Felicia

Lördag

Kategori: Övrigt

Det är så oerhört skönt att slippa sova i sjukhus sänagrna och slippa sjukhuset överhuvudtaget. Sov hela 12 timmar inatt, kände att jag behövde det, men lär ju behöva sova ut nu ett tag framöver då man inte kan återhämta sig på endast en natt. Men har i alla fall fått i mig en pannkaka idag, var lite smått gott faktiskt.

Var med min mamma och grattade min moster idag också som fyller 50, så vi köpte med oss en fin blomma till henne. Fick prata lite med mina kusiner samtidigt också, så det var lite smått trevligt. Men nu ikväll blir det mat hos Jennie och Mats, mammas jobbkompis/vännina, jag får ju inte lov att vara ensam om det skulle bli att jag får feber eller liknande. Då måste jag in igen, så vi hoppas jag slipper allt sånt!!

äntligen hemma

Kategori: Mina dagar

Har äntligen fått komma hem från sjukhuset och ingen är gladare än jag. Detta är verkligen vad jag längtat efter, slippa ligga där. Så jag fick smärtstillade med mig hem istället, så nu kan vara hemma med familjen. Sitter här i sängen och myser med min lillasyster nu, hon ska snart gå och lägga sig och därefter ska vi äta mat. Mamma och pappa ska äta landgång men jag kan ju inte äta vad som helst så blir nog bara en rostemacka med smör.

börjat tänka på julklappar haha

Kategori: Övrigt

Idag kanske jag får åka hem!! Hoppas verkligen det, för jag vill inte vara här mer.. Gillar det inte alls. Får nog smärtstillande med mig hem, eller ja det får jag ju garanterat. Ligger och kollar film just nu, och väntar på att min doktor ska komma och berätta hur det blir! Mamma kom hit nyss också, sov här helt ensam inatt, lite smått läskigt men jag fick sova i alla fall. Har legat och kollat lite julklappar till föräldrar och mina syskon nu också, tänkte att jag vill göra något personligt, så kanske ger mamma och pappa en upplevelse eller något. Har inte bestämt mig alls vad jag ska köpa, vi får se! Men dem har många roliga saker på coolstuff faktiskt!!

Har ni dålig fantasi kan ni ju gå in på denna sidan och kolla runder lite :)
Gå in här

min dag på sjukhuset

Kategori: Mina dagar

Vaknade vid 8 imorse av att sköterskorna kom in och frågade hur jag mådde. Fick smärtstillande på nytt och har därefter varit nere på röntgen. De har nya teorier hela tiden, men de vet aldrig säkert vad det är.. Får stanna här inatt också har jag fått höra, kan inte behålla någon mat så får fortsätta ligga med dropp.

Mamma har åkt iväg för att hämta filippa nu så ska dem komma hit så jag får träffa henne också. Det var ju några dagar sen nu. Tror att pappa och felix också ska komma förbi en stund ikväll och säga hej, sen blir det att mamma stannar och sover här inatt i alla fall.

Men nu ska jag ta och kalla på sköterskorna så de kan kolla på min kanyl i armen, tror den har börjat läcka.. Bara dem inte måste sätta om kanylen i armen, för det är inget skönt...

inlagd på sjukhuset

Kategori: Övrigt

Skrev ingenting mer igår eftersom jag fick åka till sjukhuset.. Fick hemska smärtor i magen och fick därför åka in. Låg på akuten/kirurgen i 9 timmar, sen fick jag äntligen smärtstillande och dropp. Blev som sagt inlagd och har idag varit på nya undersökningar och tagit fler prover. Kan fortfarande inte äta så ligger med dropp och får smärtstillande ständigt. Håller tummarna för att jag ska få åka hem imorgon!!

pluggande

Kategori: Mina dagar

Ska sätta mig i stan nu med jerre och plugga till mitt prov imorgon. Nog smart jag var imorse också, jag stressade så himla mycket, så jag glömde både nycklar, mobil och busskort! Lyckade jag.. med mitt minne kommer man inte långt och sen är jag ju otroligt glömsk på köpet av det, bra kombination.

