Felicia

Jordgubbar och film, mmhh

Kategori: Övrigt

Var precis ute med lalleh, ute och gick i det fina vädret, underbart skönt är det! Så kom hem för en lite stund sen bara, ska äta lite jordgubbar nu, det är så himla gott. Sen ska jag nog se en film som heter Cyber seduction, his secret life. För jag kom precis på att jag har sovmorgon imorgon så det blir bra att se den nu ikväll då!

Morsdag och jobb

Kategori: Mina dagar

Gud, kom precis hem! Min kusin sov ju här, så tänkte bara ta det lugnt idag med, men klockan 10 ringer Petra från jobbet och behöver hjälp. Så 10 över 10 så hämtar hon mig och lalleh och kör oss till jobbet. Sen har vi jobbat tills nu, är precis hemma! Egentligen borde jag ha pluggat idag, men nu är jag helt slut, orkar verkligen inte sätta igång och plugga massa. Så får ta och göra mer i veckan helt enkelt. Hoppas mamma och dem tar med sig mat hem från taco stället på väla, dem har varit hos farmor. De är ju morsdah idag, men jag har jobbat hela dagen istället för att träffa mamma haha! Men nu måste jag faktistk ta och hoppa in i duschen!

Myslördag, take it easy

Kategori: Mina dagar

Jobbet gick bra, så jag och lalleh hade och göra. Vi var väll hemma vid 6 tiden ungefär, kollade inte riktigt på klockan, men duschade lite snabbt, sen kom min kusin hit, som jag då berättat att han skulle. Så har vi grillat, mycket gott, sen satt jag, mamma och billy kvar och snackade efter maten, tills det blev kallt. Och nu precis har jag och billy sätt filmen wanted, har dock sett den innan, men jag tycker den är bra! Och billy gillade också den sa han, så det var skoj. Han har nästan somnat nu, haha, men själv är jag inte så trött. Så vi får se vad det blir nu, kanske en film till? fast då får jag nog se den själv, och det vill jag ju inte.

Godmorgon, godmorgon!

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, jag ska cykla till jobb om lite mer än 1 timme. Så då ska jag möta lalleh och så, men jag måste faktistk äta ocg göra v mig nu så jag blir klar i tid, jag skriver sen när jag kommer hem igen! 

HAHA!
 

oerhört trött

Kategori: Mina dagar

Stack hem till cajsa vid halv 6 tiden eller något. Väl där så chillade vi först med anton och oskar, som faktiskt gjort paj som anton skulle bjuda sina kompisar på. Han skulle ha dit några kompisar då han fyllde 19 igår, så grattis i efterskott :) Så vi käkade lite av pajen, och de hade gjotr ett bra jobb för den var jättegod. Sen efter det så var det igång med lite musik och så, men jag är så himla trött, så jag är hemma nu! Känns som att jag inte orkar göra någonting, jag är så trött på det, att vara så himla trött. Och jag är trött på vissa personer också, usch!

Imorgon blir det i alla fall till att jobba, så känner att jag behöver sova ut inför det också. Så jag och lalleh ska nog dra vid 1 tiden. Så får i alla fall gå upp i tid så jag kan äta frukost och sånt i lugn och ro så jag inte behöver stressa, för vill inte komma för sent sen! Men det ska bli mysigt. Sen imorgon kväll kommer min kusin hit, och sover här antagligen, vi får se hur det blir med det, men förhoppningsvis så blir det så.

Nyklippt och fin

Kategori: Bilder

Hade min redovisning idag, gick faktiskt bättre än förväntat! Klrarade det nästan helt utan stödord, när alla andra stod och läste sina papper nästan utantill, så det var bra tyckte jag. Efter det så hade jag bara fysik och sen åt jag lunch i skolan innan jag stack ner i stan för att ta tåget. Jag skulle som sagt till ängelholm till lallehs skola för att hon skulle få klippa mig. Så var där vid 1 tiden och så fixade vi och lite så, blev så bra så :) Sen tog lalleh, jag och amanda tåget hem, så vi var hemma runt halv 5 tiden. Sen nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, sen ikväll blir det nog till att träffa cajsa :)

Snart är det helg igen

Kategori: Mina dagar

Blir se uppdatering idag med, men det är så himla mycket på dagarna. Hade i alal fall bara svenska imorse, sen håla, så då satt jag och kalle och spelade typ ett guitar hero spel fast på ipod. Ja ungefär, svårt att förklara, men kul var det, för jag ägde ut kalle som spelar detta dagligen, mohahah! Sen hade jag i alal fall kemi, så slutade jag vid lite i 2. Sen precis när vi skulle ner i stan för att ta bussen så börjar det ju självklart att ösregna, men vi klarade oss genom att ta bussen. Väl hemma så åt jag bara lite sen fick jag ta filippa, för pappa och felix skulle på fotbollen och mamma var iväg och shoppade. Men det gick bra, så jag fick mata henne och lite sånt. Sen har jag snackat lite med mamma och duschat och så, och vi ska snart äta, ska bli gott för känner mig faktiskt hungrig..

Imorgon blir det som sagt hålla mitt föredrag och sen fysik, sen ska jag till ängelholm och klippa mig hos lalleh, på hennes skola. För dem behövde folk! Så ska vara där vid 1 tiden tror jag, och efter det drar jag mig hemåt med henne tror jag. Och då är det även helg, hur skönt ska inte det bli. Nästa vecka kommer bli lite mer hektisk tror jag, eller ja, vi får se. Så jobbigtär det faktistk inte haha, och snart sommarlov!

