Felicia

scones

Kategori: Mina dagar

Efter jag hämtat filippa idag då bakade vi faktiskt scones. Tyckte att vi kunde fika på något lite godare än mackor när mamma kom hem så överraskade med scones. Måste säga jag blivit mycket för att baka hit och dit nu för tiden, gjorde nästan aldrig det förr. Hur som helst smakade det väldigt gott :)

scones

Kategori: Mina dagar

Efter jag hämtat filippa idag då bakade vi faktiskt scones. Tyckte att vi kunde fika på något lite godare än mackor när mamma kom hem så överraskade med scones. Måste säga jag blivit mycket för att baka hit och dit nu för tiden, gjorde nästan aldrig det förr. Hur som helst smakade det väldigt gott :)

planering av dagen

Kategori: Mina dagar

Sitter och har biologi nu, efter det blir det samhälle och därefter bara en kort genomgång om hur man ska skruva sitt arbete till projektarbetet :) Sen slutar jag för dagen, skönt! Så dagen ser ungefär ut såhär:

- Skolan
- Kolla skor
- Hämta filippa på dagis
- Byta en bh jag köpte igår
- Plugga lite matte
- Ta det jäkligt lungt och koppla av inför mitt prov imorgon :)

skånefruar, haha

Kategori: Övrigt

Har pluggat matte med pappa nu i flera timmar känns det som.. Är verkligen helt slut, skulle kunna gå och lägga mig och somna direkt. Så det blir sängen om en liten stund!

Hur som helst, måste bara säga att jag tycker det är så löjligt att dem startat ett nytt program som heter "skånefruar". Visst att det var roligt att titta på Svenska hollywoodfruar, och sen kom danska och norska och redan då tyckte man det var lite fult. Men skånefruar? seriöst!? Dem gör verkligen ingenting, vissa saker dem anser är fancy fancy är ju saker en vanlig person också gör emellanåt, dem är verkligen ingenting och ändå ska dem spela rika, exklusiva fruar..

svenska

Kategori: Mina dagar

Sitter nu i skolan, har nyss haft lunch och nu är det svenska som gäller. Vi ska bara skriva en uppsats som förberedelse inför nationellaprovet i svenska som ligger nu i höst någon gång. Ikväll blir det matte som gäller, så får missa dansen :( tråkigt nog. Har ganska mycket nu i skolan framöver, ända fram tills lovet är det grejer som ska vara gjorda varje vecka och så prov på det med mera, så det är bara att köra hårt nu, sista året så ska inte klaga. Självklart är det jobbigt ändå!

skolan

Kategori: Mina dagar

Sitter nu i skolan och har multimedia, ganska segt. Är riktigt trött och mår inte alls bra idag, har så himla ont i halsen och känner mig allmänt dålig. Men det är ju tyvärr så det kommer vara nu framöver, då jag troligtvis har körtelfeber. Men måste gå i skolan då jag inte kan missa en massa.

Ska nu gå och ha matte, behövs inför provet på fredag.. Sen är det dans men blir nog mest sittandes idag då jag inte är frisk. Ikväll ska jag plugga matte med pappa, och jag hoppas verkligen att jag förstår mer efter det, annars lär det inte gå så bra på provet.

Trött, tröttare, felicia

Kategori: Dansen

Är verkligen helt slut efter allt dansande nu! Men känner av att jag tränat och det är ju alltid något, hur som helst så får man öva en del om denna dansen ska sätta sig för det är inte den lättaste. Men det bli lite utav en utmaning, och det är ju alltid roligt :) Efter dansen stannade vi och tog kort på hur duktiga vi var för att vi kunde gå ner i spagat, haha nördar! Men nu är det dusch som gäller :)





my day

Kategori: Dansen

Jag är helt slutkörd efter mina träningspass i skolan idag, två danslektioner där man kört slut på sig själv och nu sa jag snart till min sista danslektion för dagen. Lär vara helt död närjag kommer hem haha, men det är ändå skönt att få träna ordentligt!

