Felicia

nyår

Kategori: Övrigt

Då var det sista dagen på det här året. Om några timmar så är det nytt år och nya tag. Ska till Lalleh om ett tag, så ska vi fixa oss och så, hon skulle nog fixa mitt hår idag och så :) Så blir det lite mys och party och så där, sen drar vi ner i stan så vi är där vid tolvslaget, så ska jag möta upp alex då också! Ja berättar väl mer imorgon om vad som komma skall :)
Nu ska jag i alla fall packa ihop mina saker och dansalite med min syster som så gärna vill dansa. Sen blir det att äta lunch och lite sånt också, duscha har jag däremot redan hunnit haha! Så nu sliter jag mig från datorn och så önskar jag er alla ett gott nytt år!

tatuering

Kategori: Bilder

Jag är nog segast på att uppdatera nu men hur som helst så har jag jobbat och varit med lalleh och alex och lite sånt. Jag och lalleh var och såg narnia på bio i måndags och den var lite sådär.. Inget slår ettan, men det var ju kul att gå på bio i alla fall. Sen har jag varit hos doktorn för jag har grymt ont i mitt öra, så ska tillbaka dit imorgon..
Nu ska jag även berätta för er att jag tatuerat mig, gjorde mina änglavingar på min handled som jag funderat på i flera år. Är supernöjd vilket är skönt hihi :):)

mellandagsrea

Kategori: Mina dagar

Nu är julafton över och allt det där myset! Fick massor med fina julklappar som t ex underkläder, presentkort, pengar, kläder, smycken och massa mer så är jättenöjd :) Vi firade jul hemma och så kom en del från släkten hit. Min stackars lillasyster blev jätterädd för tomten, hon ville inte hälsa på honom, hon tyckte han såg farlig ut haha!
Idag har jag och lalleh varit på mellandagsrean, det har blivit en tradition att vi drar dit men HERREGUD vad jobbigt mycket folk där är.. Man blir så trött på det alltså, man kan inte gå någonstans, stanna och kolla på någonting utan att folk knuffar på dig och dyl.. Men vi hittade i alla fall lite söta grejer så vi kom ju inte hem tomhänta i alla fall :)

klätt granen

Kategori: Övrigt

Nu har vi klätt granen, den blev super fin tycker jag! Så nu känns det verkligen som om det är jul så kanske att man snart kan börja inse att det är julafton om mindre än 2 dagar.. Imorgon ska vi spela julklappsspelet vilket också är roligt, sån tradition som vi har att vi gör dagen innan julafton så imorgon måste jag köpa presenter till det spelet!
Nu ska jag snart sätta mig och kolla film med min familj, det är också någonting som vi alltid gör vid jul. Varje dag kollar vi en ny julfilm så man får lite av den där julkänslan, vi börjar ungefär 10 dagar innan julafton så det är ju inte så att vi startar i början av december och ser massa filmer haha! Utan när det närmar sig ;)

skolavslutning

Kategori: Övrigt

Äntligen har man jullov, helt underbart måste jag säga! Slippa skolan ett par veckor är inte fel, och sen kan man ju hoppas att vårterminen går fort, men den lär göra det. Det är mer lov då och så åker jag en sväng till Thailand och sen ser man fram emot student och sånt där, så det kommer bli skoj!
Gick inte så länge i skolan, var där för att kolla på kabaré och för att få sjunga "vem vill gå i 1;an och 2;an nu" ;) För nu är det ju vår tur att få gå ut skolan så nu får vi retas lite så som vi själva blivit. Efter det slutade vi i alla fall :) Det är så fint med all snö ute, men gud vad kallt det är.. Men på tal om fint så ska vi klä granen ikväll, riktigt julstämning kommer det att bli nu, tycker det är så mysigt!
hade på mig min nya blus och ett par jeans idag :)

today

Kategori: Mina dagar

Usch vaknade i morse och kände mig absolut inte bättre än igår.. Så jag fick åka med mamma till mormor, då vi inte kunde vara hemma här för städerskan skulle komma och städa. Så har varit hos mormor fram tills lite efter två, då vi åkte och hämtade filippa och sen åkte hem.
Är så hemskt frusen nu så jag ska ta och hoppa in i en dusch, eller ska nog lägga mig i ett gott varmt bad och bara njuta. Imorgon ska jag bege mig till skolan i alla fall har jag bestämt mig för, då det är avslutning och lite sånt mys! :) Sen är det jullov för hela slanten, underbart!

