Felicia

Tylösand 09

Kategori: Bilder

Var ju på tylösand i helgen, men har inte hunnit lägga upp bilder eller skriva om det så jag tänkte jag gör det nu. På lördagen så var vi i spa:t och bara myste. Sen mot kvällen så gjorde vi vid oss innan vi gick upp för att äta julbord och kolla på julshowen. Efter den så gick vi ner i baren och där träffade man mycket trevligt folk, dansade och spelade biljard med mera. Dagen efter så badade vi och var i spa:t igen, innan vi begav oss hem igen. Och mysigast av allt, så spydde felix i bilen påvägen hem (y)..
Ni ska i alla fall få se lite nya bilder!


.

Kategori: Övrigt

Do you love me
or do you not,
you told me
once but i forgot.
So tell me now
and tell me true so
I can say that I love you.
Of all the boys
I´ve ever met you
are the one
I can´t forget.
So tell me now
and tell me true
and please just say:
I love you.

fransk manikyr

Kategori: Övrigt

Idag har jag varit och fixat mina naglar, så nu är dem fina. Fransk manikyr och faktiskt på mina egna naglar också så jag har inga lösnaglar. Gjorde det nu innan jag åker till tylösand så man känner sig lite fin när man kommer dit och ska äta julbord och gå på spa.

VARNING, långt inlägg

Kategori: Mina dagar

Då ska jag börja med att beskriva min helg hade jag tänkt, för jag har inte skrivit på ett bra tag vilket beror på att jag inte var hemma, torsdag, fredag, knappt lördag eller söndag heller.

Torsdag: Gick jag till skolan som vanligt, och inet värsta roliga dagen att berätta om kanske, då det inte hände något speciellt. Sov i alla fall hos alex, så det var mysigt.

Fredag: Gick då i skolan, sen följde jag med elin hem för att baka lussekatter, så kom amanda dit också så myste vi bara och åt våra goda bullar och snackade lite. Sen åkte vi ner en sväng i stan för att köpa godis, sen åkte vi hem till elin igen för att se twilight. Sen sov både jag och amanda hemma hos elin, vilket var mycket mysigt.

Lördag: På morgonen fixade vi oss bara hos elin, sen stack vi mot väla. Jag hann inte mycket mer än att städa mitt rum när jag kom hem, innan jag skulle iväg igen. Har helt enkelt varit en hektisk helg för min del, men jag har som sagt haft trevligt så då är det värt det. Sov hos alex nu inatt igen, mysss.

Söndag: När jag och alex vaknade så tog vi det ganska lugnt bara, vi duschade och käkade i lugn och ro, tills vi kom på att om vi skulle hinan till väla så borde vi skynda oss. Så vi stack ut där och kollade julklapparna till varandra, och la faktiskt undan dem också, tills idag. Sen körde han mig hem och äntligen kunde jag bara koppla av.

Måndag: Idag så har jag bara varit i skolan, som vanligt? Jaja, stack i alla fall till väla sen för att shoppa med lalleh. Vi skulle julklappshandla idag, och nu är jag helt klar med mina julklappar. Det känns något så otroligt skönt måste jag säga. Men vet ni något som är ännu bättre? Det är att min söta pojkvän skulle ge mig ett helt underbart halsband i julklapp, och idag när han skulle hämta ut det, så var jag med, och nu så ska jag få världens finaste ring OCKSÅ. Trodde jag skulle svimma i affären.. Det var ganska nära. Så himla söt, kan inte vara gladare.

blev lite mer organiserat i alla fall

Kategori: Bilder

före                                              efter

städning av garderob

Kategori: Övrigt

Hade två lektioner i skolan idag, sen stack jag och louise ner en snabb sväng i stan innan vi skulle ta tåget hem. Sen har jag bara suttit och väntat på att mamma ska komma hem, för hon skulle köpa nya galgar till mig så jag kan hänga upp kläderna istället för att bara kasta dem in i garderoben. Så nu ska jag ha roligt med att fixa det, kanske visar resultat sen!

my love

Kategori: Dansen

Hemma från dansen nu då, mamma var snäll och hämtade mig så jag satt slippa själv nere på knutpunkten och vänta på tåget som inte hade gått förrän nu. Var i alla fall sjukt taggad idag, inte varit på dansen på ett tag, så det kändes skönt. Dock får jag inte ta i och såhär, utan mer markera bara, vilket nästan är som att gå stegen. Vill ju inte förvärra mitt knä, så får göra det bästa av det nu.

Där var en hel del folk idag också, och kollade på oss. Amandas pappa och syster var där, så hennes pappa både filmade och fotade en massa, så får se om där blev någon bra bild sen. Så det var mycket roligt idag, kommer dock sakna dansen under jullovet, för det börjar ju gå mot sitt slut nu tyvärr. Men det blir en bra vila för mitt knä i alla fall, så jag får se på det positivt.

skolan strax

Kategori: Mina dagar

Då är man vaken nu då, känner dock inte mig pigg alls. Ska fixa det sista innan jag ska gå också, då jag tar tåget idag istället så jag slipper stressa. Hinner jag så tänkte jag att jag skriver på datorkunskapen, men vi får se, jag kanske glömmer det också.

Sen ikväll blir det i alla fall dans, dock får jag inte dansa pågrund av mitt knä, men kan gå dit i alla fall. Men vi hörs senare i vilket fall som helst, ha en toppen bra dag idag