Felicia

bubbelbad

Kategori: Mina dagar

När jag satt och kollade filmen walled in, så kom alex hit. Han kom inte förren vid halv 8 kanske, då han somnade hemma efter han ätit. Som tur är så väckte hans bror honom, så han kunde köra hit till mig och mysa. Vi fick faktistk för oss att bada i bubbelbadet, då det är riktigt mysigt.

Så vi har badat i en timme ungefär haha, sen fick vi gå upp så att mina syskon kunde få sova. Och nu har alex precis kört hem, och jag ska fixa min inför skoldagen imorgon. Känner att jag fortfarande inte är hetl frisk som sgat, så imorgon tar jag nog redan på mig min vinterjacka. Det är riktigt mysigt med en varm skön jacka på morgonen när man går till tåget och är svinigt trött, mhh!

lilla fis

Kategori: Bilder

Har hjälpt mamma städa lite nu, till och med varit borta och hämtat min bror som spelat tennis. Och nu efter det så fick jag min syster en stund, så har precis fått henne att sova, så hon ligger här på mitt rum och sover i sin vagn. Så nu känner jag mig helt slut haha..


den lilla fisen

matteprov, blää

Kategori: Mina dagar

Då har jag gjort mig lite vitlöksbröd, som jag ska sitta här och mumsa på (a). Usch vad jag älskar det, det är bland det bästa jag vet faktiskt, och har alltid varit.Som ni säkert då förstår är jag redan hemma, matteprovet gick inte så bra nej.. Precis innan gick jag och louise igenom i matteboken och vi kunde seriöst i princip allt. Men när man väl sitter där inne känner man pressen och så blir man helt förrvirrad och bara hur sk jag göra. Men vi får hoppas det gick bra.

Så nu ska jag bara at det lugnt hade jag tänkt, kanske sätta på en film eller något. Sen senare idag, eller ja ikväll så att säga, så kommer nog alex hit. Vi får se, men troligtvis. Funderar på om jag ska träna lite innan det också, men vet inte om jag orkar det, så vi får se haha. Skriver i alla fall senare

hektisk dag

Kategori: Mina dagar

Då var det alltså dags för skola igen, känner mig helt sjukt trött fortfarande efter igår. Känner inte mig riktigt på topp idag så att säga, tror inte jag hunnit bli riktigt frisk än. I alla fall så behöver jag ju inte dra till datorkunskapen i eftermiddag så det är ingen jättelång dag, men ganska hektiskt. Först kemi, sen matteprov och sen engelska redovisning.

Men jaja, ska inte klaga. Utan ska istället fixa mig färdig och bege mig bort till tåget för att åka till skolan. Känns som att det är väldigt kallt ute idag? Någon mer än jag som reagerat på det. Det är riktigt kallt på mitt rum fast jag alltid har fönstret stängt, usch. Får skriva sen när jag kommer hem, om hur det gick idag, håll tummarna för mig!

time to sleeeeeeep

Kategori: Bilder


och därmed säger jag godnatt

aldrig varit så trött

Kategori: Mina dagar

Efter datorkunskapen så stannade jag och louise inte öevr i skolan, utan istället åke vi hem till mig och gjorde toast och varm choklad och lite sånt. Mumsade på det ett tag innan vi bestämmde oss för att sätta oss med matten för att bli klara någon gång. Så vid halv 6 tiden satte vi oss med matten, och vi har jobbat med det enda fram tills ungefär halv 9. Men vi är inte så mycket klokare ändå..

Det är ju en massa konstiga uppgifter som vis ka lösa hit och dit, och sen när vi kollar i facit så fattar vi att ahaaa, det var den där som skulle varit minus istället. Men på provet har vi inget facit så dår kan vi inte göra dem felen, för då blir hela uppgiften fel. Men nu kände vi bara att det inte gick att plugag mer, vi var helt slut, eller är rättare sagt helt slut. Så louise pappa kom och hämtade henne precis.

Nu ska jag mumsa i mig en kanelbulle hade jag tänkt, för jag är så sugen på det. Sen hade jag faktiskt tänkt att lägga mig, för jag är så trött att jag nästan somnar här nu. Och känner bara att jag fryser så enormt mycket, och nä känner mig inte helt bra, men imorgon måste jag verkligen gå till skolan, har mycket att göra imorgon!


bild från förra året, jag och cajo!

.

Kategori: Övrigt

Då var det datorkunskap igen, som alltid på tisdagar, och vi ska även idag försöka jobba så snabbt som möjligt så att vi slipper  lektionen imorgon och kan sluta tidigare. Men idag har vi matte efter så det är inte lönt att skita i lektionen, men nu ska jag fixa och sås kriver jagh när jag är hemma, kan bli lite sent om jag sitter över ocgh gör matte med louise.

skoldags

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Ska snart bege mig till skolan, konstigt nog känner jag mig aldrig utsövd på tisdagar ändå, fast jag kan sova 2 timmar längre än vanligt. Idag är i alla fall heller ingen jättelång dag, och efter det får man väl se till att plugga lite innan dansen. Har faktiskt träningsverk efter min dans i skolan igår, fyy.. Men då känner man att man trnat i alla fall, och det är bra, tycker jag! Men nu måste jag fixa det sista, hörs sen :)

anna anka, inte den smartaste

Kategori: Mina dagar

Då är svenska hollywoodfruar över, och jag måste bara påpeka att jag tycker anna anka är så fenomenalt pantad emellanåt. Idag påstod hon att om mannen ställer krav på att hon måste ha sex med honom tex varje morgon, så MÅSTE hon ha det också, annars så "får" han i princip vara otrogen.

Vissa människor är ju klokare än andra, hon tillhör inte dem klokaste om man säger så. Nu hade jag i alla fall tänkt lägga mig i sängen och kolla lite tv, om där finns något bra program, och sen blir det till att sova, men har som tur är sovmorgon imorgon också, som varje tisdag hihi. Underbart skönt ska det bli, mhh helt fantastiskt! 

lite filmis

Kategori: Filmtips

Olivia kom till mig vid 6-halv 7 tiden, så passade vi min syster medan mama köpte mat på väla. För min del blev det bakad potatis, mumsigt. Så har vi kollat på filmen if only, och jag säger bara den filmen rekomenderas starkt. Jag älskar den filmen så himla mycket, tycker dock alltid den är lika sorlig, hur många gånger jag än ser den.

Olivia stack i alla fall precis hem, i detta underbara väder. Hon lär vara dyngsur innan hon ens hinner hem, pågrund av detta jobbiga väder, riktigt höstväder nu. Blåser, och regnar en massa..I'm not a big fan of that. Men nu klockan 9 ska jag i alla fall kolla svenska hollywoodfruar på 3an, dem är ju rätt pinsamma, men det gör ju bara det roligt att kolla på!

översikt över dagen

Kategori: Mina dagar

Hemma nu, eller kom hem för en timme sedan tror jag. Slutar vid 2 på måndagar men så sitter jag oh louise över och pluggar lite så vi slipper sitta hemma en massa och jobba. Och vi hann ändå en hel del idag måste jag säga! Sista lektionen annars var ju individuellt val, vilket för min del är dans, och eftersom jag missade i fredags då jag var sjuk så hade jag ju missat allt dem lagt på. Men jag lärde faktiskt mig hela koregrafin så nu är det bara att öva och sätta den snyggt också.

Annars efter allt i skolan, så träffade jag olivia, så stack vi bort till circus för jag skulle kolla om min blus fanns kvar. Så provade jag den i den lite mer lila färgen, för jag har så extremt mycket vita och svarta kläder. Och jag tycker så himla mycket om den, och troligtvis så skulle dem inte få in den mer, så jag bestämde mig för att köpa den redan nu. Efter det så fick vi i princip springa till tåget för att hinna med det..