intervju med Therese

Kategori: Övrigt

Intervjun gick superbra, fick veta precis vad jag behövde och känner mig verkligen nöjd. Therese känner min mamma så det är så jag fått tag på henne, hon är Svensk mästare i kickboxning och thaiboxning, så hon slår till och med killarna ;) Efter intervjun så stack jag bort och köpte mig en fin blus på spirit medan jag väntade på att mamma skulle bli klar så jag kunde åka med henne hem. Ska snart krypa ner i sängen och kolla en film eller något då jag fått feber nu också.. trött på alla jävla sjukdomar nu.. blää..

måndag och jag mår blää

Kategori: Mina dagar

Mår inte alls bra idag, har så himla ont i min hals och det värker upp i örat. Har börjat hosta som in i också, vilket inte är roligt för nu lär min astma komma igång på riktigt.. Tur man har 5 astmamediciner så det finns att välja emellan.. haha. Hur som helst måste jag iväg till väla idag ändå, för jag har en intervju inbokad, inför mitt projektarbete. Så det är bara att bita ihop och ta sig dit :)
Får som tur är skjuts av mamma dit så att jag slipper stå ute och vänta på bussen. Har jag riktig tur så kanske jag kan åka hem med henne också. Men nu får jag fixa till mig så jag inte blir sen, för klockan 1 ska jag möta upp Therese, för intervju, på väla och så ska vi sätta oss och fika. Berättar mer sen :)

<3

Kategori: Bilder

best friend

mys

Kategori: Mina dagar

Igår firade vi elin på kvällen, blev middag och sen utgång! Alla var så enormt taggade och bjöd på shoots och försökte fylla elin! Vi hade roligt i alla fall :) Skulle stuckit och handlat julklapp till min bror på väla idag också men det blev aldrig så..
Lalleh kom hit för en stund sen och snackade lite, sen åkte hon bort till sina föräldrar för att prata och mysa lite. Hon hämtar upp mig sen så åker jag med henne hem ikväll, så ska vi ha mysigt hon och jag och så sover jag där sen! Mysepys! Sen blir det att jobba lite imorgon och sen är det inte mycket kvar innan skolan slutar!

dansföreställningar

Kategori: Dansen

Dansföreställningarna gick jättebra idag, vi tog i som in i och var nöjda efteråt. Idag hade vi tre stycken föreställningar så jag har dansat en hel del idag, men inte nog med det, det blir mer dans ikväll. Hur som helst så tyckte publiken att föreställningen var bra så vi fick mycket beröm för det, vilket var roligt! Lite trist det är över nu, men det blir ju nya danser till våren :)
Nu ska min mormor snart köra mig till Elin då vi ska fira henne ikväll. Hon fyllde 18 år i tisdags och har sin middag ikväll, så ska åka dit om en liten stund. Så nu ska jag fixa det sista så jag blir klar och får allt med mig :) Ha en underbar kväll!

torsdag

Kategori: Mina dagar

Gud vad det är kallt, fryser så jag tror jag ska dö även när jag är inomhus.. Hur som helst tog jag tåget 20 över 7 i morse för att åka till lallehs skola och så klippte hon mig och lite så :) så nu är man fin i håret igen! Sen tog jag tåget hem och så hämtade mamma mig på stationen eftersom det är så jäkla kallt att gå hem. Har hunnit äta en god lunch så nu är jag mätt i alla fall, men alltid gottesugen.. fattar det inte..

Hur som helst ska jag ta ocg packa mina grejer snart. Har dansuppvisning ikväll och några stycken imorgon så måste se till att jag har allt med mig, allt från kläder till smycken och smink. Sen ska jag med mamma på utvecklingssamtal med felix och efter det hämta min lillasyster och mormor och sen blir jag körd till skolan där vi ska ha genrep innan kvällens uppvisning. Så nu måste jag fixa det sista inför uppvisningen så uppdaterar jag när jag är hemma igen :)

min dag

Kategori: Mina dagar

Gud vad trött jag är, men så glad att allt plugg är slut för denna terminen. Hade min sista redovisning idag och efter det så var det över för detta året. Nästa år blir det betydligt lugnare och färre ämnen vilket blir underbart! Är dock helt sönder frusen då vi var ute på vår miljölektion idag, så ska hoppa in i duschen och sen ta mig en kopp te och krypa ner framför tv;n med Filippa.

