Felicia

julklappsångest

Kategori: Mina dagar

Nu börjar jag känna mig ganska trött, men sitter och tittar på paradise hotel, som jag egentligen inte gillar överhuvudtaget. Men har inte orkat gå och byta kanal så jag får stå ut! Men imorgon kan jag i alla fall sova ut lite längre, eftersom det är sovmorgon för min del, så det ska bli skönt.

Annars var jag i alla fall på väla med mamma innan idag, köpta faktiskt min julklapp till filippa, för det kändes bättre att ha mamma med sig när den skulle köpas. Så nu är den klar i alla fall, men sen har jag bara kollat ut lite julklappar, börjar konstigt nog känna ångest. Kollade även lite grejer jag tänkt önska mig och hittade då ett halsband jag är totalt förälskad i nu.

mhhhh! kanske den nya julklappen

Kategori: hot or not


typ ge mig!

kalkonmiddag hos farmor igår

Kategori: Mina dagar

Fick inget skrivet igår, då min bror mådde dåligt så jag tog hand om honom ett tag innan vi stack. Sen åkte vi i alla fall till farmor, åt supergod mat. Kalkon och potatis med mera blev det, som farmor säkert stått med i fyra timmar, men det smakade mycket bra. Sen åt vi skånsk äpplekaka och även godis, så mätt kan man lugnt säga att jag blev.

Sen körde min faster mig till bussen vid 9 tiden, för jag skulle hem till alex. Så jag fick ta bussen hem till honom, och var väl där vid 10 tiden. Så kollade vi film och myste lite, innan vi somnade. Vi båda har nog sovit ganska konstigt inatt för han hade ont i ryggen och jag i mina ben haha, klagpellar är vi.

Sen vid 2 tiden idag följde vi med hans föräldrar för dem skulle kolla på en lägenhet, men det blev inte så mycket med den. Den var inte riktigt vad dem tänkt sig. Efter det så körde snutte mig hem, och precis när jag kom hem så mötte jag mamma. Så jag följde med henne och handlade julstjärna till mitt fönster och lite annat.


en morgontrött felicia i bilen

farmor

Kategori: Mina dagar

Idag ska jag följa med min familj till farmor. Vi ska tydligen åka redan vid 3, så jag måste börja göra v mig om jag ska hinna. Sen ikväll ska jag eventuellt vara med alex, men vi får se hur det blir med det. Har faktiskt varit duktig och städat mitt rum annars idag, så nu är det rent och fint! Tänkte jag ska ta och fixa nu, så hinner jag kanske skriva ett inlägg innan jag åker idag, så vi hörs nog sen!

.

Kategori: Övrigt


för jag trodde så mycket mer om dig.

So you think you can dance

Kategori: Filmtips

Ikväll ska jag kolla på So you think you can dance, det missar ni väl inte. Man blir så sugen på att dansa när man ser det, helt makalöst. Och många där är så himla duktiga, så nej får man inte missa, det går klockan 21:55 på kanal 5! Före det ska jag även titta på grey's anatomy, samma kanal klockan 21:00.

julklapps tips?

Kategori: Övrigt

Nu har mitt knä sagt ifrån, eller ja hela min kropp. Mitt knä är blått och mitt huvud värker, jag är trött och känns som jag har feber. Aldrig kan jag bli frisk. Men nu är det dock bara två dagar kvar i skolan denna veckan, sen är det helg igen. Hade prov tidigt imorse, gick inte allt för bra.

Sen hade jag bara engelska, sen stack jag hem. Väl nu hemma har jag bara degat och tagit det lugnt, inte behövt plugga idag, men känner att jag ska börja imorgon med saker som jag ska ha längre fram, vara ute i riktigt god tid. Se börjar jag känna smått ångest inför vad jag ska önska mig i julklapp, samt vad jag ska ge bort till vissa.
Vet ni vad ni ska ge bort, eller vad ni ska önska er?

en bra födelsedag består av dans och god mat

Kategori: Bilder






Min födelsedag igår, men då hann jag inte skriva

Kategori: Mina dagar

Jag fyllde år igår, och jag älskar att fylla år. Så familjen kom in och sjöng på morgonen, sen fick jag mina paket till frukosten, pengar, underkläder, smycken och så :) fina grejer. Sen stack jag till skolan, hade dansuppvisning, så hade genrep från halv 1 fram till 6 då föreställningen började. Och då gav vi järnet, så roligt hade vi.

