Felicia

plugg som gäller

Kategori: Mina dagar

Var hemma vid två tiden idag, hade svenskan och sen såg vi bra på uppvisningen som dem hade spelat in under dansuppvisningen. Var ganska roligt att se hur det såg ut :) Så nu har jag skrivit klart allt till biologin, nu är det bar att öva in det också, vilket är betydligt jobbigare dock. Imorgon tror jag att jag börjar skolan vid två tiden, med att skriva provet! Sen slutar jag, vilket är skönt, då kan jag plugga lite imorgon bitti också.

Men nu ska jag sätta mig ner och äta. Är faktiskt riktigt hungrig nu, och det var ingen god mat i skolan heller idag. Fast det brukar det ju inte vara heller. Och det är därför jag springer och äter godis hela tiden, för att jag aldrig blir mätt i skolan, tycker dem kan inskaffa bättre mat, men det har vi redan klagat på så många gånger och det verkar inte ske någon förbättring.


Blir fruktsallad med jordgubbs youghurt, en fullkorns macka med ost och ett glas juice! MUMS 

skolannn

Kategori: Mina dagar

God morgon! Då var man lika krasslig idag, men ska ta mig till skolan ändå eftersom vi måste repetera innan vår redovisning på torsdag. Blir det inte bättre så får jag stanna hemma imorgon, fast får gå dit och göra mitt prov ändå! Så det som står på schemat just nu är skolan sen hem och plugga tills imorgon. Nu måste jag börja fixa innan jag ska gå till tåget, hörs sen!

söndag

Kategori: Övrigt

 
Har inte hunnit skriva något om gårdagen, men tänkte jag ska uppdatera lite nu. Vi var på festen vid halv 10, sen drog det igång vid halv 11 tiden ordentligt! Vi dansade så mycket att mina fötter värker idag, men det var det värt! Man skulle ha en huvudbonad också, så mamma köpte en leksaks tiara till mig haha, och louise hade en cowboy hatt. Sen hade folk allt från blommor till cykelhjälmar på sig, dem bilderna får jag nog tar i senare.

Annars idag är det mors-dag. Så har firat mamma lite, fikat och myst! Har faktiskt hunnit med att plugga lite också, då jag har prov på tisdag, men lär få sitta med det imorgon också, då det är ganska svåra grejer. Men nu ikväll ska jag lägga mig framför tv;n istället och bara mysa :)

partyyyy

Kategori: Mina dagar

Sitter hos louise nu, vi ska åka när som. Fick skjuts av hennes kille, snällt! Så slipper vi ta bussen och allt sånt. Jag och louise har ätit och fixat oss och haft allmänt trevligt och nu bär det av till festen, ha en trevlig kväll så kommer det upp bilder och mer imorgon eller något!

duschen!

Kategori: Övrigt

Då var man hemma, ska in i duschen lite snabbt innan jag sticker hem till louise! Vi ska äta och göra v oss tillsammans innan festen. Så måste packa med mig allt också, vilket jag borde ta och göra nu. Lalleh skulle jobba lite längre idag så hon kunde tyvärr inte göra min frisyr, så det får mamam göra, bara någon snabb uppsättning blir bra! Nu är det duschen, skriver mer sen...

working

Kategori: Mina dagar

Sov hos louise igår, då jag inte kände för att ta mig hem i det ruggiga vädret mitt i natten. Sen nu imorse skulle louise jobba och jag ska också snart bege mig till jobb. Jobbar till 4, sen måste jag hem och duscha och fixa, sen hem till louise igen och göra v oss och förfesta. Sen ska vi fira Cajsa, Anton och Oskar som fyllt år, så dem har en stor fest! Ska bli jätteroligt verkligen :)

Så tänkte nästan att jag skulle gå ut och ta mig något att äta nu också, innan jag går för att möta lalleh. Vi ska ha sällskap till jobb idag, då vi börjar jobba samtidigt för en gångs skull! Uppdaterar mer sen när jag kommer hem, om jag inte är allt för stressad!

filmkväll

Kategori: Mina dagar


Mamma körde som sagt mig till skolan, hade bara en lektion så efter det stack jag och louise ner i stan för att hon skulle köpa sin huvudbonad som vi måste ha till festen imorgon. Sen stack vi och hyrde film innan vi begav oss hem till mig för att kolla ut fler filmer och käka lite. Så nu har vi 4 filmer till ikväll, blir lite filmmaraton. Det blir jag, louise, matilda och en massa gottis!

fredag, vilket innebär helg

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, läget är ungefär det samma med mig! Men ska ändå ta mig till skolan har jag bestämt, men idrotten ska jag inte vara med på, för då kommer jag bara bli sämre! Mamma har även sagt att hon kör mig till skolan idag, då jag börjar halv 1, så jag slipper stressa till bussen.

