Felicia

tänderna ska borstas, sen blir det sängen

Kategori: Mina dagar

Då är man hemma från alex, han börjar tidigt imorgon så kan ju inte stanna hur länge som helst och hålla honom vaken, han måste få sova så han orkar med allt, vilket han nästan inte ens gör nu. Men ja, det var i alla fall mysigt, bara ses några timmar och ta det lugnt tillsammans.

Nu är jag själv så himla trött så jag ska faktistk lägga mig när som, bara borsta tänderna med mera sen blir det sängen. Något som är skönt är att jag börjar 10.10 imorgon så jag kan sova ut lite längre i alla fall. Sen efter skolan blir det dans, men nu är det dans utöver skolan, inte i skolan, och jag längtar!

OST HEJ :D

Kategori: Dansen

Seg jag varit med uppdatering idag, men är hemma hos alex nu i alla fall. Dansen var så grymt rolig, och träningsverken har redan börjat! Men nu får jag inte skriva mer för fisen här

Skolan

Kategori: Mina dagar

Blev inget nytt inlägg igår kväll, jag såg i alla fall filmen Firewall. Nu sitter jag i skolan, jag och louise orkar inte jobba lika flitigt som de andra. Nej men de lånar böcker, och vi har satt oss vid datorerna, men man kan ju inte påstå att dem är snabba. Vi ska i alla fall gå upp och ha kemi nu, och efter det så blir det dans. Det bästa!

Sen efter skolan ska jag träffa alex, men jag glömde min mobil där hemma så måste förmodligen hem om och hämta min telefon och sen tillbaka till stan. Men mer om det sen, nu ska jag på lektion!  

fransk manikyr

Kategori: hot or not

Har precis målat mina naglar nu, både händer och fötter. Blev fransk manikyr, det känns så fräscht när man har det, fräscht och fint. Annars är jag inte så himla glad för nagelack, men just fransk manikyr tycker jag är fint.


Skulle ner i stan nu, me kom på att butikerna stänger vid 4, så det var ju inte så bra. Istället drar jag nog direkt hem till alex om han kommit hem än, vi får väl se.

Kate moss, is back

Kategori: hot or not

Supermodellen Kate Moss är tillbaka, med en ny höstkollektion. Detta är det elfte samarbetet mellan Kate och butikskedjan Topshop. Kollektionerna som förr var lite mer "lekfulla" har nu blivit lite mer rockiga, men glamouröst. Kollektionen släpptes nu i slutet av augusti i Storbritannien, men släpps först den 2 september här i sverige.




Vad tycker ni om kollektionen? Läs mer om det här

barnvakt med mera

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, orkade inte skriva när jag väl kom hem. Jag fick natta filippa då hon blev väldigt ledsen och bara grät hos mormor, så jag fick ta över så hon blev lugn, och så fick jag henne att sova. Efter det så stack jag hem till olivia och tog det lugnt med henne och johan..

Sen begav jag mig hem till kevin som hade fest, fast stack bara inom en liten stund på hemvägen för att säga hej till stoffi som jag lovade. Sen stack jag hem igen, och somnade. Var så skönt att bara lägga sig i sängen, idag får vi se vad som händer, har inga direkta planer än.

skoj, ohja!

Kategori: Bilder

För cam är kul

har man inget liv så har man inte haha

höstens sminktrend

Kategori: hot or not

Har ni hört om höstens nya sminktrend? Att skita i mascaran och istället ha mer ögonskugga eller dyl. Vad säger vi om det tjejer, kommer vi gå utan mascara nu? För min del så nej, det tror jag verkligen inte att jag kommer göra.. Jag trivs med mascara, och tror inte jag kommer haka på denna trenden. Men det finns det kanske andra som kommer göra.

hemma från jobb

Kategori: Mina dagar

Blev inte så mycket till uppdatering igår, förlåt för det men jag orkade verkligen inte. Idag var det i alla fall jobb vilket jag kom på ganska sent igår kväll. Men det gick bra ändå, började vid halv 12 tiden, och skulel sluta vid 3, men jobbade över till ungefär kvart i 4. Så tog jag mat med mig hem och käkade istället.

Har precis duschat och fixat lite också, mina föräldrar ska utoch äta ikväll så jag ska passa felix och filippa. Förmodligen så kommer ju alex också hit, så det blir lite roligare för mig. Så just nu ska jag bara fixa mig lite smått, och sen bara ta det lugnt, känns skönt då jag känner mig lite seg.

då sticker jag igen

Kategori: Mina dagar

Sitter här hemma nu istället haha, har precis packat färdigt, tror jag har allt med mig. Får hopaps det för jag har ingen lust att springa hem om jag kommer på att jag glömt något. Så vi ska snart bege oss hem till Olivia igen, äta gott och lite sånt, men jag kommer uppdatera sen igen.

Olivia tycker dock jag har blivit beroende av bloggen, men nej det kan man väl inte säga va! hahah. Själv tycker jag att jag är ganska dålig på att uppdatera emellanåt, sen vissa dagar så är jag duktig, men ska försöka att alltid vara duktig och rolig. Men nu ska vi pysa så vi hörs senare, ha det fint allesammans

Efterlängtad fredag

Kategori: Mina dagar

Då var skolan helt avklarad för denna veckan. Jag slutade dock vid 2 tiden redan för idrotten var inställd, men de andra lektionerna var inte heller jobbiga utan det var mest att börja planer lite hur det kommer se ut inför denna terminen. Vi fick veta att vi ska visa upp med dansen i skolan den 23 och 24 november, inför alla i skolstaden men sen ska vi även ha uppvisningar på kvällen för vänner och föräldrar så då är ni alla välkommna.

Nu sitter jag i alla fall hemma hos Olivia, mötte henne i stan efter att jag slutat. Så fixade vi lite med henne busskort och sådär, innan vi tog tåget hem. När vi sedan hoppade av tåget så märkte vi att det regnade grymt mycket, riktigt tråkigt höstväder nu.. Så vi begav oss hem till Olivia då det är närmare än vad det är hem till mig. Sen ska jag i alla fall hem om och packa och säga hej till mina föräldrar, för jag ska sova här inatt. Men jag skriver senare igen

mmmhhhh sängen

Kategori: Övrigt

Jag är hemma med halmen, nej men jag är hemma. Skönt att få lägga sig i sin säng, jag längtar redan. Och imorgon är det fredag, skönt är det också.. Ska tillbringa min fredag med Olivia, men mer om det imorgon, för nu kallar sängen. Natti och sov så gott

mys med olivias familj

Kategori: Mina dagar

Nu har jag och olivia suttit där nere ett bra tag och ätit gott och snackade med hennes föräldrar. Blev revben och kyckling med potatisgratäng och till efterrätt blev det jordgubbar, mums. Vi har precis gått upp till olivoias rum nu igen, kanske ska kolla tv ett tag eller så, bara fortsätta ta det allmänt lugnt..

Sen ska jag ta bussen hem vid 10, fast jag har gångavstånd hem haha. Men lat som är så orkar inte jag gå, och det är inte kul att gå helt ensam hem heller när det är så mörkt ute, och alla lampor är typ sönder, så det är verkligen kolsvart, så då tar jag hellre bussen så jag vet att jag verkligen kommer hem.

Sen när jag komme hem ska jag lägga mig direkt, för jag känenr mig så otroligt trött, känenr att jag behöevr ta igen alla dem timmarna jag inte sovit sen jag var sjuk. Och konstigt nog känner jag mig otroligt törstig med, känns som att jag just nu skulle kunna dricka en hel flod av vatten, så får ta en flaska full med vatten och tömma innan jag somnar

At olivias place

Kategori: Mina dagar

Hej på er. Jag stack till skolan imorse så jag kunde sovat hyfsat inatt, dock har jag ganska hemsk hosta på nätterna ändå, men jag får i alal fall några timmars sömn. Efter skolan drog jag och träffade emma så stack vi ner i stan och fikade samt kollade i affärer. Sen träffade jag olivia som också avr i stan så bestämde vi att vi skulle ta tåget hem tillsammans, blev tåget 5 över halv 6.