Sen tog vi bussen upp till väla för att lämna in min mobil som är helt konstig, som jag berättade innan. Tydligen så har dem ju inte fixat felet eftersom den håller på precis lika dant som när jag lämnade in den. Hoppas dem fixar det fort till mig, för jag känner att jag vill ha tillbaka mobilen så fort som möjligt, tycker inte alls om min gamla..

skiiiiiiiit

Kategori: Övrigt

Då sitter jag i skolan, trodde jag skulle redovisa min engelska idag men nej, jag blev inte vald eller vad man ska säga. Så ska inte redovisa förrän på onsdag, då jag ocksåp har matteprov, men det gör inget för nu kan jag i alla fall min engelska. Så nu ska jag göra ett annat engelska arbete som vi ska ha gjort till om ungefär två veckor, men då är jag i god tid.

Annars är jag på sjukt dåligt humör, pågrund av att min mobil är precis lika dan som den var när jag lämnade in den. Dem säger " så då har vi fixat allting, så att batteriet fungerar blablabla" och det första som händer är att mobilen inte går att starta och den stänger av sig och igår så gick det inte att sätta i laddaren utan att den dog ett antal gånger. Och nu ligger den hel död här igen, så efter skolan idag blir det förmodligen till att dra till telenor igen med mamma, för jag ska fan i mig ha en fungerande mobil.

pluggg

Kategori: Mina dagar

Usc vad jag är trött och seg. Åhhh, och ändå måste jag fortsätta att plugga.. Känner att det kommer skita sig imorgon, men man kan inte alltid vara på topp, har faktistk legat deckad denna helgen pågrund att jag varit sjuk som ni vet, så ahr inte kunnat ge allt inför engelskan. Men den är som sagt klar i tid och allt, så vi får se hur det går, men nu ska jag plugga lite till sen snacka lite tele med olivia, sen blir det sängen, så natti hörs imorgon!

9/11

Kategori: Övrigt

Har gjort klart mitt engelska arbete nu, det handlar om den 11 september, som ni troligtvis minns? De hemska attackerna i USA 2001. Har skrivit klart både arbetet och gjort power point på det, som vi ska ha redovsining på imorgon eller på onsdag.

 För er som inte minns den 11 september 2001 så var det en serie terroristattacker utförda mot USA den 11 september 2001 av 19 personer med kopplingar till nätverket al-Qaida och dess grundare Usama bin Ladin. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania. Totalt dödades cirka 3000 människor i attackerna.


minns ni detta?

F*ck off

Kategori: Bilder

Jag hatar sånt här. När det verkligen inte blir som bestämt, när det blir ett rent helvete istället, och inte njgo med det, när man sen planerar om, så skiter det också sig. Toppen, detta var verkligen vad jag behövde! Jag är inte sur, nejnej inte alls. Och nej jag tänker fan inet sitta hemma, absolut inte. Ha en bra kväll alla ni andra

lite shopping

Kategori: Bilder

Kom hem för ett tag sen, åkte upp snabbt till väla med mamma bara för att köpa en halsduk och foundation, sen skulle mamma handla så jag passar felix och filippa, men troligtvis kommer hon ju hem nu snart. Och då blir det mat, jag börjar bli riktigt hungrig nu alltså haha. Sen idag blir det troligtvis till att träffa alex..


Blev faktiskt jag som lagade maten idag, kände för att göra mamma lite glad så jag bad felix duka och så lagade jag mat. Så nu har vi precis hunnit äta, och snart drar min bror och pappa iväg och kollar på rögle.

myskväll bara

Kategori: Mina dagar

Mitt internet flippade ur helt och hållet, msn fungerade men inte själva internhet sidorna.. Helt knasigt, så jag fick fixa lite och nu fungerar det igen, skönt. Var iväg och hämtade min mobil på väla med pappa, den hade äntligen blivit klar, så vi stack upp lite fort och hämtade hem den, så nu är jag nöjd :)

Ska strax kolla en film med min bror eller något, och mumsa i mig lite chokladpudding, för troligtvis kommer inte olivia hit ikväll. Har också försökt få tag på jobbet, för att säga att jag inte kommer kunna jobba imorgon då jag fortfarande inte är frisk, lite synd :/ men att vara sjuka är ju dock inget man kan styra över..

inte världens bästa humör

Kategori: Övrigt

Vet har inte uppdaterat på flera timmar nu, men jag har absolut ingen lust. Jag är på sjukt dåligt humör nu..

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch



hmm, något annorlunda?

fortfarande krasslig

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, blev till att vara hemma idag med för min del. Mår faktiskt inte mycket bättre idag heller, tråkigt. Så det får bli en lugn kväll idag, så jag blir frisk någon gång. Gick i alla fall upp vid 9 tiden, för att skriva på lite papper som mamma skulle ha med sig till banken, för jag ska få pengar från dem. Och idag har även lönen kommit, så nu har man en hel del pengar måste jag säga.

Mamma kommer snart hem igen, med bullar och sådär. Och det är alltid så gott med bullar till frukost, finns inget bättre än nya varma bullar på morgonen, så smöret smälter, mums! Minns förr när vi alltid gick till bageriet här i ödåkra tidigt på morgonen och fick nybakade bullar, alltid lika gott!

Och nu äntligen ska vi fixa mitt leg också. Vi har pratat om det i säkert 1,5-2 år jag och mamma. Sen har det aldrig blivit av bara, men nu när jag är sjuk och hemma så tar vi tag i saker och ting, så ibland är det bra att vara sjuk, även fast det är grymt tråkigt. Men nu ska jag äta frukost, skriver sen!

movietime

Kategori: Filmtips

Såg just att click gick på tv nu klockan 9. Riktigt längesedan jag såg den så den ska jag ta och se, den går på kanal 6, missa inte!

Filmen Click handlar om arkitekten Michael Newman spelad av Adam Sandler. Michael kämpar med att försöka få allting i hans liv att gå ihop. Frun kräver tid, barnen kräver tid och jobbet kräver det mesta av tiden. Michael har bestämt sig att bli någonting, kosta vad det kosta vill och han lägger hela sin kraft för att bli delägare.

Michaels fru, Donna, spelad av Kate Beckinsale, försöker stötta honom så gott det går men till slut blir det bara för mycket. Michael kämpar på men det blir till slut bara för mycket för honom också. Tiden räcker inte till för att hinna göra allt det där som han måste göra. Han orkar inte längre utan tappar fotfästet.



I ett sista desperat försök att få kontroll på sitt liv beger han sig iväg ut i natten på jakt efter en fjärrkontroll som kan hjälpa honom i hemmet. Väl inne i en affär möts han av den ”spejsade” försäljaren Morty (Christopher Walken). Morty anser sig ha lösningen och ger Michael en speciell fjärrkontroll. Med fjärrkontrollen kan Michael kontrollera hela sitt liv, pausa när det behövs och spola när saker behöver bli gjorda snabbt. Han anser sig äntligen fått allting han behöver men som vanligt finns det en mörkare sida av myntet.

tonight?

Kategori: Mina dagar

Känns som att jag bara blir sämre och sämre för varje timme som går.. Detta är verkligen inte alls roligt! I alla fall, på tal om något helt annat så kommer lönen imorgon då det är den 25, och vem längtar!? Jo jag, fast jag kommer ju inte kunna shoppa imorgon ändå, men blir jag frisk tills lördag/söndag så kanske man kan köpa sig något då istället. I alla fall sk det bli toppen med lite pengar, måste faktiskt börja spara lite också..

Annars ikväll, någon som har något bra tips på en bra film eller något annat jag kan kolla på? Så skriv!

music is life

Kategori: Övrigt

Ligger här och segar lite med musik och snart kommer min söta mormor hit med choklad till mig, för jag är så himla sugen på det. Sen när pappa kommer så får han fixa med mina laborationer så jag kan skicka in dem imorgon, för det blir ingen skola imorgon heller.. Tråkigt, missar både dansen idag och imorgon.

I alla fall, lite av den musiken jag lyssnar på just nu;

resmål

Kategori: Övrigt

Sitter just nu och kollar resor utomland, jag är så sugen på att bara ta en sistaminuten resa iväg till den sköna sommarvärmen utomlands. Tyvärr har jag och de flesta av mina kompisar också mycket i skolan så just nu är inte bästa tiden att åka. Blir det inget innan sommare så blir det ju i alla fall iväg till sommaren, antingen själv med kompisar eller så hänger jag på familjen om dem ska till något roligt ställe så som thailand eller USA.


 ser det inte lockande ut? jag är såååå sugen!

hemma från skolan

Kategori: Mina dagar

Jag blev inte så mycket bättre under natten, istället ligger här med mammas laptop och försöker plugga lite, men  usch nej, jag har verkligen ingen ork. Har så himla ont i kroppen, och i halsen, magen, huvudet samt lite feber. Känns inte alls roligt att bli sjuk nu, det är verkligen det sista jag behöver.

