Felicia

dansuppvisning jlc

Kategori: Dansen

Hemma från dansuppvisningen, var grymt taggad idag måste jag säga, fast det är jag ju alltid. Men det var skoj, fast jag råkade vända åt fel håll en gång, men vad grö det, jag rättade det fort ;) Vi skakade loss och gav allt, dödströtta efter, nu väntar nästa uppvisning med skolan sen också, i maj. Längtar!!

Men hade tänkt jag skulle lägga in några bilder från dansen i alla fall :)

 
 

nationella i Eng B

Kategori: Mina dagar

Vaknade med världens huvudvärk och extremt ont i halsen, lyckat. Får hoppas det blir bätre sen, oftast är det värst när man vaknar, annars får jag ta panodil eller något bara :) Ska snart bege mig till skolan och skriva nationella, inget jag direkt känner för, men det får gå!

Håller även på att göra om min blogg, men blev så trött på det igår så jag la av. Men den ska bli klar nu snart någon dag, men tror inte jag hinner eller orkar fixa klart den ikväll. Jag har i alla fall börjat :)

stressigt inför imorgon

Kategori: Övrigt

Hemma från dansen och har hunnit både äta och duscha! Haft vårt sista genrep inför imorgon, och jag måste säga att jag är helt slut, och har lite smått ont i mitt knä. Lyckas alltid få mer ont än vanligt i mitt knä när det är uppvisningar på gång, hatar knäskador.. Men idag ska jag lägga mig i hyfsad tid, för imorgon blir en hektisk dag, men det kommer bli roligt!

Tänkte jag skulle packa ner alla grejer jag behöver ha med mig till imorgon nu också. Eftersom jag inte hinner hem om efter skolan så måste jag ha allting med mig. Sen har stackars ebba blivit sjuk så jag får åka hem till henne efter skolan och hämta byxorna! Men vad som gäller först imorgon bitti är nationella i Eng B, så det gäller att inte försova sig!

                               Sov så himla gott ikväll allihopa så skriver jag mer imorgon!

my outfit

Kategori: Dagens outfit

Fick veta idag att jag srkivit MVG på mitt religionsarbete och även på en inlämningsuppgift i religion, så jag blev väldigt glad! Nu är jag nyss hem kommen och känner att jag har ganska bråtto, så jag får skriva mer ikväll efter dansen :)

A moment like this

Kategori: Filmklipp


en av de mest mysiga låtarna som finns.

kläder, bland de bästa

Kategori: hot or not

Jag funderar på att kolla någon bra film ikväll, fick tipset om att filmen monster ska vara bra. Så jag tror nog jag ska kolla på den ikväll, men först ska jag se desperate housewifes såklart :)

Sitter och kollar lite kläder med mera på internet, och känner bara mer och mer hur mycket jag längtar efter sommaren. Och inte nog med det, jag vill handla så hemskt mycket. Men man har ju inte råd med allt :) haha. Men det finns mycket fina kläder, skor med mera på modezine.com.




jag tycker denna blusen är väldigt fin, hade varit fin att ha i sommar!

shopping i malmö

Kategori: Övrigt

Har varit en sväng i malmö idag med Ebba och louise. Vi har gått i en hel del butiker och totalt handlat en massa, men jag stoppade mig själv lite, eftersomj ag nästa vecka ska göra om mina exstensions som också kostar en del. Men jag kom hem med en underbart fin skjorta och en supersöt klänning/linne, så jag är väldigt nöjd. Sen åt vi god mat och tog oss även en liten fika, men eftersom ingen av oss hade med oss kamera så blev det inga bilder tyvärr.



trött

Kategori: Övrigt

Försov mig imorse, vaknade 10 minuter innan jag skulle gå till tåget, snacka om bråttom jag fick. Jag stänger alltid av min väckarklocka i sömnen..Men hemma från dansen i alla fall och jag har varit det ett tag, har skrivit klart min filmanalys och skickat in den nu, skönt! Imorgon vill jag ha fint väder med massa sol, men det lär jag inte få då louise ringde och berättade att det skulle regna och vara trist väder.. Men man får finna det positiva i dagen imorgon också.

