Felicia

pojke satt fast mellan två hus

Kategori: Övrigt

Läste precis om en pojke som fastnade mellan två hus och satt fast i ungefär tre timmar innan räddningen kom. Han verkar inte vara allt för gammal heller, i 10 års åldern kanske. Se film från aftonbladet här!


vad man ser är pojkens huvud i mitten, och så väggarna till husen på sidorna..

jobb, och nu dusch

Kategori: Mina dagar

Kom precis hem från jobb, har jobbat sen halv 11 imorse.. Och nu är jag trött och seg och känner bara för att hoppa in i duschen! Mina föräldrar åkte iväg till tylösand idag också så mormor är här och passar de små, men annars är man rätt fri. Måste bara vara i närheten om filippa blir ledsen, vilket har hänt när mormor passat, men förhoppningsvis behöver inte det hända ikväll.

Senare mot kvällen så tror jag att alex kommer hit, han skulle sova här och mysa med mig. Och sen när man vaknar imorgon så är det sista dagen på lovet, sen är det tillbaka till skolan igen. Känns inte allt för roligt, men får se fram emot andra grejer istället, och det lär säkert gå fort till det är jullov också!

trötttt

Kategori: Mina dagar

Nej det förra inlägget var det inte jag som skrev, det var alex. Baby hade inget att göra så han satte sig och skrev på min blogg, haha så trög. Han kom i alla fall hit igår och tog det lugnt, sen fick jag veta han var ledig idag så jag följde med honom hem och sov där. Och nu är jag så hemskt trött..

Har precis kommit hem, hunnit äta och snacka lite med mamma och så. Ska hjälpa henne att beställa det sista av grejerna på internet, då allt blev konstigt och försvann igår, så det får bli såhär istället. Hoppas dock jag hinner få det innan min uppvisning.

chaaaa!

Kategori: Övrigt

CHA CHA FELLEBOI HÄR :D

Idag har jag inte gjort mycket hihi

men måste sluta äta så mycket sööötsaker, man kan ju bli tjock daaaah!

beställt joggingbyxor nu

Kategori: Mina dagar

Nu har jag och mamma beställt kläder till hela familjen, duktigt! Jag skulle dock bara ha ett par joggingbrallor, men det blev en tröja också, inted så märkvärdigt, men behövde nya till dansen. Och tänk vad fort allting går, nu är snart lovet slut, och sen helt plötsligt ska jag vara modell, och sen kommer min dansuppvisning och födelsedag, det kommer nog gå fort detta. Det enda tråkigt är allt plugg i skolan, men man får stå ut.

Annars ikväll ska jag inte göra allt för mycket, alex kommer hit strax skulle jag tro, så blir det väl till att mysa bara och sådär. Sen är det helg igen, och imorgon ska jag vara med Olivia, sen lördag är dte halloween och jag kom på att jag lovat mina föräldrar att passa mina syskon då eftersom dem åker till tylösand. Aja, får väl offra mig nu när jag sagt det.

Och jag längtar, för jag ska själv till tylösand, fast först i december. Men det är så mysigt, bara komma iväg på spa, med god mat och shower och behandlingar. Men det får vänta ett litet tag dock, men det är det dock värt! Nu ska jag faktistk ta och byta om, hörs sen och ha en bra kväll

Paranormal activity

Kategori: Filmtips

Stack hem till lalleh igår för att mysa, och gissa vilken film vi såg? Jo Paranormal activity, den filmen som sägs ha skrämt upp hela USA, och den var faktiskt bra. Så den tycker jag dock att ni ska se, den är gjord på en vecka också bara, och dem har knappt lagt några pengar alls på den. Så denna filmen lär dem tjäna grymt mycket på!

Den handlar om ett ungt par som misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.

har ni sett den, eller vill ni se den kanske?


bye for now

Kategori: Övrigt

Beger mig hem till alexandra nu, för att bara ta det lugnt och mysa.

I found it

Kategori: Bilder


hittade knäskyddet, gud som jag letat!

Sovit hos alex

Kategori: Mina dagar

Kvällen igår blev rörig, först var den lugn och sen helt plötsligt skulle alex komma och hämta mig. Så vid lite i 11 igår kväll kom han hit och hämtade mig för att jag skulle med hem till honom och sova där. Vi somnade sen runt halv 1-1 tiden, och imorse skulle alex till jobb. Han började redan halv nio, och jag hade ingen ork att gå upp så jag låg kvar i sängen och sov haha.

Kändes dock som att jag väckte hans bror när jag skulle gå därifrån, kul.. Nu är jag i alla fall hemma, trött som bara den måste jag säga. Och funderar på att ta en uppfriskande dusch och sen bara koppla av, får se var kvällen bär mig, då jag inte vet till 100% än, vad ska ni själva hitta på ikväll?

tisdag 27 oktober

Kategori: hot or not

Usch vad trött jag känner mig nu, och är grymt sugen på något. Men vet inte riktigt va det kan vara, haha så då blir det svårt. Eftersom mamma inte är hemma ikväll, så blev det snabbmat ikväll, pappa orkar inte laga mat, så vi har ätit mcdonalds. Och nu är det film!

Har även kollat på underkläder, finns så enormt fina underkläder och jag vill bara ha och ha. Men man kan inte få allt, men fina var dem i alla fall.


                    

bakning, mums

Kategori: Bilder

Nu har jag bakat med min lillebror och mamma, vi har till och med hunnit smaka på det vi bakat, mums!

flickan som lekte med elden, rekommenderas!

Kategori: Filmtips

Eftersom de stängde ner inloggningen på bloggen igår, så kunde jag ju självklart inte skriva. Men filmen igår var bra, tycker fortfarande 1;an är bättre, men det var absolut inget fel på filmen. Så den är värd att se, verkligen!