Orkade mig upp ur sängen för att min söta lillebror gjort frukost åt mig, så fick jag äta lite med honom. Men nu har jag gått in och lagt mig här i sängen igen, underbart skönt. Det blir ingen dans eller så idag heller, vilket förståss är självklart, men ändå lite tråkigt. Uppdaterar snart igen då jag inte orkar mer än bara ligga här.

försöka bli frisk

Kategori: Övrigt

Nä nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova, för jag mår bara sämre och sämre för varje timme som går, och lägger jag mig nu kanske det finns en liten chans att jag mår bättre imorgon. Får försöka göra det bästa av det hela, sov sött alla, godnatt!


detta är ungefär hur jag ser ut nu, haha

sjuk?

Kategori: Mina dagar

Fick väldigt bråttom innan då alexandra hade spamm smsat och till och med ringt mig för jag inte svarade. Hade glömt min mobil på mitt rum och så satt jag i köket, mycket smart! Så jag fick skynda mig till bussen och ta den upp till väla och möta lalleh. Så har vi gått en sväng där, men hittade inte så mycket så vi gick hem igen.

Sitter här nu och känner hur jag bara mår ännu sämre, mår verkligen inte alls bra. Jag vill inte, och som jag sa innan, har inte tid att vara sjuk nu.. Känns verkligen jättekul. Får försöka ta hand om mig och krya på mig till imorgon, så får jag hoppas jag mår bättre redan då!

stressig onsdag

Kategori: Mina dagar

Kom hem för ungefär en timme sedan, men slutade redan vid lite innan två tiden för att jag redan är klar med allt på datorkunskapen för denna veckan, lika så är louise. Så påvägen ner mot tåget stack vi inom circus och kollade lite. Sen skulle jag ta tåget hem vid 5 över halv 3 istället, men så klart så var tåget försenat som vanligt..

Väl hemma så har jag städat mitt rum med mera, och nu sitter jag här på mammas dator och skriver in uppgifter angående skolfotograferingen och var korten ska skickas. Tänkte även jag ska tag mig något att äta nu snart då jag är hungrig och dödstrött!!

Tror dock även jag bvörjar bli sjuk, fryser enormt mycket, ont i magen, ont i huvudet, förkyld, hängig med mera.. Och jag har verkligen inte tid att bli sjuk.


 Gammal bild från felix födelsedag.

lagom trött nu

Kategori: Dansen

Jag är grymt seg på att uppdatera ikväll, kom hem för ett bra tag sen, så har duschat och ätit och gjort nästan allt jag behöver så det är bara till att gå och lägga sig sen. I alla fall så gick dansen bra, det kom föräldrar för att prata lite med jessica men då sprang jag och tryckte på hennes ipod så låten började om igen. Och det var konditionen så snacka om lökig manblev, fast det var inte alla som orkade dansa så många gånger..

Kände att jag hade lite överskottsenergi, men det är skönt att vara skaka loss och vara dödstrött efteråt. Sover grymt gott när jag kommer hem sen, och det är något jag behöver, att kunna somna. I alla fall fick vi nya steg idag igen, själva stegen sitter redan, men dem ska bli snygga och verkligen bra gjorda sen också, så det får man allt ta och träna på.

Påvägen hem så sjöng vi dock också sjukt högt jag och lalleh, haha så kommer där en kille på cykel och bara kollar på oss, så började vi snacka med han, fast lallaeh svängde precis av hemåt, och då har jag en liten bit kvar, så då följde han typ mig hahah. Så fick jag sjunga låten för han igen, för han ville veta vilken det var vi sjöng på haha, kan berätta att det var rock civilization.

Snart bär det av till dansen

Kategori: Mina dagar

Då sitter jag ombytt, jag och lalleh ska ta bussen till dansen istället sa vi. Så måste dra hemifrån om en halvtimme ungefär. Idag börjar inte dansen förren kvart över 7 heller, så vi har inte direkt bråttom, men det är skönt! Nu ska jag i alla fall kontrollera att jag har allting med mig för ja brukar alltid glömma något haha.

Har ni inget att göra så tycker jag ni ska trycka HÄR Och bli medlemmar. Det är faktistk bra och ni kan tjäna ihop till egna presentkort. Det är också helt gratis!

datorkunskapen

Kategori: Övrigt

Sitter på datorkunskapen nu igen, som alltid på tisdagar. Men vår lärare har inte kommit än så jag passar på att skriva ett inlägg nu, ligger dock rätt bra till på datorkunskapen så imorgon kanske jag kan gå hem tidigare från den, då den är som sista lektion imorgon. Så nu ska jag vara duktig och göra det jag borde istället, så hörs vi när jag komemr hem från skolan, om jag nu hinner skriva då!

tisdag

Kategori: Mina dagar

Då är man vaken igen, sitter här och dricker varm oboy just nu. Har faktiskt i stort sätt reda gjort mig färdig, så jag ha rinte jättebråttom. Ska ta bussen först vid 5 i halv 10, så jag kan ta det hyfsat lugnt. Har inte någon jättelång dag idag heller, men kanske ska göra lite matte efter skolan med louise, om vi orkar, annars är det inget måste.

Efter skolan sen så ska jag bara hem och byta om och packa med mig saker till dansen, så blir det dans. Tror jag hinner skriva när jag kommer hem efter skolan, men gör jag inte det så skriver jag efter dansen istället. För nu ska jag fixa det sista inför skolan sen bär det av till bussen, ha en bra dag!

kul med webcam

Kategori: Bilder

 

lilla flippan fattar ingenting haha

kort skoldag, sen hemkomst

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma för kanske en halvtimme sedan, dock är detta min kortaste dag så då kan man undra varför jag är hemma så sent. Men efter min sista lektion så stack jag tillbaka till skolan och pluggade lite med louise, så tog vi bussen till väla sen, och gick därifrån hem. Så därför blev det lite senare än vanligt, men nu har vi också fått en hel del gjort så det känns skönt.

I alla fall var vi grymt trötta när vi pluggade och det märktes, när vi mot slutet skulle räkna lite matte gick allt galant tills vi skulle räka ut roten ur 1.. vi båda var sjukt tröga och tänkte inte alls efter.
jag - nä men det går inte..
louise - jo, men det kommer typ bli en massa decimaler
efter en stund slår vi det på miniräknare, och just det, det blir ju 1! 1 gånger 1 är ju 1, inte lätt att vara trött. Så där fick vi oss ett gott skratt.

Nu ska jag i alla fall fortsätta lite på min engelska uppsatts, om jag orkar annars struntar jag i det, och sen ikväll blir det nog att alex kommer hit. Och imorgon har jag sovmorgon som jag har varje tisdag, så då kan man i alla fall sova ut lite längre, känner att jag verkligen behöver det!

..

Kategori: Bilder

so tired of it..
then I found out that,
it was no surprise

söndags mys

Kategori: Mina dagar

Blev en fika med jakob i stan, snacka lite om alla saker som passerat sedan vi träffades förra gången. Mycket trevligt måste jag säga, skönt att träffa honom. Sen tog jag i alla fall bussen hem, och har precis hunnit äta lite god mat, men har fått ont i min mage igen, som vanligt?

I alla fall så ska jag ta och träffa lalleh en stund nu snart, ut och snacka och lite sånt blir det nog. Men hon ska bara äta, och jag själv ska ta och byta om, då jag har shorts på mig och det börjar bli riktigt kallt ute, och går man ut i för lite kläder, då blir man sjuk, och det vill jag inte bli!

my outfit today

Kategori: Dagens outfit


lite mer skön outfit för en sväng på stan bara

en lördagkväll

Kategori: Mina dagar

Jag var riktigt dålig på att uppdatera igår, men jag hade bråttom och var trött och usch ja. I alla fall, igår när jag skrev mitt sista inlägg skulle jag med tåget, in till stan för att möta Olivia och fika lite på mezo, och prata och så. Sen kom alex förbi mezo, han hade kört jk till bjuv, så skulle han hem, men så kom han inom för att säga hej till mig.