Grey's

Kategori: Övrigt

Ja då sitter jag och kollar greys, så himla bra. Idag hadlar det om 8 stycken ungdomar som ska gå ut gymnasiet typ, så råkar dem ut för en olycka, och det verkar inte som att det är så många som klarar sig :/ Vi får se hur det blir! Gjorde popcorn innan också, mamma tyckte dem var "goda" men för hårda haha, och felix kom ner och sa " mamma jag tar en glass, popcornen var inte goda". Så, så gick det med det, haha. Nu har dem lärt sig att nästa gång vi ska ha popcorn får nog mamma göra dem :)

Onsdag 27 maj

Kategori: Mina dagar

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera nu, men i alla fall, började vid kvart över 10 idag, sen var jag hemma vid lite i 4. Har pluggat lite smått, sen har jag även hjälpt mamma med maten. Nu efter fick jag filippa, så fick henne att sova faktiskt, så hon ligger och sover i min säng, så tänkte jag att jag passar på att skriva ett inlägg lite snabbt. Ikväll är det greys, men det är först klockan 9. Så det är ett tag till, men tänkte jag ska se om där är ngt annat bra på tv så länge, för jag har ingen ork att plugga mer just nu..

Annars blev det i alla fall tacos ikväll, för jag ville inte ha spagetti och köttfärssås, så mamma ändrade det till tacos för min skull, gulligt! Så nu är man mätt i magen också, bud på att dra sig in i duschen och sen bara lägga sig framför tv;n! Om ni hittat något bra på tv;n så säg till. Imon har jag bara två lektioner, så blir ingen jobbig dag alls. Sen fredag ska jag till ängelholm för att klippa mig hos lalleh, hon behövde någon som kunde komma till hennes skola och och bli klippt, så jag ställde upp :)

Krya flippan

Kategori: Bilder

Krya på min 5 veckor gamla syster som fått öroninflamation och mår dåligt. Tur att hon fått penicillin så hon kan bli frisk!

Home sweet home

Kategori: Mina dagar

Ja hemma är man igen, för ett tag sen. Ska gå en speciell utbildning innan jag börjar jobbet, och den utbildningen börjar veckan efter jag slutat skolan för mig, för att jag inte är hemma när dem andra går den, för då är jag i spanien. Så ska jag kunna komma hem och börja jobba direkt, så det är toppen! Det andra jobbet börjar på lördag, så då ska jag och lalleh dit, blir säkert bra. 

Men nu ska jag in i duschen, tvätta håret och sånt vilket behövs känner jag! Sen blir det dh, missa inte det folket. Och efter det antagligen sova eftersom jag är så himla trött.

Time to work

Kategori: Mina dagar

Ja då var man hemma, eller har varit hemma sen halv 1. Jag och louise drog oss hemåt då, så det enda jag haft idag är spanska, nationella(muntligt) och sen en halv svenska lektion. Nu har jag pluggat lite, inför biologin på fredag. Ska ha min sista redovnings i biologi, sen är det över för min del. Spanskan är nu också över, matten också. Så det är inte så mycket kvar faktiskt, skönt det. Men nu ska jag fixa mig lite, äta och sånt där, sen ska jag och alexandra till jobbet. Får se när jag kommer hem, för det vet jag inte än, men skriver när jag är hemma, och ikväll är det desperate housewives, missa inte det

I don't wanna lose control

Kategori: Övrigt

Tired, tired, tired.. Time to go to sleep I think!?
Nej kanske inte riktigt än, får stå ut ett tag till, kanske ska gå och ta en glass eller något, vi får la se!

I don't wanna lose control, but I'm falling
I just can't believe it
Never thought that I would be the one
Falling down

It's a good day, today!

Kategori: Övrigt

Från arbetslös till två jobb på så kort tid, det är bra. Det är riktigt bra måste jag säga. Så nu är det allerums golfklubb, där jag och lalleh jobbar i kiosken och möjligtvis i restaurangen, samt burger king. Ska dit redan efter skolan imorgon, så behöver inte vänta så länge haha! Fantastiskt fantastiskt! Men nu måste jag faktiskt ta och hoppa in i duschen och sen blir det väll tv eller ngt, någon som vet något bra program som sänds idag? Isåfall får ni gärna tipsa, för idag är det inga program på tv som jag följer

ny vecka, nya tag

Kategori: Mina dagar

Nu är man hemma, eller ja varit hemma ett tag. Men ska snart iväg igen, möta lalleh vid väla, så ska bara äta ngt och byta om, för det är verkligen för varmt för jeans idag, svettades riktigt mycket när jag gick hem. Underbart med fint sommarväder, man blir så glad av det. Fast det var inte fint väder altl imorse, det kan vända väldigt fort. Men nu känner jag att jag har lite bråttom, så jag beger mig från datorn nu, och så skriver jag senare

Pratstund med min lallis

Kategori: Övrigt

Var ute med lalleh nu en stund. Bara prata ut, och det kan vara så himla skönt emellanåt, det kan bli en sån lättnad att bara gå ut och snacka av sig och så. Så då brukar jag och lalleh alltid träffas och gå runder, vi träffade även trulle, andy och fjun som var uet och spelade basket. Så vi snackade med dem också en stund, innan vi vandrade vidare.

Om jag bara kunde förstå, om du bara kunde förklara.
Om du någon gång kunde lyssna, försöka förstå mig.
Om du någon gång kunde bry dig, visa att du verkligen
vill och försöker, för jo, det spelar roll. .

. . .

Kategori: Övrigt

Hitta killen som älskar dig för den du är!
- Han som kallar dig vacker istället för sexig.
- Han som visar vad han känner för dig.
- Han som tål ett nej utan en sur min.
- Han som vill visa upp dig för hela världen även om du själv inte tycker du ser bra ut.
- Han som ringer upp dig om du varit sur och la på luren.
- Han som går efter dig, om du går ifrån honom.
- Han som skriver ditt namn på MSN och bilddagboken, även om han förlora 10 beundrare.
- Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få!
- Han som håller dig i handen framför sina vänner.
- Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger : Det är hon jag älskar! 