                   

Har även sovit grymt dåligt inatt, vaknat av att jag haft ont i mitt knä, och ont i magen med mera. Fick problem med mitt knä i våras, lagom till dagen vi hade dansuppvisning. Men jag envisades med att vara med ändå, och gick först till doktorn dagen efter. Men nu har det kommit tillbaka, och det känns inte kul. Har dansuppvisning om några veckor igen och hoppas verkligen att jag slipper ha ont då.

då sticker jag!

Kategori: Dagens outfit


time to get ready

Kategori: Filmklipp

Har inte kunnats kriva ngt innan idag eftersom hela internet la av innan. Sjukt irriterande måste jag påstå, men nu måste jag i alla fall fixa mig inför bion som vi sköt fram till nio istället, då ingen av oss han den tidiga. Så ska ta bussen om en stund, hoppas att filmen är bra nu!


lite mysig musik när man fixar sig

stressig dag!

Kategori: Mina dagar

Idag blir en hektisk dag, för har precis ätit, måste göra v mig och sen kommer Cajsa hit. Så ska vi upp till väla och betala vår resa för i sommar, eller ja vi ska bara betala en del nu, resten av resan betalar man i sommar sen. Sen efter det måste jag hem igen för att göra v mig och sen ska jag in till stan.

För ikväll ska jag och lalleh på bio och se flickan som lekte med elden, kommer bli mysigt. Vad vi inte får göra är att somna vi alltid gör när vi kollar film, haha! Och eftersom vi har bokat biljetter från internet måste vi vara där tidigare och hämta dem, så jag har lite bråttom faktiskt :)

Beyonce på röda mattan

Kategori: hot or not


Beyonce är snygg på röda mattan.
Vad tycker ni, hot or not?

Översikt över lördagen

Kategori: Mina dagar

Riktigt dålig uppdatering av mig igår, stack hemifrån vid lite i 2, sen kom jag inte hem förrän vid halv 2 på natten. Så mellan det var jag inte hemma alls, kanske därför jag uppdaterade dåligt. Men i alla fall så var vi ju på väla som jag sa, sen stack vi in till marcus och kollade på "vi hade i alla fall tur med vädret igen" samt en annan som jag inte minns vad den heter. Sen skulle olivia och johan sticka hem till olivia, så jag och alex begav oss hem till mig då.

Vi hade bestämt att vi skulle sova över idag, men han har fått veta att han ska jobba imorgon, så det går inte riktigt, så därför sov han hos mig igår istället. Så vi gick hem i det kalla vädret och frös, så vi kröp ner ganska fort under täcket när vi kom hem. Sen imorse kom jag på att man ställt om klockorna inatt, så jag trodde vi hade sovit länge, men i själva verket var klockan bara 11. Så har ni glömt ställa om klockan så gör det!  

Nu har alex precis blivit hämtad av victor, dem skulle kolla något jobb. Men han ska komma tillbaka hit, för vi ska ses idag ändå fast vi inte sover över. Så förmodligen kör victor honom hit sen igen. Min familj ska åka till Hässleholm och fira min gamlafarmor som fyller 90 år idag, så grattis! Nu hoppar jag in i duschen och lite sånt och så hörs vi sen

lördag och mys

Kategori: Mina dagar

Dagen började med att mamma väckte mig vid 12 tiden, så städade jag och gjorde v mig lite innan jag tog bussen upp till väla med olivia. Så kollade jag joggingbyxorna och frågade om min mobil som varit borta i 4 veckor nu, men dem vet fortfarande inte när den kommer..

Sen köpte olivia lite massageolja och sen käkade vi mat och snackade lite. Sen kollade vi även snygga skor, finns så mycket jag vill ha men man måste spara pengar nu! Nu sitter jag i alla fall hos olivia, och ikväll hade vi nog tänkt kolla på en film och bara mysa, men jag skriver nog mer sen.

ohyeah!

Kategori: Bilder


tonight I will go crazy, with my friend lalleh

konstiga museum

Kategori: Övrigt

Läste precis om konstiga museum här i världen. Den amerikanska resesajten Independent Traveler har sökt svaret och kommit fram till det här:

1. Leila's hårmuseum
Museet ligger i staden Independence i Missouri, USA. Här har den före detta frisören Leila Cohoon tillverkat över 2000 föremål av hår.
www.hairwork.com/leila

2. Currywurst museum
Ligger i Berlin och lär besökarna allt om den älskade tyska currywursten. 
www.currywurstmuseum.de

3. The museum of Bad art
Vad som är bra och dålig konst sägs vara upp till betraktaren, och om betraktaren är Scott Wilson i amerikanska Boston finns svaret på det här museet som ligger i Dedham Community Theatres källare – bredvid herrtoaletten.
www.museumofbadart.org

härlig start på lovet, sjuk.

Kategori: Mina dagar

Då sitter jagoch fryser i skolan, kul att böra sitt lov såhär. Har bara en lektion kvar, men den börjar inet förrän om en halvtimme, eller kanske lite mer. Sen kan jag äntligen få gå hem och bara ta det lugnt. För det känner jag verkligen att jag behöver om jag ska bli frisk.

Har inte direkt planerat något för ikväll, för tror inet jag kommer orka åka hemifrån. Så får bli lite mys där hemma bara, mamma ska ut ikväll. Så pappa, felix, filippa och jag ska äta pizza/kebab på pizzerian i ödåkra. Kommer bli gott! Men nu ska jag och louise plugga färdigt fysik, så får vi mindre att göra under lovet :)

torsdag 22 oktober

Kategori: Mina dagar

Usch jag mår inte helt bra alltså, känner hur trött jag är och har frusit hela dagen i skolan. Har i princip suttit och sovit och varit allmänt off, och även haft min vinterjacka på mig hela dagen, men ändå frusit. Känns inte alls kul att bli sjuk nu när det ska bli lov, så får verkligen hoppas jag blir frisk nu till lovet.

