Felicia

projektarbete

Kategori: Övrigt

Ny vecka nu igen, har bara två danslektioner på måndagar men den ena var inställd då min lärare ska åka till Stockholm. Därför letade jag upp min handledare för att se när hon hade tid med mig, ska diskutera lite om mitt projektarbete med henne idag, eftersom jag måste bli klar med det innan jag sticker till Thailand. Jag har skrivit klart allt nu men ska göra en broschyr av det och då måste jag diskutera med henne vad som ska finnas med och inte finnas med i broschyren samt om jag har tillräckligt med fakta. Efter detta ska jag skriva en vetenskaplig rapport också, men den kan jag skriva klart efter Thailand, bara jag hunnit börja på den. Så jag hoppas jag blir klok på det hela efter att ha pratat med min handledare, för då kan jag göra min broschyr och känna att det jobbigaste är över!! Hon hade tid att träffa mig om 40 minuter, men nu har det redan gått 20 minuter så jag hoppas hon kommer ut ur klassrummet snart så slipper jag sitta här!


en trött osminkad felicia

söndag

Kategori: Mina dagar

Nu har helget sprungit förbi så fort. I fredags var ju jag och lalleh på bio, filmen var SUPER! Gillade den starkt måste jag säga, så den är verkligen att rekommendera! I lördags jobbade jag lite sen blev det att slappa och ta det lugnt faktiskt. Har sovit riktigt dåligt inatt så är svintrött och till på köpet har jag feber och lite sånt där. Har i alla fall fått plugga lite idag och sen lekt med min syster.
Nu snart tänkte jag ta en dusch innan jag bestämmer mig för vilken film jag ska kolla ikväll, eller om jag ens ska kolla film ikväll? Vi får se, ska fundera en stund..

Movie tonight

Kategori: Filmtips

Då har man varit och gjort alla ärenden man ska och jag är trött och frusen och har ont i mitt öra, typiskt liksom.. Men hur som helst så ska jag faktiskt snart ta en dusch och sen ta ett litet mellanmål :) Sen ikväll ska jag på bio med lalleh och se Burlesque, hoppas den är bra! Men det tror jag, den verkar bra i alla fall hihi!

dålig uppdatering

Kategori: Mina dagar

Riktigt dålig uppdatering, ber om ursäkt för det men har haft lite att stå i. Idag är jag ledig som jag är varje fredag, men fick gå upp tidigt i morse för att hjälpa mamma med dem små. Ni förstår vi glömde ställa larm igår så vi försov oss och hade panik sen. Ska börja göra v mig nu och sen ska jag följa med mamma och handla och så ska vi äta lunch :) Är faktiskt riktigt hungrig nu, så ska skynda mig så att vi kommer iväg någon gång haha!

Tisdag och studiedag

Kategori: Mina dagar

Idag har man studiedag och det utnyttjar jag på så sätt att jag sover ut! Känner mig i alla fall mer utvilad än jag gjort de senaste dagarna. Min lillasyster har åkt på vinterkräksjukan som går på hennes dagis, känns mindre kul för jag vill inte bli sjuk och har inte råd att missa i skolan.. Som tur är blir hon inte så jättesjuk, hon mådde dåligt inatt men redan nu börjar hon bli bättre.

Vad jag ska göra nu är att börja skriva lite smått på en uppgift jag har i skolan och därefter ska jag äta lunch med mamma och mormor. Senare idag ska jag och lalleh betala dansen och sen åka ner och se om det går att köpa biljetter till burlesque som har premiär på fredag. Man kan ju hoppas att det går, för över internet fungerade det inte. Det är ungefär så min dag ser ut idag :)

Monday

Kategori: hot or not

Har sovit så himla dåligt i helgen så idag var det tufft att gå upp. Tur man är ledig så man kan sova ut imorgon i alla fall, behöver ta igen förlorad sömn. Måste också säga att jag tycker Balmains vår/sommar kollektion är väldigt häftig!

Söndag

Kategori: Mina dagar

Idag var jag uppe tidigt, usch! Skulle vara på jobb redan klockan 8 i morse för personalmöte så just nu är jag riktigt trött.. Tänkte gå och lägga mig när jag kom hem men sen insåg jag att det inte var en bra idé för då somnar jag inte sen. Så har sett till att hålla mig vaken! Eftersom jag är en riktigt te människa har jag druckit två koppar te redan haha, mhhh gott! Tänkte snart att jag skulle ta och duscha och sen följa med mamma och handla, för att vara lite snäll och hjälpa henne.

gottesugen...