Hur som helst, ska ta tag i plugget nu med jerre, får se om vi kommer någonstans! Man kan ju hoppas det eftersom vi har prov på 70 sidor och börjar idag.. men vi har verkligen inte haft tid att plugga innan, har haft så himla mycket annat. Och fick reda på idag att det lilla matteprov jag trodde vi skulle ha, visade sig vara ett stort prov på hela matteboken!?!? Sen är det alla slutprov med mera nu också innan lovet, i kemi och matte med mera.. gäller att plugga så in i nu.

mensvärk...

Kategori: Övrigt

Vaknade imorse, med världens mensvärk. Det är så himla tråkigt för jag har något otroligt ont, obeskrivligt. Jag har aldrig haft mensvärk förr, det var först när jag började på en sorts p-pilla jag fick det, sen har jag bytat en del och denna sorten jag har nu ger mig också mensvärk. Tål inte riktigt dem p-pillerna jag testat så får gå och se om där finns någon annan sort.

Hur som helst ska jag försöka ta mig till skolan ändå eftersom jag inte har råd att missa mer i skolan. Det är mycket att göra nu innan jullovet, antagligen för att de flesta kurserna avslutas till julen. Så det är bara att stå ut nu, dok är jag så trött på det, känns som att jag inte orkar ge mer. Men till våren slipper jag ju både matte D och kemi B i alla fall, så våren lär bli mycket skönare!!

dans dans dans

Kategori: Dansen

jäääääklar vad vi köttade dansen idag, helt enormt. Orkar knappt stå på mina ben nu haha, men det är skönt att känna att man tränat ordentligt. Vi gick vidare väldigt mycket på vår nya moderna jazzdans så nu är halva klar. Jobbar vi riktigtg frot så blir det tre danser till uppvisningen, men det gäller ju också då att alla kommer på lektionerna.

Sen har Sabina kommit tillbaka efter fem veckor. Hon har varit utomland och dansat och koreografera tror jag, ja en massa. Så det var roligt att se henne :) Imorgon är det ju dans igen, men redan ikväll har jag ett danspass till så det blri hård träning idag. Slutar snart skolan också så då ska jag hämta mina miljöböcker och plugga till provet jag har på onsdag!

måndag

Kategori: Mina dagar

Då var det ny vecka, sista veckan innan lovet. Hade varit ganska skönt att ha lov redan då jag är så enormt trött på skolan så det finns inte. Men hur som helst, min planering för idag är:
- Börja morgonen med danslektioner
- Ha mitt kemiprov
- Hämta mina miljöböcker så att jag kan börja plugga till det provet...
- Plugga miljö
- Dansa ännu en gång
- Sova!?

sliten

Kategori: Bilder

Trött och sliten, tror jag ska lägga mig och sova när som helst! Kul söndag, haha.. Nej tur det är lov snart så man kan vila ut!

söndag, helgen är snart över..

Kategori: Mina dagar

Filmen igår var riktigt bra, ni måste verkligen se den. Om ni sett ettan så är fortsättningen ett MÅSTE, men har ni inte sett den alls så se först ettan och sen tvåan. Man fattar liksom bättre slutet om man sett den första! Men jag var som sagt riktigt spänd inför igår, och det visade sig att filmen verkligen uppfyllde mina förväntningar. Det hände så himla mycket mer i denna filmen än i tvåan så man satt som på nålar hela tiden.

Idag har jag inte hunnit göra så himal mycket, passade min lillasyster en stund innan mamma och pappa kom hem från tylösand. Sen kom Sara hit en stund och efter det fick jag hjälpa till att laga mat här hemma för jag ville inte ha snabbmat. Har nyss ätit och ska väl sätta mig och plugga lite nu, kemi som ligger på schemat. Men även dans då jag missade en gång är det bra att försöka lära sig allt nytt till danslektionen imorgon bitti :)