Var ganska roligt för vi gick vidare ganska långt på dansen idag, på den sceniska. Alltså den som vi ska visa upp senare i höst/vinter. Vi gjorde dock en väldigt fin koreografi på dansträningen idag, något som vi ska gå vidare på imorgon. Det är en modern showjazz dans så den är ganska speciell. Men det är roligt med en liten danskoreografi sådär mot slutet :)

Till sceniska har vi låten Gasolina, som alla nog känner igen :)
Och till den sista dansen som vi gjorde idag, har vi if you're not the one

underbart

Kategori: hot or not

TRADIGT SNYGGT DETTA LINNET ÄR!? Kostar dock mycket :(( gud vad fint det var... blev helt kär i det.

det kommer från all saints

helgen är över

Kategori: Mina dagar

Var och grattade louise på hennes 18 årsfest igår, super roligt! Idag har jag mått lite sådär, inte bakis utan som sagt inte frisk. Så himla tradigt att aldrig bli riktigt kry, det är ändå mitt sista år nu och jag känner att det är så mycket jag måste hinna med. Får hoppas det vänder snart :)

Ska snart lägga mig i sängen och kolla lite tv hade jag tänkt mig, och bara ta det lugnt inför morgon dagen. Blir troligtvis skola, om jag inte blir sämre inatt men det hoppas man inte på. Har en hyfsat vanlig skoldag imorgon börjar halv 9 och slutar halv 4, men har inte speciellt jobbiga lektioner. Har två danslektioner och sen kemi och biologi, men på biologin är det massa folk som ska redovisa bara så jag behöver inte göra mer än att lyssna :)

Fredag för hela slanten

Kategori: Bilder

Har fått en massa gjort idag, efter skolan stack jag och hämtade filippa på dagis. Väl hemma fick jag för mig att glädja min familj, så samtidigt som jag sprang runder och lekte och gav filippa mat så bakade jag. Jag har hunnit baka två olika sorters kakor faktiskt, både mina berömda chokladmuffins som familjen älskade men även finska pinnar. Så ikväll får vi ta och provsmaka lite kakor efter maten, det är ju trots allt fredag :)


långkjol, snyggt eller inte?

Kategori: hot or not

Ligger i sängen med min laptop nu, är så himla trött. Tror faktiskt jag kommer somna tidigt ikväll, känner det på mig. Hur som helst, nu i höst är det inne med långkjolar, har gått över lite från långklänningar till kjolar nu. Klänningarna hänger fortfarande med självklart, men kjolar ska nu också användas. Jag tycker det kan vara skit snyggt, absolut! Tycker bara inte att det passar mig, men det gör det kanske? Vad vet jag. Kan bara inte riktigt se mig i en lång kjol, hur snyggt jag än tycker det är. Men det kanske är något man måste intala sig själv. Vad tycker ni?

utvecklingssamtal avklarat

Kategori: Mina dagar

Har nu haft utvecklingssamtal och det gick superbra, mycket bättre är jag trodde! Har till och med fått min lärare att gå med på att jag ska få åka till Thailand i februari, hade ju åkt ändå men det är ganska bra om lärarna medtycker. Och hon tyckte när jag nu berättade om min planering med läxor, och arbeten så lät det väldigt planerat och bra, så hon tycket att jag tänkt igenom det ordentligt!

Sitter nu på nic och kollar på när elin och dem andar har lite genomgång inför kickoffen, dem sak dansa där. Så Jessica ska komma och kolla hur det går för dem vid två tiden, och efter det så sticker jag och elin ner i stan och myser. Tror vi ska äta först, då vi båda är grymt hungriga, så vi får se vad det blir för något! Hade redovisningen innan idag också, så nu känns det skönt! :)

samhälle

Kategori: Mina dagar


Sitter på världens tråkigaste samhällslektion, det är så himla drygt. Pratar om massa partier och allt annat som har med vårt samhälle att göra.. Men ska vara glad idag då jag trodde jag skulle sluta klockan kvart i 5 idag men istället slutar efter mitt utvecklingssamtal som jag ska ha någon gång efter lunch :) Så det var ju ganska stor skillnad, detta blir nu plötsligt min sista lektion.