Imorgon ska jag inte till skolan utan då ska jag följa med lalleh till skolan istället så ska hon klippa mig och så! :) Sen ska jag åka till skolan för att ha genrep innan dansuppvisningen på kvällen, så får inte glömma mina grejer hemma! Ska bli roligt, riktigt skoj :) Så nu beger jag mig härifrån och så skriver jag kanske något intressant om jag kommer på något senare!

bajs

Kategori: Övrigt

Herregud har helt missat vad klockan är, jag kommer ju vara typ död imorgon :| borde gå och lägga mig nu, eftersom man får gå upp lite tidigare imorgon då skånetrafiken har ändrat om i tidtabellerna.. Min stackars lalleh får gå upp ganska tidigt nu, och säkert massa andra!! fy för er, skånetrafiken!

min helg

Kategori: Mina dagar

Helgen har varit väldigt intensiv måste jag säga, har hänt mycket. I fredags bakade jag lussekatter med felix och mamma och därefter så jobbade jag till 21. Efter det åkte jag hem till lalleh och förfestade innan vi stack till tivoli. Sen mötte jag upp alex och sov där. På lördagen åkte jag och lalleh och julhandlade och lite sånt, har dock min bror kvar att köpa till.. men vet vad jag ska köpa så känner inte mig direkt stressad.

Idag satte pappa och alex in dörren vilket tog betydligt längre tid än dem trott.. Dem började vid 10 och var klara vid 16 ungefär. Snacka om kallt här varit, mellan 11 och 15 ungefär så var där alltså ingen dörr, så all kall luft bara strömmade in.. Sen fick vi gäster vid halv fem och då var det fika dags. Så har fikat och pratat lite innan jag tog en dusch :) Nu ska jag läsa min bok och sen ska jag packa mina danskläder, ska nämligen ha med alla grejer som ska vara med på dansuppvisningen. Vi ska repa i dem imorgon :)

seg uppdatering

Kategori: Mina dagar

Seg uppdatering jag vet.. Men har haft så mycket nu och det känns verkligen som att det aldrig tar slut. Hur som helst så hade jag mitt matte nationella igår och det gick väl sådär, var ganska mycket svåra uppgifter men jag svarade i princip på allt. Slutade i alla fall efter det så jag begav mig hem för att plugga lite andra grejer som jag har kvar i skolan innan jag går på lov. Stack och dansade på kvällen och sedan somnade jag gott i min säng.
Idag skulle det varit en lång dag, men jag orkade inte vara kvar eftersom att alla andra också gick hem så jag stack hem jag också. Har tagit mig en varm kopp te och satt mig med lite plugg idag med, fick en hel del skrivet på mitt projektarbete så det känns bra. Nu ska jag snart ta hand om mina syskon då mamma ska handla, pappa är ju hemma sent som vanligt så han kan ju inte hjälpa till med något.

dance

Kategori: Dansen

Har nu dansat i 2,5 timme och är helt slut. Det var dökul att äntligen få röra på sig lite även om man inte kan ta i fullt ut. Gick igenom vår egna dans och satte placeringar nu så att det är gjort, men tränade även steg så det ska bli snyggt. Uppvisningarna är ju redan nästa vecka och nu har vi inte nästa lektion förrän måndag i nästa vecka. Så eftersom lärarna är på utbildning får vi ta tag i det själva, så vi dansade tills vi kände att vi inte orkade mer!

matteplugg och lite dans

Kategori: Mina dagar

God morgon! Sitter redan med matten nu under min lediga dag, mycket duktigt, hade faktiskt tänkt att jag skulle sätta igång med ett nationellt snart, sånt som redan varit förstås. Mitt nationella är först imorgon förstår ni! Men vad som också ska göras idag är att träffa min dansgrupp och dansa lite, mhh ljuvligt! Det är bara att repa, repa, repa som gäller om det ska bli bra tills uppvisningarna nästa vecka :) men det ska bli roligt!
Måste säga att terminen gått grymt fort ändå, minns det som igår när vi började skolan efter sommaren och nu är det snart jullov sen vårtermin. Helt sjukt vad tiden kan rinna iväg, men måste säga att jag har ingenting emot att det går fort, studenten och sen slippa skolan! Självklart har jag planer efter studenten, så jag känner ingen direkt ångest över att sluta skolan!