                                            

Nu ska jag i alla fall ta och fixa mig inför sängen, sen ska jag ringa ebba och snacka massa skit :* sen ska jag förmodligen sova. Skriver mer imorgon, om inte på dagen så på kvällen, pusss 

sol, varmt, dans! Underbar dag

Kategori: Dagens outfit

Snart ska jag möta Ebba och mysa lite, sen bär det av till dansen. Måste öva som in i nu eftersom det är uppvisning på torsdag!

ut och gå

Kategori: Övrigt

Idag har jag jobbat, kom hem för ett tag sen och har bara hunnit duscha och lite sånt. Nu ska jag snart ut och promenera med olivia, sen efter det måste jag plugga. Har en filmanalys som ska vara inne imorgon, låter givande.. Men det är lättare att sätta sig ner och plugga om man går ut och får lite frisk luft först, så nu måste jag bege mig :)

lördag

Kategori: Mina dagar

Var mysigt igår. Vi åkte in till stan och satte oss på mezo, dock fick vi vänta ett tag innan vi fick ett bord, för det var väldigt mycket folk. Men när vi väl satt oss så var det trevligt, så tog vi var sin kaka och snackade och hade det allmänt trevligt. Och sen kom man i tid i hyfsad tid i alla fall :)

Idag blir det jobb, mellan halv 1 till halv 4. Kanske får jobba över om det visar sig vara mycket folk där idag, sen efter det ska jag bara hem och göra v mig med mera, sen ska jag hem till olivia och så ska vi laga mat tillsammans, mysigt!  

down town

Kategori: Övrigt

Idag har jag endast haft dans och idrott i skolan, så har tränat hårt! Sen stack jag till alexandra som var på salongen, så klippte hon mig, och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta. Är grymt hungrig och sen ska jag och lalleh in till stan för att fika och mysa!

huvudvärk

Kategori: Mina dagar

Hela min blogg har hängt sig idag, så har inte kunnat skriva. Och just nu sitter jag med världens huvudvärk och vill bara hoppa in i duschen, men nej min lillebror envisas med att duscha hur länge som helst så jag får ju inte tillgång just nu.. Sen ikväll borde jag plugga lite mer, men har ingen lust att göra det, så ska nog sätta på en bra film, för imorgon har jag sovmorgon, så jag börjar med dans, skönt! Har inet bestämt mig för vilken film jag ska se än, men jag ska fundera under tiden som jag duschar, så nu ska jag in och störa min bror och få honom att lämna badrummet, hörs sen!

vill inte vänta

Kategori: Bilder

åh vad jag längtar till thailand redan när jag ser bilder från hotellet, stranden och allt sånt mysigt..

trötta mig

Kategori: Mina dagar

Har inte hunnit skriva något alls idag, men har varit i skolan idag i alla fall. Sen stack jag hem för att byta om innan dansen, så körde lallehs mamma oss dit, för lalleh hade haft utvecklingssamtal så hon hann inte ta tåget till dansen. Tog i på dansen, och lökig var man efter det, känns ändå bra! Nu blir det till att plugga lite smått och sen är det greys! :)

mina nya snygga converse

Kategori: hot or not

Fick precis hem mina skor, superglad är jag nu! Beställde röda converse för ett tag sen, och nu äntligen har jag fått dem, så nu kan dem börja användas också! Något jag mer är sugern på är att shoppa, men måste spara pengar också, så tror inte jag ska shoppa allt för mycket nu.. :)

tisdag

Kategori: Mina dagar

Är hemma från skolan idag, så just nu passar jag min lillasyster för mamma är och handlar, sen har jag tänkt att jag ska ta och plugga lite. Har hemskt ont i halsen, knappt så det går att svälja, ganska jobbigt. Kände att det började komma efter dansen igår, blir verkligen aldrig helt frisk.

