Felicia

Ändrar om bloggen

Kategori: Övrigt

Tänkte jag ska ändra om i min blogg nu, men det kommer ta ett tag tills den är färdig! Så just nu ser den inte alls bra ut. Men det fixar jag senare, för nu ska jag iväg.

ge mig sommar, nu!

Kategori: Mina dagar

Då var det redan söndag, tråkigt nog.. Helgerna går så himla fort nu för tiden, man hinner inte riktigt med. Och sen är det skola igen, ser inte fram emot att gå en hel vecka till. Vill bara ha lov nu! Men i alla fall, det har varit skönt med helg, ser redan fram emot nästa. Idag hade jag väl inte tänkt göra allt för mycket, funderade på att bara ta det lugn och kanske sticka bort och sola en stund om jag orkar.

Så tråkigt med vinter, man blir så blek, och måste ha så mycket kldäer på mig. Saknar sommaren något så otroligt just nu, kunna gå i shorts och linnen, och inte behöva ha massa stora jackor på morgonen när man går till skolan. Och mycket roligare att köpa kläder på sommaren också, och så är man brun, ett solklart +.


give me summer!

lite smått glad

Kategori: hot or not

Nu äntligen är det fredag, vilket man har längtat efter hela veckan känner jag. Och ännu gladare är jag för nu har jag köpt en tröja jag ville ha, en jätte fin V ringad hunky dory tröja.


Visst är den fin!? Hihi supernöjd.

mhhh, hoppas nästan på snöstorm

Kategori: Bilder

Åh vad sugen man själv blir på att dansa när man ser so you think you can dance. Jag näst intill dör, nej men usch vad jag längtar tills uppvisningarna i vår. I alla fall, var ju på sjukhuset för att ta mina prover nu och i princip kolla vad som är fel i min kropp, dem vet fortfarande inte riktigt.. Och pappa, det löser sig ska du se. Håller tummar och tår.

Men nu ska jag ta och lägga mig i min mysiga säng, och hoppas på att vädret fortfarande är skit imorgon så jag slipper gå till skolan. Men det lär väl aldrig hända.. Men man kan ju alltid hoppas i alla fall! Så nu bäddar jag ner mig i sängen, hörs imorgon!


har ingen annan bild än denna på datorn hehe

nya datorn har kommit

Kategori: Övrigt

Min dator har kommit, och min pappa har kopplat in den så allt är perfekt, som jag sett fram emot detta. Men hade inet direkt tänkt skriva något mer än det, för nu ska jag se so you think you can dance!

snart blir jag bättre på att uppdatera

Kategori: Bilder

Jag vet jag är sämst på att uppdatera, men nu ska ni får höra en rolig nyhet. Jag och pappa har beställt en dator till mig nu, eller ja vi gjorde det i söndags faktiskt. Det ska ta mellan 1-3 dagar att få den, så jag borde ha den senast imorgon, har jag tur får jag den redan idag, men man ska ju inte förvänta sig för mycket. I alla fall lär jag kunna blogga mer då, sitter nästan aldrig vid datorn längre och så nu så.

Annars har jag hittat ett par skit fina skor jag vill ha, men jag tycker jag hittar ganska mycket jag vill ha nu för tiden, bara för att jag måste spara mina pengar inför resan i sommar!? Nja, köper en del också, men ska man köpa lite dyrare kläder och skor får man planera lite nu för tiden. Men det är det värt, får ju trotts alls åka iväg i sommar. Men fina är dem i alla fall!

real friends

Kategori: Bilder

Tisdag 19 januari

Kategori: Mina dagar

Sovmorgon imorse, skönt var det. Men känner mig inte utvilad alls, vilket kan bero på sköldkörteln, men det är dock inte säkert. Ska tillbaka och ta nya prover om 2-3 veckor kanske, ska bli skönt att veta. I alla fall har vi haft biologi imorse, och nu sitter vi här och har datorkunskap, men vi gör inget speciellt, för vi har haft betygssamtal bara. Gick otroligt bra måste jag säga, satte MVG på denna kursen också.

Sista lektionen matte sen, förhoppningsvis går den fort. Efter det ska jag iväg till sjukhuset rakt över gatan, för att hälsa på min kära kusin som ringde mig igår kväll och berättade att han var inlagd. Som tur är så är det inte så allvarligt, han har vätskebrist, så han får ligga inne några dagar. Så jag lovade honom att komma förbi en stund idag.

Sen när jag kommer hem ska faktiskt jag och pappa kolla på dator till mig. Äntligen säger jag bara.. Mina datorer har varit kraschade ett bra tag, så nu är jag i stor behov av en ny. Har använt pappas och mammas dator om jag behövt göra något, eller bara velat sitta ett tag. Men nu har jag och pappa äntligen bestämt en dag vi ska kolla och kanske köper vi idag med, kanske jag berättar mer om ikväll!

Ohyeah, we're back

Kategori: Dansen

Äntligen fredag, så skönt måste jag säga! Hade bara danslektion idag, så vi har köttat ja jädrar. Vi ska nu till våren dansa 3 danser, och någon gång i slutet av maj blir det uppvisning. Så det ska bli superskoj, ser verkligen fram emot det! Den vi började på idag är ganska svår, det gäller att ha händerna på plats, och det är lite smått indiskt, vilket betyder att det är mycker handrörelser med mera. Men det kommer bli kul, det är alltid roligt med lite utmaningar och jag tror vi fixar det!

Sen ska vi koreografera en dans själv också, hela gruppen. Det kommer bli en utmaning det med, en hel grupp med tjejer som ska komma överens om vilken/vilka låtar, och steg och stil med mera. Men det är dock lite friare, och vi ska nog göra ett bra jobb med det också! Efter dansen idag så stack jag och mormor till familia och köpte en ny skinjacka till mig, fick bli min namnsdagspresent, då jag hade namnsdag igår som jag berättade. Så nu har vi ätit och massa, ska hoppa in i duschen hade jag tänkt, då jag är ganska lökig nu, sen får vi se vad som händer.

skolan

Kategori: Mina dagar

Sitter nu i skolan och grö absolut ingenting, vi har i princip bara haft betygssamtal hela dagen. Fick veta att jag fick MVG i drama i alla fall, mycket bra! Nu ska jag och Louise snart prata med rektorn om våra val inför torsdag, då de ska vara klara. Men vår rektor är försvunnen, så vi får leta lite till.
Sen så har jag namnsdag idag, för er som inte visste haha. Det är Felicia och Felix idag, så både jag och min bror har namnsdag och min syster är 9 månader. Nu ska jag leta reda på min rektor, hörs kanske sen!

film med olivia

Kategori: Övrigt

Är dålig på att uppdatera nu, men det beror på att min dator i princip kraschat. Eller ja båda två till och med, så jag har inget att skriva på. Men nu är jag med olivia och tänkte att jag skulle ta och skriva ett inlägg lite snabbt då, vi ska kolla film nu snart, men vi har inte riktigt bestämt vilken vi ska se. Sen ska jag hem och sova hos alex.
Nyår firade jag med lalleh och även grabbarnabus! Stort tack till alla, det var jättekul verkligen! Nu är det nytt år som gäller, och detta ska bli ännu bättre än det förra. Tänkte jag ska lägga in lite bilder sen från nyår när jag fått dem och kanske till och med skriva om året som gått. Men nu ska jag kolla film och mysa! Ha en underbar kväll