Funderar ändå på att ta mig till dansen, för jag missar så mycket när jag inte är med, men kommer inte få dansa så får nog kolla på. Men kan filma då så jag har alla steg i alla fall så kan jag öva när jag blir friskare. Efter dansen bär det nog av hem till alex och chilla lite. Sen imorgon är har jag inte många lektioner, men i princip träna hela dagen, så vi frå se hur jag mår efter det.

myskväll under täcket, med film

Kategori: Mina dagar

För er som undrar, blev det faktiskt tarzan 2 ikväll haha. Uppföljaren, kände att börjar jag kolla på ettan måste jag ju se tvåan också. Kan lätt säga att var dte ett tag sen ni såg dem så se dem nu igen, det är faktiskt superskoj. Det är grymt mycket som jag minns sen jag kollade från jag var liten.

Nu har jag även kollar greys som går på kanal 5, på onsdags kvällar mellan nio och tio. Eftersom jag fortfarande inte mår bra, funderar jag på att ta och lägga mig och sova nu, så chansen att jag blir frisk ökar! Imorgon är ingen jättejobbig dag, och sen är det äntligen fredag. Efter det är det äntligen det efterlängtade lovet!!

Har inga bilder än på laptopen så kan inte infoga det till er ikväll, men sov sött :*

.

Kategori: Övrigt

Jag finner inga ord för dig längre. Finns inget att säga, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Känner verkligen mig helt tom just nu, känner ingenting. Jag är ett stort svart hål, och börjar känna mig enormt trött på det nu. Kanske är det dags att ta steget längre snart..

Hemsk dag

Kategori: Mina dagar

Då är jag klar med min dag i skolan, känner mig helt slut nu. Gick ju till skolan idag då jag hade två prov och en "redovisning" på engelskan. Känner mig bara mer sjuk nu, men hade inte kunnat missa allt det, hade blivit för mycket. Får se om jag kanske får skjuts hem från skolan, alex skulle eventuellt hämta mig så jag slipper ta tåg och buss och sådant tråkigt.

Kanske att jag ska sitta över lite med louise och fortsätta på arbetet om penicillin, även detta i datorkunskap. Men vi får se hur mycket jag orkar, annars blir det hem och krypa ner under täcket och bara mysa. Kanske en disney film nu ikväll igen? Disney är mer än bra, det ska mina barn se, när jag får barn hah.

tarzan

Kategori: Övrigt

Mina föräldrar är iväg på babysim med filippa, och min bror följde med dit så jag är ensam hemma. Orkar inte göra något då jag inte känner mig helt bra så jag satte igång Tarzan haha. Sjukt länge sedan jag såg den filmen, så jag kände för att kolla på den just nu.

Funderar också på att ta något och äta snart, för jag har inte ätit kvällsmat än. Men orkar inte riktigt ta mig till köket så får väl vänta tills mamma kommer hem. Känner inte mig så himla hungrig heller, så jag klarar nog att vänta.

De konstigaste lagarna

Kategori: Övrigt

Hittade just den konstigaste lagarna jag sett. Det har gjorts en undersökning där 3 937 stycken britter har röstat fram de konstigaste bestämmerlserna i Storbritannien och världen.

Storbritannien:
- Att dö i Parlamentsbyggnaderna är olagligt.
- Att sätta ett frimärke med monarkens anlete upp och ned är landsförräderi.
- Kvinnor får inte vara barbröstade i Liverpool, förutom om de arbetar i affärer som säljer tropiska fiskar.
- Att äta "mince pie" på juldagen är förbjudet.
- I skottland är det en rättighet att få knacka på och låna toaletten överallt.
- Gravida kvinnor har rätt att kissa överallt, inklusive i polismäns hjälmar.
- I York är det fritt fram att döda skottar som är beväpnade med pil och båge.

Världen:
- I Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.
- I Schweiz får inte män stå upp och kissa efter klockan 22.
- I alabama får man inte ha ögonbindel när man kör bil.
- I Florida får inte ogifta kvinnor hoppa fallskärm på söndagar, då straffas de med fängelse.
- Kvinnor i Vermont får inte ha löständer utan skriftligt tillstånd av sina män.
- I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon.

sjukisss

Kategori: Mina dagar

Då har jag blivit dålig igen, sovit dåligt inatt och känner mig helt slut i kroppen. Mår alltså inte bra, så är hemma från skolan för att vila upp mig. Imorgon måste jag till skolan även om jag inte mår bra, för jag har två prov som måste göras. Så idag blir det bara att ligga i sängen med datorn och ta det lugnt.

Åt frukost med mamma och hennes kompis som kom på besök med sin son på 4 månader. Mamma hade köpt goda bullar, och så satt jag kvar och pratade lite med dem. Har letat upp lite fakta på min laptop till ett arbete jag och louise ska skriva, haha inte ens när jag är sjuk slutar jag plugga. För då kommer man efter, och det vill inte jag!

Ska ringa mormor snart också, som ska komma hit om ett tag. Ska be henne köpa med sig lite mat till lunch sen, har bara inte riktigt bestämt mig för vad jag är sugen på. Får höra med mamma vad hon skulle kunna tänka sig innan jag ringer. Men jag skriver i alla fall senare, ha en bra dag

med blommor i håret

Kategori: Bilder


när jag fixade bild till lalleh igår, haha söt i håret ohja! Hon behövde bild igår som hon skulle ha med sig, då jag ska vara modell den 21 november :)

en lektion, lönt

Kategori: Mina dagar

Blev så förbannad på bloggen igår, för jag försökte fixa en grej som inte gick så jag sket i hela bloggen tillslut. Pluggade flitigt med louise till 3 tiden kanske, och senare mot kvällen så kom alex hit. Kan säga att vi var duktigt trötta båda två, då vi kollade en film på tv;n, men vi båda somnade efter det. Tydligen så hade jag gått och stängt av både tv;n och datorn, som jag då gjort i sömnen, kul.