Och så hamnade jag här hemma hos olivia. Så ska äta och kollade lite tv och bara ta det allmänt lugnt. Mysigt att bara ta det lugnt, men ändå känna att man gjort något. Imorgon har jag inte heller en så jobbig dag, jag får dock inte vara med på dansen och idrotten imorgon eftersom jag inte är helt frisk än, men känner verkligen att jag vill dansa, så kanske får smuggla ner kläder i skolväskan så jag får dansa lite haha

godnatt med er

Kategori: Mina dagar

Var hemma nu igen, stack ut en sväng med lalleh, och vi somnade på två gungor :s är man trött då? Men hade tänkt lägga mig snart, för imorgon blir det förmodligen skola om jag kan sova inatt. Så jag ska faktiskt krypa ner i sängen nu hade jag tänkt och sätta på resten av filmen jag såg innan idag. Så hörs vi imorgon pusss

då har man shoppat

Kategori: hot or not

Hemma igen, mötte upp lalleh på bussen och så stack vi till väla. Gick runder dätr lite, visste att jag skulle ha mig ett par jeans legging så det fixade jag direkt, sen kollade vi runder i dem andra affärerna. Jag kollade ut en skolväska jag ska köpa i helgen eller ngt istället när jag får mitt studiebidrag. Köpte i alla fall en tunika också, verkligen jättefin, som jag tänkte att jag ska ha till dem stövlarna som jag har här hemma. Så nästa månad blir det till att köpa dem andra stövlarna jag vill ha och så får vi se om det är ngt mer jag känner jag behöver då!

 
 
leggings - från vero moda
tunika - från spirit

väla runda

Kategori: Övrigt

La mig i sängen och började kolla på bläckhjärta för ett tag sen, såg den aldrig igår. Men har stoppat den nu för jag ska dra mig till väla en sväng och shoppa lite. Så jag ska möta lalleh om ett litet tag, så drar vi upp där och så får jag göra av med lite pengar. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, jag har en del måsten så att säga, men sen står det mellan lite olika grejer, vissa som jag känenr att jag kan vänta med och andra som jag nästan känenr att jag vill ha nu! Kvar på listan står i alla fall:

jeans leggings
stövlar
kofta
skolväska

Men sen hittar jag alltid andra grejer jag vill ha också, så vi får se vad jag kommer hem med, och vad som får vänta.

flippan & jag

Kategori: Bilder



Onsdag 26 augusti

Kategori: Mina dagar

Vaknade för en timme sedan kanske, har sovit bättre inatt i alla fall, men bra sover jag då inte! Vaknar hela tiden, men hade i alla fall inte hostat så mycket nu imorse sa mamma. Riktigt skönt måste jag säga, så det blir förmodligen skola imorgon. Eftersom jag börjar bli bättre nu så funderade jag på omjag skulle dra upp till väla senare och köpa lite av dem grejerna jag vill ha, som jag skulle köpt igår när jag inte fick ha min shoppingrunda.

Men jag måste se hur pass bra jag är idag, så det är absolut inte bestämt att det blir väla, får först se hur mycket jag hostar som sagt. Mamma har i alla fall åkt iväg för att fixa lite saker, så jag har filippa. Felix är i skolan, men han skulle cykla hem själv vid 1 tiden, så han kommer väl hem om 10 minuter kanske. Nu ska jag i alla fall mysa lite till med filippa, hon ligger så fint och väntar i min säng haha, sötis.

sängdags för att friskna

Kategori: Övrigt

Imorgon skulle vi får våra nya scheman, eller ja dem andra frå ju schemat. Men jag som är sjuk och ligger hemma kommer inte få det imorgon, utan först när jag kommer till skolan. Fast tror jag ska slå louise en pling imorgon och be henne ta hand om mitt schema sålänge, så jag kan få det direkt när jag kommer tillbaka. Och nu börjar jag känna mig trött, det enda tråkiga är ju att när jag väl kommer lägga mig så kommer hostan börja rejält igen, men man får väl göra ett försök om ett tag, kan väl inte bli värre än hur jag hade det inatt. Men nu hade jag i alla fall inte tänk att jag skulle skriva fler inlägg ikväll, utan jag tar och uppdaterar bloggen imorgon bitti, för ska pysa i säng nu och se till att bli frisk!

closer, come closer..

Hot or not

Kategori: hot or not

HOT
Jeans leggings - verkligen hot. De sitter tight precis så som man vill att jeansen ska sitta, men jag tycker dock det ska vara fickor på dem också så att det ser mer ut som jeans. Annars får man ganska konstig rumpa, men annars är dem askalas!



NOT
partille johnny - Verkligen inte snyggt. Det är bland det fulaste jag vet, kan verkligen inte förstå mig på dem som vill ha det, usch nej! Och att brudarna kollar och tycker det är snyggt, det är helt fel. För snyggt är det då INTE!

knack knack..

Kategori: Mina dagar

När jag satt och åt nu ikväll, så knackar det på dörren, och in kommer alex. Det var en kul överraskning,  men han vågade inte direkt pussa på mig nu när jag är så sjuk, vilket jag förstår. Men vi såg i alla fall en film och myste nu innan han skulle hem. Han stack nästan precis för att han skulle hem och lägga sig, han ska upp tidigt imorgon då han börjar jobba redan vid 6. Stackare.. Själv ska man ju vara hemma från skolan, men det är att somna som är mitt största problem, pågrund av hostan. Vi får allt se hur det går med det ikväll, man kan ju höppas på det bästa helt enkelt

Fast hade inte tänk gå och lägga mig än, utan först hade jag tänkt skriva lite här, sen kanske prata med lite kompisar och sen sätta på en film när jag lägger mig i sängen. Mamma och dem hade hyrt någon film som dem sa var bra, någon äventyrsfilm tror jag det var, bläckhjärta hette den nog, har ett svagt minne av det. Så jag tänkte jag ska ta och kolla på den och kanske dricka mig en kopp te eller något, det är bra för halsen om man har hosta, te med honung. Men det är förstås bara om jag orkar ta mig ut i köket och göra te;t, vi får allt se. Skriver nog senare igen tror jag

hihihi

Kategori: Bilder

Mamma skulle ju som jag skrev innan, hämta mina mediciner på väla, och väla för med sig shopping också, hihi :) Sen blir det faktiskt shoppa för min del när jag mår bättre!

Trash-trenden

Kategori: Övrigt

Har ni hört talas om trash-trenden? Jag läste om den precis, om en brud som förstört sin klänning och sina skor genom denna trend. Hon hade tagit på sig sin klänning och sina skor fyra dagar efter bröllopet för en fotografering och då fotograferats i forsar, fontänder och järnvägsspår. Hon säger att hon tycker det var värt det, för hon fick väldigt annorlunda bilder, vilket man kan förstå. Men lite galet också kanske..

Är det något ni skulle kunan tänka er göra? Förstöra klänningen istället för att låta den ta plats i garderoben? Jag vet faktiskt inte om jag skulle vilja förstöra min klänning. Det hade varit roligt att få så annorlunda bilder, för det är nog inte så många som väljer att göra på detta sättet, men jag tror ändå att jag hade velat ha kvar min klänning faktiskt.