Efter dansuppvisningen så stack vi i familjen och alex ner och käkade på Harry's i stan. Hade riktigt trevligt måste jag säga, och fick grymt god mat. När klockan var 10 ungefär var vi klara, och då åkte jag med alex hem istället och sov där, så fick jag min present av honom också, en jättesöt klänning verkligen. Så tack familjen och min baby för ni gjorde min dag till den bästa, och tack alla andra för era söta sms med mera :)

Idag hade jag också dansuppvisning hela dagen, så nu kan man lugnt säga att mitt knä är köttat. Det är i princip helt blått och jag kan knappt gå. Har inte skrivit innan idag heller då jag pluggat kemi. Börjar känna mig dålig nu, så ska snart lägga mig och sova så jag får sova ut ordentligt, vilket jag behöver. Men tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från igår, så det kommer snart :)

at alex

Kategori: Mina dagar

Kalas igår då, orkade inte skriva igår. Somnade redan vid 11 tror jag, var så himla trött, men fick i alla fall en massa pengar och choklad och presentkort både på väla samt på att fixa naglarna. Sen får jag för presenter imorgon för då är det min dag, wiiee! Älskar att fylla år, det är det bästa.

Nu är jag hos alexm varit här ett bra tag. Men ska snart hem, dansa och packa min väska inför imorgon, måste ha allt med mig till dansuppvisningen, eller ja till skolan på morgonen. För hinner inte hem om för att hämta grejerna, har genrep vid halv 1.

Tänkte jag ska lägga in lite bilder från igår när jag kommer hem, ska se om jag inte kan hitta bilder på alla dem andra också, alla var så himla fina!

Modevisningen gick super

Kategori: Mina dagar

Var uppe med tuppen idag, redan vid 6 tiden. Skulle vara i ängelholm vid 7 tiden som sagt, och gå modell. Det har varit en hektisk men trevlig dag. Alla uppskattade modevisningen fick jag höra, och vi var väldigt fina! Kom hem för en halvtimme sedan och måste fixa mig och hjälpa mamma lite och sådär, för jag sak ha kalas.

Så jag hade lite bråttom därifrån idag, men vi fick vissa bilder, som jag tänkte att jag lägger upp när jag är mindre stressad. Senare ikväll kanske, men haft en skoj dag än så länge, nu får vi se vad som väntar, god mat, släkten, kaka? Mums! Vi hörs senare, ha en fortsatt bra dag alla

"Jag får inte ihop det helt, jag har inte råd med barbieslottet"

Kategori: Filmklipp


Haha det är så sjukt bra, dem är så söta!

modell imorgon

Kategori: Övrigt

Kom på att jag inte hunnit skriva idag, helt glömt bort det för jag har haft så himla mycket att göra. Igår efter dansen hämtade alex mig och lalleh så åkte vi hem till mig. Han och jag då, vi lämnade lalleh hemma haha, så kollade vi spiderman, för alex ville se den.

Sen idag var det fysik och dans i skolan, dem enda lektionerna jag hann, stack hem snabbt till alex och snackade lite, sen följde han mig till tåget, mysigt. För vi gick dit faktiskt! Så åkte jag till ängelholm, det var genrep där idag, då jag ska vara modell imorgon! Hade genrep till halv 4 tror jag, sen åkte vi hem, och jag somnade självklart på bussen.

Imorgon ska jag upp klockan 6 på morgonen, för jag ska vara i ängelholm klockan 7.. Så måste ta tåget kvart i 7. En lördag? Men ja man ska ju vara modell så man får ofta sig, måste ju bli fixad och sådär också. Så funderar på att lägga mig nu snart, har bara så svårt att somna såhär tidigt, speciellt en fredag. Men får allt ta och försöka, för annars kommer jag inte upp imorgon.



Lär inte hinna skriva imorgon bitti, men uppdaterar när jag kommer hem från modevisningen, kanske lägger upp bilder också. Får se vad jag hinner, då jag ska ha kalas när jag kommer hem också! Men nu drar jag min från datorn, önska mig lycka till imorgon!