Paranormal activity 2

Kategori: Filmtips

Igår var sjukaste fest och utgång, vi hade super roligt absolut!! Var dock väldigt trött på jobb idag måste jag säga, men det får man ta. Jobbade mellan 12-15 sen kom lalleh och hämtade mig så stack vi till väla och käkade lunch och myste. Sen nu har jag ätit kvällsmat och duschat med mera, ska snart bli hämtad av lalleh så ska vi åka och kolla bio. Vi ska se den nya paranormal activity!! Spännande ska det bli, trailern är riktigt bra, så filmen verkar faktiskt vara jättebra! Dock kommer det kanske bli läskigt att sova inatt efter en sån film ;) jag och lalleh är i alla fall mycket spända, då vi älskar skräckfilmer!! Ska vi skoj detta :D

because you loved me

Kategori: Filmklipp

lyssnade på Celine Dion för någon dag sen och insåg nu hur mycket jag lyssnat på henne i mitt liv. Verkligen älskar hennes röst och låtar. Hennes texter är så himla fina också.. Har verkligen alltid gillat henne, så ska börja lyssna massa på henne nu igen.

vad ska man önska sig?

Kategori: Övrigt

Nu fyller jag snart år, så har börjat tänka på vad jag önskar mig!! Har lite svårt för sånt, för vet inte vad jag vill ha.. Jag brukar ändå ha en aning om vad jag skulle kunna tänka mig med mera men nu har det varit riktigt svårt. Kläder köper jag helst själv för att det ska bli rätt storlek och färg. Och det är inte så himla roligt heller att bara få pengar men det kanske är det smartaste om man sen vill handla och spara. Ska nog lägga undan och spara lite till min semester i februari och om jag vill resa efter studenten.



Detta är saker jag tycker är fina men som jag sa innan köper jag helst kläder själv och en kamera vill jag nog också själv köpa, för har inte riktigt samma smak som mamma och pappa.

snart lov

Kategori: Mina dagar

Har varit i skolan idag, skulle slutat klockan fem men fick gå hem vid två istället så det var skönt! Har satt mig ner med lite arbete nu som jag tänkt jag vill bli klar med. Om ett tag ska även Olivia titta in så ska vi mysa lite :) Sen ikväll blir det kanske lite mer plugg om jag behöver det.

Himla skönt det är helg nu snart! Och sen är det en vecka till i skolan sen har vi lov, hur underbart är inte det? Jag längtar ihjäl mig, känner verkligen att jag behöver komma ifrån skolan nu ett tag, bara vara hemma och ta det lugnt! Sen blir det några veckor till och efter det är det jullov!! Ser inte ni fram emot det?

lunch dags

Kategori: Mina dagar

Min hals gör fruktansvärt ont, mitt huvud lika så. Men hur som helst är det bara två veckor sen har vi höst lov, längtar så jag håller på att dö. Det är verkligen inte fel att vara ledig en vecka från skolan!

Tänkte gå ut och laga lite lunch snart, det kan behövas. Men har absolut ingen idé om vad jag ska äta för något!! Får bli någto som är lätt att laga men samtidigt lätt att äta för har ju som sagt ont i min hals.. Kanske får blir lite fil och flingor bara, får se vad vi har hemma.

dans nummer två

Kategori: Dansen

Usch.. jag mår verkligen inte 100... har dödligt ont i halsen just nu! Men kan inte missa massa i skolan så får ta och bege mig till skolan imorgon om jag inte blir sämre. Saknar redan dansen då jag bara missade den idag. Fick höra att dem börjat på den nya dansen och det var jazz till what goes around comes around, spännande!!! Får se imorgon vad dem pysslat med idag!

helg, underbart!