Nu ska jag sätta mig med mamma och äta lunch, blir vårrullar med stark sås, riktigt gott. Sen ikväll ska jag vara med louise, men vet inte vad vi har för planer då jag inte är helt kry. Jag tar och skriver mer när jag är hemma istället, ha en bra dag :)

sommar påväg

Kategori: Övrigt

Har sovit bort en del av dagen nu känner jag, mår inte direkt bättre. Och ikväll hade jag tänkt kolla på film, men det verkar inte gå någon bra film alls, så har ni tips på någon bra film så säg gärna till :)

Och något som är underbart är vädret, äntligen börjar det bli soligt! Snart kommer kanske den riktiga sommarvärmen också, just nu blåser det för kallt, men det kommer väl det också. Kan inte riktigt förstå att vi har sommarlov om två veckor, det har gått så himla fort. Snart är det vår tur att ta studenten, och jag kunde inte längta mer..

uppvisning

Kategori: Dansen

Var aldrig hem om efter skolan igår, så hann aldrig skriva om uppvisningen. Vi var där redan vid 5 tiden frö att hinna genrepa och fixa oss. Det var faktiskt otroligt mycket folk som kom vilket var roligt. Så det är lite synd att uppvisningen är slut nu, men bara för denna gången. Det blir mer sen i höst igen :) Blev dock sjuk efter uppvisningen igår så gick och la mig direkt när jag kom hem igår.





vad jag fick med mig hem

Kategori: Bilder

Jag mådde inte så himla bra igår när jag kom hem från dansen, därför jag aldrig skrev något men ska berätta mer om hur det gick lite senare hade jag tänkt. Så jag är hemma idag och försöker bli frisk. Först nu ska jag visa vad jag köpte på väla i tisdags, för jag har äntligen fått in bilderna på datorn :)



Ett par snygga jeansshort, lite tightare än de jag redan har hemma.


Ett jättesött spetslinne

En söt bikini från h&m och ett snyggt halsband man kan ha till ett vanligt linne eller något för att snygga till det, från lindex.

Väla

Kategori: Övrigt

Varit på väla och shoppat en massa fina nya grejer idag. Var som sagt i behov av en bikini så det köpte jag mig en fin en.

Imorgon är det uppvisning igen så jag har en del att packa och kontrollera ikväll, inte kul om jag glömmer något imorgon. Imorgon är det den sista föreställningen som vi gör och det är otroligt många man känner som ska komma, så det ska bli väldigt roligt :)
Bilderna vill dock inte läggas in på datorn, så lägger in dem senare om jag frå in dem på datorn!

några bilder från föreställningen i måndags

Kategori: Dansen









Sovmorgon

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Sitter här helt slut, känner att jag börjar få ont i halsen och tror jag har feber med. Men det blir säkert bättre sen. Ska till skolan och ha engelska nu, sen har jag min håla på någon timme, och sen matte. Får se vad jag och louise hittar på under hålan men vi brukar lösa det. Synd det inte varit så fint väder dem gånger vi haft håla för vi snackade om att dra ner till gröningen på fredagarna när vi har håla i 2,5 h.

Men nu ska jag göra v mig och sen bege mig till tåget. För direkt efter skolan sen så ska jag till väla med lalleh, och shoppa lite smått. Vet i alla fall att jag behöver en ny bikini till cypern i sommar, så det ska jag nog ta och köpa mig en.

hollywoodfruar

Kategori: Övrigt

Slog precis över på kanal 3, jag vet inte riktigt vad jag tycker om norska hollywoodfruar. Det känns lite sådär att dem först gör ett program med svenska och nu norska. Kan dem inte komma på något annat roligt att visa på tv istället.