Kategori: Övrigt

mitt sötsug är inte att leka med alltså.. just nu skulle jag nog kunna klämma en hel godispåse rakt upp och ner, så gott!! Men nej ska inte äta godis förrän efter Thailand, vi har sagt det nu i min familj, så jag får stå ut ett tag till! Men annars har jag inget emot att unna mig på helgen, det tycker jag man ska, annars finns det ingen mening med att äta nyttigt om man aldrig får belöna sig själv :)

dans dans dans

Kategori: Dansen

Jag och alex var och åt på La petite igår, helt underbar god mat måste jag säga. Efter det så myste vi med lite film och sådär, självklart somnade jag som jag alltid brukar göra.. Hur som helst så sov jag till 11 idag, behövde väl sova ut förmodar jag, och då började jag packa mina saker med mera för att ta mig till danshuset.
Detta för att jag och lalleh skulle provdansa lite på Danshuset för att se om danserna där föll oss i smaken. Så vi dansade både street och zumba och måste säga att vi var riktigt svettiga efter det. Det var riktigt jobbigt, men samtidigt är det skönt när man känner att man tränar, då vet man att det ger! Så nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen då jag är sjukt svettig!!

Fredag

Kategori: Mina dagar

Min kusin är här nu, lite roligt att vi fick tid att träffas föö det var ett bra tag sen faktiskt. Så vi har snackat lite och spelade nyss ps3 med min lillebror. Nu håller jag på att fixa mig lite, för min älskling har bjudit ut mig ikväll. Så min kusin ska köra mig och mina föräldrar ner, mina föräldrar ska också ut och äta förstår ni. Så jag möter Alexander i stan och så får vi se vart vi ska, för jag vet inte. Det är en överraskning!

lunch

Kategori: Mina dagar

Nu är det lunchdags, ska snart äta god lunch med mamma och efter det så ska jag faktiskt sätta mig och plugga lite. Jag har fått för mig att plugga undan en hel del nu så jag blir klar med projektet och sen kommer långt inom dem andra ämnena. På så sätt kan jag vara lugn sen i Thailand, att jag inte missar en massa saker då! Dock har vi ju inte allt för mycket måste jag ändå säga, men jag försöker i alla fall bli av med projektet och komma någonstans med samhällen. Så nu ska jag äta lite mat eftersomjag är väldigt hungrig! :)

kalllllt

Kategori: Mina dagar

Är äntligen hemma och har fått i mig lite mat. Efter skolan idag stack jag nämligen ner till körskolan för att gå på min teorilektion och därefter måste man åka buss hem som tar en halvtimme.. Inte nog med det, nu är det svinigt kallt ute så man fryser fingrarna av sig innan man hinner innanför dörren. Ska krypa ner i min säng nu och lägga mig under täcket, är så himla trött! Skriver mer imorgon :)

rånare

Kategori: Mina dagar

Skrev aldrig någonting igår när jag kom hem. Mest för att jag inte riktigt hade lust för tillfället, det var nämligen så att på vägen hem så stannade bussen och vakter och poliser tillkallades. Detta för att en rånare, som rånat skånetrafiken två gånger tidigare, befann sig på bussen. Han är alltså känd och beväpnad så poliserna var där ganska snabbt. Rånaren var våldsam och gick antagligen på droger så det var bara iväg med honom. Riktigt obehagligt var det och jag satt precis vid honom.... Tur det inte blev värre än såhär alltså.. Usch ryser av tanken på honom.

Nu tänker jag sätta mig och dricka te och äta något mellanmål och snacka lite skit med mamma. Sen ska jag ta en varm god dusch!

tisdag

Kategori: Dansen

God morgon, nu sitter jag och äter frukost och kollar lite tv. Börjar skolan vid halv 1 på tisdagar så ska ta och mysa lite till innan jag slänger på mig mina träningskläder och beger mig mot skolan för att ha dans. Idag skulle vi som sagt börja på vår egen dans så det ska bli roligt att se hur det ska gå.. Hoppas vi kommit fram till en bra låt så vi inte måste sitta och fixa med det också under lektionen.. Vi får se hur det går helt enkelt :)

my day

Kategori: Dansen

Idag har jag haft mina två danslektioner, började med den sceniska! Efter uppvärmningen och allt det där så började vi på en av våra danser som vi ska visa upp senare i vår. Den ska vara lite swinginspireerad och den lär nog bli jättebra, som det ser ut nu. Kommer bli lite olika teman och sånt i den, så alla i gruppen kommer inte ha samma kläder med mera. Tror det kan bli fräckt! Imorgon ska vi börja på den vi ska koreografera själva, men vi har inte riktigt kommit överrens om en låt ännu.. Så vi får försöka fixa det tills imorgon!!