Söndag och gäster

Kategori: Mina dagar

Då var det söndag, och det ahr varit så skönt att vara ledig. Men imorgon är det skola igen, tyvärr! Men vi får tänka att det faktiskt är sommarlov snart, 3 veckor kvar bara. Det lär vi ju klara, men ettan har gått riktigt fort måste jag säga. Vi får hoppas att vi får fint väder på skolavslutningen också, och förhoppningsvis ska vi hitta på ngt med klassen efteråt.

Annars idag så ska Nettan och elliot komma hit, mysigt. Det var ett tag sen man träffade dem, så det ska li lite trevligt måste jag säga. Men jag känner mitt lite stressad eftersom jag inte gjort v mig och dem ska vara här när som, så det blir till att skynda sig för mig! Men jag skriver senare

Six billion people in the world,six billion souls and sometimes all you need is, one

Kategori: Bilder







Lördag 23 maj

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma, ute träffade man trulle och hans kompisar, var borta på tofta och spelade fotboll och sen chillade vi massa och hade allmänt trevligt men var ute i typ short och tröja nu bara, som jag haft på mig sen idag då det var varmt. Så jag fryser riktigt mycket måste jag säga! Men jag ska snart se en film tror jag, och krypa ner under täcket. I alla fall så ska jag se crash som mina föräldrar rekomenderat, och kanske äta lite godis, om jag orkar gå ut och hämta. Sen har jag faktiskt precis käkat pizza, jag känner mig något utav en krängare just nu, men jaja det är ju trotts allt lördag.

Promenad i det fina vädret

Kategori: Bilder

Maten var god, väldigt god måste jag säga. Så nu är jag mätt och belåten som man brukar säga, så jag ska ut och träffa lalleh! Skriver kanske senare :)

Mums på graffiti mat

Kategori: Övrigt

Klockan är redan 3, tiden går så himla fort! Jag har inte hunnit mer än ta hand om filippa ett tag, sen åkt till väla med mamma och köpt mat på graffiti, som jag snart ska ta och äta. Sen kommer theresa hit och lite sånt. Och jag ska även ta och träffa lalleh en stund lite senare, så har fullt upp.. Så är det alltid. Men nu måste jag gå ut och äta, skriver senare

I believe in miracles, you sexy thing

Kategori: Bilder

Gud vad jag är trött, som vanligt? I alla fall så har jag ju då varit med lalleh ikväll, eller ja hela dagen faktiskt. Först drog vi till väla, sen hem till mig och lagade mat och så, sen hem till lalleh, och sen till väla igen, då för att hämta ett paket som lalleh inte kunde hämta utan sin mamma. Efter det var vi ute lite innan vi stack hem till mig igen för att kolla film. Blev inga såna filmer vi ville se, utan det blev att vi kollade på I am legend! Vi har båda sett den innan, men den är så grymt bra, så för er som inte sett den, se den, och för er som har sett den, se den igen. Och så åt vi vitlöksbröd, vi och våra vitlöksbröd, det är sjukt. Men dte är ju så gott, visst är det. Men i alla fall så ska jag snart bege mig till sängen, känns som att man behöver det, så sov gott!

Städning - lalleh - filmkväll

Kategori: Mina dagar

Somnade inte förren vid halv 3 inatt, men då var jag riktigt trött i alla fall. Har bara hunnit äta precis och börjat städa lite smått. Sen ska jag göra v mig och efter det träffa lallis, mycket trevligt. Får se vad vi har lust att hitta på idag, vi tar det som det kommer. Men dock så hade vi planer sen igrå på att kolla film, gamla filmer som lotta på bråkmakargatan, Emil i lönneberga, Bröderna Lejonhjärta och massa andra! Men det blir nog ikväll i så fall, så nu på dagen får vi se. Vädret är inte jättebra idag, men man ska inte klaga, för det regnar inte i alla fall, och det är ju tur! Men nu ska jag fortsätta så jag blir klar idag haha, ha det fint

Full rulle med elin och amanda

Kategori: Bilder

Äntligen hemma, och trött är jag också. Som sagt har jag varit med elin och amanda idag, de kom hit vid halv 5 tiden kanske, är inte riktigt säker på tiden. Men i alla fall, vi satte oss och snackade massa först, tills mina föräldrar kom hem med min lillasyster som de gärna ville se. Så passade vi henne en liten stund, tills mina föräldrar kom hem igen. Och under tiden, så käkade vi, massor! För vi var såååå hungiga haha, och gott avr det. Men inet nog med det, efter detta, så bestämde vi oss för att gå till mcdonalds. Så det gjorde vi, men dem hade stängt, så vi gick över till max, och de hade som tur var öppet. Så vi köpte oss milkshake och glass, hur gott var inet det? Men mätta kan jag lova er att vi var! Och sen bestämde vi os för att gå hem innan det började regna, men precis när vi går utanför, så regnar det -.- Men vi skyndade oss hem och hade allmänt roligt på vägen. När vi kom hem hit, så satte vi på tv;n och kollade på dirty dancing 2, och sötis elin slumrade till haha! Sen följde jag dem till tåget och begav mig hem.