shopping=kärlek

Kategori: Övrigt

Var en sväng på väla med ebba, ska upp där med lalleh imorgon och handla lite så jag kollade ut om jag hittade något fint jag ville ha. Så vi får se vad man tar med sig hem imorgon! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag är i behov av? Jag bara köper grejer jag inte behöver lite sådär hela tiden, bara för jag tycker dem är fina. Men måste hålla lite i pengarna nu, så jag har täntk köpa mig en bikini i alla fall, sen får vi se vad som inhandlas.


fasiken vad snygga skor, vill ha!! 15 cm klack, nice! Men tror inte jag vill ha i denna färgen, men det såg tu som det bara var denna som fanns :/ fast de var ganska snygga i denna färgen också

uppvisning

Kategori: Dansen

Fan vad irriterad jag blir på min dator, den bara slutar fungera när den känner för det. Och här satt jag och hade skrivit ett helt inlägg som inte hann sparas eller något. Så nu är det bara att skriva om det...

Dagen började i alla fall med genrep klockan 8. Sen hade vi två föreställningar och det var lika roligt som det brukar vara. Man blir så himla taggad när man väl ställer sig på scenen, dock var det väldigt stressigt att hinna byta om mellan danserna men det är sånt man får ta. Tyvärr är det slut nu, för idag, men har en uppvisning kvar på kvällen på onsdag, då föräldrar och vänner och alla som vill kolla kan komma.

Bilder kommer upp direkt när jag får dem, ska försöka få tag på dem så fort som möjligt. Men nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig lite smått innan jag beger mig upp på väla för att möta ebba. Så ska vi gå runder och kolla lite där innan vi sticker hem och myser.

yes in my heart

Kategori: Dansen


Nu har jag duschat, packat och ätit och är helt slut. Skulle verkligen kunna somna när som, har känt mig väldigt trött hela dagen. Men det är nog för jag inte sovit så himla bra inatt, har så himla ont i mitt knä. Och har sovit konstigt på armen med, men vaknade av att mitt knä gjorde något fruktansvärt ont.

Ska snart lägga mig så jag får sova ut inför imorgon då jag behöver alla mina krafter. Men det ska bli toppen, detta har vi sett fram emot länge, alltid lika roligt. Så imorgon lär jag inte hinna skriva så mycket innan jag kommer hem, men ni får veta mer efter. Nu ska jag krypa ner i sängen och prata en stund med ebbis i telefon, puusss

helt slut

Kategori: Mina dagar

Då var jag hemma igen. Åkte ner i stan och träffade ebba, satt och fikade och myste i norra hamnen, tråkigt det blåste så mycket, men annars är det fint väder. Sen gick vi mot bussarna för att åka hem. Så stack jag inom lalleh påvägen hem för att låna en slips till dansen imorgon. Stannade där en halvtimme och pratade lite innan jag gick hem och nu ska jag börja packa mina kläder med mera inför imorgon.
Så nu borde jag duscha och ha mig, skriver senare!

frukost

Kategori: Övrigt

Nu ska jag ner och äta frukost för jag är grymt hungrig. Och jag är så himla sugen på både nutella, korv och ost på mackorna. Dock inte på samma mackor utan på olika haha. Känner ett extra sug för mat just nu, gooootttt! Sen efter detta så blir det nog att träffa ebba och sen packa inför uppvisningen imorgon, ska bli så himla roligt. Äntligen kommer den dagen vi sett fram emot på himla mycket :)

 

mysig dag igår

Kategori: Mina dagar

Hann aldrig skriva något igår eftersom vi hade fullt upp med vad vi gjorde. Men det började med att vi stressade för att hinna tåget, som vi sen slapp ta för elins mamma kunde köra, men då körde vi åt helt fel håll.. Så det var till att vända vid ängelholm och bege sig mot mörarp. Väl framme höll vi på att svälta innan vi fick mat, kinamat! Riktigt gott var det, och mätta blev vi. Under tiden och efter maten så sydde vi våra byxor till uppvisningen. Men oturen som vi har så fungerade inte symaskinerna och det gick inte att sy där. Så vi fick sitta och sy 13 par byxor för hand.

Jag som redan har problem med mina knä och höfter kan säga att jag kände mig nästan bakfull när jag vaknade imorse. Hade ont i hela kroppen och benen värkte och så var jag trött. Vi slutade inte sy förrän vid 12-halv 1 tiden.. Sen såg vi twilight innan alla somnade av utmattning. Imorse hade vi också världens otur, tror ni inte alla stressar för att hinan tåget. Till slut så sa matildas pappa han kunde köra oss, men vi måste köra 20 över 10 för tåget går halv 11. Helt plötsligt komemr vi på att klockan är 5 i halv, alla springer till bilen och vi kör. Då är det punktering på bilen också.. Så vi missade tåget precis, men som tur var så kom matildas styvmamma och körde oss till stan.