Så det blev ju att alex sov här som ni förstår, och imorse körde han mig till skolan. Sjukt skönt att slippa ta buss och tåg och sånt skit. Har varit hemma ett tag också eftersom jag bara haft kemi idag, kändes ganska onödigt att gå för en lektion, men det var repetition inför provet på onsdag, så var lika bra att vara med på det. Nu ska jag faktistk ta något att äta och sen ska jag kolla lite kemi!

snart lov, jag längtar

Kategori: Övrigt

Godmorgon! Jag har precis kollat lite på kemin samtidigt som jag druckit en god smoothie till frukost. Väntar på att louise ska komma hit, så vi kan börja med pluggandet, så slipper vi sitta hela dagen. Vi har faktiskt inte jättemycket att göra idag heller, så det känns otroligt skönt, tror vi grejar det ganska fort. Dock längtar jag inte alls efter denna veckan som börjar imorgon, veckan innan lovet. Har så mycket att göra, blir oftast så för oss, blir som mest innan lovet och det är ganska jobbigt. Men man får göra så gott som det går, mer kan man inte göra :) Men nu ska jag ta och klä på mig och fixa lite, skriver senare när vi pluggat klart, ha det fint!

nattiii

Kategori: Mina dagar

Jag och lalleh har precis sett filmen casper, kommer ni ihåg den från när man var liten? Så söta, aww! Vi kände bara att vi var tvungna att se den, för det var så länge sedan, men den slutade precis i alla fall. Så nu blir det lite dator innan man ska gå och lägga sig, för jag är sjukt trött.

Imorgon blir det till att plugga med louise, lite kemi och datorkunskap skulle jag tro. Så får sova ut ordentligt inatt känner jag så jag orkar plugga imorgon och inte känner mig så trött. Och hoppas att folk inte ringer och väcker mig vid halv 6 imorgon bitti, vilket hände imorse.. Men men, vi hörs mer imorgon!

inte så snäll mot min söta bror

Kategori: Bilder


översta meningen säger " felix pojkvän kommer hem med en vissen ros, felix bryter ihop och det tar slut"

nördar lite spel

Kategori: Övrigt

Stack hem till alex en liten stund vid 2 tiden, men han skulle vidare hem till victor senare mot kvällen så han körde mig hem vid halv 7 tiden. Hade ingen lust att göra något vettigt alls ikväll, så det blev att lalleh kom hit. Hon tog med sig sin dator hit och sitter just nu med den i min säng och spelar spel på internet haha. Faktiskt sitter jag själv också och nördar spel, vi kände för att spela lite töntiga barnspel haha, så min bror hjälper oss när vi fastnar. Men just nu rä han söt och hämtar chips till mig för jag bad honom om det hihi.

Annars vill jag bara säga hur mycket jag älskar min mamma. Ibland inser jag inte att hon behöver mer hjälp av mig, eller att jag måste berätta hur jag känner. Då mamma inte är fullt frisk, behöver hon mig och min hjälp mer nu än vad hon behövde innan. Och jag vill absolut inte att hon ska må dåligt, för jag tycker om henne så oerhört mycket.

down town

Kategori: Dagens outfit

Jag orkade inte skriva när jag kom hem igår för jag var supertrött. Så jag somnade i princip direkt haha! Men nu har vi städat lite smått här hemma och mamma ska följa med mig och hämta datorn och även en sväng i stan.


inte värdens bästa bild..
- ett par svarta leggings
- en grå lång tunika
- ett brunt skärp
- och över en mörkgrå tröja

varning, långt inlägg

Kategori: Mina dagar

Har inte direkt hunnit skriva idag heller, har så himla mycket att göra om dagarna nu känns det som. Började med att jag försov mig imorse, men fattade det inte. Mamma väckte mig och frågade om jag inte skulle upp och jag svarade något om att " det är lugnt jag hinner" sen kollar jag klockan, så är hon halv 8, det är då jag måste gå till tåget. Så min snälla mormor fick komma och hämta mig så jag hann till skolan i tid.

Väl i skolan så höll jag bara på att somna hela tiden, sjukt trött. Tog ut alla krafter som fanns inom mig idag, när jag dansade, vilket var det enda roliga jag gjorde idag. Sista lektionen var idrott, och jag kände bara att jag orkar inte, jag har varit så himla trött, och jag är det fortfarande. Och det är inte det vanliga trötta, utan det k'nns verkligen som att jag är nyvaken, och har känt det hela dagen.. Så jag och louise stack tidigare.

Tog bussen mot väla och mötte cajsa så nu är resan till ayia napa fixad i sommar. Efter det så stack vi hem till cajsa för jag skulle hjälpa henne slinga håret, men hon bestämmde sig sedan för att skita i det för hon inte visste om det skulle bli snyggt på henne. Så vi satte oss framför tv;n med anton en stund, och sen somnade jag och cajsa. Klart jag skulle somna som vanligt! Så när jag sen vaknade så begav jag mig hemåt för att äta, och mamma hade köpt smörgåstårta haha så himla gott.

Så nu har jag ätit, och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. För jag är som sagt så himla trött som ni säkert redan fattat. Men det blir nog en fika med lalleh, och bara mysa. Det passar nog bäst en dag som denna! Så nu ska jag fixa mig lite för jag ser ut som jag vet inte vad, ni får ha en fin kväll skriver senare!

dagsöversikt

Kategori: Mina dagar

Jag har inte hunnit skriva något alls idag, då min dag har varit väldigt hektisk. Det började imorse, men att tåget var försenat (som vanligt), och när det väl kom till stationen så stod vi bara stilla. Vi fick senare veta att dem helt plötsligt fått problem med en dörr som inet gick att stänga och man kan inte köra med en öppen dörr.. Så är stod vi, med deras plötsliga problem och väntade. När dem fått rätt på det hela fick vi sedan vänta på 3 mötande tåg innan vi fick köra, så jag kom ju verkligen försent till skolan.

