playstation med min lillebror, haha! Sen ska jag väll göra v mig & sånt. Vet inet vad jag ska ha på mig heller, nej det är jobbigt. Sen imon fyller man ju år, hihi! Min kusin sover här inatt så han är med & grattar mig imon bitti! Men nu ska jag spela med min lillebror, hejsvej!

Fredag hela veckan!

Kategori: Filmtips

Ingen skola idag heller, nej! Mådde inte alls bra efter att ha dansat igår & ja, you name it. Snackade nyss med julia i tele, puss på henne :* Ikväll blir det fixa lite inför imon, kanske kolla lite film & krya på sig. För jag vill bli helt frisk nu! Något ip på någon bra film? Jagtycker i alla fall dessa är bra:

Step up 2

Failure to launch

What happens in wegas

Mirrors

Ps I love you

Wanted

Nu ska jag ner & typ käka lite, haha! Ha det nice :*

take your time

Kategori: Mina dagar

Nej vet ni vad människor, blev ingen skola för mig idag heller. Icke sa nicke, för jag orkaaaaaade inte, jaa så är det. Får väll försöka ta mig till skolan imon, det blir det första steget att göra. Så idag har jag bara varit hemma heeela dagen, bara tänkt & tänkt & tänkt. Så nu ska jag väll snart kolla tv eller något och försöka tänka på annat. Hoppas där är något bra på tv bara. De är greys ikväll fan, det blir det nog att jag ska se! Sen sova, för som jag sagt innan har jag inte sovit mkt de senaste dagarna, så måste verkligen sova nu! Imon slutar man i alla fall 10 i 2, det är för jävla gött. & jag lyssnar på en så underbar låt, "Footprints in the Sand". Pallar icke skriva mer, för jag är inte på humööööör. Så hejdå!

Hooold me babe..

another day

Kategori: Mina dagar

Vaknade imorse & kände mig dålig, men hade faktiskt heller ingen lust allt att gå till skolan. Nej allt är bara jobbigt nu.. Så jag var hemma, och det var min lillebror med, tur det, för han har tröstat mig hela dagen, haha. Han och jag har hela dagen bara legat framför tv:n och kollar film efter film men täcke och kudde. Ibland är det tur att man har småsyskon som tar hand om en, haha. Men det blir väll skolan imon antar jag.. Nu ska jagväll snart kolla ett oth-avsnitt, sen blir det väll lite tv, & sen försöka sova vilket jag inte kunnat de senaste dagarna. Snart helg, & det känner man verkligen att man behöver just nu, hoppas de sista skoldagarna går fort.

cry me a river.

Kategori: Övrigt

Aja, dags för mig att skriva ett inlägg. Helt enkelt dags att försöka ta tag i mig själv & skriva lite. Kanske bra atts kriva av sig lite då man mår som man mår. Drar några blondin skämt med emma, love! Alla försöker få mig glada, tackar er alla, & stort tack lalleh, jag vet du ställer upp i alla lägen & det samma gäller dig, samt jakob, tack bästa vän<3 guldvärda! Ska väll snart gå & lägga mig, behöver min sömn, får se omjag ens har ork att gå till skolan imon. Pallar ingenting just nu.. Allt jag gör, ser, rör vid påminner om dig..

sakna sakna sakna

Kategori: Bilder

Åh vad jag saknar alla härliga stunder! Finns MÅNGA stunder som inte finns på bild, så kan tyvärr inte få med allt! Men en del foton ska lätt läggas in. Men satt i alla fall & kollade bilder på datorn & bara kände att jag var tvungen att lägga upp, för saknade tider! :) men inte är dem tiderna över, nejnej! :)

 

Måndag

Kategori: Mina dagar

Skolan idag, ibland är det faktiskt fett skönt att dra till skolan & bara ha sjukt skoj med klassen! Var ganska trött idag faktiskt, men fick några riktiga skrattanfall också, riktigt härligt! Imorgon blir det inte så jobbigt i skolan, sen blir det dans senare på kvällen, behövs verkligen. Nu har jag typ funderat på att gå & lägga mig, för inte på bra humör. så typ ha det eller ngt.

"Om du skulle säga förlåt varje gång du gjorde något fel, skulle det vara det enda du sa"

Trött!

Kategori: Filmklipp

Kom nyss hem från stoffe, varit hos han & käkat gås & sånt! Trevligt värre, sen spelade vi wi & sånt! Jag älskar min älskling :) <3

På tal om annat, så är denna låten så fett mysig, & texten är så sjukt bra!

Äntligen helg

Kategori: Mina dagar

Igår kom min kusin hem till mig, inte träffat hn på etttag sp det var sjukt soft att träffa han igen. Han stannade & sov här så vi satt vid datorn, kollade tv, snackade & massa! Nu har han stuckit hem för han skulle träna. Så jag ska typ på väla med mamma senare och sånt, & ikväll kanske jag ska till stoffe :) nu ska jag lägga mig i min säng igen för jag har ingen lust att gå upp, haha!