Men jag hann inte mer än hem, förren lalleh smsade mig. Och så begav jag mig ut igen för att träffa henne. Gått runder lite och pratat med henne också, riktigt mysigt. Och det var faktiskt skönt att komma ut och få frisk luft nu innan man ska lägga sig i sängen. Men nu fryser jag, och ska lägga mig under täcket, sov sött

 

  
 

 

Kristi himmelsfärds dag

Kategori: Bilder

Märkt att jag inte skrivit så mycket idag, snarare inget alls. Men har haft fullt upp, vaknade vid 12, käkade frukost och sånt! Sen hjälp till med filippa och även varit och hämtat min telefon. Det blev inget med det igår, så fick göra det idag istället, så nu är min älskade mobil hemma. Sen har jag även hunnit göra v mig, för elin och amanda kommer hit alldeles strax. Ska bli mysigt, så nu måsta jag dra mig från datorn igen faktiskt, puss

äntligen långhelg

Kategori: Övrigt

Kom hem för ett litet tag sen bara, stack ut en runda med lalleh. Gick runder och snackade lite och sånt, tills vi hittade Challe, ponge med flera. Så stannade vi och snackade och lite sånt med dem, åt upp alla ponges chips, haha. Nej det gjorde vi inte, men lite åt vi! Sen drog vi bort mot micke, och så stackjagoch lalleh en runda till innan vi drog hem. För det började faktiskt bli ganska kallt nu mot kvällen, det var varmt när vi gick ut men senare på kvällen blir det kallt. För det är ju inte riktig sommarvärme än, så på kvällarna kan man inte gå i t-shirt riktigt än. Och för den delen var vi båda trötta måste jag säga, det har varit full rulle idag. Men det är skönt att känna sig trött, lär somna gott i alla fall

happyface, ohja!

Kategori: Mina dagar

Dagen började med skola, hade mitt historieprov. Måste säga att det bättre än väntat, kunde dock utvecklat vissa saker lite mer, men det var inte så gott om tid. Jag och louise gick vid två tiden, då begav vi oss ner i stan och köpte chai latte och mudcake, mums. Sen tog vi tåget hem, och var hemma runt 3 tiden vilket var skönt. Äntligen lång ledigt nu. Och nu komemr det bästa, jag och lalleh hade bestämmt oss för att vi skulle åka till allerum nu och fixa det där jobbet vi snackat om. Så fram med cyklarna och raka vägen dit, och detta ligger inte ens i allerum utan utanför, så det blev en resa på 1,6 mil, men i detta fina vädret var de bara skönt! Och det bästa med detta var att vi också fick jobbet, och ska jobba innan sommarlovet också. Så det blir fina pengar!! Och bra med motion vill jag lova, på köpet liksom.

Så nu känner jag mig extra nöjd med denna dagen, så nu ska jag ut och ta hand om min syster lite! Sen blir det kanske väla och hämta min älskade telefon, som äntligen kommit. Den blev ju snodd för ett tag sen, och telenor glömde skicka in papperna till försäkringsbolaget, så det var därför jag inte fick min mobil inom två arbetsdagar som det skulle ta.. Men nu har den äntligen kommit, så glad jag är!

. . .

Kategori: Övrigt

Sometimes solutions aren't so simple
Sometimes goodbye's the only way
And the sun will set for you
The sun will set for you
And the shadow of the day
Will embrace the world in grey
And the sun will set for you..

Tired tired tired

Kategori: Mina dagar

Har ändrat om lite smått i bloggen idag, inte något jättestort, men ändå! Dagen har sätt ut på så sätt att jag började vid 12 tiden idag igen, slutade vid halv 4 och begav mig då hemåt. Väl hemma satte jag mig och kollade igenom historia och passade filippa en stund. Har även hjälpt mamma med maten så vi ska sätta ossoch äta nu, sen ska jag se om jag hinner mer historia innan desperate housewives, för det ska jagi alla fall se! Det börjar om ungefär en timme, så får skynda mig lite nu, men skriver sen :)

Godmorgon, dags för skola

Kategori: Övrigt

Då var det dags att snart ta sig till skolan igen. Ännu en skön sovmorgon, så det blir ingen lång dag alls. Sen är det ju bara imorgon också, sen har vi lång ledigt! Så jag måste faktistk fixa mig och göra mig helt klar innan jag går till bussen. Och det är även ett väldigt + på att det är så fint väder fortfarande, vi ska ha ute idrott idag, så hade inte varit så kul med regn då. Men det märks att det närmar sig sommarlovet, för jag brukar inte ha jacka på mig när jag ska till skolan på morgonen, oftast är det faktistk tillräckligt varmt utan!

Final på söndag

Kategori: Filmklipp

För er som missade americas best dance crew igår, så åkte Fanny pak ut, och kvar i finalen på söndag är Soreal cru och Super cr3w!
 
Soreal cru

super cr3w

Soligt och varmt

Kategori: Mina dagar

Kom precis hem från skolan, skulle slutat halv 4 men fick sluta 10 i 3 istället, så det blev verkligen ingen lång dag idag. Det enda jag hade idag var fysik och lite historia, så jag kunde ta 3 tåget hem! Det var bra, eftersom jag måste plugga lite historia nu, till mitt prov på onsdag. Fick man lite mer tid till det. Eftersom det är så underbart fint väder idag, så kanske man sätter sig och pluggar ute, vem vet :)

Fick även veta att jag inte har någon engelska imorgon heller. Visste att jag inte skulel ha någon spanska, men nu blev det ingen engelska heller, så jag börjar inte förren kvart i 12 imorgon också, väldigt skönt! Så nu ska jag njuta av dagen, ha det!