in i duschen

Kategori: Mina dagar

Nu har vi äntligen satt ihop dansen så den är klar i alla fall, tog i och var med ändå, fast min mage sa NEJ! Och nu sitter jag här och har ont i halsen och emr ont i magen, men jag kan i alla fall dansen bättre än jag kunde innan. Tänkte jag ska hoppa in i duschen vilket jag fortfarande inte gjort, sen ska jag ta och sätta på en film!

Har sovmorgon imorgon, som varje tisdag, sen engelska, håla och sen matte (y).. Men det frå gå, får ta och plugga och vara flitig på min håla imorgon istället, så kanske jag kan få någonting gjort! Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag får någonting gjort ikväll! :)

soligt väder

Kategori: Mina dagar

Vaknade imorse med något så extrem mensvärk. Mamma tyckte inte ens att jag skulle gå till skolan så dåligt jag mådde, men var tvungen eftersom jag hade prov. Provet gick väl hyfsat, skrev lite vad jagtyckte och tänkte och svarade i alla fall på allt. Sen satte vi oss ute i solen en liten stund innan jag tog tåget hem.

Har fortfarande helt sjukt ont i magen, riktigt jobbigt. Satte mig ute innan också, men tyckte att det blåste lite för mycket, så gick in igen. Tänkte jag skulle hoppa in i duschen en sväng, och sen hoppas på att det kanske släpper lite i magen. Har dans ikväll, men fortsätter det såhär kommer jag inte kunna dansa, men måste ändå dit och kolla steg eftersom vi har uppvisning nästa vecka!

remember me

Kategori: Filmtips

Efter kalaset igår så åkte jag in till stan för att möta ebba och louise, så gick vi på bio och såg filmen remember me. Tyckte den var jättebra! Helt underbar film, och det tyckte vi allihopa. Sen stack vi till mezo och tog en fika och snackade lite, innan jag och ebba stack hem till mig. Vi var väl hemma runt 2 tiden, sen satte vi igår en film och somnade nog inte förrän 3-halv 4.

                

Imorse fick vi gå upp vid 10 för att jag skulle jobba. Sen har jag jobbat från 12 till lite över 5, sen kom mamma och hämtade mig så handlade vi lite och nu är jag hemma. Har ätit och sånt, och nu ska jag vara med olivia en stund innan jag tänkte att jag ska sätta mig och plugga. Tänkte vi ska äta lite glass där ute nu, hörs sen :)

äntligen färdig

Kategori: Dagens outfit

 

Hade lite svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig idag, men jag har bestämt att det får bli en blandning mellan fint och lite mer mysigt. Så tog en vit klänning och min nya skjorta och sen mina leggings som är "öppna" på sidan. Sen har jag lockat mitt hår lite så nu får jag vara klar, för snart komma gästerna trilla in.
Märkte inatt också att jag har så oerhört ont i mitt högra ben, hela foten och upp till höften gör ont. Och känner nu att det börjar bli värre också.. Inte så hemskt roligt.

kalas idag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Har hunnit duscha, äta, hämta min sovande syster och mata henne och nu får jag passa henne en stund innan jag själv får chansen att göra v mig. Det blir ganska stressigt när vi står för kalas, och har en liten som springer runder överallt. Som tur är kommer inte gästerna förrän vid 3, men dem brukar vara tidiga, och det är en del kvar.

Ni vet kanske hur det är, mat ska göras, alla ska hinna fixa sig, det ska dukas och göras fint med mera. Men jag ska försöka vara effektiv och skriva lite idag ändå :) Vad ska ni själva hitta på idag? Såg det inte var så himla fint väder idag, ganska kallt och grått ute.. men det måste väl finnas såna dagar också :) Imorgon kanske det är jättefint igen!