Och det blev inte bättre i skolan, där lärarna blir sura och tycker man kan ta ett tidigare tåg/buss på morgonen för att så många i klassen är försenade. Jag brukar inte var sen på morgonen, då jag tar tåget 45 min innan skolan börjar och det är lagom. Dem ska inet förvänta mig att jag ska ta tåget 1 timme och en kvart tidigare varje morgon för att mina tåg krånglar någon gång då och då.. Blir sur på sånt. Förstår om det gäller folk som alltid blir sena till samma lektion.

I alla fall så stack jag ner i stan och mötte lalleh efter att jag slutat, så följde hon med mig hem och så gjorde vi vitlöksbröd, mums! Så bytte jag om inför dansen och så drog vi tillbaka till stan, solade och sen stack vi upp till dansen. Dansade av oss som tusan, är helt slut, då vi tog i allt vi hade. Som tur var så kom mormor och hämtade efter dansen så att vi slapp ta tåget och sånt hem, så nu sitter jag och äter tacos, som mamma varit och köpt på väla. Vi skulle ha snabbmat eftersom pappa inte är hemma, för då orkade inte mamma laga mat haha!

då var det dags för sängen

Kategori: Mina dagar

Då stack alex hem nyss, han skulle hämta upp jk hos olivia på vägen också så. Men i alla fall så har vi haft mysigt, han ville kolla på fotbollen, så jag fick ju vara snäll och kolla på det med honom, och Sverige leder stort, 3-1! Så dem lär vinna, och det är precis vad vi vill.

Mamma var också snäll och gjorde milkshake ikväll, egentligen för att fira min syster som är ett halvår idag, men hon sov ju redan hahaha. Blev nästan mer som att vi hade dte som anledning för att inte känna oss tjocka när vi drack milkshake, aja gott var det i alla fall. Tycker faktiskt det är godare när mamma gör det hemma än när man köper det på mcdonalds med mera.

Nu har jag i alla fall fixat mig inför sängen, så ska sova snart. Känner att jag behöver det då jag ska upp tidigt imorgon, ingen sovmorgon då nej! Men nu är det snart helg, så det kommer inte kännas riktigt lika jobbigt att gå upp när man vet att man snart är ledig igen. Men nu ska jag nanna, vi hörs imorgon, sov så gott!

datorn är inne

Kategori: Mina dagar

Då är man äntligen hemma!  Efter skolan stack jag iväg med louise till väla och kollade klänning och skor till henne, så jag fick henne att köpa det. Sen kom lalleh dit så gick vi runder där och kollade lite och snackade innan vi begav oss hem. Då ringde mamma och bad mig i princip springa hem för jag skulle följa med min pappa OCH..

..LÄMNA IN DATORN. WIIEEEE!!!! Äntligen liksom, för jag har tjatat om det i flera veckor. Men nu kom alex hit så jag ska inetg sitta här längre och skriva utan jag ska umgås med honom och äta, för jag är grymt hungrig :) så hejsvej hörs sen

bye

Kategori: Övrigt

Nu ska jag snart bege mig till bussen för att ta mig till skolan! Sen efter skolan blir det väla med lalleh en sväng och senare ikväll kommer alex, eller så får jag sticka till honom, vi ser. Något som vi okså måste uppmärksamma idag är att min syster blir ett halvår idag, det ahr gått riktigt snabbt måste jag säga, så grattis gullunge.

Det är riktigt kallt ute, såg att det var frost på mammas bil imorse, men jag tycker fortfarande ändå om att gå i bara leggings och längre tunikor, men man fryser som in i. Fick i alla fall ett par söta strumpor av mormor igår som kanske kan hålla värmen så jag slipper frysa haha, men nu måste jag skynda mig :)


mina söta strumpor

mhhh tv

Kategori: Mina dagar

Var taggad inför dansen idag, men känner mig helt trött och seg och fryser. Så var inte riktigt lika mycket på hugget som jag brukar vara. Sen tog jag och lalleh tåget hem och nu sitter jag och glor på desperate housewifes, som är så himla bra!

Imorgon har jag sovmorgon igen, dock bara till 10 över 10, men det är i alla fall något. Nu ska jag gotta mig med lite mumsig glass och lägga mig i sängen. Så får vi se om jag somnar i tid eller om ja kanske skriver ett inlägg till, annars hörs vi imorgon!

dansen kallar

Kategori: Bilder

Har inte hunnit skriva ngt i skolan, så får skriva lite fort nu, för hade tänkt hinna äta något innan jag sticker på dansen. Och det blev inte att jag satt kvar i skolan utan mormor hämtade mig och här är jag nu. Har dock väldigt bråttom, men jag är på ganska bra humör eftersom det är dans, så hihi!

 
för jag är lite tokig idag, nu får jag skynda

sovmorgon till halv 1

Kategori: Mina dagar

Godmorgon folket. Igår kväll kom alex hit några timmar, mysigt. Sen satte jag mig snabbt vid datorn innan jag gick och la mig för jag var supertrött som vanligt. Eftersom jag börjar halv 1 idag så ställde jag klockan på 10, men vaknade faktiskt av mig själv redan vid 9 tiden, så känner mig hyfsat utvilad.

Var fjärde tisdag går jag till 10 i 5, riktigt drygt, men man får tänka positivt.. Jag går så länge var fjärde tisdag, de andra NV klasserna går så länge varje vecka, till och med två dagar i veckan. Så efter skolan så stannar jag och louise kvar i skolan och pluggar lite innan jag sticker till dansen och hon till sin träning.

Nu ska jag i alla fall göra v mig, så jag är klar i tid. Hade nog tänkt ta bussen till skolan vid halv 12 tiden, för det går ju inget tåg kvart i 12, tråkigt nog. Men men, annars skiner solen, då blir man på bättre humör, hörs senare, och ha en bra dag alla!