Men han körde faktiskt oss hem också, för vi orkade inte ta bussen och dem bygger om och håller på en massa nu, så det går inga tåg hem alls. Så vi fick skjuts hem till mig, så packade jag, för olivia ville jag skulle sova hos henne. Och jag jobbar inte idag så jag tänkte att det går väl bra, så gick vi hem till henne sen.

Tog med oss filmen  hip hip hora från mig, och lite godis och så myste vi bara. Jag var dock riktigt trött så jag somnade mot slutet av filmen, men det var mysigt ändå. Nu har jag i alla fall precis kommit hem, ska eventuellt plugga lite snabbt, sen blir det nog till att träffa jakob.

 

bye people

Kategori: Övrigt

Nu ska jag träffa olivia, hinner inte skriva mer just nu, men vi kanske hörs senare, ha en bra kväll puss

work to do

Kategori: Övrigt

jobb 12-cl

Lördag 19 september

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, jag är redan vaken. Jag var så trött igår att jag somnade till filmen, minns inte att jag sett den faktistk. Så eftersom jag somnade så tidigt så vaknade jag utav mig själv nu. Har dock hunnit äta frukost också, men i alla fall så har jag inte direkt stressigt inför jobb nu, nix :)

Men ska i alla fall fixa mig, och även hänga upp lite grejer i garderoben som jag bara kastat in där. Jag får min lön på fredag, känner redan suget efter shopping, haha! Hoppas även att jag ska få tillbaka min mobil som är på lagning, ska väl ta max 2 veckor, så det är ju ett tag till. Men förhoppningsvis så tar det inte ens 2 veckor :)

film och choklad

Kategori: Mina dagar

Om en timme börjar filmen "my super ex-girlfriend" på kanal 5. Och jag hade tänkt att jag bara skulle ta det lugnt och kanske kolla på den filmen. För imorgon blir det som sagt jobb, så jag har ingen direkt lust att ut och röja ikväll, det får bli en myskväll, men det är skönt det med emellanåt.

När vi handlade innan idag så handlade vi faktiskt lite gott choklad, mums. Jag är riktigt sugen på lite choklad, men får vara lite försiktig också då jag fortfarande har så ont i magen, kanske blir så att jag får kolla upp det nästa vecka.. Men i alla fall så längtar jag faktiskt redan efter att få lägga mig i sängen med lite choklad och bara avnjuta en film under täcket, för jag sitter här och fryser.

Och på tal om det så hatar jag vädret just nu, på morgonen är det så grymt kallt så man vet inte var man ska bli av, och sen när skolan är slute och det är dags att gå hem så är det så varmt så detf inns inte. Vad ska man ha på sig!? På morgonen vill man inte gå jättebar klädd, men jag orkar inte heller ha hur mycket kläder som helst att bära på när jag ska hem.. Någon som håller med?

min söta jacka

Kategori: Bilder

Då är jag hemma igen, och denna dagen har varit riktigt hektisk. Började som sagt med skolan, och där var det ju skolfotografering, gick väl sådär.. Efter det stack jag bort lite snabbt på dansen så jag onte skulle missa dem nya stegen. Efter skolan så stack jag hem för att möta upp mamma och felix och filippa, men var inte hemma förrän vid vart över 4 pågrund av att tåget hem var försenat.

Så direkt när jag kom hem var det bara att ge sig iväg igen, för mamma skulle med mig och kolla jackan jag vill ha från odd molly, så jag fick den idag, hihi superglad! Sen gick vi och handalde lite annat grejs, felix skulle också köpa spel eller vad det var, så vi har precis kommit hem från väla igen. Men på väla hade dem inte det vi skulle äta ikväll, landgång, så pappa skulle åka ut till maxi nu tror jag och se om han hittade det, annars får det bli något annat.


Godmorgon

Kategori: Mina dagar

Idag är det sista skoldagen innan det äntligen är helg igen. Ska bli så enormt skönt, trotts att jag jobbar hela dagen imorgon. Men jag kan ändå sova längre än vad jag kan när jag ska till skolan så :) Ska snart gå till tåget så jag inte missar det.

Får även hoppas att skolfotograferingen går bra, och snabbt så jag kanske hinner springa bort till min dans och i alla fall se de nya stegen, det hade varit toppen! Men nu ska jag bege mig mot skolan, även kolla så jag har allting med mig, vi hörs senare, ha en bra dag!

för jag vill ha helg

Kategori: Mina dagar

Skolfotografering imorgon, är det kul? Svar nej, det suger.. Och något som suger ännu mer, det är att det ligger på timmen då jag har dans, så förmodligen missar jag hela dansen, skitskoj. Ska nog ta och göra det så fort som möjligt, eller också skiter jag i det totalt, vi får se hur det blir imorgon.

Men nu ska jag försöka bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, och packa dans/idrotts kläder samt borsta tänderna och sånt, sen ska jag äntligen lägga mig i sängen för att sova. Jag är grymt trött, och längtar så efter helgen, dock ska jag jobba på lördag.. men man får tänka det är pengar. Dock har jag stängning, så kommer jobba sjukt länge, sucks. Men nu hör ni inte mer från mig förrän imon


såhär roligt tycker jag det är emd skolfoto :)

english today

Kategori: Dansen

The dans today was as good as usual. I love the training so much, but I didn't like the pain in my stomach, I just want it to go away.. And i don't like the beginner in our group, because the have problems with the steps, so we have to go throw it all so many times because they don't get it. And that's not very funny for us, because we want to go forward.

Now I'm going to eat, because I'm very hungry after the training. And if you wonder why I'm speaking english, or I might say writing in english, it's because me and my friend lalleh got the idea of speaking english the whole way home today, so when we left the training we started to talk english, and now I can't stop. oohh, yes I can, but this was much funnier, kisses 

super bråtttttooom

Kategori: Mina dagar

Hemma, men ska iväg om 20 minuter igen, för jags ka hinna sola innan dansen. Så jag har superbråttom, måste rusa, men i hörs efter dansen sen istället, ha det fint!

skola

Kategori: Mina dagar

Jag skulle egentligen ha tagit tåget nu vid halv 8, men mamma kom ner och sa att jagkunde åka med henne till skolan då hon skulle hämta mormor sen. Så jag ska sticka nu så jag inte blir försenad. Vi hörs

magont igen

Kategori: Mina dagar

Just när jag satt här i min ensamhet, eller ja jag övade mina olika danser hit och dit, så dyker alex upp. Vilket jag inte trodde att han skulle, nej för han har varit så grymt seg idag, men det blev av och han kom. Skönt var det, att bara lägga sig i sängen och mysa lite och kolla tv, en tråkig onsdagskväll som denna.

Han har precis stuckit hem nu, och själv ska jag ta och gå och lägga mig för jag är grymt trött och har fått väldigt ont i min mage igen. Så bäst att jag sover ut, sen imorgon blir det solning och dans, hinner jag så skriver jag imrogon bitti, annars blir det fröst när jag kommer hem från skolan, hörs imorgon, sov gott :*

:)

Kategori: Dagens outfit


klänning/tunika - spanien
blus - spanien
skärp - ingen aning haha

härlig dag

Kategori: Mina dagar

Jag och louise pluggade färdigt på ungefär en timme, gick väldigt fort. Vi har nu gjort ungefär 4 labbar utav 6 stycken. Resten gör vi imorgon på lektionen i skolan, så det lär bli bra. När vi var klara med fysiken, stack vi i alla fall upp till väla och käkade lunch och kollade lite i affärer, innan vi sedan gick hemåt igen.