Stressad

Kategori: Mina dagar

Hemma nu då, har varit på sjukhuset och röntgats och en massa, men äntligen så är jag hemma och slipper sjukhuset för ett tag. Måste faktiskt städa lite smått och packa samt byta om innan det är dans. Som jag antagligen inte kan vara med på eftersom jag har så hemskt ont i knät..

trött som jag vet inte vad

Kategori: Övrigt

Hemma från dansen, usch ja vad vi tagit i! Nu har vi i alla fall hela den sista dansen också, men vi kommer få kötta dem sista dagarna nu så det sitter.. För det är ganska svårt att sätta en halv dans bara sådär på en dag. Eller ja vi har ju inet dansat mer än 1,5 timme kanske. Så nu gäller det att träna och träna tills det sitter!

Annars har jag bara ätit lite snabbt, ska snart lägga mig då jag är suger trött, känner att jag faktiskt behöver sova. Sov så himla dåligt inatt, vaknade av att jag hade världens huvudvärk, har aldrig mått så dåligt, mådde riktigt illa och ville bara spy på grund av huvudvärken, så fick ta piller och sen fick jag sitta upp och sova..

På tal om helt andra saker, så var detta skit fint! Dock är det till killar hehe.. Men det var snyggt som F*N!

YEAH

Kategori: Dansen

Sitter hemma hos alex, min lilla fis. För det var inte lönt att åka hem om innan jag ska dansa. Ska till showfactory och se till att bli klar med dansen, då det är uppvisning nästa vecka, det närmar sig nu! Eftersom det är så dåligt väder har mamma lovat att komma och hämta mig efter, så förhoppningsvis är jag hemma i tid då.

Riktigt skönt för nu är det snart helg igen, har bara två lektioner imorgon, sen ska jag på röntgen, och på fredag är det genrep inför lördag då jag ska vara modell. Men nu ska jag byta om och fixa det sista innan jag måste sticka, skriver när jag är hemma igen!

byyyeeee

Kategori: Övrigt

Då är det dags för dans! Kötta kötta kötta, så gott det går med min onda arm och mitt knä.

move it

Kategori: Mina dagar

Då har man ätit med mera, hade tänkt hinna plugga något, men det ser dåligt ut. Jag måste byta om snart, eftersom det är dans ikväll, lite motion! Det kommer bli mycket motion för mig denna veckan, jag ska som sagt dansa varje dag nu, ingen vila imorgon! Hade utvecklingssamtal idag också, så fick skjuts till skolan i alla fall, skönt det.

Men nu ska jag ta och byta om och se vad jag kan plugga, då jag har glömt min kemibok i skolan tror jag, är dock inte helt säker hehe. Men hittar den inte här hemma, så ja den kanske har fått fötter och vandrat iväg, vem vet. Men nu ska jag inte ödsla all min tid på att skriva, för då kommer jag inte hinna alls! Men skriver sen

Sammanfattning av min mysiga helg

Kategori: Övrigt

Nu har jag inte skrivit på tre dagar tror jag det är, skärpning! Ny vecka, nya tag. Tänkte då ge er en liten sammanfattning av min helg.

I fredags så var jag hos doktorn med mitt knä och jag har en hel del att se fram emot. Det blir röntgen denna veckan, ortopeden, akupunktur och massa mer. Min smärta i armen börjar bli bättre men har fortfarande svårt att sätta på mig jacka och dyl, samt röra den för mycket vid dansen. HAde i alla fall bara två lektioner i skolan sen stack jag hem. Vid 19 kom alex och hämtade mig så körde vi och kollade efter min klänning på familia, men vi hittade den inte i rätt storlek, så vi åkte hem till mig och myste så spv han här.

På lördagen så gjorde vi toast och tog det lugnt innan vi gav oss iväg till stan frö att hitta rätt storlek på klänningen där, men nej inte ens där kunde vi hitta rätt. Så vi stack hem till honom och tog det lugnt innan vi körde hans föräldrar till stan, då dem skulle på vinprovning. Sen körde baby mig hem och så myste jag med min familj på kvällen. Mamma var dock inte hemma då hon var på tjejmiddag.

Sen igår så var jag på väla med lalleh, och kollade runder lite efter både julklappar och födelsedagspresenter till mig själv. Sen stack jag hem och tog det lugnt samt packade lite grejer då jag skulle sova hos alex. Och jag skulle ha en hel del med mig idag. Så stack jag i alla fall hem och sov hos honom igår, vilket var mycket mysigt!