Så efter skolan så ska jag träffa elin, gå på stan lite och mysa, och mot kvällen ska vi sätta oss och äta. Lär bli något gott som haket, mums! Imorgon har jag bara två lektioner, som vanligt och efter detta är det helg, underbart! Denna veckan har gått otroligt fort, snart sitter vi där och har höstlov.

danslektion

Kategori: Dansen

Precis slutat dansa, och trött är jag må jag säga! Hungig också för den delen! Imorgon är det en lång tråkig skoldag men ska inte klaga då resten av veckan varit väldigt kort. Hur som helst så gick dansen bra, har ju missat två lektioner och det märktes kan jag säga, så har filmat mina kompisar också så att jag kan träna hemma också. Men nu ska jag inte trada mer utan nu ska jag bege mig och äta mums.

svenska, min enda lektion idag

Kategori: Bilder

Sitter i skolan, har bara en lektion idag, svenska. Och nu ska vi börja skriva en uppsats, för att träna inför nationellaprovet i svenska som är i november. Efter lektionen idag ska jag och louise prata med Marie, vår handledare i vår projektarbete så får vi se hur det går. Efter skolan blir det att träffa anton en stund och sen ska jag till dansen!! :)

projektarbetsdag

Kategori: Övrigt

Trots att jag varit ledig idag har jag inte skrivit någontign idag, kan tyckas dåligt av mig men har faktiskt sysslat med massa annat! Först kom louise hit imorse så fixade vi lite med vårt projektarbete då vi kände att vi behövde ta lite tid till att hitta fakta med mera. Efter det lagade jag mig en god lunch och sen städade jag faktiskt huset för att göra mamma glad, kom dock på att vår städerska kommer hit imorgon men mamma blev glad ändå haha.

Nu har jag satt mig ner för att plugga vidare på allt annat som behövs göras, samhälle, biologi med mera. Har endast en lektion imorgon i skolan, men då vi har en projektplan som ska lämnas in på fredag är vi tvugna att sätta oss en stund innan lektionen börjar. Men det är bra tycker jag, att vi har så bra planering, tur att man får välja själv vem man vill jobba med nu när det är projekt, för jag och louise fungerar alltid bra ihop. Vi har ju känt varandra sen förskolan så vi kan varandra ganska mycket in och utantill.

måndag

Kategori: Mina dagar


Det hade inte varit helt fel att lägga sig i ett bad och bara njuta nu. Tror jag ska göra det efter jag och mamma ätit. Felix och pappa är på hif ikväll så vi är själva (filippa sover) och därför ska vi mysa till det och äta gott och prata. Så efter det får jag hoppa ner och lägga mig och mysa i ett gott bad och kanske ta och kika på en film efter det. Imorgon blir det ingen skola utan istället projektarbetsdag vilket man kan göra hemifrån, så får slå louise en pling också och se hur vi gör emd morgondagen :)

.

Kategori: Övrigt

Känner mig inte alls på bra humör idag.. Känner mig ledsen och besviken.. That's life, nu är det i alla fall skola.

mina goda chokladmuffins

Kategori: Övrigt

När jag var hemma från skolan i torsdags så bakade jag faktiskt muffins. Mamma gick och la sig och så tog jag hand om filippa en stund, så tänkte jag att jag skulle baka något lite nyttigare då mamma äter nyttigare nu. Så jag hittade ett recept på chokladmuffins som verkade väldigt goda. Går man enligt viktväktarna var det bara 3 points i en sån, vilket inte är speciellt mycket. Muffinsen sjunker ner lite också, så vi la grädde och hallon i när vi fikade idag, blev riktigt gott faktiskt :)

cancer

Kategori: Övrigt

Håller på lite grann med mitt biologiarbete som jag ska redovisa imorgon, det handlar om cancer. Ny forskning kring cancer, så en dag kanske vi kan bota cancer, med rätt resurser och tillräckligt med pengar!