Sovmorgon

Kategori: Övrigt

Godmorgon! Riktigt skönt att sova ut, det kände jag att jag behövde. Vaknade faktistk av mig själv och allt. Ska ta bussen till skolan vid 11 så ska fixa mig lite mer snart. Men det blir ingen lång dag i skolan idag, vilket känns skönt. Och så går vi alla bara 3 dagar i skolan denna veckan, hur skönt är inte det! Men nu ska jag fixa det sista så jag inte missar bussen istället haha :)

Deja vu

Kategori: Filmtips

Sitter och kollar på deja vu på tv nu, den slutar nog snart, men måste säga att den faktiskt är ganska bra!
I Deja Vu ser vi Doug Carling spelad av Denzel Washington som ännu en gång får rollen som agent men nu med beteckningen ATF. Denna gång får han i uppdrag att utreda en explosionsartad brand på en färja. Till en början försöker han lösa fallet på klassiskt sät men efter en ilandfluten kvinna hittats innan sprängattentatet så får Doug använda sig av helt nya resurser. Detta i form av en helt ny utredningsteknik som kan återskapa händelser så man i detalj kan se vad som hände vid en viss tidpunkt. Problemet är att det inte går att "spola" fram till denna tidpunkt utan källan består av en ständig ström som visar vad som hände för exakt fyra dygn och sex timmar sedan. Visst är det bra att få reda på alla detaljer när man utreder ett mord, men att hitta det man söker efter är inte det lättaste och med tanken att man kan få vänta drygt fyra dygn innan man kanske få svaret kan vara mycket förödande i en tidspressad utredning. Så istället för att vänta tills attentatögonblicket uppenbarar sig så försöker Doug få en lösning på fallet tidigare bla genom att försöka kontakta det förflutna.

Middag hos familjen eriksson

Kategori: Mina dagar

Olivia kom till mig vid 4 tiden kanske, för att se på filippa. Hon har inte sett henne än, vilket jag faktiskt trodde att hon hade. Efter det så stack vi upp på väla, lika trötta båda två, så vi tog en fika och snackade lite bara. Sen tyckte hennes mamma att jag skulle äta hos dem, så vi drog hem till olivia och kollade på americas best dance crew. Det missar inte jag!! Fanny pak åkte ut idag, så nästa söndag är det final mellan super cr3w och soreal crew, spännande! Sen åt vi i alal fall, och efter det kollade vi gossip girl och wipeout. Men det var mycket mysigt, så tack familjen eriksson :)

Godmorgon..

Kategori: Mina dagar

..eller ska man säga godmiddag?
Har i alla fall ätit frukost och bara tagit det lugnt. Min bror och pappa kom nyss hem , dem har varit och spelat match. Eller min bror har spelat match, och han hade tydligen gjort alla målen idag så dem vann. Mamma och filippa kommer nog hem när som, dem var och kollade på matchen men tror dem gick hem, istället för att åka bil. Jag ska plugga lite historia snart, har prov på onsdag, men tänkte jags ka börja i tid nu faktiskt! Sen ska jag träffa olivia en stund tror jag och så får vi se vad vi hittar på!

Sen ikväll är det ju som vanligt americas best dance crew och gossip girl, det ska jag absolut inte missa. Sen kanske det går någon bra film eller något man kan se också, för jag har sovmorgon imorgon, så jag börjar inte förren vid 12. Ska bli riktigt skönt verkligen.

Norge är årets vinnare

Kategori: Övrigt

Hemma, och trött. Norge vann eurovision song contest ikväll bättre det än att alla utlänska länder som alltid röstar på varandra vinner. Låtenvar väll helt okej, inte den bästa. Tyckte dock inte någon låt var sådär bra, har aldrig riktigt gillat eurovision, men i år var låtarna inte alls bra! Men som sagt, kul att norge vann! Så tack för ikväll johan och olivia, det var mycket mysigt!

Eurovision ikväll

Kategori: Bilder

Blev inget cajsa idag, så istället stack jag till väla med lalleh, men vi orkade inte vara där så länge, så vi stack hem. Fast vi mötte trulle och babben påvägen så vi gick med dem hemåt. Sen när vi var vid dem, så gick dem hem så fortsatte jag och lalleh att gå runder och snacka lite<3 men nu är jag hemma!

Ska snart åka och hämta snabbmat, fast vi kommer inte överrens om vad vi vill ha haha! Jag är så trött på mcdonalds, max och burger king. Gatuköks mat hade varit gott, men det vill inte dem andra, och någon vill säkert ha pizza och ja. Det blir svårt, så vi får se vad det blir. Men efter jag ätit så ska jag hem till olivia i alla fall, kolla eurovision..


flippan

puss på flippan

Lördag 16 maj

Kategori: Mina dagar

Jag var så himla trött igår så jag orkade inet skriva, somnade hela tiden. När jag väl kom hem så skulle jag kolla film, så vaknar jag av att mamma kommer in och ber mig stänga fönstret. Så jag gav upp det där med filmen, för jag orkade inte hålla mig vaken överhuvudtaget! Hemskt när man är så himla trött, men nu har jag i alla fall sovit i typ 10 timmar, så är ganska utvilad :)

Men nu ska jag göra v mig, sen ska jag upp på väla med cajsa. Får se om man hittar något, måste faktiskt börja spara ordentligt med pengar till spanien nu! Senare ikväll ska jag hem till olivia och kolla på eurovision med henne och johan, ska bli mysigt.

Skolaaaan

Kategori: Mina dagar

jaha, då vad man klar med fysiken, min grupp är snabb! Louise, khalid och så jag. Så dem andra jobbar och så satte jag mig vid datorn sålänge. Slutar om 50 minuter också, så det blir ingen lång dag idag. Riktigtg skönt, så är det fredag och fint väder!