Trenden kommer i alla fall från USA, men den innebär inte alltid att förstöra klänningen utan det kan vara att våga sig ut och ta bilder på ställen där klänningen kan bli rejält skitig. Där är även andra bröllopstraditioner som kommer från USA, som t ex:
  • Kasta brudbuketten över axeln.Den som fångar den kommer att vara nästa person att gifta sig.
  • Smycka fordonet från kyrkan till festlokalen med skramlande burkar och "nygifta"-skyltar.
  • Brudens far för bruden till altaret och lämnar över henne till brudgummen.
  • hemma efter doktorbesök

    Kategori: Mina dagar

    Ja då var man hemma, skönt. Tycker som sagt inte alls om sjukhus och doktorer och nej.. usch! Men i alla fall så tog dem lite prover på mig, snackade lite med mamma och sådär. Jag har fått 2 stycken nya mediciner, eller ja en är min astma medicin som var slut, så fick en ny, sen ska jag ha en till. Och så hoppas jag helt enkelt på att bli frisk. Doktorn tyckte att jag skulle stanna hemma hela veckan, men vi får se hur det blir med det.

    Och jag tycker inte om sprutor heller, men ni vet manär duktig och står ut när dem ska sticka och hålla på. Och när dem stiker dem små så får dem alltid en leksak ju, haha så fult för dem tyckte jag också skulle ha det. Så fick en liten glittrig skölpadda, haha lite små roligt. Sen åkte mamma, filippa och jag och åt, och nu ska mamma hämta min mediciner på apoteket, för jag behöver verkligen dem.

    lyckat, verkligen!

    Kategori: Övrigt

    fy vad sur och irriterad jag är nu. Igår kväll/natt så blev allt värre med mig och min hosta och dyl, mamma försökte med hur mycket som helst, INGENTING hjälpte eller hjälper. Så jag har haft den värsta natten någonsin, har sovit i 2 timmar kanske, och inte 2 timmar efter varandra heller utan vaknar, somnar, vaknar, somnar. Jag har sån hosta nu att jag spyr, kan knappt prata längre så ansträngda mina stämband är med mera.

    Och idag skulle jag och lalleh upp på väla och shoppa. Idag kommer vår lön, varit inställd på detta i 2 veckor kanske.. Men nej nu ska jag iväg till sjukhuset, jag kommer inte kunna shoppa idag, inte göra min efterlängtade shoppingrunda. KUL! Istället får jag gå till doktorn, se vad som är fel på mig, ligga hemma och bli frisk. Känns verkligen roligt, allt blev förstört.. tyvärr kan man inte välja när man ska vara sjuk, det är inget man styr över.

    .

    Kategori: Övrigt

    nej fy, nu är jag trött på allt och alla. går och lägger mig. hej!

    great

    Kategori: Bilder


    mh, great.

    måndag

    Kategori: Mina dagar

    Då var det redan kväll igen, har inte direkt hunnit skriva under dagen. Efter skolan idag så träffadejag cajsa, så skulle vi möta emma, men vi orkade inte dra och sola när det var så fint väder ute, så vi stack hem istället. Tog tåget hem och gick inom ica påvägen mot mig. Så käkade jag och cajsa lite smått innan vi satte oss ute i solen.

    Hon har nästan precis stuckit hem, så nu hjälper jag mamma att fixa lite med maten. Sen efter det så kommer förmodligen alex hit, så ska vi se någon film som han bad mig fixa. Minns inte riktigt vad den hette men det lär ni få veta sen. Hoppas den är bra i alla fall, och sen imorgon är det skola igen. Men inga jobba dagar nu ändå så..

    Godmorgon..

    Kategori: Mina dagar

    ..har hostat mig genom natten. Men nu är jag vaken i alla fall, ska till skolan om ett litet tag bara. Fram tills onsdag så har vi bara intro, så vi gör egentligen ingenting alls, känns lönt. Hoppas på att få med mig mitt eget schema hem idag, hade varit kul.

    Nu ska jag gå och äta frukost, försöka i alla fall, jag är inte direkt en frukostmänniska. Sen bär de av till tåget. Skriver senare när jag kommer hem eller något, ha en bra dag alla!

    Bröllopsduellen

    Kategori: Filmtips

    Måste ändå säga att filmen var ganska bra! Den slutade inte som jag trodde, vilket ändå är ganska roligt, hade kännts lite segt om jag suttit och vetat slutet hela tiden. Och så tycker jag om båda skådespelarna Kate hudson och anne hathaway. Så denna filmen är värd att se!



    Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. När det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid och i samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

    dags för film

    Kategori: Mina dagar

    Nu ska jag ta och se filmen bröllops duellen, den verkar skit bra! Så den får ni höra mer om sen. För nu sätter jag mig under täcket med filmen i högsta hugg, kanske något gott att mumsa på också. Då min lilla fis alex inte kommer ikväll, utan han och jag ska ses imorgon istället. Ha det fint så länge pusss

    hot!

    Kategori: hot or not

    Jättesött armband, som jag vill ha!

    Du hittar armbandet här

    :)

    Kategori: Mina dagar

    Då har man hunnit äta också, och under tiden kom alex hit och höll oss sällskap. Sen gick vi ut en liten sväng, han försökte lära felix att åka skateboard. Sen var han tvungen att sticka till stan för att möta sin polare, så skulle dem åka lite skateboard där, sen kommer han förmodligen hit igen.

    Nu ska min kusin i alla fall äta vilket han inet gjorde när vi andra gjorde det. Sen ska vi nog sätta igång en film eller något och bara ta det lugnt, för jag vill bli frisk och min kusin kände också för att bara ta det lugnt. Blir nog jurassic park 3 eller så, ni får veta mer sen, ha det så länge 

    The haunting in connecticut

    Kategori: Filmtips

    Orkade inte skriva om filmen igår kväll, men tänkte att jag gör det nu istället.

    När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen
    .
    Den är baserad på en sann historia, dock vet man aldrig hur mycket av det som är sant. Men det gjorde filmen lite mer spännande och äcklig. Det var nog inte en av de bästa filmerna jag sätt, men den är absolut värd att se!

    filmiiiis

    Kategori: Mina dagar

    Då var min kusin här, han har dock varit här ett tag. Vi har bara tagit det lugnt och sådär nu, varit lite med min bror och så. Vi var faktiskt ute och åkte skateboard innan, vilket jag är grym på (eller inte).. Men det var i alla fall kul. Dock börjar jag känna mig sjuk nu, riktigt hängig. Förkyld som fan, hostan, känna som att jag har feber och blää.. måste sova ut imorgon och hoppas på att jag mår bättre redan då.

    Annars nu ikväll tänkte jag och billy att vi kanske skulle ta och se the haunting in connecticut, nu om dett tag förmodligen om vi ska orka se den. Eller rättare sagt om jag ska orka se den så trött och hängig som jag känner mig. Hoppas faktiskt på att den är bra, för har läst att den ska vara det, men man vet ju aldrig. Alla har vi olika smak, men skriver sen vad jag tyckte, ha en bra kväll :)

    mys igår

    Kategori: Bilder

    bilder från igår, på mig och min lilla fjant!


    äntligen hemma

    Kategori: Mina dagar

    blev kvar längre på jobbet idag, så kom nästan precis hem. Och nu har jag fått min syster, så ska passa henne och min bror ett tag. Senare ikväll kommer min kusin hem till mig, blir att han sover över här inatt, alltid lika roligt när han kommer. För vi träffas inte så ofta som vi gjorde när vi var små, då var vi mer som syskon än kusiner. Han var verkligen här alltid, så det kommer bli jätteroligt. Men han kommer först senare.