.

Kategori: Övrigt

I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and he's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

lite plugg

Kategori: Mina dagar

Kom hem från skolan vid 1 tiden, så har bara haft 2 lektioner idag. Dansen blev inställd eftersom Sabina skulle iväg med dansklasserna på teater eller något. Tog tåget hem 5 över halv och nu sitter man här. Men ska faktiskt inte bara sitta här, för snart kommer louise..

.. och då blir det plugg, vi måste göra klart biologin. Vi har uppgifter där som ska göras, så får vi sovmorgon till halv 1 imorgon, och se får vi se om vi kanske gör något annat också så vi slipper det mitt i veckan. Senare ikväll så kommer alex hit också, så då är det skönt att ha sina läxor gjorda.

Årets stilikon

Kategori: Övrigt



Vem tycker ni ska bli årets stilikon? Tycker du Beyoncé har en läcker stil, eller imponeras du av Kate Winslets tjusiga röda mattan-look? Än är det lite tid kvar tills året 2009 skålas ut, men vi är redan nu sugna på att ta reda på vem som klätt sig bäst under året. Så, nu är det upp till dig. Vem tycker du klär sig bäst?

Det kan ni gå in och rösta på HÄR! Är där ingen i listan som du tycker ska vinna, så kan du nominera din egen favorit.

längtar till lovet

Kategori: Mina dagar

Louise har precis stuckit hem från mig, hon kom hit vid ungefär 1 tiden, så gjorde vi klart svenska arbetet. Men sen orkade vi inte mycket mer än det, så vi stack upp till väla och käkade lunch innan vi stack tillbaka till mig. Så har vi bara tagit det lugnt ett tag, vi var skit trötta båda två.

Annars har min helg bara varit lugnt, då jag mått som jag gjort ett tag så har mina danslärare sagt till mig att bara vara hemma i helgerna och ta det lugnt, kolla film och proppa i mig godis i princip haha. Men i alla fall, har ganska ont i magen idag ändå, så får hoppas det går över..

Veckan som kommer nu lär gå fort då jag bara har två lektioner imorgon, och på tisdag har jag extra sovmorgon så jag börjar inte förrän vid halv 12-12 tiden, sen onsdag sovmorgon och sen är det nästan slut på veckan igen. Vecka 43 lär däremot bli jobbigare sen igen, för då har jag enormt mycket, och så är det alltid veckan innan lovet tyvärr, men vad gör man.

så trött igår

Kategori: Mina dagar

Gud vad trött jag var igår, somnade till filmen, så när mamma skulle komma in och säga godnatt så märkte hon att jag sov. Dock vaknade jag av att hon kom in, men h0on stängde tv;n och datorn och allt möjligt jag hade igång. Så somnade jag nog om igen, var helt yr så minns inte allt haha.

Vaknade tidigt idag, då jag kände att jag var utvilad, så åt frukost med hela familjen vilket jag inte gjort på hur länge som helst.. Efter det stack jag och felix ut och tvättade våra cyklar, då hans var skitig och min ska säljas. Så jag har hunnit med ganska mycket idag måste jag säga, och om en timme blir det jobb!

då blir det tv mys

Kategori: Mina dagar

Kom på att jag tänkte lägga ut en dagens outfit idag, men sen tänkte jag varför skulle jag göra det idag när jag gått i träningskläder i princip hela dagen? Känns ganska meningslöst tyckte jag, så det gör jag inte. Men i alla fall så har jag varit hos Cajsa nu ikväll, chillat lite med dem.

Men är så himla trött så orkade faktiskt inte sitta där, för då hade jag somnat. Så jag ska lägga mig i min säng och kolla på The fast and the furioussom går på kanal 3 klockan 22.05! För imorgon har jag jobb, känns mindra roligt men det är pengar och det är jag i stort behov av.

home

Kategori: Mina dagar

Fick sluta tidigare idag, så har bara haft två lektioner, dans och drama. Dansen idag var toppen, vi är nästan klara med den första dansen nu, och den är supersnygg, sätter vi bara allt i takt med varandra så kommer den bli riktigt snygg! Sen på draman ska vi spela teater, så vi har fått roller och repliker med mera där, sen gick vi hem.

Tog bussen hem med josefine och joss, träffade även olivia, mycket trevligt. Sen blev det hem och äta lite och sådär, och så kom alex förbi och hämtade sin dricka med mera, som han skulle ha ikväll. Just nu passar jag mina syskon och väntar på att cajsa ska sluta och sen ska vi till väla.

sovmorgon

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Ska åka till skolan om ungefär en halvtimme, får som sagt skjuts av mamma vilket är superskönt, men mamma måste göra v sig nu och mormor är inte här, så jag har filippa också. Men jag är i princip klar, så jag kommer hinna :)

Första lektionen idag är dans, och efter det blir det drama och idrott sen slutar man. Efter skolan ska jag träffa Cajsa, så bär det av till väla för att kolla resor med mera, bra att vara ute i god tid. Sen ska jag med Cajsa hem och hjälpa henne färga sitt hår med mera, så får vi se sen, hörs i alla fall senare!

dansat sönder

Kategori: Dansen

Hemma från dansen, dansade sönder idag. Gud jessica bad mig tagga ner till och med, hade så enormt mycket energi att göra av med, och efter att ha kört sönder sig själv är man ganska slut, och då sover man så himla bra! Har även satt alla steg, sen måste man sätta dem snyggt, men det är viktigt att inte bara stanna upp mitt i dansen, usch då känns det inte bra..

