Felicia

snygg!

Kategori: hot or not

Love my work! Tack vare jobb befinner sig denna snyggingen i min garderob nu mera. Älskar den, så jäkla snygg!!

vinterjacka

Kategori: hot or not

Jag funderar på en ny vinterjacka, och den är ju inte direkt ful...


Lång dag

Kategori: Mina dagar

Idag har det varit en lång dag på jobbet, men gud vad långt vi har kommit. Hela women är nu klar och den ser supersnygg ut. Vi har ju hållt på i vår nya butik sedan måndag förra veckan. Måste säga att allt det nya är snyggt, inte bara vår butik. Inredningen är så ljus och modern, så det blir någonting helt nytt. Men mer säger jag inte, resten får ni själv se. Det kommer bli himla fint på väla när det är klart att öppna på torsdag, så roligt! 

måndag

Kategori: Mina dagar

Idag är det måndag och ny vecka, denna sommaren har gått så himla fort. Om man nu kan kalla detta för sommar.. Hur som helst så är det snart över, dem som går i skolan börjar snart den igen och det går mot höst. Känns som tiden har sprungit förbi i en väldans fart! Det är full rulle på jobb nu dessa veckor framöver, vi ska nämligen öppna i en ny butik i den nya avdelningen och därmed bygga upp butiken från grunden. Vi ska även få herrkläder nu vilket ska bli väldigt roligt, lite annorlunda. Ska bli roligt att se det färdiga resultatet av butiken när den är klar och dagen vi öppnar nya delen på väla, 25 augusti!

.

Kategori: Övrigt

håller på att göra om bloggen lite smått, därför den ser ut som den gör.

Torsdag

Kategori: Mina dagar

God eftermiddag! Idag är det en lika regnig och tråkig dag som igår. Skulle egentligen ha gått en sväng på stan idag men vädret tillät inte detta, så Cajsa kom hit istället. Så åkte vi och handlade lite gottis och kollade på en bra film. Det är ju faktiskt riktigt filmväder!! Var och gjorde v mibna naglar igår också, körde på lite glitter denna gången faktiskt. Roligt att testa lite nya grejer och inte alltid köra på enkla franska. Då hinner man inte riktigt tröttna :) Dem blev superfina tack vare Therese, hon är så duktig så!

ser lite kletigt ut men det är bara för man blir insmord med olja efter!

jag tackar inte nej

Kategori: hot or not

Semester

Kategori: Övrigt

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Men nu har jag semester, från och med igår så gick jag på semestedr. Är ledig hela denna veckan och det är så himla skönt!! Förra helgen så var jag och alex på tylösand, det var hans födelsedagspresent från mig. Där är så himla fint, så vi hade det riktigt mysigt. Vi badade, njöt av spa-avdelningen och åt god mat.
För att tala om något annat så måste jag säga att vi harhaft en hemskt kass sommar i år. Inte för att den brukar vara fin, men i år har vi i princip haft 3 riktiga sommardagar på hela sommaren... Därför är det så himla gött att ha en resa att se fram emot sen när vintern kommer! Man får göra andra saker nu istället medan det regnar och har sig.