Efter skolan så ska jag åka till la och ikväll får vi se om jag hinner träffa olivia, sen imon på dagen blir det nog träffa cajsa, så ja det blri mycket planerat denna helgen. Nästa vecka kommer också blir riktigt härlig! Men nu ska jag ha min genomgång på fysiken, så byeeeee people

time for bed

Kategori: Övrigt

Så nu är jag klar med mina byxor, suttit sedan typ 8-halv 9 tills nu och fixat. Hahaha ville inte ha dem innan för fickorna och så var fula, så har tagit bort dem och mixtrat lite! Har grymt ont i mitt finger nu haha, men nu ska jag äta jordgubbar i alla fall, kolla lite tv, sen ska jag sova! 

hot or not?

Kategori: hot or not

Trött i kroppen

Kategori: Övrigt

Åh så skönt det är att bara sitta här och inte göra något alls.. jag är riktigt trött, och har sjukt ont i både huvudet och min nacke och lite ner i högra axeln. Så tror mamma ska massera mig sen, behöver dte, och man somnar så himla gott efter det också. Sen har jag även sovmorgon imorgon med, börjar halv 10 och slutar vid halv 12, riktigt härlig dag! Om ni vet något ra på tv ikväll så säg till, för jag har absolut ingen aning om vad jag ska kolla på ikväll faktiskt! Men glass det ska jag äta, gud vad jag är sugen på det haha

Grey's

Kategori: Övrigt

Sitter och kollar greys nu, riktigt bra avsnitt idag också! Spännande hela tiden, vi får hoppas att izzi klarar sig nu, hon får inte dö. Och sen är den en liten flicka i detta avsnittet nu också som är döende, hatar när såna små dör :( usch riktigt hemskt.. Ska gå och lägga mig efter greys, måste sova! är så grymt trött om morgonen

Onsdag 13 maj

Kategori: Mina dagar

Härligt, då var man hemma igen! Skoldagen kändes inte så lång idag, så det var helt okej faktiskt! Det var fantastiskt fint väder imorse, men nu har dte blivit molnings och kallt och inet alls fint längre, men det hör väll till, att det måste regna och skit för att sedan kunna bli fint igen :) Vi får hålla tummarna!

Annars nu ska jag bara käka lite, sen ta det lugnt, och ikväll är det grey's! Det får man ju absolut inte missa

Godmorgon!

Kategori: Mina dagar

Nu h¨ller jag på att göra v mig, har precis gjort en smoothie till frukost som jag ska ta och dricka på bussen till skolan. Jag har svårt med frukost, så det är ett väldigt bra tips tiller som ocksåhar det! Annars idag vet jaginte vad som händer, vi får se sen! Och fint väder har vi fått idag också, helt underbart. Men nu ska jag ta och fixa mitt hår och lite så :)

Desperate housewives

Kategori: Bilder

Ja då var det tisdag kväll, vilket innebär desperate housewives! Grymt bra är det. Och sen ska jag lägga mig och försöka sova, vilket kommer bli svårt, men man får ju göra ett försök! Att äntligen få sova några timmar längre imon, det behöver jag verkligen. Så kanske jag inte är så trött imorgon! Men nu ska jag lägga mig i sängen och se resten av programet där, sov gott alla

Tisdag och matteprov

Kategori: Mina dagar

Haft provet nu, utalar mig inte så mycket om det .. mer än att alla som gjort det säger att dem tyckte det var svårt. 4 timmar i aulan, yeah! nej inte direkt så kul, hahah. Men slutade efter det, så var hemma vid halv 2 tiden, så åt jag bara lite sen stack jag till väla med lalleh, köpte lite smink, dock tråkigt att lägga pengar på det, men det behövdes!

Tänkte faktiskt att jag skulle ta och duscha och sånt nu, sen bara ta det lugnt, precis vad jag behöver! Och imon kan jag sova ut lite längre, för jag har sovmorgon. Ska verkligen bli grymt skönt, men ska ändå försöka lägga mig i tid ikväll!

ny musik tack!?

Kategori: Övrigt

Gud jag är så trött på all den musik jag lyssnar på! vill verkligen ha massa nya låtar, så har ni tips så skriv. Annars hittade jag lite gamla låtar som man inte lyssnat på, på länge:

Roxette - Dressed For Success
Chris brown ft Jordan sparks - no air
Lifehouse - whatever it takes
P. Diddy Feat. Keyshia Cole - last night
Sean kingston - me love
Mary J Blidge - Be without you
Ago - tell me where you are
Gavin Degraw - I don't want to be

och massa fler !

Underbart väder

Kategori: Mina dagar

Slutade skolan vid 3 idag för det var omprovsdag, och jag behöver inte göra några omprov så jag kunde gå hem. Tog tåget hem och var hemma runt halv 4, sen har jag bara ätit och även kollat lite matte! Det är så sjukt fint väder så tror jags ka ut och sätta mig där ute. Men min bror och pappa är på fotboll och mamma ska handla så jag måste passa min syster, så vi får se vad som händer! Annars ska jag mest ta det lugnt, känner jag är skit trött nu verkligen! Får ta och lägga mig tidigt idag :)

shake that ass for me

Kategori: Mina dagar

Varit så himla fint väder ute, så jag och cajsa bestämde oss för att vi skulle vara ute i det fina vädret. Först käkade vi med våra gäster och sånt, sen satte vi igån och fixade så att man kunde höra musiken ut, och så fortsatte vi på den dans vi började på för ett bra tag sen. Dock fick vi repetera några gånger för det var som sagt ett tag sen, men sen kom vi faktiskt på en del nya danssteg och kom längre på dansen. Sen tog vi lite fika paus och åt jättegod kaka :) Sen fortsatet vi dans och nu har cajsa nästan precis gått hem. Snart ska jag se Americas best dance crew och sen gossip girl, som vanligt! Det får man bara inte missa!

