Felicia

Klippning

Kategori: Övrigt

Jag ska nog upp med mamma till väla idag & beställa klippning :| att klippa sig är det värsta jag vet! & nu står det mellan det vanliga eller klippa lugg, men jag är fegiiiis när det gäller klippning, vågar icke!! Så ja nu vet jag inte hur det blir haha (A)

Segis

Kategori: Mina dagar

Jag har varit sjukt lat nu under lovet. Det var jättelängesen jag skrev, så ja får väll berätta lite snabbt om vad jag gjort hittills under lovet!

Helgen: Hetta kom & sov här hos mig, vi var i stan & snackade & tog kort & sånt innan vi kom hemhit. Drog ut en sväng & sånt. Sen blev det film & massa mys. På söndagen hade vi filmmaraton, kolalde massa filmer & bara myste. Riktigt skönt var det!

Måndag: Julia babe kom hit & nannade hos mig, vi skulle gått på bio & skit men vi pallade inte, så vi kollade mamma mia och nån annan film innan vi bara snackade natten lång, Sjukt mkt att snacka om hade vi!

Tisdag: Dagen började inte bra, mamma fick åka in akut till sjukhuset. Dagen fortsatte i allafall med att jag var med Cajsa, vi stack ill väla & sånt. Sen på kvällen stack vi till kenni & rökte vp & sånt. Trevligt. Sen nannade jag hos Cajsiis.

Onsdag: Stack till sjukhuset för att hälsa på mamma. Var där någon/några timmar. Sen stack jag & träffade simon en stund innan jag stack hem för att äta & sånt & hjälpa till med felix då mamma inte var hemma.

Torsdag: Väla med lalleh. Vi blev så sjukt arga för där fanns typ inget man ville ha längre :/ Men mamma kom hem :) det var kul. Skönt för henne att slippa sjukhuset! Så på kvällen var jag lite med mamma.

                        

Yeeah!

Kategori: Övrigt

Fyfan vad skönt det ska bli, börjar 15 över 10 & slutar tiiiidigt imon! Sen är det lov, herregud så efterlängtat! Det är precis vad jag behöver nu, för jag har verkligen ingen ork att gå upp på morgnarna längre, helt sjukt avd trött man kan vara, dock är jag alltid trött på morgonen, men fyfan det är sjukt hemskt nu för tiden :b nu är jag fett trött, så funderar på att sova snart faktiskt. Behöver verkligen sova ordentligt en natt.

what hurts the most

Kategori: Övrigt

Vad gör mest ont, att mista något av det viktigaste i livet, eller veta att du inte kan få det tillbaka? När man tror att det faktiskt finns en chans till att saker och ting kunde förändras, att man kunde nollställa allt & börja om från början. Men nej, det var dumt att tro något sånt, för det kommer aldrig inträffa har jag nu insett, jag trodde för mycket om dig, trodde för mycket om allt... Mina förväntningar på dig var väll för höga, för att höra av sig är säkert skit svårt, förlåt, jag satte väll tydligen ribban för högt för dig..

Svårt att sova

Kategori: Övrigt

Asså nu är jag inte ens trött längre. Eller ja, jag pallar inte sova, för när jag lägger mig kommer alal tankar på allt annat skit som jag inte orkar tänka på. Så därför lägger jag mig inte nu. Så vad jag gör är att sitta & snacka med linkan :D trevligt! Imon blir det antagligen till att träffa anton & kalle, haha & jag kommer nog inte vara jättepigg, men vafan! & snart är det lov fan, det är ju sjukt jävla härligt, 1 hel jävla vecka ledigt. Toppen! Men nu ska jag inte skriva mer haha cya :*

"You need to change, because right now you hurt me"

Helg igen!

Kategori: Mina dagar

Dansen igår var inte att leka med, fyfan vad jessica pressade oss. Men man kände i alla fall att man fick t i ordentligt och man blev svettig! Nu är det i alla fall helg igen, eller har varit i några timmar. Jag börjar redan nu bli ganska trött, så funderar på att lägga mig & kolla på en film eller något, kanske orkar skriva lite mer imon eller något. Just nu är jag bara så enormt trött så jag inte vet var jag sak bli av, haha. Sov gott alla, för det tänker jag göra när jag ska sova!