Efter allt detta har jag jobbat idag, vi hade inte så himla mycket att göra så vi har bara tagit det lugbt. Vilket var ganska skönt måste jag säga. Efter jobb så stannade jag och lalleh och åt och snackade lite innan vi gick hemåt. Så himla skönt väder så vi var så himla glada! Nu ska jag packa sen bege mig hem till olivia :)

äntligen sommar

Kategori: Dagens outfit


skjorta från zara
svart tunika från vero moda (tror jag)
vita leggings
röda converse

!

Kategori: Övrigt

Ska sätta mig ner med mamma nu och äta lunch sen ska jag packa mina saker, möta upp elin och bege mig mot matilda. Blir att alla vi som ska dit ikväll sover där också, får jag tillgång till en dator så ska jag skriva, annars skriver jag imorgon :)

hem till matilda

Kategori: Dansen

Snart bär det av till skolan, börjar med dans! Nu ska vi pilla massa med detaljer så det blir precis så som vår lärare vill ha det. Detta är ju absolut sista gången innan uppvisningen, om man inte räknar med att vi är några tjejer som ska hem till matilda ikväll :) Men det är sista gången med lärare.

Så nu ska jag göra mig klar sen bege mig bort mot tåget :)
Sen är jag inte hemma förrän sent ikväll!

mhhh glass

Kategori: Övrigt

Alexandra har precis tagit bussen hemåt, följde henne till bussen. Men nu är jag hemma igen! Imorgon blir det bara två lektioner i skolan, dans (vårt sista genrep inför uppvisningen) och sen idrott. Det som är tråkigt är dock att vi har en håla på 2,5 h mellan dessa lektioner.. Men sen bär det av hem till matilda :)

Nu sitter jag och äter glass, hur gott som helst. Ska snart ta och borsta mina tänder och lägga mig i sängen för att kolla tv. Känner mig väldigt trött, har börjat känna mig allmänt trött på sistonde, vet inte varför.. Men nu ska jag bege mig, skriver mer imorgon!

möta upp alexandra

Kategori: Dagens outfit

Helt underbart fint väder är det ute, har suttit ute en liten stund och solat med mamma, men nu ska jag snart gå och möta alexandra vid bussen. Hon har varit på brandorama med sin klass, vilket dem gör varje torsdag och undrade då om vi skulle hitta på något efter det då det är så nära var jag bor. Så ska bara byta om sen ge mig iväg och mötra upp henne :)


shorts, vitt linne och en lila tunika blir min outfit idag

börjar bli sommar

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma från skolan ännu en dag, redovisningen gick väl bra måste jag säga. Och något man blev glad över när man vaknade imorse var det fina vädret, riktigt varmt och solen lyste, nu har det dock blivit molning och tråkigt.. Efter skolan så stack jag och Alexandra ner i stan en sväng, hon skulle möta en kompis där och jag skulle köpa lösögonfransar till vår dansuppvisning nästa vecka :)

Nu ikväll blir det ut och gå med Olivia, innan vi sätter oss och kollar film och myser bara! Fanns dock ingen bra film som gick på tv ikväll, så får väl kolla vad man har här hemma, men hittar säkert något :)

tv;n lockar

Kategori: Dansen

 
Hemma från vårt genrep nu, riktigt trött är jag. Men skoj var det, och det behövdes om vi vill sätta stegen snyggt, så på fredag är sista gången vi kan pilla med det ordentligt, innan det är uppvisning. Grymt taggad man är istället, det kommer bli så himla roligt. Nu har man bara ångest över att hitta alla kläder med mera man ska ha med sig till uppvisningen, för det är en hel del må jag säga..