Oh sunny day

Kategori: Mina dagar

Jag var verkligen grymt dålig på att uppdatera min blogg igår, men jag var för trött för att skriva. Vaknade nu nyss också, haft filippa i min säng lite, funderar på att ta och äta lite snart och sen ska jag nog träffa cajsa idag. Vet inte vad vi har tänkt göra men det kommer vi nog på :) Sen ska vi ha gäster här om 2 timmar ungefär, så ska vi nog grilla och sånt då, så blir nog till att vi käkar lite och sånt här innan vi hittar på något annat!

Lördag 9 maj

Kategori: Mina dagar

Kollade film med mamma igår, minns inte riktigt vad den heter, men "the women" eller något sånt. Den var helt okej faktiskt. Sen efter det gick det någon film på tv som hete loser eller ngt sånt. Mamma gick och la sig efter ett tag, och jag minns inet slutet, fast jag såg den :s kanske somnade i soffan eller något, vem vet haha.

Nu är det i alla fall dags och göra v sig, städat lite smått. Sen får vi se vad det blir, inte riktigt säker än! Fint väder är det nu igen, så ska nog ut i det fina vädret i alal fall :)

Resultat

Kategori: Bilder

Man ser inte så tydligt på denan bilden, det grö man verkligen inte! men orkar inte fixa en ordentlig bild nu, för jag är så grymt trött haha :)

Helg, äntligen :)

Kategori: Mina dagar

Nästan precis kommit hem! Först skola, hade det jädra fågeltestet, men det gick faktiskt riktigt bra, tror nästan jag fick alla rätt! Men vi får väll se haha. Sen direkt ner till frisören i stan, så ahr jag varit där i typ 4,5 timme hahah, sen kom mamma och betalade och sen stack vi till väla oich handlade tacos och sånt, sen pizza till pappa. Sen hem och käka lite mat, gott :) Så nu ska jag ut och träfaf trulle och lämna tillbaka hans mössa till honom

Step up 2 the streets

Kategori: Filmklipp

Grymt bra, tröttnar verklligen aldrig på denna filmen! Här är en video på sista dansen, final dansen så att säga!

Enormt trött. .

Kategori: Övrigt

Passat klart filippa, även ätit och duschat och sånt har jag hunnit med! Behövde tvätta håret och lite sånt inann man ska till frisören imorgon :) Känns som att man har så mycket att göra imon, men man får tänka att det rä fredag så orkar man! Annars har jag bara kollat lite biologi och så, mest tagit det lugnt. Riktigt skönt att det är fredag imorgon så man bara kan få sov ut efter det! Känner att jag är så trött efter skolan faktiskt, men har bestämt att när mitt knä blivit bättre så ska jag ta och se till att träna ordentligt. Dansen är ju slut nu, vilket verkligen suger, men ska se om jag kan gå på dansen i sommar, om det inte är just då när jag är bortrest . . Så det ska kollas upp ordentligt! Men sen ska jag ut och springa och sånt, om jag orkar. Nej ska inet säga så, för då kommer jag inet orka, det gäller att verkligen pressa sig själv. Jag måste i alalf all verkligen det om det ska bli något av det haha!

närmar sig fredag!

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma, fredag imorgon. Hur härligt är inte det då!? Dagen var inte så lång idag faktiskt, nationella i engelskan gick väll bra förhoppningsvis. Nu tar jag hand om filippa lite, så ska ut och sätta mig och kolla lite tv hadejag tänk. Sen plugga lite fåglar (y) sjukt tråkigt, haha. Men har fågeltest imon, till vilken nytta? Men så är det i alla fall :) Skriver senare, ha det underbart sålänge!

Sängen kallar

Kategori: Övrigt

Nu har greys slutat, issi överlevde den första operationen i alla fall, och karev är så jävla gullig mot henne så det är sjukt. Men jag trorjag ska gå och lägga mig i sängen och kolal tv tills jag somnar nu, för jag ska ha nationellt prov i engelska imorgon. Går ju dock inte att plugga på men det är ändå lika bra att vara utsövd till dess! Så nu ska jag bara gå och fixa mig inför sängen, ha det fins alla så skriver jag imon

Grey's anatomy

Kategori: Filmtips

Haha, kul dag, inte gjort så himla mycket, varit på tropikariet som jag skrev att jag skulle. Med min kära klass som tycker det är så kul att jag är rädd för spindlar.. Speciellt david.

Men vet ni vad, jag kan inte skriva så mycket mer, fär snart börjar greys och det ska jag se. Ni som följer greys anatomy, tror ni att issi kommer dö eller kommer hon att överleva? Det får vi kanske se i dagens avsnitt, spännande! Och ni som inte följer greys, börja göra det :)

Time to go to sleep

Kategori: Övrigt

Okej då var despterate housewifes slut, och christine har precis börjat, så jag ska nog kolla färdigt på det innan jag somnar, sen behöver jag sova! Imon blir det inte så många lektioner, det blir bara matte, och halva historian, sen ska vi till tropikariet, vilket man gjorde typ i 4;an -.- men jaja, det är för biologin, vi har sånt med djur nu så det rä det sista vi ska göra i biologin innan vi slutar ettan, haha dte blir nog inte så länge och efter det så slutar vi och kan gå hem. Så sov gott så hörs vi imorgon :)

Simning, sucks!