Fil:Clinac 2100 C with patient.JPG

snart slut på helgen

Kategori: Mina dagar

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, ber om ursäkt för det, men min helg har varit allt annat än lugn. I fredags begav jag ju mig till skolan, hade en lektion sen hämtade mamma mig. Så vid 10 tiden var vi hemma igen. Sen passade jag filippa medan mamma var på massage och handlade, och efter det stack jag och jobbade. Hade stängning, så var inte hemma förrän vid halv 10 tiden och då var jag så grymt trött må jag säga.

Igår så hann jag inte mycket innan det var jobb igen, jobbade stängning igår med så var ifrån jobb vid halv 8 tiden. Sen skulle jag direkt till lalleh och rasmus lägenhet och hjälpa dem att flytta in. Så hjälpte till att flytta in möbler och massa annat och var inte hemma förrän halv 1 ungefär. Så var riktigt trött när jag kom hem, men fint blev det!

Idag har jag tänkt ta det lite mer lugnt, ska övningsköra, plugga inför min redovisning imorgon och eventuellt åka med familjen till tropikariet, om det nu blir av. Så vi får se hur min dag kommer se ut lite längre fram :)

natti

Kategori: Mina dagar

Nu ska jag krypa ner i min säng, för imorgon ska jag upp i tid och bege mig till skolan! Sen ska jag faktiskt jobba, så får se vad som händer imorgon kväll. Har stängning så slutar inte förrän vid halv 10 tiden. Men men vi hörs mer imorgon, sov gott :)

projektarbete

Kategori: Övrigt

Har bestämt att det blir skolan imorgon, har bara en lektion så efter det kommer mamma och hämtar mig. Måste dock vara i skolan redan klockan 8 imorgon bitti.. men sen är det ju äntligen helg och skönt ska det bli! Man längtar ju redan till höstlovet måste jag säga, vad blir det, 6 veckor kvar? Men vi har ju dock gått 4 veckor sen sommarlovet så det borde ju gå ganska fort ändå!

Tänkte jag ska skriva min loggbok nu, ni vet nu är det ju projektarbete som gäller. Så jag och louise har valt att jobba med kost och träning. Vi ska väl på ett ungefär visa hur viktigt det är att äta rätt och tillräkligt många gånger om dagen för att det ska ge resultat. Vi har inte riktigt bestämt hur det ska se ut, men något i den stilen. Så vi ska själv äta bra och träna, och göra lite utvärderingar med mera på det.

Sen är det meningen att vi ska ut och föreläsa om det för yngre, för dem som går i 9;an och 1;a ring. Så vi får se hur det går, men antagligen bra! Jag och louise jobbar alltid bra tillsammans, det är mer tiden som kanske blir knapp, då jag ska iväg till thailand i vår också, men det ska nog fixa sig :) Hur som helst måste vi skriva loggbok och boka in möten med vår handledare och dyligt, så det är mycket ansvar!

sjuk

Kategori: Mina dagar

Tänkte gå till skolan idag med, gick upp i morse och tog på mig kläder och skulle ut och äta frukost. Men kom inte så långt, mamma tyckte jag var lite varm och sen har jag ont i hela kroppen, så hon tyckte jag skulle vara hemma idag med. Det är dock tur jag inte missar så mycket idag, har bara en lektion sen är det en politiker som ska komma till skolan sen slutar vi. Så får vara hemma och vila ut mig idag också!