    Så nu har jag precis nattat min syster, hon somnade här i min famn när jag satt vid datorn, så jag gick och la henne i vagnen istället. Tänkte jag passar på att hoppa in i duschen och så nu då, innan hon vaknar igen. Min bror klarar ju sig mer själv, han får bara inte vara ensam. Så han sitetr där uppe och nördar ps. Jag skriver senare, tänkte lägga in lite bilder från igår då också, så vi hörs sen


    vi som små haha

    jobb

    Kategori: Mina dagar

    Ni får se bilderna från igår lite senare, för nu ska jag iväg till jobbet..
    Jobb 11.30-15.00

    fika dags

    Kategori: Mina dagar

    Drar in till stan och fikar med lallis, hörs sen

    första skoldagen avklarad

    Kategori: Mina dagar

    Har precis kollat på film, var hemma vid 3 eller något. Slutade skolan redan vid 2, vilket var jätteskönt, men så sov alex fortfarande efter sitt lanande igår, så jag begav mig hem istället. Vi fick se vårt schema och först blev vi helt chockade haha, men sen insåg vi att vi inte hade alla dem lektionerna som stod där, så det var faktiskt ett helt okej schema. Var även roligt att träffa alla, verkligen. Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i soffan och glo tv eller något, är sjukt trött :)

    good work.

    Kategori: Övrigt

    Ja då har man sjukt bråttom, för jag spillde ut en hel smoothie på hela golvet, så hade att göra. Så nu måste jag göra v mig och se till att jag har allt med mig sen bär det av till tåget. Skriver senare!

    fixar inför skolan

    Kategori: Mina dagar

    Ja då är man vaken, ska börja göra v mig nu sen tar jag tåget vid kvart över 12. Så ska jag möta upp louise och så drar vi till skolan tillsammans. Kommer bli en lugnt dag idag, hoppas på att man får ett hyfsat bra schema och sådär, och så träffar man klassen såklart, det kommer bli det roligaste. Se hur alla ser ut efter sommaren, träffa dem man inte träffat! Men måste fortsätta göra v mig nu, ha en bra dag!

    Skola imorgon..

    Kategori: Mina dagar

    Då funderar jag på att ta och lägga mig snart, eftersom det är skola imorgon. Men börjar inte förren vid 1, så kan ändå sova ut. Och det lär inte bli så långvarit i skolan imorgon heller, lär väl bli så att vi får våra scheman och sen hälsar på de nya lärarna och dyl sen går vi hem igen..

    Ska faktiskt bli roligt att se sina kompisar nu efter sommarlovet, men det är nog det enda roliga haha. Förutom dansen jag ska ha nu i tvåan, det kommer bli toppen! Sen får vi se om jag kanske skulle bege mig hem till alex imorgon när jag slutat, förhoppningsvis blir det ju så, men mer om det imorgon, sov gott

    ..

    Kategori: Övrigt

    People keep talking
    They could say what they like
    But all I know is
    Everything's gonna be alright

    And no one, no one, no one
    Can get in the way of what I'm feeling
    No one, no one, no one
    Can get in the way of what I feel
    For you, you, you
    Can get in the way of what I feel for you

    Sommaren med göran

    Kategori: Filmtips

    Hemma från bion då, måste ändå säga att jag faktiskt tyckte den var bra. Den hade en bra handling och samtidigt olika sorters humor. Så håller med olivia om 4/5, faktiskt värd att se!




    Den handlar om Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Han jobbar som eventplanerare men hatar sitt jobb och sina tröga kunder. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.

    Bio och dyl med mormor

    Kategori: Mina dagar

    Hemma då, från väla. Vi hittade massa med grejer som vi ville ha, men det kan vi inte köpa riktigt nu, utan först när lönen kommer. Hade tänkt att jag skulle göra v mig nu, för jag kom på att jag lovat mormor att följa med på bio. Vi ska se "sommaren med göran". Så jag skriver och berättar sen vad jag tyckte om den och om jag rekomenderar den. Mormor är i alla fall här nu, och vi ska hämta biljetterna i stan vid 6 tiden så.

    Ska hinna fixa mig lite innan och helst skulel vi försöka vara där lite innan 6, för vi ska käka på max eller något innan vi ser filmen. Jag tror faktiskt den är bra, olivia gav den i alal fall 4/5 så jag hoppas att jag håller med. Men i alla fall har jag ganska bråttom nu, så jag skriver när jag är hemma, och tänkte då även berätta mer om allt jag vill ha när jag får min lön, för då ska jag och lalleh gå på väla och shoppa, vilket blir exakt på tisdag efter skolan!

    iväg med lallis

    Kategori: Mina dagar

    Då beger jag mig ut nu med min kära vän lalleh. Vi ska noig bege oss mot väla som vanligt, då hon är så himla hungrig, evigt tjat. HAHAH nej skoja :* men nu ska vi faktistk dra. Så jag får skriva när jag kommer hem för jag har super bråttom.

     där

    godmorgon..

    Kategori: Mina dagar

    .. allihopa!

    Mamma väckte mig vid 8 så fick jag ta hand om filippa när hon lämnade felix i skolan, sen somnade jag om så gott. Så hon väckte mig nu igen frö ett litet tag sen bara då det är skola imorgon. Så jag ska faktistk bege mig för att hämta min bror i skolan nu, har ganska bråttom då jag ska vara där om 10 minuter. Men skriver senare, ha det fint så länge

    filmmys med alex

    Kategori: Mina dagar

    Min lilla alex kom hit som jag sa innan att han skulle, blir dock alltid lika förvånad när han knackar på fönstret och skrämmer mig, men tycker om honom ändå :) I alla fall så började han först att fixa med min dator för att jag klagar på den. Så han satte sig där och fixade tills han insåg att det var ganska drygt att bara komma hit för att fixa med datorn.

    Så vi satte på en film, sen fixade han lite till och sen nu har vi sett nästan en hel film till. Bara tagit det lugnt och myst, men han stack hem nu precis för vi båda ska upp i tid imorgon. Jag ska passa min syster då mamma ska med felix som börjar skolan imorgon, och alex skulle träna, då han är en träningsnarkoman.. näst intill.


    snutte med den fins skjortan han fått av mig

    foood

    Kategori: Övrigt

    Då blir det mat nu, ska bli jättegod faktistk. Bakad potatis komemr det bli, hur sugen är inte jag på det, jo jättesugen måste jag säga! Jag känner mig riktigt hungrig också för den delen. Så har precis passat filippa färdigt, kunde ge henne till pappa nu, ganska skönt ändå. Senare ska jag förmodligen träffa min lilla alex, men mer om det sen, för nu kallar maten, mums :*

    hemma från helsingör

    Kategori: Bilder

    Då är man hemma från helsingör, vi hittade inte det vi letade efter. Men vi hade det mysigt ändå :) Sen tog vi en liten snabb sväng i stan när vi kom tillbaka. Sen skulle olivia fika med några kopmpisar och jag hem för att passa filippa lite. Tänkte lägga upp lite ilder här snabbt bara..


    bye

    Kategori: Övrigt

    helsingör nästa

    Helsingör

    Kategori: Mina dagar

    Godmorgon allihopa! Har precis druckit en smoothie, gjorde en till mig och en till mamma. Och nu ska jag börja fixa mig, för sen blir det helsingör med olivia. Så tänkt jag gör v mig lite sen drar jag hem till henne och så tar vi tåget tillsammans till stan. Tror vi sa att vi skulle ta tåget mot stan vid kvart över 2, så jag har inte jättebråttom, skönt!