Kategori: Mina dagar

Skolan idag, gick ganska fort idag måste jag säga. Hade nationella i både spanska och engelska. Sen sista lektionen var vi och simma. Dock inte det roligaste, men det funkar. Så efter simningen så åkte jag och louise hem, var hemma vid halv 5 kanske. Sen har jag bara hunnit äta och lite så, även skrivit lite biologi faktiskt!Är verkligen helt död nu, ska bli så skönt att lägga sig i sängen och kolla desperate housewifes sen och sen bara sova, om man kan somna så att säga! Nu hade jag bara tänkt gå och duscha och så, sen faktiskt inte göra så mycket mer ikväll, känner jag behöver ta det lugnt, så ha det fint allesammans!

. . .

Kategori: Övrigt

Att allt kan bli så svårt. . .
Helt plötsligt vända från något så lätt, till det absolut svåraste. Att något så litet kan göra så ont.. Jag vet inte längre vad jag ska göra, vilken väg jag ska välja. Känns som att vilket beslut jag än tar kommer det bli fel
..

Ut och gå, pratstund

Kategori: Övrigt

Gud vad jag fryser nu, kom precis hem! Har varit ute och gått sen halv 8 med lalleh, bara snackat och sånt, gick massa runder, och vi båda tog bara på oss en tröja för vi trodde det skulle vara varmt, men det har faktiskt varit ganska kallt hela dagen för det har blåst.. Men det är skönt ändå, att bara ut och snacka med min lilla lallis, du vet var jag finns <3
Annars är det hif-mff idag, undrar hur det går för hif. Hopps verkligen på vinst nu, det hade varit toppen :) Så vi får se vad folket säger sen. Nu ska jag kolla tv eller något, sen är det skola imorgon, tråkigt nog!

Måndag och ledig!

Kategori: Mina dagar

Då är man vaken, eller ja har varit det i någon timme, elelr mer. Håller på att göra  mig lite, om några timmar ska jag ner i stan och träffa lalleh. Just nu passar jag min bror en stund så tror jag ska spela lite ps2 med honom, äga honom på fotbollsspel elelr något, haha. Nej blir nog han som äger mig, men det är kul i alla fall! Så n ska jag dra mig från datorn, ni får ha en bra dag :)

Kallt, usch . .

Kategori: Övrigt

Kollat färdigt film och sånt nu, så jag ska nog lägga mig i sängen snart och bara ta dte lugnt. Fryser riktigt mycket så ska lägga mig under täcket och se om dte är något annat bra som går på tv;n. Skönt att vara ledig imorgon också så man kan sova ut ordentligt! Känner verkligen att jag behöver dte, är så grymt trött på morgnarna, så längtar inte efter tisdag morgon.  

Sen imorgon kväll vet jag inte om det blir stan en sväng med lalleh. Vi får se vart det bär av imorgon :)

TV tips

Kategori: Övrigt

Idag är det söndag, alltså lite program som man följer. Så tänkte jag skulle dela med mig av vad jag ska kolla på nu ikväll och så kanske ni också placerar er framför tv;n. Eller om ni inte har något att göra, slå på tv;n :)

18;10 - 19;05 Americas best dance crew (MTV)
19;00 - 20;00 Gossip girl (Kanal 5)
21;00 - 23;10 Van Veeteren (Tv 4)

Vad händer idag

Kategori: Bilder

Jag är så sjukt seg, riktigt seg är jag. Orkar knappt ta mig upp ur sängen! Och man blir lycklig av att se att det inte regnar ute i alal fall, men vem vet det kanske kommer. Annars har jag bara legat och myst med min syster i sängen hela morgonen och ska snart ta och hoppa in i duschen eller något! Var bär det av sen idag? Ingen aning än faktiskt, något fåfr man ta och göra i alal fall, är ju ledig och allt imorgon, vilket är underbart skönt!

Annars tack för igår alla, speciellt till min lallis som alltid vet vad jag behöver <3

Lördag 2 maj

Kategori: Mina dagar

Ja då är man vaken! Grymt trött känner jag mig, men det rä antagligen bara för att jag inte riktigt vaknat än. Det är sjukt fint väder ute också så ska nog försöka vara ute lite idag, dock får jag ju inte direkt sola pågrund av mitt knä, men man får ju lite färg om man är ute :) Så nu ska jag snart äta och sen får vi se vart dagen bär!

Because of you

Kategori: Övrigt

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

redan sjukt trött

Kategori: Övrigt

Eric åkte nästan precis hem, så jag har bara gjort v mig för sängen, är så otroligt trött måste jag säga! Somnade riktigt sent igår så tror det är därför. Men imon ska jag faktiskt ta och sova ut ordentligt för det behöver jag. Men har faktiskt hunnit med en hel del idag, så det är ganska skönt. Känner att det är riktigt skönt med denna långhelgen nu också!



Och angående igår, så haha. Så enormt jävla patetiskt.. Finns verkligen inte ord för det!!

Underbart väder

Kategori: Mina dagar

Nu är jag hemma igen! Var ganska skönt att bara komam iväg och så, sen inom kyrkogården för att lägga blommor hos stefan också. Skönt med så fint väder också, man blir så glad av det! Så jag tror jag ska tillbringa kvällen ute i det fina vädret med. Och nu måste jag göra v mig, för eric kommer hit om typ 45 min, och jag är långt ifrån klar vill jag lova! Så nu har jag lite bråttom :) men skriver senare, ha en bra kväll, och passa nu på att vara ute!

Kyrkogården..

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, eller kanske ska säga god förmiddag!
I alla fall så vaknade jag nyss, håller på att fixa mig lite smått bara, sen ska jag med familjen till ängelholm, och efter det ska jag och mamma till kyrkogården för att besöka stefan.. Somjag saknar så innerligt. Men det är i alal fall vad som händer än så länge, sen får vi se! Skriver senare för jag har lite bråttom nu faktiskt, ha det bra :) Och så tackar vi för det fina vädret vi fortfarande har!