Annars nu ikväll blir det plugga och kolla desperate housewifes som gäller. Det börjar ju om 4 minuter så jag ska skynda mig ut och göra popcorn, är så enormt sugen på det, då jag bara ätit knäckebröd hela dagen idag!? Men imorgon har jag nog mer tid att skriva, så hörs då, ha en underbar dag!

genrep imorgon

Kategori: Dansen

Skoldagen idag var väldigt härlig, först hade jag mitt muntliga nationella i engelska, sen var det vissa som skulle redovisa sin religion så jag bara lyssnade. Fick sluta tidigare där när alla var klara, så då stack jag, linus och johan ner i stan och gick runder. Sen var det upp till dansen och göra klart tidningsdansen inför måndag nästa vecka, då vi har uppvisning, längtar!! Vi funderade även ut slutet till vår egen dans, som jag tror vi är klara med nu.

              

Imorgon har vi fixat så vi ska ha genrep och vi ska ha med oss alla kläder så jag har fullt upp med att packa med mig allt jag behöver. Hinner inte hem om imorgon efter skolan så jag får hitta på någon innan vi ska ta bussen till showfactory och dansa med sabina. Men tänkte hoppa in en snabbis i duschen nu innan jag ska krypa ner i sängen. Skriver imorgon när jag har tid:)

söndag

Kategori: Mina dagar

Var med Olivia och Louise igår, mycket trevligt! Men imorse vaknade jag av att mamma och jobb ringde mig, jag skulle tydligen jobba vilket jag inte riktigt visste. Hade blivit ett missförstånd, men mamma hämtade mig hos olivia och körde mig till jobb. Så jobbade jag från klockan 13 til stängning, så var väl hemma vid halv 8. Har nu pratat i telefon i några timmar, och även hunnit äta fruktsallad, mums! Men nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och kolla film innan jag somnar, är helt slut. Ska bli skönt att sova!

Varm choklad

Kategori: Övrigt

Godmorgon, eller kanske ska säga godmiddag! Grillade och åt gott med mina föräldrar igår, sen hade jag en allmänt trevlig kväll! Gick dock upp i tid idag, trodde jag skulle jobba men så ringer camilla och säger jag kan vara ledig, så nu sitter jag och olivia och kollar på film och dricker varm choklad istället :) Ska väl bege mig hem lite senare och hjälpa min mormor med mina syskon. Mina föräldrar har åkt till tylösand idag, så det är min mormor som passa dem små. Senare ikväll blir det nog att vara med olivia och louise vad jag vet än så länge :) 

myskväll med olivia

Kategori: Mina dagar

Sitter hos olivia nu, vi har precis ätit frukost och lite sånt. Igår var det bara myskväll, kollade på film och myste. Sen somnade vi vid 2 tiden, så nu är man ganska utvilad ändå. Ska strax bege mig till väla med alexandra, sen efter det kommer nog olivia till mig. För ikväll ska mina föräldrar grilla så ville dem att vi skulle vara med! Men nu ska jag fixa mig så jag blir klar tills bussen går :)

gourmetpizza

Kategori: Mina dagar

Äntligen lov, eller ja inte direkt lov men långhelg. Riktigt skönt ska det bli. Min stackars syster trillade nyss och slog sin mun ganska rejält, så det rann massa blod. Nu har hon världens fläskläpp, stackare! Idag fyller min faster år också, så hon kommer hit och så ska vi äta gourmetpizza och fira henne lite. Sen efter det ska jag vara med ebba, vi skulle hem till någon av hennes kompisar.

Jag har förresten köpt mig en söt vit klänning, den är ganska vanlig så, men kan tänka mig att den passa bra att ha i sommar med en söt kofta och kanske stövlar.

Klicka för att visa Megabild! Klänning tunika romantisk student mode boho S vit garden

mitt internet är skruvat

Kategori: Övrigt

Hann halva muntliga i engelska idag, resten får jag göra klart nästa vecka. Men det gick bra, är bara att prata på lite och vara aktiv så brukar det lösa sig. Gick en sväng i stan med louise innan vi stack hem, kollade massa nya sommarkläder med mera.

Mitt internet vill fortfarande inte fungera heller.. Pappa fixade det innan men nu bara la det av igen, så jag har satt mig på mamma och pappas dator för konstigt nog fungerade det ju här!? Pappa frå väl fixa med mitt internet sen då, för jag behöver det till mitt religionsarbete som ligger på min skolinloggning som jag då självklart behöver internet till.
Ikväll är det i alla fall desperate housewifes som jag då självklart ska se på, tänkte mig lite glass till, för det är jag riktigt sugen på. Glass med digestive ovanpå, mums!


muntliga i engelska

Kategori: Mina dagar

Igår var det något fel på mitt internet som ni säkert förstod när jag berättade jag satt på skolans internet. Mamma sa imorse att det är lika dant på deras datorer så pappa får kolla upp vad det handlar om. Får hoppas internet fungerar sen när jag kommer hem. Mamma berättade också imorse att larmet hade gått halv 4 inatt, och när det går igång låter det riktigt högt. Ändå vaknade inte jag och felix, haha sömntutor.

