Felicia

fredagsmys

Kategori: Övrigt

Då var snart denna dagen också slut, tiden går himla fort. Ska faktiskt lägga mig om en stund för ska upp tidigt imorgon, ska till den där outleten jag nämnde innan. Ska bli himla roligt faktiskt :) Sen blir det kalas och massa fina presenter, så ju tidigare man somnar ju fortare blir det lördag ;) 

Fredag och snart helg

Kategori: Mina dagar

Då var det fredag och jobb för mig! Jobbar till 20 men sen är jag ledig i helgen vilket ska bli jätteskönt! Men det är mycket som ska göras denna helgen, allt från kalas, ha morfar och Lotta över, födelsedagsfest till att baka pepparkakor och lussekatter!! Vi får se om vi hinner allt ;) något som ska bli roligt är att vi ska på en form av outlet på nicks jobb. Dem säljer en massa fina inredningsgrejer, sånt ni kan hitta på chilli, bolagret m.m. Det ser jag verkligen fram emot!!

happy birtday

Kategori: Mina dagar

Stort grattis till mig, på 19-års dagen!! Haft en väldigt händelserik dag idag, den började med att våra kära vänner nick, maria och lg kom förbi klockan 06.15 i morse och sjöng för mig (Ja alex då också självklart, men det tror jag ni förstod redan). Så hade dem köpt tårta till mig så vi åt tårta till frukost och myste. Sen begav jag mig till malmö på kurs, en riktigt bra säljkurs. Lärde mig faktiskt riktigt mycket där!! Så det var himla roligt att ha fått gå på den.

Efter det jobbade jag tills klockan var fem, då kom alex och hämtade mig och jag hade ingen aning om var vi skulle. Mamma och alex hade kommit fram till någon bra överraskning och dem hade lyckats hålla den hemlig för mig "förvånad" ;). Det slutade med att Mamma, pappa, felix, alex, Helen och jag skulle spela bowling och äta mat. Så vi spelade i lag och självklart vann jag, pappa och mamma!! vem annars!? haha nej men det var jämnt och mycket roligt. Sen blev det tacobuffé och efterrätt, mums!

Nu har vi precis kommit hem och nick och maria är här och ska äta lite gottis och bara mysa kvällen ut. Så jag måste säga jag har haft världens bästa födelsedag. Man säger kanske det varje år, men jag blir överraskad varje år. Fick inte så mycket presenter idag utan dem sparar det tills på lördag eftersom mamma inte ville lägga ifrån sig dyra saker som kan försvinna. Men fick en adventsljusstake som var superfin, en glasängel, godis, riktiga fleecevantar och en varm och gosig tröja!! 


bilden är 1 år gammal

äta ute

Kategori: Övrigt

Idag är sista dagen som 18-åring, för imorgon blir jag 19!! Kunde inte längta mer, älskar att fylla år. Så jag väntar spänt på morgondagen och allt vad den innebär!!
Nu ska jag i alla fall laga lite god lunch, blir nog hemmagjord hamburgade med pommes. Skönt att äta hemma en dag, brukar bli att jag äter ute rätt ofta och det kostar så himla mycket. Så onödigt när man räknar på hur mycket man lägger på mat på en månad. Maten ute blir ju bara dyrare och dyrare också, man får ju inte en god lunch under 70 kronor, ja nästan 80 kronor. Helt sjukt, för man får ju inte alltid speciellt mycket mat för dem pengarna... Så får bli skärpning med det!!!

breaking dawn

Kategori: Filmtips

Har glömt berätta att jag var och såg den nya Twilight, "Breaking Dawn", på bio med Olivia i fredags. Den var betydligt bättre än vad den förra var. Olivia har läst böckerna så hon hade ju avslöjat lite för mig redan innan men det var spännande att se filmen och jag tycker den var värd att se på bio! Den enda tanke jag fick när filmen var slut, var hur dem ska fylla ut nästa film så den inte blir förutsägbar och långtråkig. Men det får vi ju sen, ska i alla fall bli spännande ;) längtar till den kommer!! Men har ni inte sett breaking dawn, tycker jag ni ska se den :)

träna

Kategori: Mina dagar

Då var man vaken denna måndag! Är ledig idag men ska till gymmet med elin om en stund för att köra lite zumba ;) Det är så himla skönt när man kommer hem efter ett jobbigt träningspass och känner att det verkligen gett något! Så det blir på med träningskläderna och göra sig redo nu :)

Helg

Kategori: Mina dagar

God morgon. Håller på att göra mig i ordning inför jobb. Hoppas på att det blir mycket folk idag, är rätt sugen på en halvstressig lördag med mycket att göra! Rätt roligt att ha mycket att stå i emellanåt :) men nu måste jag bli klar! Skriver senare :)

full rulle på en onsdag

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma igen! Har hunnit med mycket idag måste jag säga och mer ska det bli. Började med ett morgonmöte på jobb i morse, gick igenom en mängd saker angående jobb och försäljning, mycket intressant! Sen begav jag mig för att luncha med jessica, blev thai mat nere på Thai corner. Älskar ju thaimat, vilket ni säkert redan vet!!! Måste nästan sluta äta det nu så jag kan kränga det när jag är i Thailand!