    Sen skulle vi väl försöka vara i helsingör vid 3, så vi kan gå runder lite där innan vi drar oss hemåt för att gå en sväng i stan också. Så det lär bli mysigt faktiskt.. Hoppas på att hitta en fin väska i alla fall, sen får vi väl se. Men nu ska jag fortsätat göra v mig så hörs vi senare.

    sov så gott

    Kategori: Övrigt

    Jag är så trött att jag faktiskt tar och går och lägger mig nu.
    Upp i hyfsad tid imorgon, helsingör med olivia, godnatt

    wooork

    Kategori: Mina dagar

    Hemma från jobb nu då, jag är helt slut. Jag orkar inte gå upp tidigt när jag är vaken så länge på nätterna.. men sen kan jag inte heller somna hur tidigt som helst, ingen bra kombination. Ska snart hoppa in i duschen i alla fall, sen får vi se vad som händer idag.

    dags att sova

    Kategori: Mina dagar

    Det senaste inlägget skrev min kära alex, han tyckte inte jag skulle skriva blogg just då. Så vi kollade film istället, men sen kan han ju inte helelr bestämma sig för vad han vill se -.- tror vi såg 3 olika filmer eller något. Men det var mysigt i alla fall, trotts vår besluts ångest.

    Han stack i alla fall precis hem, och själv ska jag nu ta och lägga mig och sova då jag ska jobba imorgon. Usch känenr att jag kommer somna direkt när jag lägger mig i sängen så trött jag är, sen jobbar jag inte onsdag så då kan jag ju sova ut. Men snart är det skola, tänka sig!

    .

    Kategori: Övrigt

    KLOG OST HEj

    17 augusti

    Kategori: Övrigt

    Har precis fikat med familjen och så mormor och helen. Och snart kommer alex hit, men jag orkar inte göra v mig eller så, det rä jag för lat för haha! skriver sen i alla fall

    aladdin

    Kategori: Filmklipp


    Så bra, haha älskar aladdin.. eller ja låten i alal fall, annars har jag faktiskt aldrig kollat så mycket på just aladdin faktiskt. Men disney överhuvutaget, älska disney.

    Jag och lalleh snackade häromdagen om hur mycket vi älskar disney, jag menar det är vad mina barn ska kolla på sen. Tycker faktistk inte det finns så mycket nya bra program idag, men disney håller sin klass. I alla fall den första aladdin är svensk, den andra engelsk :)

    sötis

    Kategori: Bilder

    mummmsss, pizza

    Kategori: Mina dagar

    Nej nu blir det ändring, inte bara som jag säger utan nu ska jag verkligen försöka bättra mig. Uppdatera mycket mer, som innan. I alla fall så somnade jag vid halv 3 först inatt, hade jättesvårt att somna. Sjukt ont i magen med mera.. Sen var det upp vid halv 10 tiden, fixa mig lite snabbt sen hem till marcus, olivias bror. Så chillade jag lite med dem, så gjrode marcus v sig, sen stack han och jag till jobbet.

    Men jag var inte alls pigg på att jobba idag, så fick sluta redan vid lite i 1. Så har precis duschat, ska snart äta lunch med min mormor och lillebror. Blir pizza, ändå ganska gott. Känner faktiskt att jag är ganska sugen på det ändå, så mums. Så jag ska gå och få lite mat i magen nu, så ska jag faktiskt vara duktig och uppdatera senare, ha det fint så länge!

    film med olivia

    Kategori: Mina dagar

    Stack hem till olivia när jag var klar, så kollade vi lite tv snabbt innan vi grillade. Eller ja hennes pappa grillade medan vi höll hennes mamma sällskap. Sen åt vi god mat innan vi stack hem till marcus lägenhet, bara tvärs över gatan från olivia. Så såg vi först några avsnitt av OC innan vi nu bytat till a lot like love. Så det blir mysigt..

    söndag 16 augusti

    Kategori: Mina dagar

    Igår bar det av till malmöfestivalen, det var väl helt okej. Men känner inte direkt något behov av att åka dit igen, utan det räcker mycket väl med att jag var där igår. Men mycket folk var där i alal fall, och massvis med mat, så jag och lalleh hade lite svårt att välja vad vi ville äta haha! Men det var mysigt i alla fall..

    Nu hr jag precis kommit hem från jobb, så nu ska jag bara fixa mig sen blir det hem till olivia, så ska vi nog chilla hemma hos marcus. Vi fick lov att låna hans lägenhet, så snäll han är! Så ska jag och olivia bara mysa och kolla film och sånt. Så nu ska jag fortsätta göra v mig så skriver jag senare :) ha det bra

    sängen kallar

    Kategori: Mina dagar

    ja nu blir det säng dag.. sov sött

    take me away

    Kategori: Mina dagar

    Träffade zandra innan idag, bara tagit det lugnt, kollat dirty dancing faktiskt! Älskar den filmen.. Skulle kunna se den hur många gånger som helst. Sen har jag bara hunnit äta och nu sitter ma här vid datorn. Trött är jag nu igen, så hade inte direkt tänkt göra så mycket ikväll. Bara ta det lugnt. Känner mig grymt tråkig också, men orkar inte skriva. Jag känner inte att jag har någon lust..

    jag tror alltid det bästa om dig, jag ser allt det som är bra i dig, och vägrar se det dåliga och hur mycket det sårar mig.

    då var det fredag igen

    Kategori: Mina dagar

    Godmorgon alla, mamma väckte mig nyss för att hon skulle duscha och såhär, så fick jag passa filippa sålänge. Kändes ändå skönt att nu äntligen ha fått sova ut, fast känner mig faktiskt fortfarande trött ändå.. Men förhoppningsvis lir man piggare sen under dagen. Ska käka lite frukost nu hade jag tänkt, skriver senare

    natti natti

    Kategori: Mina dagar

    Blev att jag gick ut en sväng innan, men har precis tagit bort smink och såhär. Så blir nog till att lägga sig i sängen och sova nu, är riktigt trött! Blev ju aldrig att jag kollade dirty dancing nu heller, utan kollade zorro på tv;n istället, och känner inte att jag orkar sätta igång en film nu heller, för kommer inte orka se hela. Så det får bli en film imorgon kanske eller något, nu ska jag som sagt slänga mig i sängen. Sov sött alla

    myskväll

    Kategori: Övrigt

    Nej nu får jag ta och skärpa mig! Måste uppdatera, som innan.. Ska försöka bli lika duktig igen. Men just nu är jag trötter och ikväll hade jag tänkt att jag skulle kolla på dirty dancing, det var ett tag sen man såg den. Men den är hemskt bra..
    alex.<3

    myskväll

    Kategori: Mina dagar

    Hemma från olivia, vi stack som sagt dit för att kolla film. Men vi blev inte ensamma, för alex och jk kom, så såg vi twilight. Sjukt bra är filmen, usch vad jag gillar den. Så vi bara myste lite tills den var slut, sen körde alex mig hem, trotts att jag bor nära, tar typ 10 min att gå (a) men han var gullig och körde mig..

    Sen körde han och johan själv hem efter det. Och här är man nu, jag är otroligtg trött då jag varit uppe sedan klockan halv 8, orkar verkligen knappt tänka. Så jag ska ta och lägga mig när som, känner att jag behöver sooooova! Känner redan hru skönt det kommer bli att bara lägga sig i sängen och veta att man ka nsova hur länge som helst imorgon!

    pigg som en lärka

    Kategori: Mina dagar

    Ficki gå upp vid halv 8 idag för att hinna till malmö i tid, men nu är det äntligen fixat i alla fall så man kan äta ordentligt igen! Efter malmö så drog jag och mamma in på triangeln en liten stund och köpte present till felix kompis samt fikade, sen begav vi oss hemåt. Mamma släppte av mig på väla och där mötte jag olivia, så tog vi en fika och snackade massa samt kollade lite kläder vi vill ha. Så kom jk och alex dit, så avr vi en stund med dem, tills dem körde oss hem.