:*

Kategori: Mina dagar

Godkväll alla söta läsare! Jag har varit dålig på att uppdatera idag för jag har dansat, haft idrott och sen stack jag direkt till jobb. Så kom hem för en timme sen ungefär och har bara hunnit duscha och lite sånt, sitter och pratar med min kära kompis ebba i telefon, för vi har inget bättre för oss haha!! Ska nog ändå lägga mig i tid idag för imorgon ska vi ha kalas imorgon, ska bli trevligt :) Vet inte vad jag ska ha på mig dock, blir kanske min nya skjorta, ja vi får se! :)

dans

Kategori: Dansen

Hann inte skriva något imorse då jag försov mig och sen fick jag hjälpa till med min syster en stund. Har haft min danslektion nu, och det gick bra. Vi har kommit ganska långt nu på vår sista dans, massa nya steg fick vi idag, så nu har man att lära in. Det är inte helt lätta steg men det kommer bli snyggt när det sitter! Annars nu blir det att ha håla ett tag, och sen idrott! Sen ska jag jobba ikväll.

!

Kategori: Bilder

 
         

shopping

Kategori: Bilder

Jag är hemma från väla nu, har faktiskt köpt mig en snygg skjorta och en keps. Behöver en keps i sommar, när jag ska utomlands så det var skönt att ha det avklarat nu :) Så nu ska jag snart ta och äta lite sen blir det nog att kolla lite film, för det brukar inte gå så många bra program på torsdagar. Eller är där något ni kollar på?

underbart vårväder

Kategori: Mina dagar

Hade ganska bråttom imorse, så hann aldrig skriva något. Men det var i alla fall en kort dag i skolan idag, har endast haft 2 lektioner. Nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag iväg till väla. Får se om man hittar något fint, men är ute efter nya jeansshorts och kanske något nytt snyggt linne!

Hade täntk ta mig något att äta och sätta mig ute i det underbara vädret en liten stund också. Det börjar verkligen bli riktigt vår nu, så himla skönt :) Så nu är det fram med alla vår/sommar kläder istället för tjocka tröjor och vinterjackor, det gillas!

Kalas hos farmor

Kategori: Bilder

Då var vi hemma från farmor, jag kom dit vid 4 tiden och åt smörgåstårta. Mycket god var den måste jag säga :) Sen efter det så kom det lite fler gäster och vi pratade lite med mera innan vi åt tårta, och den var också väldigt god. Vet dock inte riktigt vad det var för tårta.. Så nu har vi firat födelsedagsgrisarna, Farmor som blev 80, pappa som blev 47 och lillasyster som blev 1 år :)

 
 
       

Grattis farmor, pappa och lillasyster

Kategori: Övrigt

Idag börjar jag inte förrän halv 12, men har varit uppe i en timme ungefär eftersom min farmor, pappa och lillasyster fyller år idag! Så jag har grattat filippa och pappa än så länge, ska bra inom skolan och skriva mitt matteprov sen ska jag hem till farmor och fira! Så grattis till er :*


Så nu ska jag fixa mig och kolla igenom matten lite till, men inte för mycket för då blir det aldrig bra! Ha en underbar dag i det fina vädret!

bilder från i lördags

Kategori: Bilder

 
       

plugga matte (y)

Kategori: Mina dagar

Hade sovmorgon idag, så behövde inte stressa så mycket i morse. Men har sovit oerhört dåligt inatt eftersom jag haft feber och så. Har sovmorgon imorgon också, men enda fram till halv 12 då min religion var inställd. När jag sen kom hem idag fick jag en mycket rolig nyhet, Thailand är nu bokat och vi åker den 11 februari tror jag det är. Ska bli oerhört roligt, ser jag fram emot väldigt mycket :)