Dans, dans, dans!

Kategori: Övrigt

Dansade idag, showjazz! Vi bytte dans nu efter lovet så det var en helt ny stil. Den var sjukt rolig, och det gick sjukt fort! Men det kommer bli så jädra snyggt sen när det sitter! Efter dansen var man ju inte alls lökig :O omg. Och på det fick man typ nästan springa ner till bussen för att hinna, så jag & lalleh var fett jävla lökiga när vi satt där på bussen, och vi var helt jävla utmattade xd hahah. Men det var skönt. När man kom hem däremot kände jag att jag var helt yr, fick feber, svårt att andas, antagligen för att jag dansat nu när jag är sjuk :s nära på att svimma. bad bad bad felicia. Men mår lite bättre nu, men ska nog gå och lägga mig snart för det behöver jag om jag ska orka med skolan imon också! Cya

Utvecklingssamtal

Kategori: Övrigt

Sitter i skolan nu, slutade för ett tag sen. Men ska ha utvecklingssamtal snart och sen efter det ska jag & louise plugga -.- yeah. det suger! Får se om jag hinner träffa älskling, för sen är det dans :) & jag är faktiskt fortfarande lite sjuk, menkan inte vara borta från träningen för mkt känner jag. Snart helg igen, vilket är underbart. Måste dra nu, cya

ta vara på det viktigaste

Kategori: Övrigt

Det finns så enormt många saker att vara glad över, familj, vänner, kärleken med mera.Jag älskar mina vänner för att dem ställer upp och finns där när man behöver dem. Om alla dagar kunde vara så jädra glada, och positiva skulle världen vara perfekt. Att alltid kunna skratta och vara glad, tänk vad allt skulle vara lätt. Men självklart ska det finnas svåra saker att ta sig igenom okså, men jag pallar inte att det ska finnas så sjukt mycket problem. Jag hatar att det har blivit så mycket att ta itu med, man hinner ju fan inte ta tag i allt. Och om dem viktigaste sakerna inte går att fixa, vad är det man gör då. För den eviga väntan på om saker och ting kommer bli bättre är hemsk. Den väntan bara smular ner en, till sist kommer ingenting finnas kvar. Man måste förändra det som går att förändra till det bättre, men jag avskyr att det saker jag vill ändra på mest inte går att ändra på. Vissa saker borde man tänkt mer på före man gjorde det, men vissa saker gör man även för att man sedan tror att man ska må bättre, men det blir tvärtom. Att inte heller kunna hjälpa en person man älskar är tufft, men att se personen varje dag och både se och veta att den inte mår bra är jobbigt. Tänk om man bara kunde ta bort allt ont ur världen, och bara kasta bort det långt härifrån. För jag vill inte ha mer skit i mitt liv, för det finns redan för mycket. Man ska försöka koncentrera sig på det positiva i livet, och visst, självklart finns det positiva saker. Med min familj finns det faktiskt några positiva saker, mina älskade vänner som sagt, och min älskade pojkvän. Sen en massa skit utöver det. Jag saknar att vara liten, för då var allting så himla lätt, man behövde inte oroa sig för alla världens problem och inte vara rädd. Det finsn många saker jag är rädd och orolig för idag, det är sånt man ska kämpa mot, det är sånt man ska ta sig igenom. Så det gäller väll helt enkelt bara att ta vara på det viktigaste i livet, för man vet aldrig när någon försvinner, man vet aldrig var som händer. Allt är otroligt oförutsägbart har jag lärt mig nu. Och håll inte saker och ting inom dig, eller för dig själv, för du tjänar inget på det. Man mår bara sämre själv. Så alla dem som verkligen finns där för mig ska ha ett enormt tack och ni vet vilka ni är <3 

..<3

Kategori: Övrigt

Igår fick jag veta att jocke dött, det var hemskt. Den killen var en bra människa, med stort hjärta och han har räddat mig en gång. Så det känns förjävligt att jag inte kunde göra detsamma för honom nu. Tänk om jag bara kunde ta hans liv tillbaka eller något, göra samma jävla sak för honom som han gjorde för mig. Men det är väll så livet blivit, förjävligt och orättvist? I sommras miste jag många, det var en tuff tid. Att så många människor kan försvinna bara sådär, men nu när jocke också är borta så känns det precis som att man borde oroa sig ganska ofta för alla i sin närvaro, för dem försvinner tydligen fortare än du anar. Och det är hemskt att ens behöva tänka så, men när man mist för många känns det bara som att det kommer fortsätta så, & visst, alla kommer någon gång dö, jag vet. Men många dör för tidigt & det är inte rätt. Dem har fan hela livet framför sig, & att mista vänner, nära & kära, det tar tid att ta sig igenom det. Det är så jädra svårt att tänka positivt när alla bara försvinner, hur jävla gärna man än vill. Och det värsta är att säga förväl, för det får man göra varje jävla dag man vaknar. Ta vara på era nära & kära, för dem kan helt plötsligt vara borta när ni som minst anar det.