    Och nu har jag och olivia badat bubbelbad, mycket mysigt. Och så kände vi att vi är grymt hungriga så vi orkar inte vänta tills min familjs ka äta, så vi tänket äta innan. Sen drar vi hem till olivia, fast vi ska nog inom ica och köpa chips hehe.. Så ska vi kolla film och mysa, blir nog twilight som vi ska se. Sjukt bra är den filmen, trotts att man sett den typ 100 gånger. Men mer av det frå ni veta sen, för nu måste jag äta :)

    shopping, det bästa

    Kategori: Övrigt

    Nämnde innan att jag vill ha massa nya grejer, och jag skulle göra en lista över det jag behöver. Men det är faktiskt så att jag alltid anser att allt jag vill ha behöver jag, sjukt jobbigt att alltid tänka så när man faktiskt har tänkt sig att försöka sortera ut den man behöver mest..

    nya stövlar
    Hunky dory tröjan
    högklackade skor
    ett par nya jeans
    underkläder
    ny skolväska
    joggingbyxor
     blus från hunky dory
     blus från odd molly

    tired, ohyeah

    Kategori: Övrigt

    Lalleh kom hit vid halv 10 tiden kanske, så satte vi på en film. Blev jurassic park, längesedan vi såg den kom vi på, så den blev vi sugna på! Hon har precis stuckit hem nu också, vi var båda så sjukt trötta så det finns inte.. Och imorgon ska jag upp tidigt, redan vid halv 8 ungefär, för jag fick tid i malmö imorgon för det här med min tand. Och det måste fixas, så jag får ta mig upp och ge mig iväg, och hoppas på att jag kommer hem imorgon och kan äta haha. Önska mig lycka till

    ikea - väla

    Kategori: Mina dagar

    Då har jag varit på ikea och köpt mitt nattduksbord och lite sånt. Sen stack jag och lalleh inom väla och kollade i affärer och så,känner att jag vill ha  hur mycket som helst. Men man får ju begränsa sig, ellerhur!? Men ska nog sätta mig och göra en lista sen på vad jag behöver, så får man prioritera :)

    Men nu sitter jag i alla fall hemma hos lalleh, hon sitter och pratar i telefon just nu så jag passar på att skriva ett inlägg när jag ändå väntar. Kände också innan när jag skulle hem från väla hur himla varmt det är, det är verkligen riktgt kvavt i luften, usch. Så man svettas enormt myckekt om man har för mycket kläder på sig..


    Måndag 10 augusti

    Kategori: Mina dagar

    Igår kväll stack jag och lalleh ut en sväng, hade det mysigt. Sen träffade jag alex en liten stund innan jag skulle hem och lägga mig för att jag skulle till malmö idag, så skulle egentligen upp tidigt idag. Men när mamma väcker mig så har hon ringt runder till massa andra tandreglerare också, men ja ingen av dem kan ta emot idag. Och som ni säkert då förstår så blev det ju inget malmö idag, suck.. Får gå och ha ont ett tag till då.

    Nu är i alla fall lalleh påväg hem it till mig, så ska vi emd mamma till ikea för att köpa mitt sängbord, som vi inte köpte med sängen, och det var ändå ett bra tag sen haha. Men ja det blir i alla fall gjort nu, och efter det ska jag och lalleh inom väla en stund tror jag, :) Skriver mer om det sen, vad ska ni själva göra idag?

    puuuussss

    Kategori: Bilder

    Då beger jag mig frö att träffa min kära kompis, lallllllleh :)

    S-s-söndag

    Kategori: Mina dagar

    Nej nu ska jag faktiskt komma igång och uppdatera som innan. Inte vara såhär seg.. Var som sagt hos josefine igårkväll, kom väl dit vid 7 tiden. Hade jättetrevligt, så tack för igår josefine <3 blev väldigt lyckat. Var hemma ganska sent, men fick ändå sova ut hyfsat idag. Har sjukt ont i min tand idag också, vilket man kan förstå. Jag har en tråd på baksidan av mina tänder efter min tandställning. Som ska hålla tänderna på plats liksom, så att dem inte flyttas. Så är dem limade på två olika ställen.. så igår bara crasch, så gick det av på en sida, men det värsta var att den drog med sig en bit av tanden också. Och så sitter den fast på andra sidan, så den går inte att ta ut heller.

    Mindre kul det. Så kan knappt äta, lever på smoothie och annat. Får väl åka ner till min tandreglerare imorgon eller något, mamma ska se om hon kunde få en tid imorgon. Annars idag har jag passat filippa en liten stund, sen har jag bara degat och kollat på en film haha.. Och nu för ett tag sen så kom alex förbi och sa hej, kul atts e honom efter helgen. Känns så länge fast det bara var ett litet tag sen, det var i torsdags tror jag. Men nu skulle han iväg med sina kompisar, och jag ska träffa lalleh. Men först hoppas jag att mina föräldrar vill komma hem så vi kan äta, vad jag nu kan äta ..

    .

    Kategori: Övrigt

    det var det..

    kalas

    Kategori: Mina dagar

    Då börjar man bli klar, gästerna kommer om 20 minuter, men hos oss är det alltid någon som är tidig. Men känns skönt att i alla fall vara nästan helt färdig, då gör det inte så mycket opm dem blir lite tidiga. Känns som att alla annat också är ordnat, faktiskt, så nu kan man ta det lite lugnt.

    Dock tråkigt att det skulle bli åska och sånt äckligt väder nu. Tycker mycket bättre om när det är skinande sol och varmt som det var innan idag.. Detta är inte direkt något toppenväder, men vi får hoppas det blir bättre snart igen, och att vi i alla fall slipper regn, för det vill vi inte ha!

    Stressig lördag

    Kategori: Mina dagar

    Godmorgon, somnade faktiskt ganska tidigt igår. Gick och la mig och pratade i telefon med alex, sen somnade jag efter det. Vaknade nu nyss, ska fixa lite inför felix kalas, sen kommer gästerna vid 3 tiden. Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, känns lite stressigt. Blir någon av mina klänningar men vet inte om jag ska ha den lila, gröna, vita, svarta, röda åhh.. Ja det problemet löser vi sen! Nu ska jag fortsätta fixa och så får vi se om jag hinner sola, men troligen inte då jag måste ixa mig också, funny. Men vi hörs sen :D 

    Mys på mezo

    Kategori: Mina dagar

    Kom nyss hem från stan. Jag och lalleh åkte in till stan för att fika, så vi satte oss på mezo. Snackade lite, allmänt trevligt. Sen tog vi en runda i hamnen innan vi tog bussen hemåt igen. Bara frö att ha gjort något ikväll, känns ändå bättre än att bara ha suttit hemma. Dock var vi helt sega på bussen påväg hem, höll verkligen på att somna på bussen. Jag kände riktigt hur jag skulle kunna somna när som..

    Men jag klarade att hålla mig vaken, som tur var. Men känner att jag nog skulle kunna somna tidigt nu ikväll, hade varit skönt. Lägga sig och lyssna på lite musik och sen bara sova, för imorgon blir det till att fixa inför felix kalas. Sen blir det gäster, och efter det så ska jag hem till josefine. Men nu ska jag faktistk ta och tvätta bort mitt smink så jag inte somnar med det på, :)

    fredag ohja!

    Kategori: Mina dagar

    Usch vad sliten jag är, känner mig helt trött och sånt som vanligt haha ;D Men i alla fall så hade jag tänkt lägga mig och sola i trädgården innan, men nej.. fy vad många smådjur och sånt äckligt som finns där, som sätter sig på en och blää. Så det gav jag upp efter 20 minuter haha.. Men jag tänkte dock hoppa in i duschen nu, känner mig helt lökig.