Har hunnit färdigt med en hel del skolarbete också, skickade som sagt in multimedian igår och min biologi är i princip klar, det är väl mer att förstå allting nu. Ska ju kunna förklara allting inför klassen så att dem också förstår. Men nu ska jag faktiskt ta och maila min lärare :)

hemma dag

Kategori: Dagens outfit

Det har redan blivit ändrade planer för min del, jag har feber och får inte gå till skolan alls idag. Fåtr istället bara ligga hemma, kanske göra klart mina läxor. Får se vad jag orkar. I alla fall så ska jag med till doktorn nu snart, både filippa och jag, min syster är också sjuk, den stackaren!


tiger jeans
kavaj från h&m
randig t-shirt

onsdag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Är hemskt trött och sliten, väntar i princip bara på att doktorn ska ringa och berätta om mina prover, tror jag har feber idag till och med. Jag tycker är så otroligt tråkigt att jag inte får dansa, nu när dansen äntligen kommit igång så får jag ändå inte vara med.. Men måste ju dock bli frisk så jag kan vara med sen.

Ska snart bege mig till skolan, har sovmorgon på onsdagar. Slutar sen vid 4, och det tråkiga är att sista lektionen är miljö, och idag ska vi vara borta i jordbrodalen.. Kan man inte bara ha lektionerna i skolan? I vilket fall som så måste jag fixa mig nu och bege mig till tåget i detta hemska väder!!

tisdag

Kategori: Mina dagar

God morgon! Ska snart bege mig till skolan, har två lektioner nu innan lunch, sen är det två danslektioner. Men dem får jag inte vara med på, för min doktor sa klart och tydligt jag måste vila och mina danslärare håller ju med. Det kan vara farligt när man är sjuk och sen går jag ju på antibiotika också. Men ska i alla fall dit och titta :)

Efter skolan blir det bara till att åka hem och plugga och ta det lugnt. Är så himla trött då jag sover dåligt, så ska bara vila ut mig nu. Men nu ska jag fixa färdigt mig innan vi ska sticka :)

doktorn

Kategori: Mina dagar

Är hemma och har till och med hunnit plugga lite, var i skolan till 11 idag bara, sen blev jag hämtad av mamma och så har vi lunchat och även hunnit med doktorn. Min doktor ville ta massa prover på mgi efter som jag varit sjuk så länge och han tycker det är viktigt vi tar reda på vad det är, men han tyckte symptomen kunde stämma in på körtelfeber, som en annan doktor också sagt sedan innan. Hostan tillhör inte det i vilket fall som, så nu har jag fått en ännu starkare astmamedicin som jag hoppas ska hjälpa och har även fått antibiotika.

Hur som helst måste jag ta det lugnt nu ett tag så jag inte blir sämre än vad jag redan är. Hade mina första danslektioner i skolan idag, som jag varm ed på lite sådär halft, just för att jag inte ska anstränga mig, men enligt doktorn ska jag skippa det helt så får kanske bli så nu första veckan. Men hur som helst var det skoj att äntligen komma igång med det nu igen, och ikväll börjar även dansen utanför skolan, så ska i alla fall dit så får jag ta det som det kommer sen :) Lär bli tuffa veckor för mig sen, 3 danspass på måndagar, 2 på tisdagar och 1 på onsdagar. Sen ska jag även ta och ut och springa någon dag i veckan, kanske fredag så det blir lite utspritt :)

ny vecka, nya tag

Kategori: Mina dagar

Godmorgon! Jag blir bara sämre och sämre, har så himla ont i halsen pågrund av att jag hostat sönder stämbanden och sover knappt om nätterna. Så mamma har bestämt att vi ska till doktorn idag, så ska först till skolan några timmar sen blir det doktorn som gäller! Får berätta mer om hur det gick sen, men får hoppas på det bästa!

vår norge resa

Kategori: Övrigt

Tänkte jag ska ta mig tid nu efter en lång dusch att skriva om min norge resa. Det började i söndags med en lång bussresa upp till norge, vi var framme omkring 8 på morgonen på måndagen, och inte fick vi gå och lägga oss då. Utan det serverades frukost och efter det så skulle vi ut. Vi gick ut och vandrade en bra bit då, fick se massa vattenfall och sen stannade vi och åt vid en glaciär. Sen var det vissa som besteg ett riktigt högt berg, minns inte namnet på det, men dewt var högre än kebnekaise, som är sveriges högsta berg!