Idag var jag igentligen ledig från skolan, men då jag har uppvisning måndag och tisdag nästa vecka, behövde dansgrupperna öva. Så jag var och dansade mellan halv 11 och 1 idag, sen stack jag hem och hämtade grejer hos alex igen innan jag stack hem. Och här sitter jag nu, frusen.. Ska ta och äta lite paj sen ner i ett varmt bad och bara njuta. Har sovmorgon imorgon också, toppen!

gud vilken toppen dag

Kategori: Övrigt

Jag känner jag är grymt dålig på att skriva, men är sjuk och åker fram och tillbaka till doktorn, och när jag inte är där ligger jag nerbäddad i min säng, ska försöka bli bättre på att uppdatera, annars kommer jag tillbaka när jag är frisk. Idag har jag så ont i armen att jag inte kan röra den, doktorn gav mig fler sprutor så min arm bar bultar och gör ont, känns som jag ska avlida.

Mitt knä tryckte han en massa på, ibland tror man dem tycker det är kul att fortsätta när man visar man har ont.. Nä men i alla fall så ska jag till något idrottsgrejs, som ska kolla mer på mitt knä, sen skulle jag eventuellt på akupunktur, ha en sjukgymnast, tillbaka till ortopeden och i nästa vecka ska jag röntgas. Låter det inte roligt?
Det gäller väl bara att stå ut nu, hoppas att jag snart blir frisk från allt. Någon annan som känner sig dålig denna hemska tid?

grejerna har kommit

Kategori: hot or not

Mina grejer har kommit, jag beställde ju jogginbyxor och en myströja för ett tag sen. Eller ja jag och mamma fixade med det, och mina grejer skulle inte komma förrän i nästan vecka, men dem kom idag. Så mamma har varit och hämtat dem till mig, så nu kan jag mysa massor.

sjukiiis, så hemma från skolan

Kategori: Övrigt

Blev att vara hemma från skolan idag då jag blev sjuk efter sprutan igår, har inte kunnat sova på hela natten. Jag har fått extremt ont, visst kan man få ont men det verkar som jag reagerat ovanligt mycket. Så jag känner mig väldigt trött och hängig, med feber och annat. Så blir bara till att ligga under täcket och mysa framför tv;n idag.
Om någon har någon bra film att tipsa så gör det, jag vill se någon riktigt bra! Och äta lite glass, mums. Men nu ska jag se vad jag kan hitta på tv;n så skriver jag nog sen, ha det fint allesammans!

sjuk dåja

Kategori: Övrigt

Är sängliggande nu, pågrund av att jag idag tagit sprutan mot svininfluensa..Jag mår så hemskt dåligt att jag inte ens har ork att skriva detta, eller att kolla in i datorn. Ska sätta på tv;n och sova, är så trött på att vara sjuk. Så nu ska jag sätta på en film och sen be mamma komma in med dricka och sånt.

matteprov imorgon

Kategori: Mina dagar

Då har jag pluggat matte med pappa nu, får väl se hur provet går imorgon, men efter det så har jag i alla fall ingenting på ett bra tag. Och det kommer bli så enormt skönt, att kunna koppla av. Har inte varit på dansen idag heller, då mitt knä har blivit som innan. Vilket jag berättade om innan, så nu har jag tid hos doktorn både imorgon och på fredag, så får vi se efter det.

Nu ska jag se klart desperate housewifes, sen ska jag i princip ta och lägga mig då jag behöver sova. Ha en fortsatt trevlig kväll, som jag ska ha!

datorkunskap SUGER

Kategori: Övrigt

Åkte hem till Alex igår kväll och sov där. Mitt knä blir bara värre och värre nu också, vilket gör att jag varit och kollat upp det. Och det kommer lagom till min uppvisning, som i våras. Så ska till doktorn en gång till i veckan nu och ta tag i det helt, då det inte kan fortsätta såhär. Kan knappt gå idag, haltar runder. Så tror jag går hem från skolan snart igen.

Måste plugga massa matte också idag, då jag har prov imorgon, så får jag se om pappa kanske kunde hjälpa mig ikväll. Men nu ska jag tycka mer illa om min datorkunskapslärare med louise, då hon är riktigt dålig och bedömmer saker vi gjort fel när hon inte ens skrivit man ska göra på det sättet hon säger. Det stod man själv skulle bestämma hur rubrikerna skulle se ut, så länge dem inte var exakt lika dana som texten man skrev, och vi båda har gjort i fetstil och inte alls som texten, men då var det fel för hon tyckte att rubriken skulle vara större. Men det stod inte på pappret, och då kan hon inte säga det är fel.

idiot.