Annars nu blir det att se till att ta tag i matten, ska plugga lite innan maten och sen även efter har jag tänkt. Sen ska jag även se en film, vilket faktiskt också är en läxa denna gången. Vi ska skriva en speciell och ganska komplicerad filmanalys av filmen efter detta, så jag har att göra ikväll, men tror jag skriver av mig lite senare när jag känner att jag fått matten avklarad!

plugga lite ikväll

Kategori: Bilder

Har klarat mig genom skolan idag, sen var det inte direkt lönt att åka hem om innan nästa danslektion så jag stannade kvar i stan. Har gått och frusit hela dagen, även fast att det varit hemskt fint och skönt väder idag. Mår lika dant som igår som ni säkert förstår och hoppas därför på att friskna till nu!

Ikväll ska jag ta och plugga lite matte då jag snart har prov, sen hade jag också tänkt att jag skulle kolla upp vad jag ska söka till för jobb. Eller ja jag ska inte söka jobb, men vi ska skriva CV på engelska lektionen imorgon och jag måste veta vad jag ska söka efter, det måste vara ett land där jag behöver skriva mitt CV på engelska, så kan inte vara ett jobb i sverige. Tips någon!? :)  

fortfarande sjukis

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Mår verkligen inte bättre idag, sitter med tjocka tröjor och en halsduk men har öndå tänkt ta mig till skolan. Får göra det bästa av det hela :) Har bara 3 lektioner på måndagar så jag slutar tidigt, sen efter det kommer jag stanna kvar i stan frö att vänta på alexandra för att bege mig till den andra danslektionen. Då skriover jag inte under dagen så skriver jag när jag kommer hem ikväll! Ha en underbaaaar dag! :)

thailand

Kategori: Bilder

Satt innan och kollade det sista inför vi ska boka resa till thailand till vintern, blir nog efter nyår någon gång. Man börjar redan längta när man ser alla bilder därifrån, det ser så himla fint ut. Så det ska verkligen bli roligt om det blir av, vilket nästan är 100% säkert. Men planer kan ändras, men hoppas på det bästa. 

            

Visst ser det helt underbart ut!?

10 000 på farmville

Kategori: Övrigt

Jag ska försöka vara duktigare på att blogga mer nu! säger jag ofta men jags ka verkligen försöka ta itu med det nu :) Just nu är jag sjuk, har feber och hemskt ont i halsen .. men har äntligen köpt min present till min lillasyster, vilket är underbart skönt att ha avklarat! Ska snart lägga mig i sängen så jag får sova ut inatt.

Ville bara berätta vad jag läste innan, ni alla har väl hört talas om farmville på facebook. Det var tydligen en 12-åring som hade spelat bort 10 000 genom att köpa massa saker med sin mammas kreditkort.. Hon kan inte ha varit glad. Dem fick inte tillbaka sina pengar heller, så där rök 10 000.. Ni kan själva läsa mer om det här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6934887.ab 

födelsedagsfest

Kategori: Övrigt

Hade verkligen jätteroligt igår, louise pappa körde oss dit. Sen började det med att vi åt tacos och snackade och förfestade kan man säga, och då var vi bara några stycken. Sen vid halv 10 tiden så kom resten av folket och då dansade vi loss och hade allmänt roligt. Sen tog jag och louise bussen till stan och käkade innan vi åkte hem. Hade mina nya skor på mig också, och jag kan säga att jag känner av det idag, mina knä tål inte riktigt det, vilket är synd. Men dem är snygga, så det är värt det :)




fest ikväll

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Ska snart bege mig till jobb, jobbar mellan halv 1 och halv 4. Sen blir det hem och fixa sig, för ikväll ska jag på födelsedagsfest. Ska fira att jessica fyllt 18, så det ska bli mycket trevligt. Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Det är mitt största problem just nu!

tröttttt efter all träning

Kategori: Mina dagar

Jag är helt slut idag, riktigt trött känner jag mig. Dagen började bra, jag försov mig så jag missade första lektionen. Sen hade jag dans, och vi tränade och tränade och tränade om och om igen, bara för att vi vill ha det på ett visst sätt. Och det är ganska komplicerat, men vi har gett oss tusan på att vi ska ha det så, så då frå man träna hårt.

