Felicia

Sticker till Thailand

Kategori: Övrigt

Idag är det dags att åka till Thailand, ska bli superroligt! Vi åker först senare men har massor att göra innan så det är fullt upp.. Så jag tänkte bara säga hejdå till alla här hemma nu, eventuellt att jag uppdaterar lite snabbt om hur jag har det någon gång där nerifrån men annars lär ni inte höra allt för mycket från mig på ett tag. Hoppas ni har det bra här hemma medan jag är borta, för jag ska i alla fall ha det underbart! :D

Torsdag

Kategori: Mina dagar

Idag har jag varit uppe i tid ännu en gång, hela lovet har jag varit uppe innan 9 haha! Har i alla fall varit och kollat på min  balklänning och det kändes jättebra. Den är ju dock inte klar, utan det var min första provning nu eftersom jag åker imorgon. Men det var skönt att känna att han förstått vad jag menar och att det börjar bra.
Sen var jag en stund med Olivia och myste och pratade lite. Vi åt riktigt god lunch, mhhhh jag var dö hungrig och då är det ljuvligt att få mat haha! Om lite mer än en timme kommer lallis hit, vi måste ju också ses innan jag åker! Så då ska vi mysa och prata lite skit hihi! <3 Så innan hon kommer tänkte jag försöka packa ner allt som går så jag endast har smågrejer kvar imorgon!

Stressig onsdag

Kategori: Mina dagar

Idag är jag otroligt trött och har massor att göra.. Fast att det känns som att man hunnit göra det mesta inför resan så dyker det alltid upp saker man glömt sådär precis några dagar innan man ska åka. Så jag och mamma ska åka på några ärenden lite senare och sen har man den sista packningen till både mig själv och min lillasyster, och en massa annat som måste bli klart idag, kvar. Men nu är jag så slut så jag ska nog ta mig en tupplur lite fort, annars känns det som att jag inte kommer orka med resten av denna dagen!!

planering planering

Kategori: Övrigt

nu har jag en del att göra...

Duscha & äta
Börja packa min resväska
Hjälpa min bror att packa
Kolla över hur mycket pengar jag ska ha med
Kolla lite på mitt projektarbete

Sportlov

Kategori: Mina dagar

Åhhh så irriterad jag blir när man skriver en massa och så bara försvinner det man skrivit.. Hur som helst så är jag uppe tidigt då jag ska jobba. Efter jobb så ska jag och lalleh ta och simma som vi inte gjort på ett tag. Men vi har faktiskt inte mått så bra och det är inte värt att bli mer sjuk bara för att få simma. Men idag tar vi tag i det och simmar en sväng efter jobbet, skönt med lite motion! :)


Loooov

Kategori: Mina dagar

Igår var jag ute med lalleh och bella, vi hade väldigt roligt! Somnade dock väldigt sent inatt och när jag vaknade och insåg att det var söndag blev jag ledsen. Jag trodde nämligen vi skulle till skolan imorgon men sen kom jag på att vi har lov från och med imorgon, så då blev det genast mycket bättre haha!

Har pluggat en hel del idag och nu har jag kommit en bra bit på mitt projektarbete, själva uppsatsen. Det måste bara skrivas lite mer samt kolla igenom det som står där och kanske göra lite ändringar men det är inte allt för mycket kvar och det känna väldigt skönt. Måste snart ta och packa inför resan också.. rädd jag glömmer något haha! Det är så typiskt mig -.-
mhhh värme!!

Lördag mhhhh

Kategori: Mina dagar

Visningen jag var modell på hade sitt slut igår, var i Ängelholm vid 11 och var hemma lite i 23 så nör man kom hem var man lagom trött! Gud vad det var underbart att lägga sig i sängen! Men visningarna gick i alla fall bra vilket var roligt och alla modeller var jättefina.

Idag är det lördag och jag ska kanske plugga lite, herregud på en lördag??? Jo men måste skriva så mycket som möjligt på min uppsats innan jag åker eftersom den ska lämnas in två veckor efter att jag kommer hem från semestern. Men det är bara att ta tag i det hela och skriva, det svåraste är inte att skriva utan veta var man ska skriva de olika bitarna.. Sen ikväll ska jag träffa lallis så får vi se vad vi ska hitta på för något! :)

best friend

Kategori: Bilder

Tänkte bara berätta att jag gillar tjejen på bilden enormt mycket! Det är min bästa vän och hon heter inte mindre än Alexandra Ivö. Hon är en underbar vän som alltid ställer upp och finns där för mig och detsamma gör jag för henne. Massvis med kärlek till dig! <3 i love you

Även ett stort grattis på namnsdagen hjärtat!

Torsdag, innebär att det snart är helg

Kategori: Mina dagar

Idag är det Torsdag vilket innebär att det snart är helg! Och efter denna helgen är det lov, underbart. Hur som helst, ska ha en lektion nu, samhälle, sen bär det av till Ängelholm för att repa inför modevisningen imorgon. Jag ska nämligen vara modell :) Lalleh och hennes klass ska sätta upp en modevisning och så är jag en av modellerna där! Det kommer bli roligt, men bilder och sånt spännande får ni inte se förrän efter visningen!!

Efter vi repat idag blir det dans, Zumba! Hoppas på att bli genomsvettig och få fullt med träningsvärk i hela kroppen haha! Nej men det är skönt att känna att man tränat så man vet att det ger något, och idag ska jag och lalleh testa fortsättningsgruppen då nybörjar gruppen var lite lätt. Det ska bli roligt!