Kategori: Övrigt

Jag är fruktansvärt arg just nu, jag nästan kokar inombords. Det finns så sjuka människor i den här världen, och jag har just stött på en av dem, på internet. Då han höll på med mig grovt igår, blockerade jag honom, men han skapade en ny msn för att kunna ta kontakt och hota mig idag. Skulle personligen vilja slå ner den här personen. Det är inte aceptabelt, tänker inte skriva allt, men att han kommer ligga risigt i det, det kan jag lova. Just nu är han vettskrämd, och ber om ursäkt och nekar allt. Men jag är fly förbannad, och det ändras inte just nu. Sjuka, perversa jävla människa.

Annars nu ska jag plugga matte, matte matte matte, då jag har prov på onsdag. Måste plugga ordentligt och sedan ska jag hem till alex och sova där inatt då jag börjar sent imorgon. Måste och kolla mitt knä hos skolsystern då också, så får jag hoppas på att det är samma som sist, för har snart uppvisning. Men nu är det dags att plugga så jag komer någon vart!

världens snabbaste och högsta berg och dalbana

Kategori: Övrigt

Har precis mumsat i mig blåbärspaj när jag kollat igenom lite biologi, mycket gott måste jag säga att det var! Var riktigt sugen på det innan, med lite vaniljglass till, toppen. Ska ta och läsa all biologi en gång till när jag går och lägger mig tror jag, för att få det att sitta ordentligt.

Men jag satt i alal fall precis och läste om världens snabbaste och högsta berg och dalbanan i världen.

Kingda Ka
Finns: Six Flags Great Adventure, Jackson, New Jersey, USA.
Byggd: 2005.
Höjd: 139 meter.
Toppfart: 206 kilometer i timmen.
Längd: 950 meter.
Världens högsta och snabbaste berg- och dalbana Kingda Ka accelererar från 0 till 206 kilometer i timmen på 3,5 sekunder. Snabbare än en Formel 1-bil! Banan går kittlande 139 meter rakt upp i luften. Det kan jämföras med Lisebergs berg- och dalbana Balder, som ”bara” är 36 meter hög. Då kan man förstå hur hög denna måste vara!


kan det bli tråkigare att plugga

Kategori: Mina dagar

Idag är det fars dag, men dagen är dock snart slut. Har inte haft tid att sitta här idag då jag har pluggat biologi för jag har prov imorgon. Känns som jag bara pluggat, och man blir så ofokuserad när man bara sitter och pluggar hela tiden. Så jag tog ett skönt bad vid 4 tiden, men inte slutade jag plugag för det, nejdå. Men kände mig mer fokuserad där i alla fall, fick tillbaka krafter.

Annars har jag inte gjort mycket mer än att snacka med pappa om matten också då jag har ett prov till denna veckan, i matte förstås. Sen imorgon så har jag dans också, Sabina är dock inte där, men vi ska öva själva. För det behöver vi verkligen. Vi behöver all tid vi kan få, så gruppen ska öva själva. Tror det kommer gå bra ändå, så länge vi kommer ihåg stegen i den nya dansen!

Annars nu ikväll skulle jag åkt hem till alex.. men nä det blev väl inte så lönt. Så jag får stanna hemma, käka paj och kolla tv, för tror inte jag orkar plugga mer ikväll, i alla fall inte just nu. Då lär allt bara dras ut ur huvudet på mig. Så ska slappna av ett tag nu!

film och mys

Kategori: Övrigt

Tror bara det blir till att stanna hemma och mysa ikväll, kolla film och vila ut mig. Måste sova ordentligt inatt, eller har i och för sig sovit ut idag med, bara det att jag blir så trött av att gå upp tidigt, och sen har det varit fullt igång hela dagen, och igår var det gäster och jag har mycket i skolan nästa vecka som man redan känner av. Så kroppen blir trött..

Lovade familjen att se Night At The Museum 2 med dem, och sen funderar jag på att se antingen One last thing eller Ghosts of girlfriends past om jag inte hinner somna haha. Ska försöka skriva ett inlägg om vad jag tyckte om filmen/filmerna om jag har krafter kvar till det sen, men det tror jag attg jag har! Så vi hörs nog sen ha en bra kväll

fika med mamma

Kategori: Mina dagar

Var iväg på familia med mamma, för att kolla lite presenter till både mig men även till farsdag som är imorgon. Ni har väl inte glömt köpa present till er pappa? Annars får ni ge er ut nu! Sen tog vi en fika på espresso house, jag tog en chai latte och cookie, och mamma cola och någon annan kaka, mycket mysigt måste jag säga.

