Felicia

fy för kyla

Kategori: Mina dagar

Idag vaknade jag och insåg hur mycket jag längtar efter värmen utomlands, få gå på stranden i bikini utan att frysa och ligga och äta god mat. Tycker verkligen inte om kyla, och ser därför inte fram emot att hösten redan är på gång... förutom att jag då fyller år!! Det tycker jag om. Men det är skönt att ha Thailand framför sig, då klarar man sig bättre genom vintern känner jag!
Men nu ska jag laga lite mat så jag får någonting i magen :)

Sjukling

Kategori: Mina dagar

God morgon! Det var ett tag sen jag skrev nu men har inte mått så bra.. Legat med närmare 40 graders feber, ont i halsen och i bihålorna och varit allmänt krasslig! Det är först nu jag känner att det börjar gå åt rätt håll, och tur är väl det. Så man inte missar massa på jobb, det vill jag verkligen inte! Så nu är jag på fötterna igen, med en snuvig näsa och lite svullna mandlar men annars mår jag bättre! Jag ska snart ut och ta en promenad hade jag tänkt mig, eftersom jag varit ganska isolerad i 3 dagar, skönt med lite frisk luft! Sen ska jag på begravning..

Snart helg

Kategori: Mina dagar

Börjar inte jobba förrän vid ett idag men är uppe i tid då jag och alex varit och tagit sprutor. Och jag som hatar nålar och allt annat som har med sjukhus och doktorer att göra :-o !!!! Som tur va, så var detta min sista nu spruta medan alex började med sin första. Han ska hinna ta två stycken innan vi åker till Thailand, men jag hade bara min sista kvar då jag tog de andra två innan jag var i Thailand förra gången :)

Nu är det äntligen fredag också, vilket innebär helg sen!! Ska bli skönt ;) Tiden gick helt sinnessjukt fort igår på jobb, hann aldrig hänga om utan bestämde mig för att vänta tills jag får de nya varorna istället! Hoppas det blir fulolt ös idag också! Ikväll ska jag träffa louise, tror vi ska ha en tjejkväll med god mat och allmänt mys! Sånt behöver man ibland också, ganska skönt att ta det lite lugnt när man inte känner sig helt kry. Börjar dock känna nig lite bättre nu så förmodligen är jag på bättringsvägen!

Sjuker

Kategori: Mina dagar

Började känna mig krasslig igår kväll.. Så himla typiskt! Kändes dock lite bättre när jag vaknade i morse men tog det lugnt idag ändå. Fram tills jag stack till gymmet och tränade, vilket inte var det bästa valet jag gjort. Nu har jag fått feber och känner mig smått hängig igen, men det är bara att lägga sig i tid så mår jag säkert bättre imorgon bitti när det är dags för jobb! :) ska fixa min avdelning imorgon, hänga om och organisera med mera så det blir nog fullt upp!!

tidig frukost

Kategori: Mina dagar

Idag var jag uppe i god tid då jag skulle äta frukost ihop med mina kolleger på jobbet. Riktigt mysigt faktiskt att göra såna saker ihop. Vi åt scones med ost och marmelad och så drack vi te/kaffe och juice, en riktig helgfrukost! Var i alla fall en tidig frukost eftersom väla sedan öppnade vid tio, men idag var min lediga dag, så jag och elin stack till gymmet och körde core! Sen var jag och hämtade min lillasyster på dagis, så glad hon blev!! Hon är så himla go den ungen! Nu hadejag tänkt lägga mig framför tv;n för jag känner mig trött och hängig, har börjat få ont i halsen också... så typiskt..

Måndag

Kategori: Mina dagar

Då var det måndag och ny vecka igen. Känns som att dagarna springer iväg, går riktigt fort! Igår åkte jag hem till nicks mamma efter jobbet och åt söndagsmiddag med daniella, Maria, nick, lg och Alex. Bjöds på väldigt god mat :) idag var det jobb som stod på schemat igen, inte varit så mycket folk på väla idag men har haft mängder att göra ändå så tiden har gått himla fort. Nu blir det att åka och handla mat, det behöver man ju göra emellanåt det också! ;)

Mysig torsdag

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma för kvällen. Varit ute och ätit god mat med nick, Maria, lg, Johnny och älskling! Var riktigt mysigt och hemskt god mat till på köpet :) blir att lägga sig i sängen och kolla lite film innan man ska sova, upp i tid imorgon för då blir det jobb :)

naglar

Kategori: Bilder

Här är en bild på mina fina naglar som jag gjorde igår :)

mys i stan

Kategori: hot or not

Kom precis hem från stan, har varit och fixat naglar, fönstershoppat och ätit en god lunch med elin. Skönt att det var hyfsat väder så man kunde spendera sin lediga tid utomhus och göra någonting roligt!! Vi hittade ett riktigt snygg halsband inne på watch it, har faktiskt inte varit där inne mer än möjligtvis en gång väldigt snabbt, om ens det. Det är en väldigt liten butik som säljer smycken, väskor och plånböcker.

Ledig dag från jobbet

Kategori: Mina dagar

Igår var det en lång dag på jobbet men vi fick mycket gjort!! Somnade gott sen på kvällen trots min huvudvärk.. Är uppe i tid idag också trots att jag är ledig, är nämligen på väg för att fixa mina naglar, behövs när vi hållt på inför invigningen av väla, byggde upp en hel butik så naglarna börjar bli lite lösa, har tappat någon också! Men det har ju gått ett flertal veckor också så det är inte så konstigt. Efter jag gjort mina naglar så ska jag träffa Elin, så ska vi väl ner i stan och gå lite och ta en god lunch, mysa helt enkelt! Härligt att det är så fint väder idag, då får man passa på att spendera lite tid utomhus :)

Söndagsmys

Kategori: Bilder

Gårdagen var mycket trevlig, lite mat och vin hos Olivia innan vi begav oss in mot stan! En mysig utgång med finisar :) Nu bär det av hem till lg och nick för att kolla på film och ha allmänt söndagsmys!!! Passar bra en grå och trist kväll som denna.

Lördag

Kategori: Mina dagar

Idag har jag lunchat med min familj, himla mysigt!! God mat och gott sällskap är aldrig fel. Hann även köpa mig en snygg vinterjacka, överlycklig. Hade min odd molly jacka hela förra vintern och jag som är så frusen överlever inte i en sån. Det är ju en höstjacka, vilket gör att den inte är så varm. Så nu har jag köpt en snygg vinterjacka som är varm dessutom!! Ni får se den senare, ska lägga ut bild. Ska snart fixa till mig lite sen blir det vin, mat och staden ikväll med finaste Olivia! Sköt om er :)