    Sen blir det till att umgås med min kära lalleh nu ikväll, får se vad vi gör. Har fortfarande hosta och skit :( inte alls kul. Vill verkligen inte bli mer sjuk nu. Så det får jag se till att inte bli. Och min lilla alex har åkt till göteborg, usch! Men ja han komemr ju hem igen, och jag lär ha fullt upp i helgen ändå så, det komemr säkert gå fort :)

    work

    Kategori: Övrigt

    jobb 12 - 15

    torsdag kväll

    Kategori: Mina dagar

    Känner mig grymt trött just nu, skulle kunna somna när som.. men nej det ska jag inte göra. För har precis snackat lite snabbt med alex, och ska ringa honom om en kvart ungefär. Så annars lär han bli lite ledsen om jag inte hör av mig.. Sen blir det upp och jobba imorgon, usch ahr verkligen ingen lust. Men man får tänka att det är pengar i alla fall. Sen får vi se vad som händer efter det imorgon.

    För min lilla alex åker iväg till göteborg imorgon och är borta hela helgen. Men min bror ska ha kalas på lördag, och så ska jag vidare hem till josefine senare på kvällen då hon fyllt år. Och jag tror jag börjar bli sjuk nu också för den delen, hostar och känner mig lite smått förkyld. Men det kan ju vara någpt tillfälligt också kanske, vi får se. Förhoppningsvis blir jag ju bättre snart, får proppa i mig lite esberitox som 'är bra mot förkylning.

    come on and dance

    Kategori: Dansen

    Kom och tänka på hur mycket jag saknar dansen just nu. Ändå bara varit borta från den nu under sommaren, och jag har ändå dansat lite utomlands och så, dock inte helt samma sak. Men menar på att jag saknar kvällarna i danslokalen, alla underbara brudar jag dansar med, min danslärare, förberedelser inför uppvisningarna, alla glada stunder och massvis med svett! Det kan inte bli bättre alltså..

    Fyför vad jag längtar tills det drar igång igen, och när jag nu börjar skolan ska jag även dansa där. Har liksom valt till dans som mitt val, vilket ska bli toppen. Och jag tror även att jag fått min danslärare där, vilket är super i så fall, för då vet jag att jag får hård träning. Så det är verkligen något jag ser fram emot, min älskade dans.

    hemma från bjuv

    Kategori: Mina dagar

    Kom hem från bjuv för lite mer än en timme kanske. Alex kom hit vid kvart över 12 ungefär, så då stack vi till badet. Badade och solade och hade det mysigt, fram tills 4-halv 5 någon gång då begav oss hemåt. Sen när vi var hemma så spelade felix och alex playstation och lite sånt, så hann jag i alla fall tvätta mitt hår, vilket behövdes. Usch tycker inte om hur håret luktar och känns efter att man badat i klor. Sen gjorde i alal fall jag och alex lite mat till oss alla, så har vi precis ätit, blev hamburgare. Sen fick han sina saker som jag köpte till honom i spanien också, äntligen kände han nog. Var ju ett bra tag sen jag var där haha, sjutk störigt han inte fått dem förren nu. Men ja det blev bra! Så nu ska jag i alla fall mest ta det lugnt, känner mig faktiskt trött, som vanligt. Det skulle vara med ovanligt om jag inte avr trött haha.. sjukt jobbigt.

    Bjuv och bada

    Kategori: Mina dagar

    Godmorgon, är vaken i hyfsad tid idag eftersom vi ska till bjuv och bada. Jag, mamma, mormor, min bror och hans kompis, min syster och så alex :) Så jag ska packa ihop det jag ska ha med mig och så äta. Sen bär det förmodligen av! Skriver sen när jag är hemma igen, ha det fint alla

    14-åring skjöts ihjäl av polis

    Kategori: Övrigt

    Läste precis en artikel om två pojkar på 14 och 16 år i Österrike, som försökte bryta sig in i en stormarknad. Där poliserna hade hittat dem och skjutit. De hade dödat 14-åringen, och 16-åringen blev träffad i benet, och låg inlagd på sjukhus. De hade inte hunnit ta något, då de kom åt larmet och blev hittade av poliserna. Och de ska inte heller ha varit beväpnade med något.

    Alltså tycker jag det är helt sjukt att poliserna har ihjäl en 14-årig pojke. Jag förstår klart att man inte kan tillåta att dem gör inbrott, bara för att dem fortfaradne är unga får dem inte göra vad dem vill, men hur drastiskt är dte inte att ha ihjäl honom för det, när han inte ens var beväpnad. Vad skulle han kunna göra mot dem poliserna, han skulle inte kunna göra dem illa, alltså hade dem inte behövt skjuta överhuvudtaget.

    Så hemskt att läsa, menar pojken var bara 14 år, han hade hela livet framför sig. Poliser är utbildade, dem vet vad dem ska göra i såna här situationer, inte bara ingripa med vapen och ha ihjäl folk. Självklart är inbrott ett brott, och dem kanske ska straffas eller något, men inte mista livet. Det finns mycket värre brott än detta, och för den delen var killarna minderåriga och menade troligtvis inget illa, man vet aldrig, men skulle inte tro det.

    Läs mer om det på: http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article5608817.ab

    stranden

    Kategori: Bilder

    Hemm från stranden nu, var mysigt med lite mat ute i det fina vädret. Sen ville mamma ta massa med bilder med sin nya kamera som hon fick när hon fyllde år. Så vi har nästan precis kommit hem, nu ska jag hjälpa min bror med hans spel på psp. Need for speed, ska visa mina skills, är faktiskt grym haha!



    ner till stranden

    Kategori: Övrigt

    nu ska jag dra till stranden med familjen, vi ska ta med oss mat ner där och äta. Förmodligen tar vi även lite bilder där nere, som jag kan lägga upp senare. Skriver när jag är tillbaka :) ha det fint

    :*

    Kategori: Bilder


    Bild från väla, lite snabbt fotat bara haha :) men en av tröjorna han köpte. Sjutk fin var den på, kommer från mq.
    Och så ser man mig som måste fota där på ett hörn haha!

    äntligen fint väder

    Kategori: Mina dagar

    Har inte alls hunnit skriva något idag, känns lite tråkigt. Men det var så här att jag vaknade vid 11 tiden av mamma, hon kom in och gav mig filippa.. Så efter det kunde jag inte direkt somna om. Runt 12 tiden så kom alex hit , så har vi solat och sånt i min trädgård, samt kollat på mr & mrs smith, mysigt. Sen stack vi inom väla nu för att han skulle kolla om något spel hade kommit in, men det hade det fortfarande inte gjort så. Men jag fick honom till att köpa 2 snygga tröjor i alla fall, hihi :)

    Tänkte faktiskt att jag ska ta och gå ut och lägga mig en liten stund till i solen eller ngt, bara ta det lugnt. Så får vi se vad som händer ikväll.. Är fortfarande riktigt trött, känns som att det blir en filmkväll eller ngt annat mysigt ikväll. Får se om ida kunde ses, annars tar jag nog bara det lugnt..

    ge mig!

    Kategori: hot or not

    kina mat, mummmms

    Kategori: Mina dagar

    Mitt internet fungerade inte innan, eller ja msn fungerade men inte internetsidorna :s jättekonstigt, så jag kund einte skriva innan vi stack iväg på restaurang. Blev som jag nämnde innan kina mat, väldigt gott. Tror vi alla tyckte det var lyckat, filippa var till och med nöjd under hela kvällen. Det var ganska skönt måste jag säga :) Träffade faktiskt kalle där nere också, han var och åkte skateboard med några polare.