Men nu är jag äntligen hemma, riktigt trött är jag. Känner att jag gått upp klockan halv 9 idag, så blir nog bara att ta det lugnt ikväll, vi får se vart kvällen bär mig. Men just nu hade jag tänkt hoppa in i en dusch och bara koppla av, för det behöver jag :)


köpte nya mysiga vantar idag

uppe tidigt

Kategori: Mina dagar

Blev inget mer skrivande igår, men det var mysigt med gäster. Och god mat fick vi, så det var mycket trevligt. Sen kom alex hit vid halv 9 tiden kanske, och så stannade han ett litet tag, sen skulle han tvungen handla godis på maxi och dem stängde 10, så vi fick dra dit.

Sen stack vi hem till honom efter det istället, så såg vi filmen the last house on the left tror jag den hette, den var helt okej, det skulle vara en skräck men kan inte säga man blev rädd. Men den var väl ganska spännande istället. Men imorse skulle han jobba så jag tog bussen redan vid 9 hem, men har hunnit skriva lite biologi och ska fixa mig snart sen ska jag fika och sånt med mamma idag.

Tror även vi ska kolla lite presenter, mamma tycker det är så tråkigt att bara ge mig pengar och det kan man förstå, så jag får se om jag kan hitta något fint, man ska ju inte önska sig något bara för att man ska det, men det blir nog bra till slut :) Ska fixa lite nu men skriver sen

hungrig så jag vet inte vad

Kategori: Övrigt

Snacka om hungrig jag är, har inet ätit sen klockan 7 imorse, då jag glömde mina nycklar hemma idag och kunde inte få ut en lapp så jag kunde äta. Snälla dem är, så jag fick svälta, och har haft två tuffa träningspass, så känner mig helt seg nu. Hoppas att vi ska äta snart, annars kommer jag typ dö..

Något som förgyllade dagen var att min mobil äntligen kommit, har väntat så grymt länge på den så jag kände att får jag inte den snart åker jag dit och hämtar den på verkstaden haha. Men dem vet att det tagit för lång tid och skrev massa om prioriterings fel och sånt, så jag fick biobiljetter och sånt också som ursäkt.

gäster

Kategori: Mina dagar

Då var det dags för gäster, så har börjat fixa mig. Ser dock ut som f*n.. Och nu måste jag mata min syster vilket inte gör det hela mycket bättre. Så jag får skriva senare när jag har mer tid, för just nu är tiden knapp.

nattttiiii

Kategori: Övrigt

Då var jag hemma igen, kom hem lite tidigare än vad jag tänkt. Får väl bli att kolla lite fysik innan man hoppar i säng, prov direkt klockan halv 9 imorgon bitti! Väla var trevligt, men köpte inte så mycket, hann köpa en julklapp, men även kollat ut en jag tror jag ska köpa till en viss person.

Kollade även ut lite grejer man kan önska sig så som armband och någon söt tröja och vantar, men får se vad jag önskar mig för vill ju ha pengar också. Men vantarna vill jag ha, dem är söta. Men nu ska jag bege mig mot sängen, så hörs vi imorgon, ha en fortsatt trevlig kväll!

hejdå

Kategori: Övrigt

Då sticker jag, är hemma igen vid lite över 11, absolut senast id halv 12. Skriver nog då!

söt klänning

Kategori: hot or not

Väla VIP kväll

Kategori: Övrigt

Fy vad jobbigt det var att gå upp imorse, kände mig inte direkt tröt, utan frös mer och ville inte lämna det varma täcket. Men nu är det dags att öppna fysik böckerna och se vad man orkar, för ikväll kommer jag inte vara hemma hela kvällen. Beger mig till väla, då det är VIP kväll. 

Är man smart börjar man ju kolla julklappar och dyligt nu, men ja vi får se om man hittar något man känner för att köpa. Annars kan jag börja kolla grejer jag kan önska mig när jag fyller år, vilket är mindre än tre veckor nu. Sen blir det att kolla modevisningarna idag också, spännande! Så jag har en del att göra nu, men skriver nog innan jag sticker. 

snart helg

Kategori: Övrigt

Dags att bege sig till sängen snart, blir ju skola imorgon. Men nu är det ju snart helg igen vilket är väldigt skönt efter dem intensiva veckorna. Känns som det är ganska mycket nu tre veckor framöver, sen verkar det avta lite i alla fall, men vi får väl se. Bara till att göra sitt bästa så fixar man nog det!