Daaaance

Kategori: Mina dagar

Idag gick dagen fort. Svenska, språk sen historia. Hade redovisning på historian, var väll helt okej. Sen hem & byta om & sånt, & nu ska jag snart på daaaaaans! :) jag & lalleh kör dubbel pass idag. Sen blir det till att göra klart min uppsats som ska vara klar imon, not fun! Nu ska jag i allafall sluta skriva & göra klart inför dansen, puss

Dag efter dag

Kategori: Mina dagar

Söndag: Gick upp vid typ 10, gjorde v mig och sånt. Sen drog jag med till busfabriken för min lillebror skulle ha kalas & jag skulle hjälpa till! Efter det körde mamam mig till stoffe, skulle på kalas för hans mamma fyllde år. Stannade där och myste :) sen körde daniel och stoffe mig hem vid halv 8. Mysig dag

Måndag: Skolan, skolan, skolan? ännu emr skola kanske? nej nu ska vi inte vara negativa. Efter skolan, hem & plugga & kolla lite tv med mera. Sen sooooooova

Tisdag: Idag var det skola igen dåva, helt okej. Skit jobbig idrott, men det var fan bra för jag hinner inte med dansen idag så då fick man i allafall träning! Hem och plugga & nu sitter jag här. Jag längtar tills torsdag, då är det daaaans. Blir dubbel pass faktiskt!

          

Ny mobil

Kategori: Övrigt

Jaha då fick man ny mobil idag :) Riktigt härligt faktiskt, nu ska man bara lära sig den också, haha, det lär ju inte gå riktigt lika bra. Men det går väll :)
            
Riktigt bra är den, i alla fall hittills :) Så kan inte säga mer än att jag är nöjd och ny ska pyssla med den hela natten (a) Sen imon blir det hjälpa till med kalas för min lillebror! inte lika roligt, men men!

Dålig på att uppdatera

Kategori: Övrigt

Jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg nu märker jag. Men har gjort så himla mycket annat nu i veckan, plugg, dans & så självklart insparken. Det var riktigt roligt måste jag säga, förfest med några i dk, sen till insparken, partyyyyy! Vi mådde dock inte så bra i skolan idag, men det är en annan sak! Tack alla för igår i alla fall, det var riktigt nice! Nu ikväll ska jag passa Felix & Jesper ett tag, jag har fått feber med mera -.- så ska ner & käka bakad potatis nu i alla fall. Cya :* 

Söndag igen

Kategori: Mina dagar

Nu är det söndag igen & jag mår inte bra, feber & sånt.. sjukt segt!
Fredags blev det festande som fan, vilket jag faktiskt ångrar. I allafall tack basse, hoppas inte jag förstörde för dig. Jag lever i alla fall, great! Nu tänker jag kolla på en film eller något, för jag är så jävla trött. Take care

Party

Kategori: Övrigt

Fredag, & alla gillar fredag! Heeeeelg för fan :)
Ikväll blir det fest för min del, så måste göra v mig nu, haha för jag är seg som fan! Finns väll på mobilen ikväll om det är ngt ;) Ni får ha det bra alla, så kanske jag skriver när jag är hemma, om jag pallar det ;p

& ni som inet har ngt att göra, KOLLA PÅ ONE TREE HILL. Det är så bra! Kolla för mig med :*

Utomlands

Kategori: Bilder

Jag vill utomlands, vill iväg! Pallar inte skola & skit väder & massa sånt, vill utomlands & sola, bada & bli BRUUUN! Saknar fan Spanien som fan nu. Vill bara ner till huset & det ska jag fan göra också, haha. Nån gång.. Jag & lalleh drar fan ner till Spanien när vi fått pengar & sånt! Det hade varit riktigt nice faktiskt. Ligga där på stranden i Spanien & steeeka. Aja, ska typ läsa min engelska en gång, så ha det nice!

                 

One tree hill

Kategori: Filmtips

Man blir ju inte alls kär i det programet, nejnej!! MIN LILLA CHAD är ju med :) Den serien är bara helt sjukt underbar, har ni aldrig sett den, KOLLA! Jag lovar ni går miste om så jävla mycket om ni inte ser den. Tilde kan få sin nathan ;) hahah :* Jag har i allafall börjat om från början bara för jag tycker det är så bra, men såg hela säsong 1 under helgen bara haha (a) så nu är jag inne på halva säsong 2 typ, sen vidare! Me looooooove.

På tal om något helt annat så var skolan as seg idag, gick från halv 9 till halv 4 vilket jag inte är van vid efter måndag och tisdag ;p Men imon är det daaaaaaaaans, så då står man ut med skolan när man får dansa :D Min fot blir inte mycket bättre heller, ena dagen är den hyfsad, andra dagen helt cp ;s så ska tjata med mig mamma och kolla den nu & hoppas att dem har tid för mig! Sköt om er alla :*