    Väl hemma nu ska jag nog ta och spela lite kort och så med felix och dem andra. Och efter det får vi se vad som väntar, nej men känner mig faktiskt väldigt trött nu igen, som vanligt -.-, men får försöka hålla mig vaken ett bra tag till haha, känns lite tråkigt om man ska somna redan nu ju. Men blir förhoppningsvis piggare senare. Skriver nog sen igen  

    felix 8 år

    Kategori: Bilder


    Hittade inte massor med bilder på min bror, eller ja jag har en massa men har inte orkat leta jättemycket, får bli en bild från förra året i alla fall. Ännu ett stort grattis på din 8-årsdag, vi får se till att du får en bra dag <3

    Grattis lillebror

    Kategori: Mina dagar

    Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min lillebrors födelsedag, hurra hurra hurra :) ska se om jag kan få upp lite bilder sen, hade varit roligt. Från när han är mindre och så också. Men i alla fall så blev jag väckt vid kvart i 9 för att fira min bror, så gav vi honom presenter och sen åt vi frukost med nybakade bullar. Sen efter det gick jag och la mig för att sova igen.

    Vaknade för ett tag sen av att min lillebror kom inspringade och hade slått sig rejält. Så fick jag ta den lilla filippa sålänge, medan mamma tog hand om felix. Så nu sitter han där uppe med oliver och spelar något spel han fått idag, och senare ikväll ska vi nog ut och äta, tror felix hade valt kina mat, gott!

    odd molly

    Kategori: hot or not



    1. En kofta med snörning i sidan
    2. En blus med brodering
    3. En vit blus med brodering
    4. Handvärmare
    5. En mysdress
    6. En annan söt blus med brodering
    7. En blus med hel långa ärmar
    8. En tjockare stickad tröja

    Märket odd molly, jag trivs väldigt bra i dem kläderna. Stort utbud, man kan läsa och kolla kläderna på hemsidan, www.oddmolly.com

    godnatt..

    Kategori: Mina dagar

    Jag är så grymt trött nu ikväll också känner jag, jag är faktiskt riktigt trött på att vara trött, haha låter knas. Och jag har ont i magen och blää. Men i alla fall så åkte jag och morfar och lunchade själva på ett ställe i rydebäck, sedan bar det av till väla för att han skulle köpa present till min bror som fyller år imorgon. Sen körde han mig hem och så degade jag lite innan jag och lalleh åkte med mamma upp till väla, så gick mamma på sitt håll och så gick jag och lalleh runder och kollade för oss själva. Jag köpte faktiskt min present till min bror, vilket behövdes då jag ska gratta honom imorgon bitti.

    Det blev något sorts krigsspel, då jag vet att han faktiskt tycker om att spela det. Känns roligare att köpa något som jag vet han kommer han användning för och tycker är roligt, än att köpa något som han bara tycker är kul för stunden. Dock vet jag att mamma inte är så glad för att att han spelar sånt, men jag menar vilka av hans kompisar gör inte, så ja haha :) Tror jag ska lägga mig snart, ska upp redan klockan nio imorgon för att sjunga för honom.. men jag berättar mer imorgon, godnatt

    you make me happy

    Kategori: Bilder

    luncha i stan

    Kategori: Mina dagar

    Så då är man i alla fall klar, har suttit och degar lite vid datorn och så, men tror att jag och morfar ska dra och hämta lotta nu snart, sen ner i stan och äta lunch och kolla i någon affär. Sen blir det förmodligen tillbaka hit och bada med dem andra. Skriver senare, puusss

    I was made for loving you

    Måndag 3 augusti

    Kategori: Mina dagar

    Då är man vaken. Har hunnit äta lite samt tagit ett dop, men jag är tydligen ganska kräsen, för jag tyckte inte det var så himla varmt i poolen fast där var 30 grader haha. Så morfar får värma upp poolen lite till. Nu ska jag i alla fall göra v mig och lite sånt, tror jag ska bli hämtad av lotta här sen så åker vi ner i stan, för hon var tvungen att åka inom jobb lite snabbt nu. Kanske blir att jag, lotta och morfar lunchar och sen går och kollar i affärer, vi får helt enkelt se hur det blir.

    Senare så kommer ju även bianca och dem andra. Tror det var runt 3 tiden eller något, kanske senare. Så blir väl till att bada lite med dem då, men jag skriver mer om det sen, när jag vet hur dagen slutar. Måste göra v mig nu, fick lite bråttom, hejsvej

    <3

    Kategori: Filmklipp

    kvällsdopp

    Kategori: Mina dagar

    Har nästan precis kommit in och lagt mig i sängen med datorn. Suttit ute och druckit en drink och även badat i poolen, blev ett litet kvällsdopp, ganska mysigt faktiskt. Ganska skönt i vattnet, runt 34 grader nu på kvällen, så kallt var det i alla fall inte. Men nu behövde morfar lägga sig för han ska upp tidigt imorgon för att spela någon golf tävling eller vad det var, så han ska upp redan halv 7. Men det ska inte jag och lotta..

    .. nej vi sover ut. Sen äter vi frukost i lugn och ro, kanske tar ett dop innan vi beger oss ner i stan. Vi funderade först på att dra till malmö men det blir det nog inte, för lotta ska vara lite barnvakt senare på eftermiddagen så då måste vi gå upp tidigtg imorgon för att hinna malmö, och dte orkade vi inte haha :)

    hos morfar

    Kategori: Mina dagar

    Godkväll, sitter hos min morfar och lotta, haft en mysig dag. Morfar hämtade som sagt mig vid 1 tiden, så stack vi och handlade, sen åkte vi hem hit och så badade jag lite grann. Sen åt jag och morfar lite innan alex åkte hit och badade med mig, mysigt. Sen åkte han hem och så duschade jag och fixade till mig lite smått tills lotta och hampus kom hem, och nu har vi precis ätit gott och ska snart ta och hoppa i poolen igen.

    Riktigt skönt i vattnet är det också, det har varit runt 36 grader varm hela tiden, så då är det mysigt att bada på kvällen också. Dock blir det kallt när man ska gå upp, men man får byta om snabbt och ta på sig något varmt efter istället. Men nu ska jag inte sitta här och dega, ni får ha en fin kväll, vilket jag ska ha. Hörs imon 

    .

    Kategori: Bilder

    Då blir jag hämtad när som, hörs kanske sen :) annars ha en underbart bra dag

    Då var det..

    Kategori: Bilder

    .. söndag igen.

    Hann eller orkade rättare sagt inte skriva efter bakken igår. Var helt slut, så det blev till att lägga sig och sova. Och jag somnade faktiskt direkt. Men blev väckt av att en viss person ringde mig, men somnade om igen efter det. Hade i alla fall roligt på bakken igår, jag cajsa erik och anton åkte en jädra massa. Dem hade fått in en ny karusell som hette tornado, och den var faktiskt väldigt rolig. Man satt i en korg fyra stycken, så satt man två&två mittemot varandra, sen snurrade denna korgen runt, samtidigt som den gick i någon sorts berg- och dalbana..

    Vi kom sen hem lite tidigare än vi räknat, men det gjorde inget. Jag fick så himla ont i magen där också, så det var inte så roligt. Men nu ska jag i alla fall packa, för jag ska hem till min morfar och lotta och sova över där. Morfar skulle komma och hämta mig vid 3 tiden, men nu blev det tydligen runt 1 istället. Lottas barnbarn ska också komma dit, det var ett tag sen jag träffade dem så det ska bli roligt. Och så blir det till att bada i poolen. Så jag har lite bråttom med att hinna med allt nu känner jag. Men troligtvis skriver jag hemifrån min morfar också. Ha det bra så länge


    Fanns inga bra bilder på den, men den går inne i det huset. Men en väldans
    fart, och sen även ut som ni ser där på sidan. Värd att åka!