Nästa dag som då var tisdag stack vi ut och gick på en glaciär, en riktig upplevelse. Vi fick hoppa över sprickor och vandra en bra bit. Det var grymt högt också så man hade en ganska bra utsikt över allt. När man gick på glaciären var man även bunden i rep tillsammans med dem andra, så det var lite av en utmaning att hjälpa varandra hela tiden. Varje gång man skulle över en spricka så var den framför tvungen att stäcka repet, om man skulle trilla ner, och den bakom ge efter så man hade chansen att hoppa.

onsdagen så skulle vi klättra i grottor, och jag med världens cellskräck fann väl detta ganska läskigt. Men jag hade gett mig fasiken på att jag också skulle klättra lite grann just för att det inte bara skulle bli som en vanlig vandring. De första två grottorna var ganska okej, för man kunde stå helt rak och det var lätt att bara vända och gå ut. Men den sista grottan som mina kompisar fick ner mig i var en så kallad "spiralgrotta" och den slingrade sig ner i berget. Kan säga er att jag hade panik där nere, ville bara ut. Så efter det satt jag och skakade på en sten, men just nu k'änner jag mig ganska stolt, för nu har till och med jag varit där!

Näst sista dagen i norge, vilket alltså var torsdagen, skulle vi göra lite olika grejer. Först åkte vi buss till en fjord, som tillhörde atlanten eller hur det nu var. I vilket fall som så rann det in atlant vatten in här, och fjorden var grymt djup, den låg väl på 3000 meter eller vad det var. Så här badade vissa innan vi sen begav oss till ett känt hotel, och därifrån vandrade upp en bra bit till ett vattenfall. Sen vandrade vi en bra bit till, så vi slutade över trädtopparna, och kunde sen stå och titta långt ner, ganska läskigt men fräckt!

Vår allra sista dag i norge bestod av att själv välja en väg att gå. Så fredagen kan man väl säga att vi inte gjorde allt för mycket på, haha. Vissa valde ju dock att gå på glaciär eller bestiga fler bergstoppar, men vi lite mer lata gjorde så lite vi kunde. Så jag och louise hängde med killarna i klassen och begav oss upp för en hög brant, jobbigt!! Men sen stannade vi där och åt innan vi begav oss hem igen, så vi var nog ute i max 2 timmar den dagen sen satt vi och spelade poker i stugan. Sen vid halv 7 på kvällen begav vi oss hem med bussen igen och var sen hemma igår morse!

Absolut att detta var en upplevelse, men jag måste säga att det kräver enormt mycket. Det är stenigt, det går upp och ner hela tiden, det är långa dagar, det skiftar i väder och massa mer. Men du får dock också se en hel del du inte hade fått annars. Hade inte åkt och gjort om det igen, men är glad jag följde med och fick uppleva det en gång, det tycker jag räcker i alla fall :)

hemma från norge

Kategori: Mina dagar

Är nu äntligen hemma, har inte sovit så mycket påvägen hem så är ganska trött. Ska ta och lägga mig i ett bad nu snart, och bara njuta innan jag ska iväg till väla för att köpa present till lalleh som ska ha tjejmiddag ikväll. Hon fyllde år i tosdags så grattis ännu en gång mitt hjärta! Dock är jag ganska sjuk så får se hur mycket det blir ikväll.. Men självklart ska vi fira att lalleh blivit 18!