Jag är något helt otroligt trött idag dock.. Och efter lunchen ska jag ha nationella i engelska B, det muntliga. Känner verkligen inte för det när jag är som tröttast, får hoppas jag hinner vakna under lunchen. Efter det har jag håla i någon timme innan det är matte och därefter slutar jag för dagen. Och nu är det 20 dagar kvar tills skolan slutar, hur underbart är inte det?

spamodell

Kategori: Övrigt

Hemma från ängelholm nu, gick bra att vara spamodell! Mitt hår är lika fint som innan, ni kan få se bilder när mitt internet vill fungera. Sitter på skolans inloggning för mitt eget internet är cp.. :) Nu ska jag städa det sista så vi kan byta skrivbord på onsdag, sen ska jag nog plugga lite religion om jag inte fastnar framför tv;n!

Dear John

Kategori: Filmtips

Ska snart bege mig till skolan, ha religion och dans, sen blir det till att hjälpa mirre innan jag sticker till ängelholm. Det är i princip så min dag ser ut :)


            
Filmen jag såg igår, Dear John, var jättebra! Dear John är en romantisk dramafilm/krigsfilm från 2010. John Tyree är en ung rebell som hoppar av skolan och börjar i armén. Han träffar sitt livs stora kärlek i Savannah Lynn Curtis och han vill inget hellre än att flytta i hop med henne. Men den 11 september 2001 förändrar allt. Han bestämmer sig för att det är hans plikt att ta värvning i armén igen. Under tiden John är borta skickar han och Savannah brev till varandra. Savannah träffar Tim Wheddon och förälskar sig i honom. Tim och Savannah förlovar sig sen gifter dom sig. När John kommer hem från armén så vet han att trots att Savannah är gift med en annan man så är hon hans livs stora kärlek detta gör att John måste ta sitt livs svåraste beslut. I rollerna är Amanda Seyfried och Channing Tatum.

städar lite smått

Kategori: Mina dagar

Nu har jag pluggat lite, men mer blev det inte. Istället pratade jag med ebba i telefon, vilket är betydligt roligare än att plugga :) Men nu var hon tvungen att plugga lite och jag måste städa klart lite i mina lådor, då jag och min bror ska byta skrivbord. Sen hade jag tänkt kolla på filmen Dear John, som jag tror är jättebra!

Imorgon ska jag till skolan som vanligt, sen ska jag hjälpa miranda med en grej innan jag beger mig till ängelholm för att vara spamodell :) Berättar mer om det imorgon, för nu ska jag bli klar med det jag började med! 

pluggdax

Kategori: Mina dagar

Jag och elin vaknade inte förrän vid 12 idag, sov verkligen ut. Sen gick vi upp och åt frukost och sånt innan vi la oss i sängen igen och kollade på film. Har varit en riktig slappe dag idag, men det behöver man det också ibland :) Har duschat och sånt också, ska snart sätta mig och plugga en stund, för sånt måste man ju också ta itu med!

Bilder för dagen

Kategori: Bilder





Nu sover äntligen filippa, vi fick henne att sova till slut. Tog mig en timme.. Men nu har vi kollat 123 kapad och har ont i magen av allt godis vi ätit. Så nu blir det till att se Year One tror jag den heter och bara mysa, tills felix ocskå somnar, så jag och elin kan slappna av riktigt. Haha nej, felix är inte så farlig! sov gott alla

barnvakt

Kategori: Bilder

Nu har vi käkat pizza, jag min bror elin och min syster haha! Nu ska vi dansa lite sen ska vi natta filippa innan vi kränger massa godis och myser med filmer :D ha en toppen kväll för det ska vi!

jobb 13-16

Kategori: Bilder

Idag blir det jobb fram till 4 tiden, sen måste jag bege mig till väla och handla godis med mera till ikväll.