Efter det stack jag och jerre till någon form av outlet, men den sög rent ut sagt. Så vi stack nästan lika fort som vi kom. Har i alla fall lämnat henne hemma och nu är jag själv hemkommen! Ska snart hämta upp älskling och nick så ska vi åka och köpa vår säng, wuhuuu!! Äntligen får vi 60 cm mer att sova på, det är en linjal till på var sida! 

Tisdag

Kategori: Mina dagar

God morgon. Då var man på väg till jobbet i denna kyla. Nu börjar det bli riktigt kallt ute.. Idag jobbar jag i alla fall lång dag, både öppning och stängning. Så vi får se vad dagen har att erbjuda ;) hoppas där kommer en hel del folk i alla fall! Sen blir det hem och kolla dh, det får man ju inte missa en tisdagskväll !!!

hilary & mike

Kategori: Övrigt

Ser på ellen just nu, går på kanal 5! Idag så gästade Hilary Duff henne och berättade att hon var gravid. Jag visste faktiskt att hon var det men hon berättade även att det är en pojke hon ska ha och det visste jag inte. Så roligt, först gifte hon sig i augusti 2010 med Mike Comrie och nu ska dem ha barn! 




me like

Kategori: hot or not

Detta är nog ev av dem snyggaste skinjackorna som finns.. Har velat ha denna hur länge som helst, men i en annan färg än nedan. Vill ha den som är lite beige/rosa, svår att förklara i färgen. Men den kostar ju en del så får se om jag lägger mina pengar på en sådan lite längre fram!

farsdag!

Kategori: Övrigt

Idag är det farsdag! Så lite senare idag ska jag hem till mormor och äta middag och ge pappa en present. Blev att äta hos mormor eftersom pappa skulle hjälpa henne med en sak och då ville hon bjuda oss på en god middag.

bilden är rätt gammal, 3 år ungefär!

Greveholm

Kategori: Mina dagar

Så skönt det är att vara ledig idag! Haft en jäkla pratstund med dem på telenor... Dem försöker ju alltid lura en.. Nu kollar jag och Olivia mysteriet på greveholm!! Så himla bra det är! Saknar dem gamla julkalendrarna!!

muffinsformar

Kategori: hot or not

I förrgår var jag och elin en sväng på ikea för att hon skulle köpa en present till sin kusin. Så fick jag syn på muffinsformar i silikon. Så himla smart, för då kan man återanvända dem när man ätit en bakelse och sedan diskat formen. På så sätt behöver man inte oroa sig för att man inte har några formar hemma, vilket ibland är mitt problem... Så jag köpte mig ett par sådana. Dem var faktiskt riktigt fina, i tre olika färger. Samma som bilden :) Det är smarta grejer för bakgalna människor som mig!!! ;) finns att köpa på ikea!

tisdag & träning

Kategori: Mina dagar

Då var det tisdag och full rulle, kom hem från gymmet för en ilten stund sedan. Har nyss duschat och ätit lite, var hemskt gott. Blir så himla hungrig efter man tränat. Ska fixa mig lite nu sen kommer elin hit och hämtar mig så ska vi ta en sväng på ikea och sådär. Sen ikväll blir det mys med louise! 
Förresten, i år är jag väldigt tidigt ute med julklappar. Jag har aldrig köpt en julklapp innan jag fyllt år förr, men nu har jag faktiskt redan köpt mammas. Kanske var för att jag verkligen vet vad jag skulle ge henne. Men de andra julklapparna tänker jag vänta med till efter min födelsedag ;) 

söndag

Kategori: Mina dagar

God kväll! Har nyss ätit en god middag som min älskling lagade. Han hade tänt levande ljus och gjort det riktigt mysigt faktiskt :) Har jobbat hela dagen idag, har inte varit så mycket folk idag så det var inte jättemycket att göra. Nu sitter jag och kollar lite på kameror, det är nämligen det jag önskar mig i födelsedagspresent! Vet dock inte riktigt vad jag vill ha för någon ännu..


.

Kategori: Övrigt

Håller på med ricinoljan som en bunke andra människor också gör! Så ska in och tvätta håret nu och fixa till mig innan jag ska iväg. Kommer uppdatera om detta mer sen, lägga in före och efter bilder och se om det fungerar på mig :)

lips till xbox

Kategori: Övrigt

God morgon! Är uppe med tuppen idag som man brukar säga. Körde nämligen alex till jobb i morse så gick upp redan halv 7. Igår köpte jag Lips, samma princip som singstar fast till xbox, med två mikrofoner för bara 199 kronor! Har alltid älskat singstar, fick det när jag var 13 ungefär och sjöng hela tiden då, så det ska bli roligt att få ett sånt spel till lägenheten ;)

ledighet

Kategori: Mina dagar

Börjar morgonen med en varm kopp te, det bästa som finns!!