Efter skolan träffade jag lallis och myste lite,blev ingen simning idag då hon var lite sjuker och jag känner mig själv inte helt kry! Hon åkte precis från mig, så nu ska jag in i en dusch och sen eventuellt följa med mamma och handla!

Snart så

Kategori: Övrigt

Vi har nu betalat resan till Thailand, eller gjorde det i fredags rättare sagt. Då var det sex veckor exakt tills vi åker.. kan inte fatta att det är så nära nu. Vi bokade ju i somras och då kändes det som så himla lång tid. Nu är det snart dags att sätta sig på planet och flyga iväg hihi! Längtar så hemskt, vill åka ifrån denna kylan och komma ner till värmen och sen ska det bli roligt att åka någonstans man aldrig varit. Speciellt till Thailand som alla säger är så fint!!

stöööööörigt

Kategori: Övrigt

Gud vad jag hatar att köpa saker från internet, det blir bara fel... Hade köpt ett väggfäste till min TV för att den skulle hängas upp på väggen, eller ja det avr ju i alla fall det jag skulle köpa. Det var en kille på netonnet som hjälpte mig att beställa det för att det inte fanns i butiker utan endast på deras internetbutik. Men vad fick jag, ja något skit som inte alls var det jag skulle ha. Så nu ska man skicka tillbaka det och inte nog med att det är jobbigt att packa in och leta upp en brevlåda, man ska ju själv stå för frakten tillbaka. Så det enda man gör är att förlora pengar...
Känns ju lite surt, för nu måste jag hitta ett nytt, och jag har ju inte direkt lust att lägga 600 kronor på ett väggfäste. Detta som nus kulle vara ett väggfäste, men visade sig vara något annat, kostade betydligt mindre. Får se vad jag kan hitta för något annat, till ett rimligt pris!

massa god mat

Kategori: Övrigt

Nu har vi ätit maten, mhhh så gott! Jag och mamma lagade en speciell fiskrätt som är skitgod!!! Hur som helst bjöd vi först på tilltugg, blev morötts- och gurkstavar som man dippade i en god dipp! Sen till efterrätt har vi gjort chokladpudding, så idag blir det att kränga ordentligt hahaha! Nej men vi har gjort det lite extra mysigt eftersom det är vår namnsdag :) Men efter maten får man verkligen spara sig en stund till efterrätten, för är verkligen dö mätt...

Fredag

Kategori: Mina dagar

Idag hade jag ingen skola men gick upp i tid ändå för att göra min multimedia så den blir klar :) Var uppe redan klockan åtta i morse faktiskt så här var det ingen sovmorgon i alla fall! Sen fixade jag mig innan jag stack in till stan för att möta upp Olivia för att luncha! Mycket trevligt då det var ett tag sen vi sågs :)
Sen nu har jag passat min lillasyster en stund medan mamma varit och handlat med mera inför ikväll. Vi ska mysa till det ordentligt med riktigt god mat och min lillebror har bestämt efterrätt ikväll, chokladpudding, för att han och jag har namnsdag haha! Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen så jag blir lite fräsch!

Torsdag

Kategori: Mina dagar

Börjar skolan om en halvtimme men är redan här eftersom jag fick skjuts av mamma. Min lillasyster var jätteledsen i morse så jag fick hjälpa mamma att ta hand om henne och så körde mamma mig då till skolan. Börjar min dag med samhälle sen har jag mitt projekt bara så det jobbar jag med hur jag vill. Sen sista är multimedia och då ska vi göra en film så jag och en klasskamrat ska filma lite idag så vi blir klara med det!