Norge resan tänkte jag att jag ska skriva mer om sen, och bilder ska jag självklart lägga upp. Ska lägga upp bilder från rhodos också men då mina kompisar är lite sega så har jag inte fått bilderna än. Ska försöka få lite fart på det så att dem kommer upp snart :)

Norge

Kategori: Övrigt

Fått låna davids dator nu, sitter som sagt i norge med min klass och en annan NV-klass från olympia! Vi har haft det toppen, vandrat på glaciärer och klättrat i grottor! Men jag berättar mer om det när jag är hemma, för imorgon åker vi hem. Ska bli skönt måste jag säga, börjar längta hem! Så imorgon kommer jag åka buss i 14 timmar, åker först på kvällen så vi är hemma på lördag. Och för er som vill veta har man träningsverk, det är riktigt mycket man går, och grymt mycket berg!

singing in the rain

Kategori: Övrigt

Var som sagt på musikal igår, såg singing in the rain och tyckte faktiskt att den var väldigt bra! Det var en hel del dans också vilket jag gillade mycket. Dock fick jag feber under föreställningen så var lite hängig igår. Det var i alla fall väldigt fräckt när dem dansade i regn, och fick höra att det skulle vara enormt mycket vatten som gick åt, minns inte i siffror hur mycket det var, men det var en del. 

musikal i malmö

Kategori: Dagens outfit

Då var det lördag, har varit borta på ödåkra dagen med min familj! Var inom alexandra och sa hej också, då hon var på salongen som ligger här i ödåkra. Vi kom hem för en halv timme sedan och nu gör jag v mig, för om ungefär en kvart kommer min mormor och hämtar mig så ska jag och min kusin följa med och kolla på en musikal i malmö, äta gott med mera. Så är inte hemma förrän vid elva ikväll ungefär.


hunky dory omlotttröja
hunky dory tunika
tiger jeans

nya datorer

Kategori: Mina dagar

Då har man fått sin dator från skolan, alla skulle få var sin laptop. Dem är ju inte jättesnabba men verkligen inte dåliga. Blev ganska förvånad över hur fina dem är, 14 tum och ganska plata och svarta, gillar dem! Lär ta någon vecka innan dem fungerade helt i alla fall, för sen ska man ju kunna använda dem hemma med mera också men internet är lite struligt just nu.

Ska i alla fall ha kemi nu, sen efter det så slutar jag för dagen och då ska jag bege mig till mammas jobb och hälsa på. Hon slutar vid 1 så efter det ska vi hämta filippa sen ska vi handla det jag behöver ha med mig till norge, vi ska ha en del godis och chips med oss då det är så himla dyrt att handla det där uppe.

shoes

Kategori: hot or not

Jag vill köpa mig ett par boots nu i höst, men har inte direkt hittat några som jag gillar och det finns ju inte direkt mycket att välja på. Allt har nog inte kommit in än om man har tur, för just nu är det ett väldigt litet sortiment tycker jag. Men dessa två är ändå helt okej! Man ska dock testa dem på, visa är mycket snyggare på, andra tvärt om.


malmö

Kategori: Mina dagar

Var ledig från skolan idag då resten av min klass var på liseberg. Eller ja vi ärfyra stycken i klassen som var lediga då vi inte läser fysik b, så jag och louise stack till malmö och myste istället. Jag köpte en fin tekopp och lite fina grejer från aloe vera till mamma, sen köpte jag mig själv en fin scarf!

Öppning av ikea!

Kategori: Övrigt

Varit på ikea efter skolan idag, så himla stort och fint det är! Och vissa grejer är så otroligt billiga också, inte konstigt folk har massor med kassar med sig hem. Som sagt sp cvar jag där, och det var väldigt mycket folk där, vilket man kunde ana. Alla ville ju klart vara där på deras öppningsdag för att se hur det ser ut och vara först med att handla massa nya grejer.

Tycker dem har fått det riktigt fint måste jag säga, och restaurangen var även väldigt stor. Så har man inte varit där så ska man ta sig dit tycker jag. Dock var det ju vissa som övernattade från igår, det här med bion som jag berättade om igårkväll som jag också var på. Men vissa stannade kvar över natten just för att vara först in imorse, för att höra mer om det gå in HÄR :)