Väl hemma så snackade jag lite med mamma, innan dem skulle iväg till felix tennis. Men mamma tvingade med mig, så vi gick bort där tillsammans och kollade lite, men sen orkade jag inte mer, så jag fick mamma till att gå hem. Men nu har min bror slutat så jag måste gå och möta honom, hörs sen

plugg med louise

Kategori: Mina dagar

Då var man uppe igen, har dock passat min syster i en timme ungefär för mamma varit hos tandläkare. Har även hunnit fixa mig lite smått, då louise kommer hit snart och pluggar. Ska bli skönt att göra lite fysik nu så vi slipper allt det till nästa vecka också, så då kan vi koncentrera oss på bara provet i fysik, som vi har på fredagen.

Idag är också en av mina två lediga dagar i veckan, då jag inte tränar. Men funderar ändå på att kanske ta och träna lite i alla fall. Vi får se hur det blir med det, men min mage är i alla fall mycket bättre idag, så förhoppningsvis så håller det på att gå över nu, skönt! Men nu ska jag fixa färdigt, och sen möta louise.

the girl next door

Kategori: Mina dagar

Hemma från dansen nu, sitter här och äter för jag ska se på the girl next door som just nu går på 5;an, missa inte den. Det är en riktigt bra film måste jag säga! Har fått ännu mer ont i magen nu, så det blir sjukhuset nästa vecka om det inte försvinner, för jag har haft ont tillräckligt. Och testat ändra massa saker och dyl för att kunna utesluta vad det inte kan vara, men har inte kommit fram till allt för mycket..

Får hoppas att det blir bättre helt enkelt. Det blir ingen skola imorgon heller, utan louise kommer hit och pluggar lite på förmiddagen och sen skulel vi nog luncha eller något. Senare på eftermiddagen ska jag förmodligen träffa alex, men jag tar dagen som den kommer imorgon. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen då det är reklam i filmen :)

hemma senare

Kategori: Dansen

Så, då bär det av till dansen nu när som. Ska bara packa ner det sista, vattenflaska och skor och hmm möjligen en frukt på vägen hem eller något. Jag har fotrfarande grymt ont i magen, det kommer och går hela tiden. Men just nu är det ritkigt jävligt, det är nästan så det blir svårt att stå, så vif år ju se hur dansen kommer att gå.

Men jag har gett mig tusan på att jag ska dit ändå, i värsta fall får jag sätta mig ner. Det är dock också tråkigt, men jag vill inte helelr bli sämre och kanske inte kunna dansa på ett bra tag. Så nu sticker jag och gör vad jag är bäst på, att ha kul och bara släppa loss. Dansen kallar, hörs sen :*

Patrick Swayze död inatt

Kategori: Övrigt

Patrick Swayzes kamp mot cancern är nu över. Den världsberömde filmstjärnan dog i går, och blev 57 år gammal. 

Sedan mars förra året har Patrick Swayze slagits mot elakartad cancer i bukspottskörteln. Hans hälsa har flera gånger varit mycket dåligt, men mot alla odds har den 57-årige skådespelaren hela tiden lyckts komma tillbaka. Han avled stilla, omgiven av sin familj efter 20 månaders kämpande mot cancern.

Patrick Swayzes kamp mot cancern har varit både uppmärksammad och beundrad i USA. ”Jag vägrar ge upp och vill inte bli reducerad till endast min sjukdom”, som han sa vid en intervju i våras.

 

Patrick Swayze har ända sedan tidigt 80-tal varit ett av Hollywoods största namn. Han är framförallt känd för sina roller i succéerna ”Dirty Dancing” och ”Ghost”, men medverkade också i uppmärksammade filmer som ”Red Dawn”, ”Youngblood” och ”The Outsiders”.

Läs mer om detta här

datorkunskap sucks

Kategori: Övrigt

Sitter i skolan nu, på datorkunskapen som inte riktigt börjat än. Jag och louise ska skynda oss och göra färdigt de vi inte orkade göra sist, så vi kan gå eller göra något annat sen. Vi tycker inte alls om datorkunspaken, riktigt tråkig är den.. Men på onsdagar så kan vi oftast gå tidigare om vi vill. Dock kan vi inte gå hem efter denna lektionen för vi har matte efter, men troligtvis blir inte det heller jättejobbigt. Nu ska jag ha lektion och varaf duktig, så vi hörs sen

tisdagar=sovmorgon

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, håller på att fixa mig lite inför skolan. Jag har som sagt sovmorgon idag så kunde sova lite längre än vanligt i alla fall. Ska ta bussen vid halv 10 till skolan, så ska bara fixa det sista nu snart innan jag ska gå. Jag vaknade med ont i magen nu igen också, riktigt jobbigt..

Efter skolan ska jag hem och packa samt byta om då det blir dans idag. Kommer bli riktigt härligt, jag är lika sugen som vanligt, hoppas bara att jag slipper ha ont i magen. Men nu måste jag fixa mig färdigt så jag inte missar bussen, hörs sen! 

väx upp

Kategori: Övrigt

Det är hemskt vad bloggarna har blivit till att snacka skit om varandra. Dagligen så bråkar kissie, paulina, dessie, amir och alla dem där. Dock läser inte jag dessa bloggarna varje dag, men jag har vänner som också läser, och helt seriöst, vafan tjänar man på att bara sitta och hitta på massa skit om sina så kallade "vänner". Hur mycket till liv har man om man hela tiden hittar på falska rykten om varandra, är det var ert liv går ut på?

Det och att sitta och ge alla era läsare dumma tips, som dessie idag gett tips om hur man blonderar håret på bästa sätt. För det första finns bruksanvisningen till för att man ska följa den, och där står klart och tydligt en tid, inte att det är okej att låta färgen sitta i 20 minuter längre, men vill man förstöra sitt hår däremot, då kan man ju alltid testa att göra det.

Om ni nu har så många läsare, varför inte då välja att skriva om något intressant och roligt. Tips som inte skadar läsarna, istället för att snacka om saker ni inte förstår er på.

nya julklappen

Kategori: hot or not

Kom precis på att jag har sovmorgon imorgon, hur skönt är inte det, underbart.

På tal om annat kom jag i på en sida som säljer snoppvärmare, så nu behöver ni inte oroa er över vad ni ska ge till er pojkvän/pappa. Inga mer tråkiga kalsonger, slipsar eller strumpor, snoppvärmare är svaret, haha! Nej men det va lite roligt i alla fall.


filippas fötter

Kategori: Bilder


det var tider då man var liten

Måndag och ny vecka

Kategori: Mina dagar

Då är man hemma efter en kort dag i skolan, och då kan man ju undra varför jag inte skrivit förren nu?

Jag slutade redan vid 2, men efter det skulle jag och louise sitta över och göra labben som ska vara inne imorgon, och det gick grymt fort, efter ungefär 40 minuter var vi klara och kunde bege oss hem. Men nej, när hon väl skickar över filen till mig så är det bara 1/3 av arbetet ungefär. Och när hon kollar så är det också bara 1/3 kvar på hennes dator. Trotts att det är sparat, för vi sprade hela tiden. Men då filen kom från min dator från början så måste man spara om filen i annat namn, och det tänkte ju inet vi på, kul. Så det var bara till att skriva om det andra som inte längre var sparat ännu en gång.

Vi var klara vid lite över 3, så då drog jag ner en snabb sväng i stan innan jag tog bussen mot väla där jag skulle möta mamma. Vi skulle lämna in min mobil som är helt knasig och inte vill fungera, utan den bara stänger av sig och sen går den inte att sätta på och den blir urladdad på ungefär 2-3 timmar och usch ja. Så nu är den i alla fall inne på lagning, så får tillbaka den om ungefär 2 veckor. Sen hann vi till och med handla, eller mamma handlade så satt jag kvar i bilen med filippa, för vi behövde ingredienser till maten ikväll, vilket blir tacos, muums!

ibland får man bjuda på sig själv

Kategori: Bilder


Söndags kväll

Kategori: Mina dagar

Fyför vad jag har varit dålig på att uppdatera idag, och inte bara idag utan denna veckan. Jag ska verkligen försöka bli bättre på det, och idag beror det faktiskt på att jag mår dåligt, har så grymt ont i magen så det finns inte, och ont i huvudet och mår allmänt sådär neråt. Kanske beror på att hösten är påväg, med det kalla vädret, så man borde ha mer på sig när man går ut än vad man har..