Kategori: Mina dagar

Ikväll blir det middag hemma hos matilda, hon har fyllt år och ska idag ha tjejmiddag. Mysigt! Ska börja kolla kläder och lite sånt nu sen blir det att sticka till matilda, ska vara där lite tidigare och hjälpa till. Sen har ebba sin födelsedagsfest imorgon, så det blir fullt upp. Men presenten vi ska ge tll matilda blev riktigt bra måste jag säga! Den får ni se sen!!

student 2011

Kategori: Övrigt

Gud vad jag längtar till studenten nu, sitter och kollar student mössor med mera och längtar bara mer och mer. Det går fort, snart står vi där i våra fina klänningar med mössor på huvudet! Det känns nästan helt otroligt, jag kan inte riktigt förstå att det snart är min tur att springa ner för kärnan-trapporna, åka flak i stan, få slippa skolan och bara festa på kvällen! Bara fira! Det känns helt underbart.

shake that as

Kategori: Dansen

Provet idag gick väl sådär, det var 14 stycken frågor och alla var analysera frågor vilket var ganska svårt att hinna med på en timme. Ska man analysera tar det sin tid och det borde vår lärare förstå, när tiden var ute så var nästan hela klassen på uppgift 9-10.

Har i alla fall varit på dansen efter skolan, är riktigt trött! Men det var roligt, alltid skönt att röra på sig, och man tänker på annat. Har missat några gånger på dansen så man är lite lost, men det känns bättre och bättre nu för varje gång. I måndags blev vi klara med dansen i skolan också, så nu ska vi brörja på en ny, och vi har gett som förslag att vi vill ha mer åt det moderna hållet. Då den första dansen är mer street vill vi ha något helt annorlunda! Så det ska bli roligt att se vad det blir för något. Får veta det på måndag nästa vecka skulle jag tro :)

plugga samhälle

Kategori: Mina dagar

Är hemma från skolan nu, ska sätta mig och plugga samhälle då jag som sagt har prov imorgon! Det är på en hel del må jag säga.. så det är väl lika bra att börja nu.

ny vecka!

Kategori: Mina dagar

Jobbade hela dagen igår, och efter det så kom pappa och hämtade mig så övningskörde vi. Idag har jag har två lektioner, dans båda två! Sen slutade jag då mina lärare skulle på utbildning, så mamma hämtade mig i skolan och så käkade vi lunch. Sitter och pluggar samhälle nu, har prov på onsdag, ska inte bli roligt.. Det är så himla mycket man ska kunna, och jag har så himla svårt med att memorera.. med mitt dåliga minne!!

Har besvarat alla frågor som ska besvaras nu i alla fall, så tänkte jag ska hoppa in i duchen innan jag ska plugga lite mer. Man behöver en paus då och då för att orka med. Sen ikväll börjar ju paradise hotel, hinner knappt se det då jag slutar min dans när programet börjar. Men det löser sig nog, nu ska jag i alla fall in i duschen!

lördag

Kategori: Mina dagar

Då var detg lördag, och jag har redan klätt på mig och ätit frukost! Ska nämligen jobba idag, så kan inte sova hur länge som helst! Ska gå bort till lalleh om en timme så ska vi gå upp till jobb tillsammans. Jobbar inte så länge idag, tror jag slutar vid 3 och efter det ska jag träffa olivia!

Tror jag ska ta detg lugnt ikväll också, blir inget festande då jag har jobb imorgon igen. Tycker det är himla mysigt med myskvällar som består av film och godis ibland. Kanske att det blir en sån ikväll! Hur som så ska jag fixa det sista så jag är klar tills jag ska gå, brukar alltid glömma något annars! Ha en underbar dag!

nya skor & lunch med mamma

Kategori: hot or not

Igår kom lalleh hit vid 3 tiden, sen sov hon här! I morse gick vi upp vid halv 9 tiden och sen stack hon iväg till sin praktik. Jag stack vid halv 11 tiden, in till stan för att möta upp mamma och luncha. Efter det kollade vi lite skor till mig och mamma kollade klänningar till sig själv. Men eftersom mamma var tvungen att sticka tillbaka till jobb så bestämde vi att ses efter jobb och handla istället.