bild från förra sommaren, på mig och lalleh :)

kallt ute

Kategori: Mina dagar

Hann inte skriva imorse, för hade jag missat mitt tåg så hade jag missat nationella i engelska B. Det gick väl hyfsat, kom på mig själv med att sitta och drömma mig bort, vilket inte är bra när det är listening haha. Sen hade jag håla i tre timmar, innan det var idrott, utomhus. Var duktigt kallt och vi sprang slingan, eller ja vi sprang den ganska många gånger. Men sen fick vi sluta :) Dock kände jag att jag borde tagit med mig min astmamedicin, för nu har jag ganska ont i ena lungan och har tappat rösten i princip haha. Kanske ska vara med Cajsa ikväll, om vi orkar, för hon mådde lite sådär, och just nu mår inte jag heller speciellt bra ..

Det är helt underbart skönt med helg nu igen också, imorgon blir det jobb, men inte förrän vid ett tiden så jag kan ändå sova ut. Sen ska jag och elin vara barnvakt till mina småsykson, så vi ska äta pizza och kolla film och ha det trevligt, ska bli skoj! :D Men nu ska jag ut och prata lite med mamma och sen passa filippa medan mamma gör mat!

mår lite sådär igen

Kategori: Övrigt

Jag är trött, mår inte bra och har nationella imorgon bitti, helt underbart kombination! Önska mig lycka till, för nu tror jag att jag ska ta och krypa ner i min säng, behöver sova! Natttiii

religionsarbete

Kategori: Övrigt

Försov mig lite smått imorse, men det var bara sådär 10 minuter så jag behövde inte stressa ändå. Skoldagen gick väl ganska fort ändå, så sen tog jag tåget hem. Ska äta nu snart, fika lite med dem andra i familjen, mumsigt. Nästa sen blir att försöka få mamma att ringa en person hon kände som jobbar i en moské, för jag måste på besök. Har ett arbete jag ska göra i skolan, där jag ska skriva och berätta för de andra i klassen om en moské.


Detta är då en moské, men en ganska stor om man jämför med de som vi har här i helsingborg.

5 maj

Kategori: Övrigt

Äntligen hemma, så nu ska ni få se hur det blev :) Blev dock riktigt förvånad över hur långt mitt eget hår faktiskt har blivit, längre än jag trodde. Nu i början är det så himla fint, rakt och så, sen blir det som mitt eget, lite mer lockigt :)


såhär långt är mitt eget hår, ganska långt ändå


såhär blev det efter, färgen stämmer bättre på denna sista bilden :)

mycket dans i 3;an

Kategori: Övrigt

Då har jag städat lite och fint blev det. Hoppas mamma och dem kommer hem snart för mormor kommer med mat när som, ska bli gott! Så nu ska jag bara fixa mig och så också, så jag är helt klar sen :)

Jag har fått veta vilka individuella val jag fick i trean också, och jag fick dans som jag ville ha, så jag kommer dansa fyra pass i veckan, på en och en halvtimme varje gång. Sen utöver skolan med ju, så det blir mycket träning då, härligt. Blev superglad, så i trean blir det både dansträning och scenisk B, det är den man visar upp med mera. Så nu går jag scenisk A och vi har snart uppvisning där, den 24 maj :)

städar

Kategori: Övrigt

Då är man vaken, ska ner i stan och göra mina extensions idag igen :) Så nu ska jag väl bara städa undan lite här hemma, mamma och filippa har gått bort och besökt dagiset och mormor kommer senare vid 12 med mat, gott. Tänkte också att jag ska ta bilder som jag sagt, på mitt hår innan och efter så ni får se!

Men nu ska jag städa mitt rum och vara lite snäll och plocka undan i köket, för då blir mamma så himla glad. Tänkte faktiskt jag ska försöka hinna dansen ikväll, men inte helt säker än på att jag gör det, det beror lite på när jag får börja och så, men det tar runt 4 timmar. Så jag får se senare, :)

grymt snygg

Kategori: hot or not

Blev helt kär, hittade just denna fina scarfsen. Ge mig!?

pluggggat

Kategori: Mina dagar

Fick lite bråttom innan, men i alla fall har inte hittat inlägget på internet om min kompis, antagligen är det borttaget, vilket vissa av mina kompsar säger. Men det ska stå om det i tidningen från i lördags..