Fick stanna kvar lite efteråt också och dansa för att en tjej i gruppen behövde spela in dansen för hon har så svårt att minnas den. Och på så sätt kan hon ju se videon och träna på stegen hemma vilket är skit smart. Sen hämtade mamma mig och lalleh så vi slapp åka tåg hem, men kom på att jag lika bra kunde ha dratt hem till alex istället.. aja det är alltid lätt att vara efterklok!

bring it on

Kategori: Bilder

Då bär det av till dansen, ohhhyeah!

packa med mera, sen dans

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma från skolan, har precis ätit toast som jag gjorde när jag kom hem, sjukt gott är det! Skoldagen var inte så lång, eftersom fysiken var inställd, så det har gått väldigt fort idag. Ska snart byta om och börja fixa inför dansen, dock är det grymt tråkigt väder ute, så det är inte så roligt att ta sig dit och hem, men det får gå.

Fysiken är i alla fall inställd imorgon också, så jag får lite sovmorgon, kan till och med åka med mamma till skolan, toppen!! Och sen är det ju helg igen, så himla efterlängtat.. Har inte jättemycket planerat inför helgen dock, men blir jobb, kompisar och kanske alex.

Ska faktiskt ta och packa mina grejer nu hade jag tänkt, och fixa så jag är färdig med det sen, för annars glömmer jag det bara och så blir jag grymt stressad när jag kommer på att jag bara har en kvart på mig innan jag måste gå. Så fixar allt nu, sen får vi se om jag hinner skriva ngt intressant innan dansen, annars hörs vi efter

kul med cam hehe

Kategori: Bilder

 

kort skoldag

Kategori: Mina dagar

Då var man hemma från skolan för en halvtimme sedan. Stack dit imorse och hade kemi, sen matte och en halv engelska lektion, där jag skrev en recension om min bok jag läst. Sen gick jag ner till stan och tog bussen hem vid halv 2 tiden hem, då tåget var försenat. Snackade lite med joss på vägen hem, som jag träffade på bussen.

Nu ska jag snart äta vitlöksbröd som jag lagt i ugnen, sen ska jag passa filippa och felix, eller ja felix ska på tennis så blir mest att passa filippa. Cajsa kommer också hit om en stund, hon har precis slutat skolan så hon skulle bara hem om och sen kommer hon hit, så ska vi börja kolla resor och sådär nu, hihi wiieee!

Ska bli riktigt roligt att börja planera lite inför sommaren nu :) Senare ikväll blir det till att vara med alex, efter han jobbat och eventuellt tränat. Så hade tänkt kolla igenom min engelska om jag frå filippa att sova så har jag allt gjort och sen har jag inget mer till denna veckan, skönt! Inte något til nästa heller vad jag vet

shall we dance

Kategori: Filmklipp

Trailern till shall we dance..
Så söt när han ska lära sig dansa haha


angry

Kategori: Övrigt

Nä nu är jag bara fett förbannad och sur. Så jag känner inte för att göra ett skit just nu. Och ni kan slänga er någonstans, så trött på er, låt mig va.

Nu lägger jag mig i sängen eller något istället, ska se film vid 9, shall we dance, missa inte det.

.

Kategori: Bilder

grymt ont i magen igen

Kategori: Mina dagar

Då är jag hemma från skolan, har haft så himla ont i min mage idag, det är hemskt. Eller ja det har inte ens gått över än, har grymt ont. Och så hade jag min engelska redovisning, gick faktiskt lysande, så jag är nöjd. Men dansen dick inte lika bra med magen, var dock med hela passet ändå, bestämde mig för att verkligen ge allt, inte bara sitta där och titta på.

Efter det stack jag tillbaka till skolan och plugga nån timme med louise, sen tog jag tåget hem och här sitter jag nu. Ska ta något att äta hade jag tänkt, sen blir det till att passa filippa en stund när mamma ska handla. Så jag skriver nog senare, hade tänk lägga mig och dega framför tv;n och bara ta det lugnt, känner jag behöver det!

nog roligt vi har

Kategori: Övrigt

hahahah ska nog snart lägga mig, för jag gör inget vettigt alls, sitter och nördar ett spel på facebook som heter happy aquarium och snackar med lalleh samtidigt, som också sitter och nördar detta spel hahahah!

trötta mig

Kategori: Mina dagar

Var hemma från jobb vid ungefär halv 5 och då var louise faktiskt redan här och väntade på mig. Så käkade jag lite snabbt då jag var svinhungrig, och efter det så började vårt pluggande. Plugga är verkligen det tråkigaste som finns, men vi känner att sitter vi bara 2 timmar en söndag så kan vi göra så mycket annat roligt i veckan istället.

Idag hann vi i alla fall göra lite mer på kemin och även börja på engelskan, samt göra klart dem uppgifterna i matten som vi inte hann på lektionen. Men vi satt inte i mer än 1,5 timmer max så det var en hel del vi hann måste jag säga.

Nu ikväll måste jag i alla fall kolla igenom min engelska redovisning som jag ska ha imorgon samt läas min engelska bok, som ska vara utläst på onsdag? jaja i alla fall så har jag inte kommit så långt så det blir till att läsa en hel del vill säga. Men imorgo är i alla fall den kortaste dagen, vilket är super skönt.

work work work

Kategori: Övrigt

Nu är det snart dags att ta sig till jobb, ska möta lalleh vid halv 1 ungefär. Vi får mötas så tidigt för att vi ska gå upp till dit haha, men ja vi har faktiskt inte direkt något emot det! Men dock ligger vi efter i planeringen för vi hra inte orkat göra v oss än, och det tar ju också lite tid. Så nu blir det till att fixa sig så vi hinner i tid, hörs senare, ha det bra

jobb om några timmar

Kategori: Mina dagar

Vi såg sunes sommar igår, fy vad bra den är. Dem är så himla tröga, men riktigt roliga! I alla fall så somnade både jag och alexandra i vars en soffa, och när vi väl vaknade var det dags för lalleh att bege sig hem. Trött som jag var så la jag mig i sängen direkt och somnade igen haha.

