Felicia

döSnygg

Kategori: hot or not

Denna helgen har jag inte haft krafter nog att skriva här, jag blev kass igen i fredags så det blev ingen utgång. Sen låg jag helt deckad i lördags och söndags och i morse när jag vaknade kunde jag knappt resa mig upp. Orkar inte må dåligt... För att inte älta mer om det tänkte jag visa en jacka jag hittat, som jag blev kär i. Kostar dock väldigt mycket :( Men visst var den snygg!? Käääärlek alltså...


Fredag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Nu börjar jag må bättre, skönt!!
Just nu sitter jag barnvakt till min lillasyster då mamma är och besiktigar sin bil. Hon är så söt, vi byggde ett torn med lego så tittade hon på det och sa "det e lite läskigt". Sen efter ett tag så la hon sin hand på mitt knä och så sa hon "det e inge fara flisan, jag e häär", hahah så söt! Så nu ska vi lägga puzzel och mysa. Sen ikväll blir det utgång med lalleh och bella, hihihi, skojsigt!!

.

Kategori: Mina dagar

Igår kväll så gick jag på bodycombat och tränade, sjukt skönt när man känner att man är helt slut efteråt! Idag blir det två danspass i skolan också, snacka om träning. Men en tråkig nyhet är att lilla filippa inte blir frisk så vi ska åka till sjukhuset med henne nu.. Kanske att hon blir inlagd, men vi får hoppas på det bästa verkligen. Så jag får följa med mamma dit nu.

Lördag morgon

Kategori: Mina dagar

Gärkvällen spenderade jag hos lalleh efter att jag hade jobbat. Vi myste och sjöng och hade oss haha! Och så köpte vi goda kakor som vi åt, mums!! Idag är det lördag och jag ska till gymmet med lalleh, ska bli skönt med lite träning hihi! Tänkte jag skriver mer senare ha en bra morgon så länge :D

Torsdag

Kategori: Dagens outfit

Dagens lite mer slappa mysiga outfit. Nu ska jag ta mig en dusch och sen dricka en kopp te för det har jag inte gjort idag!

Upp och hoppa..

Kategori: Mina dagar

... nu är det dags att plugga!
Har samhällsprov idag och läste igenom det några gånger igår kväll sen lät jag det vara så att det får sjunka in under natten och så tänkte jag att jag kollar igenom det idag igen! Så jag ska göra mig en god frukost och sedan sätta mig med plugget.

Har bara prov och sen multimedia idag sen slutar jag. Så då ska jag hem och försöka bli klar med mitt projektarbete sen ska jag passa mina syskon ikväll, så blir matlagning och vara allmänt huslig haha! Nu har snart denna veckan gått också, tycker veckorna springer iväg, snart sitter vi där med påsklov, underbart!

uppe i tid

Kategori: Mina dagar

Eftersom jag varit borta ett tag från skolan så har jag en del att ta igen. Eller ja jag gjorde faktiskt mycket innan jag åkte men har ett prov idag och ett prov imorgon som jag måste plugga hårt på. Annars är det mer småsaker som jag har tid att göra på lektionerna. Hur som helst gick jag upp i tid idag bara för att komma igång och verkligen sätta mig ner och plugga, så har börjat plugga min miljö som jag har idag och ikväll får jag ta och plugga min samhälle.

Tänkte jag skulle försöka plugga klart nu och sen göra v mig så jag är klar med det också. Börjar inte förrän halv 1 så jag har gott om tid på mig. Känns riktigt skönt att inte behöva stressa, brukar annars göra det på morgonen men idag känner jag mig riktigt lugn!

Tisdag

Kategori: Mina dagar

Igår orkade jag inte skriva något när jag kom hem för jag mådde ofantligt dåligt. Fick ett migränanfall och trodde jag skulle dö.. Hur som helst så åkte jag till lalleh efter skolan igår så fixade vi gymkort till mig och sen stack vi ut och fikade och kollade i butiker på väla fram tills jag skulle jobba. Vi åt svin god glass, dem nya smakerna på graffiti som heter damsugare och chokladboll, fy fasiken vad dem var goda :o

Sen jobbade jag till 18 och det var jätteroligt faktiskt. Sen fick jag som sagt migrän och mådde efter det.. Sov därför ganska tidigt och nu är jag uppe igen. Idag ska jag plugga massvis efter skolan, har hur mycket som helst att göra eftersom jag har två prov, ett imorgon och ett på torsdag, och jag har inte börjat plugga än. Känner mig lite stressad måste jag säga.

Söndag

Kategori: Mina dagar

Lalleh kom förbi en stund innan, roligt! Det var ju trots allt två veckor sedan man setts nu så det var himla skönt att träffa varandra igen, vi hade en hel del att prata om! Händer mycket på två veckor. Så vi myster och åt lite gott innan hon åkte och nu har jag nyss fikat med min familj. Ska packa mina saker nu och sen ska jag hem till alex och mysa!
Och jag må säga att jag är trött.. mitt svar på det är jetlag. Självklart är det så. Min kropp är inställd på halv 1 på natten så jag är ganska trött. Så nu ska jag klä på mig så det också är gjort. Jag har gått runder i mina mjukisbyxor hela dagen och gottat mig. Men det har jag förtjänat efter en jobbig resa hem!

lovely

Kategori: Bilder

Thailandresan

Kategori: Övrigt

Då var man hemma från Thailand! Det har verkligen varit en upplevelse måste jag säga och nu är jag helt slut. Flygresan dit var absolut ingenting, det gick superfort! Kändes som man satte sig och lyfte sen skulle man landa igen. Så det var bra att flyga lite senare för då kunde man ju sova lite på planet. Hem var liteg jobbigare för nu skulle vi försöka vända på dygnet igen så fort som möjligt och därmed inte sova så mycket på planet så vi kan sova en studn nu på dagen.

Vi har i alla fall hunnit med massor där nere, förutom att ligga och steka i solen så har vi varit på två shoppingrundor, en i Phuket town och en i Bangtao. Sen har vi också varit iväg och snorklat, vi åkte ut med en speedbåt och det blåste lite där på morgonen så vågorna var ganska stora. Lät som båten skulle gå sönder, den liksom lyfte från vågorna och dunsta ner i vattnet. Hur som helst besökte vi Phi phi islands och bambo island vilket var mycket fina öar. På de första fick vi se en viking grotta och kristallklart vatten med mera, sen på den sista ön så snorklade vi.

Hotellet jag bodde på var verkligen jättefint, de är ganska nybyggda då tsunamin tog med sig det mesta... hemskt.. Men hotellet var superfint, det var verkligen modernt med fina pooler, fina rum, väldigt flott lobby och restaurang och totalrenoverat gym. Tränade några gånger men det är ju verkligen inte som att träna hemma, det är dödsvarmt. Man får inte lov att ha på för mycket aircondition eftersom skillnaden i värme utifrån och innifrån då blir förstor och då finns risken att man blir ganska sjuk. Så det var ganska varmt...

Har inte hunnit lägga in några bilder än men tänkte att jag kanske skulle fixa det under dagen sen. Måste lägga in både de som är från min och från mammas kamera. Sen lägge rjag in här så ni får se :)