Tycker denna veckan har gått otroligt fort faktiskt, nu är det redan torsdag och imorgon har jag inga lektioner. Tror denna terminen kommer gå riktigt fort! Just nu hoppas jag på att det ska bli vår och fint väder så man slipper frysa om dagarna, slippa vinterjackan och vantar, mhhh!!

min dag

Kategori: Mina dagar

Kämpade mig upp ur sängen i morse trots att jag knappt kan gå.. Hade bara två lektioner så det gick ganska fort och sen var det slut :) Stack ner och fikade med jerre då, mysigt! Det var ett tag sen man sågs så det var roligt.

Nu sitter jag med mitt projektarbete, sitter och sammanställer mina enkäter, snacka om jobbigt. Man går igenom typ 60 enkäter tusentals gånger... Men nu känner jag ändå att jag har kommit någonstans, så har väl två frågor till på enkäten att sammanställa men annars är den klar. Nu tänkte jag hoppa in i duschen eftersom jag varit så duktig, för jag fryser så himla mycket...

aj mina vader

Kategori: Dansen

Det märks att man är igång igen, fy vilken träningsvärk och till på köpet så gjorde jag mig illa idag. Hade ju två danspass idag också och under det sista passet så sträckte jag vaderna.. Ja båda två, så nu gör det förjävla ont att gå rent ut sagt. Usch och pi, just min otur alltså! Hur som helst är jag hemma nu, så hade tänkt gå så lite som möjligt resten av denna dagen! Imorgon börjar jag halv 1 igen så hoppas att det går något bra på tv ikväll som jag kan titta på :) Kanske någon bra film eller bara en bra serie!

tisdag

Kategori: Mina dagar

Var uppe ganska tidigt idag faktiskt, vaknade redan klockan halv 9 så har ätit god frukost och sen satt mig och kollat lite på mitt projektarbete. Börjar skolan först halv 1 idag, har två danslektioner, sen efter det ska jag till ikea och köpa lådor som jag ska förvara saker i. Tänkte också att jag skulle hänga upp min TV på väggen om jag hinner det, annars får jag göra det imorgon istället.
Ska sätta mig och leta efter en bra låt nu hade jag tänkt, eftersom vi ska ha med förslag till vår dansgrupp idag. Ska börja koreografera vår egen dans och då behöver vi en låt. Så ska ta och leta runder lite nu :)

smyckeskrin

Kategori: Bilder

Känner att jag är i akut behov av ett smyckeskrin.. Ska köpa nya lådor att förvara annat som jag inte egentligen har plats för på mitt rum och då hade det varit ganska bra att köpa sig ett smyckeskrin också så att inte smyckena bara ligger och blir dammiga eller försvinner. Får se om jag kan ta och hitta något fint någonstans!

skolan är igång igen

Kategori: Mina dagar

Idag började skolan och jag hade mina två danslektioner vilket är det enda jag har på måndagar! Det är underbart skönt måste jag säga, och imorgon är det samma sak, två danslektioner endast. Skillnaden är att jag börjar halv 1 imorgon, men det är skönt att ha sovmorgon ibland också tycker jag :)
Efter skolan stack jag och lalleh och simmade som vi nu ska göra varje måndag. Var riktigt skönt att simma idag måste jag säga och det känns skönt att ha tränat! Sen stack vi ut en sväng till väla och nu är jag hemma :) Ska sätta mig och skriva på mitt projektarbete hade jag tänkt, så jag kommer någonstans nu!

Söndag, sista dagen på lovet

Kategori: Mina dagar

Har jobbat idag, och nu sitter jag och leker med min kära lillasyster och så dricker jag nyponsoppa! Mums så himla gott, speciellt nu när det är kallt ute. Tänkte hoppa in i duschen nu snart och därefter ta på mig myskläder! Imorgon så börjar skolan igen, ser det inte som så jobbigt ändå faktiskt, skönt att komma tillbaka till rutiner och desto fortare man börjar, desto fortare blir det sommar och student!! Och träning och allt kommer igång nu också, simning och dans med lalleh så nu blir det ingen vila haha :D ska bli skönt, har lättare för att äta bra om jag tränar för då vill jag inte förstöra det! Hur som helst så ska jag dansa lite till med filippa sen blir det duschen, ha en underbar kväll :)

.