 

.

Kategori: Övrigt

Jag har verkligen ingenting att säga dig.

förberedelser inför den 21 november

Kategori: Mina dagar

Idag har jag varit i ängelholm och förberett inför den 21 november då jag ska vara modell där, så jag åkte dit så jag var där vid 11 tiden och de börjades då med att fixa håret. De fixades bara på ett ungefär så dem kan ändra planerna om det inte blir snyggt, sen skulle dem börja planera för hur jag skulle vara sminkad, och det blir en varm sminkning. Efter det var vi ute och provade klänningen jag ska ha på mig, och den är mycket söt måste jag säga.

                   bild på hur håret såg ut kommer

Sen åt jag där med mera också, innan jag begav mig hem igen, så var hemma vid halv 4 tiden. Har inte hunnit göra så mycket mer än att försöka få igång min dator för att kunna plugga lite, men det har inte varit allt för lätt då dem båda krånglar som sagt. Men har pluggat lite fysik samt börjat på att sammanfatta biologin tills på måndag. Tänket ta en paus och hoppa in i duschen nu snart, sen blir det lite mer fysik för min del.

malmö om en stund

Kategori: Mina dagar

Nu är jag i princip klar med datorkunskapsarbetet, vi skulle lämna in det idag och det har jag gjort, men vi ska även göra powerpoint på det, och det började jag med idag. Men jag jobbar snabbt och är nästan helt klar, så resten får jag och louise göra sen för jag orkar inte mer nu, och slutar om 10 minuter. Sen är sista lektionen matte, men jag hinner inte vara med på hela för jag ska till malmö!

Så mamma kommer och hämtar mig om 50 minuter, så åker vi ner till malmö. Jag ska på återbesök hos min tandreglerar och kolla så allt ser bra ut och kanske ta kort. Sen får vi se om vi tar en sväng inom triangeln eller éntre för att fika och kolla i affärer, beror på hur stressad mormor är som passar filippa, brukar vara så att hon ringer och stressar oss..

fina smycken

Kategori: Bilder

Min dator dog igår kväll igen, men jag hittade i alla fall smycken jag tyckte väldigt mycket om. Kanske att man ska önska sig det i födelsedagspresent, men vi får se. Sitter i skolan nu, började för ungefär 20 minuter sen så hade lite sovmorgon. Måste säga att jag börjar känna mig dålig igen. Orkar verkligen inte bli sjuk nu igen, så får ta det lugnt nu och inte träna allt för hårt.

 

färdig med första dansen

Kategori: Dansen

Måste dock säga nu också att vi kommit en bra bit, eller ja vi är i princip helt klara med vår dans nu. Så nu är det bara en kvar.. Vilket kommer bli mycket jobb och slit då vi har uppvisning om 3 veckor!! Vi får helt enkelt kämpa vidare, men jag måste säga att vår färdiga dans, ÄR SINNESSJUKT SNYGG! Så den kommer bli super, sen får vi se den andra. Lär väl börja med den på fredag skulle jag tro, annars lär vi inte hinna! Mitt knä mår inte heller bra alls, så jag får ta det försiktigt nu så jag inte förvärrar allt tills det är uppvisning.. Men imorgon är det dans igen i alla fall, och jag måste lära mig dem nya stegen imon för dem kan inte jag!

frisören hela dagen

Kategori: Övrigt

Jag har faktiskt inte uppdaterat alls igår, och innan det vet jag inte när jag skrev. Dåligt av mig, men mina datorer fungerar inte riktigt som de ska, dem stänger av sig hela tiden.. Så jag har haft problem med att både skriva inlägg, sitta vid msn, skriva arbeten med mera. Just nhu fungerar i alla fall min laptop, vilket jag hoppas den gör ett tag till.

I lördags kväll kom i alla fall baby hit, så sov han här. Sen var han härhela dagen igår också, så såg vi film och myste. Vi lagade till och med god mat, vilket bevisar att jag kan laga mat hihi. Sen idag så hände inte allt för mycket i skolan, men efter skolan stack jag till frisören och satt där i 4 timmar.. Resultatet blev dock bra, vilket gör de hela värt det.