Felicia

Söndag

Kategori: Mina dagar

Söndag redan, helgen har gått lika snabbt som vanligt. Igår passade jag och alex mina småsyskon vilket var himla mysigt. Blev dock en väldigt sen kväll vilket medförde att jag inte vaknade förrän vid 11 i morse, ovanligt! Har i alla fall tränat idag, kändes riktigt skönt att köra lite gym en tradig söndag som denna. Är faktiskt helt slut idag, så det blir nog bara en go film och lite mys ikväll. Sen väntar en ny arbetsvecka imorgon :)

god morgon på er...

Kategori: Övrigt

.. allihopa! Det är inte allt för vackert väder ute idag men det ska inte få förstöra min dag.

Vaknar alltid så himla tidigt av mig själv, dem dagarna jag har möjlighet att sova ut. Så jag har bakat lite medan alex ligger och sover så sött i sängen. Tänkte göra en god frukost då vi inte hunnit det på ett tag. Har faktiskt gjort scones som snart ska in i ugnen men jag har gjort dem nyttiga!! Använder mig av rågsikt och dinkelmjöl istället för vetemjöl. Och sen vill jag inte ha dem så torra så jag har lite mjölk och fil i, men dem blir så himla mycket bättre än vanliga scones. Får se om dem blir goda också bara ;)

bag

Kategori: hot or not

jag är så sugen på en ny väska! Denna är så himla läcker. Men bör inte göra av med massa pengar nu...

mina fina syskon

Kategori: Bilder

Tisdag

Kategori: Mina dagar

Då var det tisdag och en ledig dag för min del! Men ledig tänker jag inte vara, det blir gym om en liten stund och efter det blir det att åka hem till Olivia! Ska hjälpa henne lite med matten och så. Och så blir det lite lunch och allmänt trevligt :) sen ska jag hem till mamma o papps och passa Filippa en stund när mamma och Felix fixar sina pass. En annan har ju varit duktig och gjort det redan ;) var tvugna att göra nya då dem måste ha en viss giltighet när man kommer hem om man varit i Thailand! Så nu ska jag packa min väska och klä på mig träningskläderna! Sen blir det full rulle hela dagen, men det är kul! Känns dock som tiden går hemskt fort nu, veckorna innan och efter jul har sprungit iväg. Snart är det väl sommar igen!!

Friday

Kategori: Mina dagar

Jag har hållt mig rätt frisk hela hösten och vintern men nu börjar jag känna mig hängig som tusan. Ont i halsen, febrig och näsan rinner. Men inte hänger jag läpp för det inte!! Ska bort till affären och handla lite snart, sen tänkte jag ha lite bakdag. Se om jag kommer på någonting roligt att baka :) visar er sen vad det blev för något!! Ikväll ska jag och alex hitta på någonting med nick och Maria då nick varit borta och snart ska han iväg igen. Sen åker vi ju snart till Thailand så man får passa på att umgås när man har möjlighet!

Nytt år

Kategori: Övrigt

Försökte testa appen till mobilen igen, då den verkar ha fungerat för vissa. Men nej, den fungerade icke!! Hur som helst så är det nytt år. Helt otroligt vad tiden har gått fort. Thailand närmar sig!!