Kategori: Övrigt

Jag har inte orkat skriva något här idag. Är ledsen, besviken och känner mig sviken.. Det gör ont i hela kroppen och idag har jag inte orkat göra någonting alls, jag ligger rakt upp och ner i min säng nu bara. Jag orkar inte och jag vill inte göra någonting. Jag känner mig lost, helt förvirrad.. äh får försöka sova eller något.

rubrik.

Kategori: Mina dagar

Var som sagt och simmade innan idag och det känns jättehärligt nu efter när man tränat. Efter det började jag med att städa på mitt rum.. duktigt segt var det men vad ska man göra liksom.. Har inte orkat fixa klart allt än men har kommit en bit på vägen i alla fall :) Får se om jag fortsätter om en stund eller om jag tar resten imorgon! 

Var ju så himla sugen på tacos härom kvällen, och faktiskt så ska vi äta det idag istället! Så det ska bli riktigt gott faktiskt, mums! Så snart ska jag hjälpa till att förbereda det lite och sen blir det att trycka i sig mat! Imorgon ska jag inköpa mina saker till garderoben och därefter så ska vi eventuellt börja med den :) hihi!

Onsdag

Kategori: Mina dagar

Mamma väckte mig tidigt i morse för hon skulle iväg och jobba och jag skulle passa mina småsyskon! Så jag fick gå upp och leka lite med filippa och sen väckte vi felix vid nio tiden. Eftersom jag är så duktig så bakade jag scones ;) då vi ville ha en lite godare frukost! Är fortfarande mätt efter det måste jag säga..

Har nu bytt om och väntar på att lalleh ska komma så ska vi iväg och simma lite. Efter det får jag sätta mig med mitt projektarbete lite då jag känner att jag bör pyssla lite med det så det blir klart någon gång! Och så hade jag faktiskt tänkt städa mitt rum, för ska jag nu ha ny garderob så måste jag rensa en av garderoberna från allt skit och då kan jag lika gärna rensa igenom allt så det blir fint här :)

Sista veckan i ledighet

Kategori: Mina dagar

Nu är det ny vecka och alltså sista veckan man är ledig. Men sen kommer det gå fort tills studenten i alla fall! Idag ska jag träffa lalleh och så ska vi simma, eftersom det tränar hela kroppen tyckte vi det var en bra idé att ge oss på! Så nu ska jag snart springa iväg till tåget och bege mig mot lalleh! Efter det skulle vi kanske ändra om på mitt rum för vill inte ha det som det ser ut nu haha, men nu får jag springa :) Vi hörs sen! Ha en underbar dag

today

Kategori: Mina dagar

Idag mötte jag lalleh på väla så gick vi och kope oss en skit snygg odd molly blus på Spirit! Sen ansåg vi att väla var ganska tråkigt så vi åkte ut till familia och åt lite och kollade runder där istället! Sen åkte vi hem hit till mig, myste lite med filippa och sådär innan lalleh skulle hälsa på sina fräldrar också.

Nu har jag passat filippa en liten stund och snart ska jag väla äta kvällsmat hoppas jag på. Är riktigt sugen och vad jag var sugen på var tacos.. Gud vad det hade varit gott. Men mamma hade redan bestämt att vi skulle ha ostbricka så det blir tacos på torsdag istället. Hur som helst är jag i alla fall riktigt hungrig :o

2011

Kategori: Övrigt

Firade nyår hos lalleh igår, det började med att vi åt god mat och fixade oss och sånt. Lalleh fixade mitt hår så det blev jättefint och sen satte vi igång musik och dansade en massa. Vid tolvslaget ställde vi oss på balkongen och önskade varandra gott nytt år och så drack vi champagne och kollade på alla raketer! Hade jätteroligt och har till och med träningsverk i benen efter allt dansande idag!

Vill också berätta att jag har världens bästa kompis, Alexandra Ivö. Är otroligt glad över att jag har henne då hon verkligen alltid ställer upp. Det är en person jag känner jag både kan skratta och gråta med och jag har haft många roliga stunder med henne. Jag känner att jag verkligen vet var jag har henne och även om man blir irriterade på varandra ibland så älskar jag henne lika mycket för det och vi blir vänner lika fort igen. Alexandra Ivö är en äkta vän och jag kan verkligen vara mig själv med henne. Är enormt glad att jag lärde känna henne och jag kommer alltid att finnas för henne vad som än händer och jag vet att detta är en vän jag ska och vill ha i resten av mitt liv! Jag älskar dig lallis <3