Jag och ebba åkte i alla fall hit efter skolan, så fikade vi lite innan vi började plugga. Duktiga har vi varit, men nu ska hon snart bli hämtad och då ska jag nog ta en dusch innan jag börjar på min religion. Vill få så mycket som möjligt avklarat nu. Sen imorgon blir det ingen skola, utan sticker direkt till frisören och bytar exstensions. Ska försöka ta bilder på det med imorgon :)

.

Kategori: Mina dagar

Hann inte skriva något mer igår efter jag pluggade till provet jag hade idag. Men var ute en runda och gick med lalleh, så vi gick inom norrlyckeskolan, som de nu håller på att riva. Tråkigt då man kunde gjort något mer vettigt med den.. Men nu sitter jag i alla fall i skolan, har håla, innan matten börjar.

Vi fick veta imorse när vi kom hit att en kille i vår klass, varit med om en trafikolycka i helgen. Så han ligger i lund och är nersövd. Dem har inte haft kontakt med honom sedan detta hände i fredags natt..

mat sen dans

Kategori: Dansen

Sitter i skolan och har religion, så ska arbete med mitt arbete som ska redovisas vecka 20. Men fick bli ett litet blogginlägg här också, eftersom jag inte hinner skriva på morgonen, och efter skolan ska jag till doktorn.. inget jag ser fram emot kan jag säga. Då jag hatar att gå till doktorn och få sprutor med mera..

Men nu ska jag gå coh äta lunch sen ska jag bege mig till dansen och dansa med tidningar, skoj! Dock missar jag dansen tikväll eftersom jag måste plugga till mitt prov imorgon.. Men vi hörs sen efter doktorn!

i'm on your side

Kategori: Övrigt

Each confession I make
Translates to you as an insult
We must rid ourselves of this habit
I once heard you say youll never love anyone more
Then why am I still fighting you?
And its never felt like this before
No, we have never fought like this before
But you should know

That Im on your side
I am on your side
Although it may seem useless
I am on your side

sommar och sol

Kategori: Övrigt



Var ute och gick en runda med mamma innan, känns bra. Fick lite motion samtidigt som jag fick nya krafter till att sätta mig och plugga. Har precis ätit hamburgare, pappa grillade dem ute på grillen, riktig sommarkänsla var det, och det känns som det fortfarande om man kollar det fina vädret utanför.

Tänkte jag ska fortsätta med pluggandet lite smått innan jag hoppar in i duschen sen har jag faktiskt tänkt att jag ska sätta mig ner med min blogg ett tag, och kanske fixa det sista som ska göras, om jag orkar det :)

solsken, underbart

Kategori: Mina dagar

Som vanligt så hängde hela mitt internet sig, sån hel inlägget jag skrev försvann. Men igår så kom elin hit så myste jag, elin och lalleh, kollade film och åt godis. Sen när lalleh hade stuckit hem så kröp jag ocgh elin ner i sängen och snackade innan vi somnade, trötta som vi var!

Idag vaknade vi av strålande sol, så vi hoppade upp ur sängen och fick för oss att göra nutella mackor och äta ute, mysigt! Det har varit riktigt varmt idag, så vi hade bara shorts. Sen gick vi bort en sväng till ica med min syster med för att handla, nu har jag precis följt henne till tåget, och själv ska jag sätta mig och plugga, behövs verkligen, har så oerhört mycket nu...

massa pengar hade inte varit fel nu

Kategori: hot or not

Internet shopping hade inte varit fel just nu

ASOS Nude Suede Duffel Studded Across Body
snygg väska från asos


ASOS Mesh Insert Bodycon Dress
klänning från asos


snygg t-shirt från nelly

1 maj

Kategori: Övrigt

Skrev ett inlägg för ett tag sedan som inte finns kvar, eftersom mitt internet hängde sig och inet spaarde detta i utkast. Hade en trevlig kväll igår, men var lite smått stressigt. Fick åka hem till louise direkt efter skolan, och vi stan då först inom maxi för att handla godis och läsk med mera. Sen kom Emma och då lagade vi mat och spelade spel och hade det mysigt.

Idag ska jag jobba mellan 13-16, och efter det ska jag hem och ta det lugnt. Senare ikväll ska jag nog vara med Alexandra. Skulle egentligen åkt med mamma till stefans grav idag, men det blir inte så eftersom jag ska jobba, så får göra det en annan dag istället. Hade ni en bra valborg?

Men nu ska jag göra v mig innan jobb, skriver senare :)