snart kursprov

Kategori: Mina dagar

Idag har jag haft studiedag och skönt är det för då får jag vila ut mig ordentligt utan att oroa mig för frånvaro. Det börjar i alla fall vända nu, vad som är värst nu är min hals, men låg i 40 graders feber i helgen och yrade som jag vet inte vad. Så det är ju på rätt väg så att säga i alla fall.
Har pluggat massa idag då jag har kursprov i matte D på onsdag, känns inte lovande men vad gör man. Grejen är den att jag ser matte som ganska roligt, har inga problem med det så. Och nu de sista veckorna borde man ju bara tänka att "sätt dig ner och ge järnet nu för nu är det snart över" och så tänker jag, men ändå så går det inte. Är totalt slutkörd, när jag väl sätter mig med läxor eller ska plugga till prov som nu så är jag inte helt närvarande, jag tar inte in saker och ting och det blir svårt att lära sig. Försöker verkligen att råplugga till detta provet, men vi får se hur det går! Imorgon är jag också ledig, men ska träffa min dansgrupp och gå igenom danserna tills nästa vecka då vi har uppvisningar!!

skit..

Kategori: Övrigt

Gårdagen sket sig, riktigt rejält. Jag blev riktigt dålig och fick så hög feber som 40 grader.. Det är ju väldigt farligt när man är äldre, så det var bara att försöka få ner den för jag var totalt väck. Sov hemskt mycket och hoppades må bättre idag, men får fortfarande inte i mig någon mat och min feber har knappt gått ner.. Jag har knappt krafter till att skriva detta.. Fan vd jag är trött på att må dåligt, jag orkar inte.....

min middag

Kategori: Övrigt

Idag är det fredag och det innebär att det är dags för min middag. Lalleh kommer hit efter sin praktik och hjälpet mig med mat och sånt hihi, skoj! Sen efter mat och så, så blir det utgång i stan. Tror jag och lalleh skulle till tivoli och kanske en sväng till tempel också, kommer bli skoj!

film

Kategori: Mina dagar

God morgon! Jag är trött så in i, drömde mardrömmar inatt. Sover jättedåligt när jag är sjuk och vaknade av att jag kallsvettades.. usch. Har nyss ätit lite frukost, tänkte jag ska sätta på en film nu snart och lägga mig framför tv;n och vila lite. Behöver ju bli riktigt frisk till imorgon då jag ska ha min middag.

Hade velat se något riktigt bra film men eftersom det i princip aldrig går något bra på tv får man väl leta upp en film man har hemma och som man inte sett innan, helst. Så ska leta igenom filmerna nu och se om jag kan hitta någon intressant film att titta på. Har ni förslag på någon film ni tycker är bra?

tummen upp för sugrör

Kategori: Övrigt

Tummen upp för den som uppfann sugrör, det är på det sättet jag fått ner min dricka idag! Som tur är börjar medicinen hjälpa så svullnaden har lagt sig ganska mycket och jag kommer nog kunna gå till skolan imorgon. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och bara njuta sen på med myskläder och kanske kolla en film. Har sovmorgon imorgon så börjar först vid 10 tiden, skönt!!

 

vilken underbar tur jag har

Kategori: Mina dagar

Har nu varit hos doktorn och han säger det är ett virus. Så jag har fått tabletter jag måste ta fem gånger om dagen i fem dagar. Gud vilken underbar tur jag har.. det blir bara att sätta igång att plugga nu. Har ingen tid att förlora, missar man skolan får man ta igen det hemma. Så nu är det bara att sätta igång!!

svullnat upp i ansiktet

Kategori: Övrigt

Var hemma från skolan igår för att jag började bli lite svullen i ansiktet och det gjorde lite ont. Men eftersom det inte finns något som heter tur, så svullnade det upp ännu mer under natten och nu kan jag i princp knappt svälja och har svårt att andas. Måste åka in till doktorn sen så dem får titta på det. Hoppas verkligen dem kan ge mig mediciner, för jag vill inte ha ont :( Det är en riktigt obehaglig känsla ska jag säga.. fy.

Dock är det ännu mer otur att det var just inatt det blev värre :( för jag och lalleh skulle träffas och kolla tatueringsställen och kanske boka tid.. men jag får inte gå hemifrån, mer än när jag ska till doktorn. Typiskt eller vad!? Åhhh blir så arg och ledsen :( tyvärr finns det inget jag kan göra åt det, men ändå så jävla surt :(((