Felicia

lediga måndag

Kategori: hot or not

God morgon bloggen!
Idag är jag ledig och det är underbart skönt! Jag hade faktiskt tänkt baka kanelbullar idag. Var så jäkla sugen på att baka igår när jag stod på jobb, så jag bestämde mig för att då ska jag baka idag. Och kanelbullar är ju inte helt fel, ellerhur? Både jag och alex älskar kanelbullar och sen kan man ju frysa in dem också, om man inte äter upp alla direkt ;)
Igår köpte jag mig i alla fall et par nya vita shorts. Jag har ju velat ha ett par redan sen innan jag åkte till thailand, men har inte hittat ett par jag fallit för, förrän nu. Dem är så jävkla snygga, det är från märket please, köpta på cirkus. Jag vill ha med snygga detaljer med mera och det har dessa, love them!

fantastiskt väder

Kategori: Mina dagar

Då var det onsdag och hlt fantastiskt väder ute! Jag har jobbat valborg och 1 maj, alltså igår, när det varit fint väder så är himla glad att jag får känna lite sol och värme idag :D Nu verkar det äntligen gå åt rätt håll med vädret, detta har man väntat på länge! Tog faktiskt en promenad i morse och bara njöt av vädret, riktigt härligt.


Olivia kommer till mig om en stund, så blir det lunch och mys. Sen kanske sitta i solen och mysa lite. Sen ikväll ska jag träna lite!! Blir body step med olivia och elin, trötta ut kroppen lite ;) Och inte nog med det, jag blir bjuden på middag ikväll så slipper laga mat hehe!!