Så mamma hittade sig en klänning hon köpt nu, den var jättefin. Så den ska hon ha ikväll när hon och pappa ska hem till ett par kompisar och äta och umgås. Jag fick ett par skor också, boots som jag kollat efter länge. Men nu har jag äntligen hittat ett par som jag faktiskt trivs i väldigt bra :)

Vad tycks!?

ledig från skolan

Kategori: Mina dagar

Är ledig från skolan både idag och imorgon så har suttit och skrivit färdigt min laborationsrapport, skickat in min loggbok, svarat på lite frågor till samhällsprovet så jag inte har allt att plugga sen i helgen och nästa vecka, samt kollat igenom min svenska uppsatts som ska vara inne imorgon. Ska skriva lite mer på den imorgon och fixa till den då. Men nu ska jag gå och laga lunch och sen kommer lalleh hit! Så ska vi prata och mysa. Hörs sen!

gammal bild

mys hos lalleh

Kategori: Mina dagar

Sitter hemma hos lalleh, haft mysigt här nu ikväll efter dansen med massa prat! Tack för du finns, du är verkligen underbar<3 Ska bege mig hemåt nu snart och lägga mig för att sova, behövs inför min långa dag jag har framför mig imorgon.. Slutar inte förrän vid 5, segt!! Men nu ska jah klä på mig mina ytterkläder och bege mig till bussen :)

snart slut på skolan för dagen

Kategori: Mina dagar

Jobbade i princip hela dagen igår, var inte hemma förrän vid 8 tiden! Idag var det skola, som vilken annan dag som helst :) Men denna veckan är otroligt soft, går bara måndag-onsdag sen är jag ledig torsdag och fredag då lärarna är på utbildning. Så det blir lite av en långhelg för mig!

Slutar snart, och efter det så ska jag ner i stan och träffa elin. Sen blir det dans igen och efter det så ska jag bege mig hem till lalleh! Mysa lite med henne innan jag ska hem och sova inför en ny dag. Måste dock plugga en hel del denna veckan, men det frå man ta om man får vara ledig :)

stan strax

Kategori: Mina dagar

Nu håller jag på att göra v mig, ska in till stan och kolla lite kläder och fika med emma :) mysigt! Får se om jag kanske kan hitta några fina boots jag kan tänka mig, för sen på torsdag eller fredag så ska jag ut och fika/luncha med mamma och sen ska vi kolla skor :)


mitt nya jag!

fint va?

Kategori: Bilder

Då var jag hemma med halmen, har tagit av mina exstensions nu och klippt av det mesta slitna så mitt hår ska se fint år. Och ja absolut, det känns konstigt och märkligt men det ser fint ut. Så det är något jag kommer vänja mig vid sen :)


före

efter

Detta gjorde lallis på mig <3 så tack mitt hjärta! Visst blev det fint, mitt hår var faktiskt mycket längre än vad jag trodde så blev ändå förvånad hihi

shopping på väla efter ett hårt matteprov

Kategori: hot or not

Äntligen är matteprovet över, och skönt är det! Vet inte hur det gick men får hoppas på det bästa. Slipper i alla fall gå runder och oroa mig för nu är det gjort och det finns inget mer jag kan göra åt det. Efter provet hämtade mormor mig på skolan, och så åkte vi till väla för att byta min "bh" som jag köpt. Sen köpte hon ett par fina trosor och en supersnygg blus också till mig. Hon köpte faktiskt sig en likadan själv :)

Nu ska jag bara byta om och lite sånt, sen ska jag faktiskt käka lunch med lalleh och efter detta bege mig till salongen hon har praktik på. Detta för att ta bort mina exstensions, som ni kanske redan visste att jag hade, har ju nämnt det innan! Ska bli spännande, för nu ska jag inte sätta i nya, utan nu ska jag låta mitt hår vara. Kommer kännas väldigt konstigt eftersom jag haft exstensions i ungefär 3 år. Har haft olika sorters dock, just denna sorten som är exstensions som sitter fast, men keratinvax tror jag det är, har jag haft i ungefär 2 år om jag minns rätt. Resultat får ni se sen :)


den super fina bh;n so är snygg att ha under ett spetslinne eller en tubtoppsklänning t ex. Sen även dem söta trosorna med spets och leopardmönster.


och den snygga blusen, även här i leopardmönster! Riktigt snygg på, och den grå både att ha till jeans och kjol!