Efter det stack jag och louise ner och käkade lunch i stan, sen kollade vi lite i affärer och handlade presenten till jessica som vi ska till på 18-årsfest imorgon. Har fortfarande inte hittat någonting till min lillasyster som fyller år nästa vecka, så har ni tips på vad man köper till en 1åring så ge gärna bra förslag! Vill inte ge kläder och sånt tråkigt.. Sen hade vi idrott, vilket var ganska jobbigt det också, känner nog mig allmänt slö idag.

spotify premium

Kategori: Övrigt

Här är en länk ni kan gå in på och bli medlem, för att sen kunna få spotify premium gratis. Inga kostnader och ingen reklam, super! Klicka på länken nedanför!

http://www.gratispremium.com/?ref=88402

kärlek

Kategori: hot or not

Kom på att jag glömt visa er mina älsklingar som jag köpte för ett tag sen på scorett, av märket tiamo!


Glad påsk!

Kategori: Övrigt

Idag har jag varit och jobbat, blev jobb fram till 3 ungefär! Så nu har jag fikat med familjen, duschat och lite sånt där. Ska snart börja göra v mig lite innan vi ska äta påskmat. Har fått massa fina påskpresenter också, fått massa med godis men också pengar och en jättesöt scarfs som jag velat ha sen innan. Hoppas ni också haft en bra dag :)




GLAD PÅSK ALLA

film ikväll

Kategori: Mina dagar

Köpte mig inget på lödde idag, men kollade en hel del och så. Blev väl mer en utflykt med familjen vilket inte är så vanligt, så det var trevligt. Vi åt lunch där, och jag åt kycklingspett vilket var supergott! Sen har jag bara städat lite på mitt rum samt fikat med mamma och pappa, och gissa vad!? Jag fick mina DRÖMMAR! Så länge jag har varit sugen på dem kakorna och nu äntligen fick jag äta dem, mums! 

            Men nu ska jag ta och äta kvällsmat med familjen innan jag och cajsa ska kolla film och mysa!

min outfit idag

Kategori: Dagens outfit

lödde

Kategori: Mina dagar

Blev inget jobb idag, istället åker jag med familjen på en liten shopping runda till löddeköpinge! Skriver mer när jag kommer hem igen, för nu måste jag skynda mig och göra v mig. Ha en bra dag

:)

Kategori: Övrigt

Nu är det snart dags för mig att bege mig till sängen, ännu en jobbdag imorgon! Är så himla trött nu dem dagarna jag jobbar, men jag får tänka att jag tjänar lite extra pengar. Sen efter jag jobbat imorgon så ska jag kanske träffa ebba, vi får se mer sen om hur det blir med det.

Sen är det snart helg, och det ser jag fram emot måste jag säga. Nu är det påsk, vilket innebär lite överraskningar och godis med mera! Och detta är ju min lillasysters första påsk, så det är liet extra speciellt för henne haha :) Men nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig i sängen, skriver mer imorgon! Kramis

torsdag 1 april

Kategori: Mina dagar

Idag har jag jobbat och jobbat igen. Haft springpass, så började vid 12 och jobbade till 3, sen jobbade jag från 17-19.30 igen. Så när jag hade lite tid över där emellan åkte jag och fikade med min söta mamma, på Waynes. Det var väldigt trevligt, vi hann till och med gå och kolla lite i affärer innan jag var tvungen att sticka tillbaka till jobbet igen.

Nu har jag precis duschat och lite sånt. Ikväll blir det väl inte mer än att se någon bra film kanske, är ganska sugen på att se någon bra film nu ikväll, men har ingen aning om vilken det skulle vara.. Kanske det går någon på tv, vi får se :)