I alla fall så har alex nästan precis stuckit hem, då han som vanligt ska upp och jobba. Han kom hit vid 5 tiden kanske, så vi har ju hunnit ses ett tag i alla fall. Ikväll blev det dock skräpmat, för det var ingen som orkade laga någon mat, vi var alldeles för trötta för det idag, inte för att jag brukar laga mat, men ändå. Så det fick bli mcdonalds, men det får väl gå emellanåt.

Nu hade jag tänkt gå och läga mig i sängen och bara kolla tv eller något tills jag somnar, för imorgon blir det upp i vanlig tid inför skolan. Det ser jag inte fram emot, men det är en kort dag imorgon, och sista lektionen är dans, så det ser jag ju dock fram emot. Men mer om det imorgon :)

uncontrollable

Kategori: Mina dagar

Godmorgon allesammans, hoppas ni har sovit lika gott som jag har. Så skönt det var att sova ut, men imorgon är det skola igen, så då blir det upp tidigt ännu en vecka. Det ser jag dock inte fram emot, men jag ser fram emot min träning!

Nu ska jag i alla fall göra v mig och lite sånt, sen blir det till att träffa alex senare idag. Men just nu jobbar han, och jar vet inte riktigt när han slutar idag heller, men han hör väl av sig eller något.

den gröna milen

Kategori: Mina dagar

Nu har lalleh stuckit hem, och jag sitter här och segar. Vi såg den gröna milen, så bra den filmen är seriöst. Jag vet inte hur många gånger jag sett den, men jag tröttnar aldrig, det är en av dem bästa filmerna som finns! Men nu är jag så trött att jag skulle kunna somna sittandes, och så har jag ont i huvudet och magen och mår allmänt konstigt. Så jag ska sova snart, eller om en stund kanske.

Mina föräldrar har dock inte kommit hem än, så kanske är vaken tills dem kommer i alla fall. Ska gå och ta en panodil nu och se om det hjälper så jag kan få sova ordentligt sen. Sen ska jag sova ut imorgon, då jag inte jobbar då. Efter det blir det till att träffa alex, men han ska jobba först så jag behöver inte gå upp i tid. Men morgondagen tar vi mer som den kommer, sov söttttt

mys med lalleh

Kategori: Övrigt

Blev ändrade planer, lallis kommer hit och myser med mig ikväll:*

sliten hah

Kategori: Mina dagar

Då är jag hemma igen, slutade runt halv 4 tiden istället, så tog jag bussen hem. För jag orkade inte cykla imorse så mamma körde mig upp istället.. Har hunnit duscha och lite sådär, och här sitter jag nu. Ikväll ska jag nog vara med alex, förmodligen kommer han hit, för jag är ensam hemma.

Mina föräldrar har faktiskt redan åkt, dem ska på kräftskiva hos några kompisar. Men jag ville inte följa med dit, så jag valde att stanna hemma och göra annat. Men blir nog bara att ta det lugnt ikväll, för alex ska jobba imorgon och jag är supertrött, men vet inte riktigt. Har inte bestämmt kvällen till 100 än.

it's time to work

Kategori: Övrigt

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men var trött igår. Var med lalleh, och träffade några kompisar, sen gick jag och la mig direkt när jag kom hem för jag har jobb idag.

jobb 12-15

puss på dans

Kategori: Dansen

Då är jag hemma. Eller har varit hemma ett litet tag.. men jag missade 2 tåg hem -.- nog kul. Kan lugnt säga att jag blev riktigt sur och irriterad.

Vi började i alla fall på dansen idag i skolan, den var sjukt bra måste jag säga! Riktigt snygg dans kommer det bli, så vi är alla skit nöjda med denna än så länge. Så nu blir det till att kötta på lektionerna för att göra denna riktigt bra! Sen får vi se hur det blir med den andra dansen, vi har ju inte riktigt snackat ihop oss med sabina om den än, men det löser nog sig längre fram.



se den!

Kategori: Filmtips

Hemma, och nu ska jag sova! Filmen var grymt bra, så för er som inte sätt den, se den! Uppföljaren, flickan som lekte med elden har premiär den 18 september, och jag ska vara på premiären!

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

film med lallis

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma igen, var skönt att ha solat en stund och i alla fall ha fått lite mer färg än vad man hade innan. Nu ska jag snart äta, tror det blir hamburgare faktiskt, då min bror tjatat om att han ville ha det ikväkk efter sin träning. Som ni vet så har ju inte jag någon träning ikväll, då jessica är borta. Men det blir dans i skolan imorgon, och jag längtar.

Efter jag ätit nu ikväll så ska jag i alla fall ta mig hem till lalleh, och kolla på filmen män som hatar kvinnor, som jag fortfarande inte sätt. Så det blir en mysig torsdag istället, men det kan vara skönt det också ibland. Nu ska jag fortsätta passa filippa och sen fixa, sen bär det av till lalleh, hörs sen

solnings dags

Kategori: Mina dagar

Slutade redan vid halv 2 tiden idag, så har varit hemma ett tag nu. Har hunnit byta om och göra mig knäckebröd med ost haha. Så ska äta det nu sen blir det stan med lalleh, ska sola. För vi har inte direkt någon lust att vara bleka, så nu tar vi tag i det.


nu ska vi bli bruna igen

skola

Kategori: Mina dagar

Sitter i skolan nu, just nu ahr vi svenska, då vi jobbar själv. Jag och louise ska göa ett arbete tillsammans så vi har letat lite fakta. Men nu snart ska vi bort på nic och ha drama, vilket inte heller är så jobbigt. Sen efter det käkar vi och så har vi fysik. Fast vi får se om vi orkar ha hela lektionen, vi kanske får gå hem lite tidigare.

Ska hem om sen efter skolan och byta om, möta lalleh sen blir det tillbaka till stan igen för att sola tror jag. För nu har man blivit blek igen, och det vill man inte vara. Men mer om det sen för nu ska jag på lejkton

nattttiiii

Kategori: Mina dagar

Nu har alex stuckit hem, han ska upp tidigt imorgon som vanligt. Men det är skönt att han kommer hit en sväng emellanåt så man får se honom. Annars är han i princip en arbetsnarkoman, tröttar ut sig själv så mycket han arbetar. Men det är som sagt pengar, så han är duktig. Det som gör att han blir riktigt trött är att han tränar nästan varje dag, efter han jobbat.. men vad ska man göra.

Nu ska jag i alla fall ta och lägga mig och sova, då jag ska upp i tid imorgon.. Känns inte som att det kommer gå jättebra, då jag är grymt trött på morgonen, men sen är det som tur är sovmorgon igen på fredag. Och ännu bättre så börjar jag medd dans, så det äer bara att ta på sig sina träningskläder, så då kan man sova lite längre, det ser jag fram emot. Men nus ka jag sova, natti natti

miss

Kategori: Bilder


sakna spanien, uschja

veckan har gått fort

Kategori: Mina dagar

Då var det snart slut på onsdagen också. Denna veckan har gått riktigt fort måste jag säga, då jag inte haft så himla många lektioner. Imorgon har jag dock ingen sovmorgon, men jag slutar tidigt så det jämnar ut sig ändå. Och snart är det helg igen, vilket ska bli underbart skönt, har inte direkt ngt planerat mer än att troligen vara med alex någon av dagarna. Mina föräldrar ska bort på kräftskiva på lördag så då är jag ensam.

Annars ska Alex komma hit nu om ett tag, vet inte vad vis ka hitta på men blir väl att kolla film och bara mysa eller något. Men just nu måste jag springa och ta min syster som jag måste ta hand om då pappa ska på föräldrarmöte och mamma ska laga mat. Vi hörs sen :)

sweet home alabama

Kategori: Filmtips

Nu är det tv dags, är så himla trött som vanligt. Så blir att lägga sig i sängen bara och kolla film. Och nu klockan 9 är det filmen sweet home alabama, som går på kanal 5.

Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) är på väg mot det perfekta livet.Sedan hon lämnade småstadstillvaron i Alabama efter high school, har hon gjort kometkarriär och blivit en av New Yorks hetaste modedesigners. När sen stadens mest eftertraktade ungkarl son till New Yorks borgmästare, friar till henne säger hon givetvis ja. Det är bara en liten hake - hon råkar fortfarande vara gift med sin ungdomsförälskelse Jake, som hon lämnade för sju år sedan. Melanie återvänder till Alabama för att ordna upp skilsmässan med Jake - innan hennes blivande make och mäktiga svärmor får reda på sanningen. Men det som ska bli ett enkelt avsked och en snabb skilsmässa visar sig vara mer komplicerat än så. Allteftersom Melanie återförenas med sina föräldrar och barndoms- vänner, blir hon alltmer osäker på hur hon vill leva sitt liv.



på fredag gäller det

Kategori: Dansen

Jag slutade tidigare som jag trodde. Så tog bussen hem vid 2 och har bara passat filippa och lite sånt nu. Idag är det ingen dans som jag nämnde innan, sjukt segt. Jessica är borta hela veckan så jag missar även dans på torsdag. Tur jag har dansen i skolan i alla fall, men är ändå riktigt sugen på det idag.

Igår var det dans i skolan, men högtalarna på gamla nic är konstiga, och fungerar inte så sabina blev skit sur då detta är tredje gången. Så det blev inte så mycket dans där igår heller, blev ett tag och sen åkte sabina upp till rektorn på nic för att reda ut detta, då det är tråkigt att vi inte kunnat börja på dansen.

Men på fredag är det dans i skolan igen, och då ska vi vara på vanliga nya nic och dansa, så då ska vi garanterat börja på dansen. Eller vi ska börja på den ena dansen, och förmodligen komma fram till låt/låtar i den andra. För dem två danserna ska helst inte likna varandra, men det blri nog bra till slut. 

datorkunskap

Kategori: Mina dagar

Sitter i skolan och har datorkunskap nu. Slutar vid 10 i 2, men lär kunna gå lite tidigare då jag nästan är helt klar. Vi kan redan ganska mycket om datorer och word, så det känns rätt meningslöst än så länge. Känns i alla fall skönt att sluta i hyfsad tid, så är man inte hemma så sent.

Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inget bestämt. Har dock ingen dans idag för jessica är iväg, sjukt tråkigt. För jag är verkligen sugen på att dansa. Men jag kanske ska följa med familjen på filippas babysim, men vet inte om jag är sugen på det, vi får se sen.

bilder från tjejmiddag

Kategori: Bilder

you me & dupree

Kategori: Övrigt

Just nu går you, me & dupree på tv. Så den ska jag se, och äta popcorn. Börjar inte förren vid 10.10 imorgon, så jag har lite sovmorgon där. Sen har jag bara två lektioner totalt imorgon också så jag slutar även tidigt, väldigt skönt.

                              För er som också vill se filmen, så går den på 3;an 

och vad tycks om detta?

Kategori: hot or not

Ännu än nu höst trend, kanin öron. Tänk Musse Pigg, Lilleskutt eller kanske Nasse, och låt dem och deras öron bli din inspiration i höst ...

Det började med Marc Jacobs kollektion för Louis Vuitton, som dominerades av spets, draperingar, rysch och pysch – och kaninöron! Sedan dök ingen mindre än Madonna upp på en tillställningen iklädd de trendiga öronen.

För någon vecka sedan stod tvillingarna Ashley och Mary-Kate Olsen på röda mattan med spetsöron från Maison Michel. Och nu senast poserar Lady Gaga på omslaget till NEO2 septembernummer, också iklädd spetsöron från Maison Michel.

    

Hiss eller diss?

grattis lallis

Kategori: Mina dagar

Började med skola idag, var ingen direkt lång dag. Men efter skolan så gick jag och louise ner och satte oss på grand coffee och fikade samtidigt som vi pluggade lite kemi uppgifter som vi fått nu när läraren är borta. Samt gjorde vi klart matte stencilen. Så nu är vi helt klara med det, och har inte mer denna veckan, så det är skönt.

Annars nu så är min mobil cp, den vill inte alls. Så pappa ska kolla på den nu när han kommer hem från felixs fotbollsträning så får vi se om han får igång densen. Men i alla fall, ett stort grattis till min kära lallis som bli 17 år idag! Ha världens bästa dag, hihi love you! :*

allmänt störda :)

Kategori: Övrigt

för vi är konstiga, men det har vi alltid varit. Nu går jag och lägger mig, godnatt

ssssssängen

Kategori: Mina dagar

Jag är så trött, så det finns inte. Kommer somna direkt när jag lägger mig i sängen, men först och främst ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna, packa dans grejer till skolan, ta fram kläder och allt det där.

Alex kom i alla fall hit vid halv 6 tiden, kollade lite tv, innan vi fick för oss att bada bubbelbad. Jag älskar att bada bubbelbad, det är så mysigt. Vi badade dock riktigt länge, så fingrarna blev till riktiga russin.. Sen käkade vi lite mat och nu har han precis stuckit hem då han också var grymt trött. Och den stackaren börjar klockan 6 imorgon, värre än mig det.

Denna veckan som kommer nu, lär bli riktigt skön då vår matte/kemi lärare åker iväg till norge, så dem lektionerna är inställda. Men imorgon ska i alla fall jag och louise sitta kvar i skolan och göra kemin, som kommer gå fort, men det är mer för att vi verkligen ska göra det. För ingen av oss orkar om vi åker hem.

mat och film

Kategori: Mina dagar

Min familj har stuckit till farmor för ett tag sen, men alex skulle på kalas innan han kunde ses, så jag gjorde mig några mini vårrullar med sweet chili sås och satte på en film och tog det lugnt. Riktigt mysigt, jag såg in the electric mist. Den var väl bra, lite smått rörig emellanåt, men värd att se.

Nu ska jag nog ta och göra v mig lite hade jag tänkt, för jag är så seg så har absolut inte gjort någonting idag. Men det kan också vara skönt ibland, men ska i alla fall klä på mig och lite så tills alex kommer, eller om jag nu ska dra till honom, vi får se.


muuuums

håruppsättning

Kategori: hot or not

Då är man vaken, familjen ska åka till farmor, men jag ska eventuellt träffa alex så jag hänger inte med till farmor idag. Eller gör nästan aldrig det, lite tråkigt att aldrig träffa henne, men jag har så mycket annat jag vill göra också. Just nu sitter jag bara här helt seg..

..lust att bara lägga mig i ett skönt bad eller något. Så blir det bara till att ta det lugnt sen idag, men har lust att sätta upp mitt hår på något fint sätt, dock ärj ag så himla dålig på att göra frisyrer haha. Men denna var fin på Elin lanto, hon ahr verkligen fint hår här.


visst var den fin?

Tjejmiddag och dyl hos lalleh

Kategori: Mina dagar

Kom på att jag inte skrev något inlägg innan jag stack hem till lalleh, men allt blev för stressigt så jag hade verkligen inte tid. Efter att jag skrev det förra inlägget så fick jag ta och passa min syster en liten stund, medan mamma och pappa åkte och handla, så fick fixa mat och dyl till henne. Efter det fick jag klä på henne och ta med henne ut för att hämta caroline som skulle hem hit till mig tidigare för att fixa med presenten och fixa sig färdigt.

Men det blev senare än vad vi tänkt oss, och jag hade inte hunnit fixa mig då jag hade filippa. Så vi stressade med presenten, vilket var en jättesöt låda med massa små grejer i, navelpiercing, napp där det stod min egen napp, mus, playboy mugg med godis i och ett stor fint kort. Alltså både lite finare presenter men även lite roligare, och pågrund av att detta tog lite tid så hann jag knappt göra v mig. För vi skulle vara hos lalleh vid 6 tiden och caroline kom lite över 5.

Men när vi väl kom till lalleh så käkade vi pizza och myste, det var amanda, caroline, jag och lalleh själv. Hade det allmänt mysigt och trevligt, och sen efter pizzan blev det marängswiss. Jag kom nyss hem, tidigare än väntat, men jag har sjukt ont i min mage faktiskt, men har haft en riktigt rolig kväll måste jag säga. Men nu ska jag ta och lägga mig i min säng, och det ska bli så underbart skönt. Bilder kommer sen :)

onyttig frukost..