Idag är det jobb som gäller igen, börjar vid 1 och slutar 4 så det är ganska skönt, för efter det sak jag och louise plugga lite grejer som behövs göras. Så slipper vi göra så mycket mitt i veckorna, och det grå alltid så himla fort när vi gör det tillsammans, så hon kommer nog till mig efter mitt jobb.

Senare ikväll får vi se vad som händer, eller ja jag har ju absolut ingen aning om hur länge jag och louise pluggar, det kanske blir hela kvällen, vem vet. Men kanske att alex tittar förbi en stund senare, eller också så tar man bara och sätter på tv;n och sover, hade också varit skönt!

film film film

Kategori: Mina dagar

Blev ändrade planer idag, lalleh kom hit för en stund sedan, så vi har snackat lite skit nu. Nä men vi har pratat ut lite grann, känner oss helt slut efter en jobbig dag, och imorgon är det jobb igen. För oss båda, dock börjar vi inte förrän vid 1 tiden, så man behöver inet gå upp så himla tidigt.

Vi får fortsätta tänka att det är pengar haha, annars hade jag inte orkat gå upp för att jobba om det inte varit för det. Men nu ska vi chilla lite till, kanske kolla en film eller ngt, vi får se va vi har lust att hitta på, två små trötta fisar som oss. Blir till att välja film, sa lalleh precis, så nu sticker jag hihi hejsvej

väldigt dålig uppdatering

Kategori: Mina dagar

Fyför vad jag är dålig på min uppdatering, skrev nog ingentign alls igår, vilket var för att jag fick jättebråttom på morgonen till skolan. Sen i skolan hade jag en massa träning och avr helt slut efter det, men skönt var det. Dock missade jag tåget hem, vilket gjorde mig grymt förbannad, så jag fick vänta i en halvtimme extra. På kvällen skulle jag på bio med olivia, och när hon kollar på sf, så ser hon att filmen bara går klockan halv7. Jag var hemma vid 5, och skulle gå hemifrån halv 6 för att hinna. Detta innebar ännu emr stress..

Hann som tur var till bion i tid, vi såg the ugly truth och den var faktiskt väldigt bra! Så vi var nöjda med den, när den väl hade slutat så skyndade vi oss ner för att hinna tåget hem. Sen skulle vi hem till mig och äta, men det blev ändrade planer, så vi drog hem till simon, där johan och alex och dem var. Simon fyllde 18 så dem firade honom. Efter det stack dem andra killarna till stan, men johan följde med olivia hem och alex föjlde med mig, för han orkade inte stan, utan han ville hellre vara med mig sa han.

Så vi stack hem till mig, där jag kan säga att vi inte hann mycket mer än somna. Satte igång tv;n sen sov vi haha! Ale vaknade dock flera gånger under natten och väckte då mig ett antal gånger.. Och idag hade jag ju jobb, vilket jag inte alls kände för, svintrött som jag var, hade jag det kämpigt att komma upp ur sängen imorse. Kom hem för någon timme sedan, så har duschat och hjälp mamma att duka, inför vi ska äta. Och ikväll kanske jag ska träffa alex en stund, vi får väl se. Nu ska jag i alla fall torka mitt dyngsura hår, vi hörs sen!

åh vad jag vill sova

Kategori: Övrigt

När jag orkar inte hålla mig vaken, känner att jag som nar här om jag inte går och lägger mig. Så nu blir det sängen för mig och imorgon är det äntligen fredag, fy för vad det ska bli skönt! Dock jobb i helgen, vilket innebär att jag inte kan sova precis så länge som jag önskar, men mycket längre än om jag skulle ha gått till skolan, så ska inte klaga. Nä, nu går jag och borstar mina tänder, godnatt alla snyggingar, sov så gott för det ska jag

hmm, konstiga är vi

Kategori: Bilder


för vi är konstiga!

detta är bilder på oss på ett bra tag sen, haha och i stort sätt är alla bilderna fula! För vi flippade bara, men roliga är dem hahaha

galet roligt att vara tillbaka

Kategori: Dansen

Tillbaka från dansen, fick skjuts av mamma till tåget vid 6 tiden. Väl i stan så mötte jag upp amanda så gick vi upp till nic, mysig liten pratsstund påvägen. Sen var det vår tur att dansa, galet skoj när man varit ifrån det ett tag. Nu har man ju dock missat lite grann också, men faktiskt så satte jag det direkt. Det gäller bara att komma ihåg det nu efteråt också haha, det är oftast då jag glömmer.

Men vi hade roligt, och körde riktigt hårt så vi blev svettiga som fasiken! Var inte allt för många idag heller så vi fick lite större yta att dansa på, skönt. Hatar när man dansar in i varandra så man inte riktigt kan ta ut på stegen och sådär. Efter dansen så kom mamma och hämtade mig så jag slapp ner och ta tåget och sånt hem, riktigt skönt. Så har precis ätit också, tänkte hoppa in i duschen när som, sen blir det till att sätta på tv;n och sova!

tråkigt väder..

Kategori: Mina dagar

Kom hem för ett tag sen, på draman idag så visade grupperna upp sina pjäser, sjukt bra avr dem hahah! Men eftersom jag var sjuk förra vecka kunde inte jag vara med och spela. Men det var sjukt skoj i alla fall, duktiga var dem. Blev vinterjackan imorse också, tycker inte alls om vädret nu, det förändras hela tiden. Kallt och regnigt och emellanåt solsken och sen blåst och sen regnar det igen.

Nu har jag precis ätit och ska snart byta om innan jag ska dra till dansen. Har missat två gånger på dansen utöver skolan, så känner jag måste gå idag. Och det är så klart skit kul när man väl kommer dit, men att ta sig dit i detta väder är grymt segt. Man får väla göra det bästa av det helt enkelt, så ska packa ihop mina grejer nu så det är klart, hörs sen!