Kategori: Övrigt

Haha nu känner man sig extra smal, ska käka mcdonalds till frukost (y) men just nu är jag så hungrig att jag inte direkt bryr mig vad jag äter! Någon gång får man väl vara lite onyttig, idag får bli den dagen för mig. För ikväll lär jag vara onyttig igen hemma hos lalleh haha!


barapapapa I'm lovin' it

Lördag, ohja

Kategori: Mina dagar

Var hemma runt halv 2 tiden igår, men orkade inte skriva då, var alldeles för trött så jag la mig direkt. Nu har jag städat lite på mitt rum, eller är inte helt klar, men min syster sover i min säng så kan inte dammsuga här just nu. Och kan inte heller lämna henne, så får sitta här och vara hungrig haha.

Det blev inget kalas för felix idag heller, då jespers pappa ligger hemma i svininfluensa, och då kan jesper också vara smittad. Jesper och felix skulle då ha sitt kalas tillsammans, så det får bli en annan dag, tråkigt för dem, men vad ska man göra. Annars ska jag bara ta det lugnt framåt dagen, och mot kvällen fira lalleh!

I got a feeling

Kategori: Övrigt

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night

Tonight’s the night night
Let’s live it up
I got my money
Let’s spend it up

ready to start

Kategori: Dansen

Vi har nu i princip kommit fram till hur den andra dansen ska se ut på uppvisningen, men vi har inte riktigt valt låtar än. Så just nu har vi en låt som är bestämd och sen velar vi lite med den andra, men stilarna är i princip helt färdiga! Så det kommer bli skit roligt..

Riktigt bra idéer har vi, så nu ska bara sabina sätta ihop allt och koregrafera med mera, för det är det hon som gör denna terminen, men nästa termin så är det vi elever som får koregrafera själv, kommer bli skit skoj. Men nu ska jag passa syrran en stund.

doktor - skola - helg

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, jag ska till doktorn vid 10 tiden, så kommer få skynda mig till skolan sen, för mitt pass med dans börjar 10.10, och jag kommer självklart inte komma i tid, men skyndar jag mig kan jag ju vara med halva i alla fall, om inte mer! Hade tänkt gå idrottsklädd hela dagen också, för jag har idrott också, så känns inte lönt att göra v sig. Men nu måste jag faktistk fixa det sista för sen ska mamma köra mig, hörs sen

Scary movie 4

Kategori: Filmtips

Nu är det Scary movie 4 på kanal 5, för er som vill se den. SJälv ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på et tills jag somnar, vilket jag lär göra snart då jag är super trött! Sov så gott så hörs vi imorgon, natti

äntligen fullt igång

Kategori: Dansen

Hemma från dansen igen, är man taggad, ohja klart man är. Alltid lika taggad både innan som efter, älskar att komma in i danssalarna och bara släppa loss. Blir helt galen, sån härlig känsla! Och jessica tränar oss bra, så nu jädrar ska det tränas, som jag nämnt innan! Men det är kul att göra något som man brinner för.

Jag har då sån tur att jag dansar imorgon igen, men imorgon är det i skolan. Kommer träna sönder där med eftersom sabina kör hårt med oss, vi skulle nog börja på dansen vi ska visa upp där imorgon. Och så skulle vi komme med tips på vilken den andra låten ska vara, då vi ska visa upp två. Och har fortfarande inte kommit på någon bra låt än..

Har ni tips så skriv i alla fall, någon lite mer shake låt.. :)

byeeeee

Kategori: Dansen

Då har man varit i skolan, skoldagen gick fort faktiskt. Sen påvägen hem träffade jag anton, kalle och några andra så stannade och snacka lite och så tog jag bussen hem med carro istället för mitt tåg. Har bara hunnit äta lite snabbt nu, för nu bär det av till dansen snart. Och är man taggad som vanligt? Ohja klart jag är, alltid lika roligt :*

Så nu ska jag skynda mig så jag inte missar mitt tåg och kommer försent till träningen, för det vill jag inte! Men jag skriver direkt när jag kommer hem igen, så var inte ledsna, vi hörs snart igen, så ha det så bra så länge, för det ska jag ha!

hemma igen

Kategori: Mina dagar

Hemma med halmen, hihi. Nej men sitter här och äter nu, är så grymt hungrig, eller var i alla fall, då jag snart ätit upp. Hittade en fin tröja idag faktiskt men också ett hårband som jag måste ha, för jag slarvade bort mitt andra svarta, typiskt mig. Skönt med torsdag imorgon också, har inte så jobbiga lektioner och efter det blir det dans. Hade tänkt att jag skulle lägga mig tidigt ikväll också, för jag är oerhört trött, usch. Men nu är det i alla fall snart helg igen, så vi får se fram emot det :)

mhhh hunky dory

Kategori: hot or not

Som ni säkert redan vet är jag helt kär i hunky dory och odd molly kläder. Så var nyss inne och kollade lite på de nya hunky dory kläderna som ska komma nu till hösten/vintern, men även några av dem som redan varit..


 

Onsdag 2 september

Kategori: Mina dagar

Hemma från skolan, eller har varit hemma i en halvtimme ungefär. Jag ska passa filippa nu ett tag för mamma skulle handla och sen hämta felix som är på tennis. Idag rä det vilodag för mig, vilket såklart innebär att jag bara kan ta det lugnt, ingen träning. Men trotts att jag sitter här med ont i benen så vill jag ändå dansa, är så grymt sugen på det, usch ja! Så dte är tur att det är dans imorgon igen.

Annars nu tar jag bara hand om syrran, och väntar på att caroline ska höra av sig. För då ska vi till väla, så får vi se om jag kanske shoppar lite till, känner mig riktigt sugen på att shoppa idag måste jag säga. Men vi får som sagt se, jag måste spara pengar också, vilket jag är så grymt dålig på, helt sjukt. Men nu måste jag ta hand om min syster för hon vill inte ligga där i sängen helt ensam. Hörs sen

Shake that thing for me

Kategori: Dansen

Hemma från dansen, har hunnit äta lite då jag var så grymt hungrig efter att ha tränat! Riktigt skönt att ha kommit igång igen, idag var det ju inte lika hårt, för idag var första gången så vi fick mer lära oss början av alla danser samt ha lite styrka och sådär. Men svettig blev man allt, usch ja.

Var nervös inför vilka låtar vi skulle få också ju, men ja vi var väl nöjda ändå måste jag säga. Den första minns jag inte vad den heter, sen den andra är "I know you want me" och sista låten är "those chix" så det var kul. Lär säkert bli skit snygga danser när vi kommer lite längre och sätter stegen ordentligt.

För er som inte förstår allting riktigt, så går jag street, på min fritid, tisdagar och torsdagar. Sen har jag även dans i skolan på måndagar och fredagar då det är helt olika stilar, men det kommer bli uppvisningar med båda så vitt jag vet. I alla fall i full gång med min träning.

Start på dansen

Kategori: Dansen

Ja då har man hunnit äta och lite sånt. Ska ta tåget till dansen vid kvart över 6, så sticker hemifrån om en halvtimme ungefär. Jag är så himla pepp på att dansa idag, trotts min träningsverk i benen, men det ska bli riktigt roligt. Hoppas på att vi får en riktigt bra låt och dans, med lite mer shake och så. Usch ja, är så sjukt taggad..

Så nu blir det till att dansa 4 gånger i veckan, sen idrott en gång och förmodligen jogga på söndagar. Jag ska hålla igång nu, blir bara så himla lat när det är sommarlov och det märks.. Men nu ska vi se positivt på detta, träna träna träna. Så ska fixa mig lite nu så jag inte missar mitt tåg sen, vi hörs när jag är hemma :)

datorkunskap

Kategori: Övrigt

Sitter i skolan nu, vid de lite snabbare datorerna. För jag har datorkunskap, men jag är redan klar så nu ska jag ner och ha matte sedan blir det hem. Och efter det dans, och jag längtar! Hörs sen