Tisdag

Kategori: hot or not

Usch jag mår riktigt dåligt idag, inte alls roligt. Har krupit ner i min säng och kollar lite tv, men det finns tyvärr inget roligt alls att titta på. Ska väl ta mig lite frukt sen och krypa ännu längre ner i sängen, och bara mysa! Har faktiskt inte så mycket mer att skriva eftersom jag inte mår så bra, uppdaterar mer imorgon!

ett par snygga brallor kan ni i alla fall få se! Fullkomligt kär i dem...

.

Kategori: Övrigt

Just nu känner jag mig så arg. Försår inte hur vissa kan få bete sig hur som helst, det är inte acceptabelt att alltid trycka ner alla andra. Eller hitta på anledningar till att få personer att misslyckas och må oerhört dåligt! Tycker det är så jävla lågt, bara för att man hatar sitt liv behöver det inte gå ut över andra. Väx upp.

Alla hjärtans dag

Kategori: Mina dagar

Idag är det ny vecka och nya tag, absolut sista veckan innan det är lov! Skönt är det, helt underbart med lite ledighet sen och till på köpet är jag ju borta i två veckor till sen eftersomjag åker till Thailand. Idag har jag i alla fall dansat, både i skolan och sen utöver skolan också, skönt med lite träning faktiskt! Så jag och lalleh fördrev vår tid lite innan med att sitta och ta en massa kort, haha, tiden gick i alla fall ;))



Sen är det ju faktiskt alla hjärtans dag idag, men jag firade ju det med min älskling igår! För i morse åkte han till Stockholm med jobb så han är icke hemma idag.. Men vi lagade god mat och myste hela kvällen igår och sen fick jag godis av honom. Ni förstår jag är helt kär i dem här gelehjärtanen med socker på, dem är helt underbara, och därför hade han köpt en sån ask till mig hihi.

sunday

Kategori: Mina dagar

Idag är det söndag och då har man inte allt för mycket för sig. Jag har träffat Olivia en liten stund, vi lagade mat och tog en sväng på väla! Nu är jag hemma hos alex, vi har lagat middag och myst för han är inte hemma imorgon när det är alla hjärtans dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film och mysa och sen imorgon när man vaknar är det sista veckan innan vi går på lov, underbart!!

summer

Kategori: hot or not

Escadas nya sommar doft, jag hade inte tackat nej!!!

mitt lilla hjärtegryn

Kategori: Mina dagar

Idag är det lördag och det är så skönt! Ännu en ledig dag att bara njuta av. Har jobbat ett par timmar och nu passar jag min lillasyster en liten stund :) Hon är så himla lätt att ta hand om, hon är så himla självständig och sitter och tittar på tv med mera. Så himla söt!

Ikväll ska jag träffa lallis, myspys <3! Vi har inte bestämt vad vi ska göra riktigt men det kommer vi nog på så småning om. Hur som helst är jag i alla fall sugen på choklad, och naturgodis för den delen, men det är ju faktiskt lördag och då får man lov att unna sig lite sånt! Vårt "att inte äta godis och chips" inför Thailand har nu övergått i att inte äta blandegodis och chips, men vi får äta choklad och naturgodis! Så på planet på väg till Thailand lär jag kränga i mig lite chips och blandegodis för då äntligen slutar hela grejen ;)

Fredagsmys

Kategori: Mina dagar

Idag är det fredag och det är otroligt skönt! Har lunchat med mamma, pluggat undan en del och duschat och myst. Ikväll ska jag laga god kycklingpaj med sallad, mums! Till efterrätt skulle vi faktiskt äta en liten bit kladdkaka med bär. Sen blir det en lugn kväll då jag är helt slut.. Kanske kolla på en film och bara mysa i sängen!

Fredagsmys

Kategori: Mina dagar

Idag är det fredag och det är otroligt skönt! Har lunchat med mamma, pluggat undan en del och duschat och myst. Ikväll ska jag laga god kycklingpaj med sallad, mums! Till efterrätt skulle vi faktiskt äta en liten bit kladdkaka med bär. Sen blir det en lugn kväll då jag är helt slut.. Kanske kolla på en film och bara mysa i sängen!

Fullt ös...

Kategori: Mina dagar

... medvetslös! Som man brukar säga.
Idag har jag gjort en massa grejer, började med att passa min bror och plugga lite med honom. Sen åkte jag med mamma och handlade lunch till oss alla och därefter så körde mamma mig till stan. Har fixat lite saker där samt pluggat en miljögrej. Gick ganska fort faktiskt och nu är den också avklarad, skönt!

Snart ska jag äta lite kvällsmat med min kära familj och därefter så skaq jag mysa lite med lallis och snacka lite skit! Mysigt att ibland hitta på något en vardagskväll, umgås med nära och kära! Så nu tänkte jag fixa till mig lite och sen hjälpa mamma med maten.

storm

Kategori: Övrigt

På tal om dåligt väder, herregud vilken storm det var inatt.. Jag vaknade av att det lät som att allting flög omkring utanför fönstret. Trodde brevlådan hade flugit iväg men nej det var någonting från taket som trillat ner och det hade skadat mammas bil, lite tråkigt.. Hur som helst sov man inte speciellt mycket eftersom det lät som att huset skulle flyga iväg när som. Hörde att det skulle blåsa ikväll också men man kan ju hoppas att det inte är lika mycket som igår!

planering

Kategori: Mina dagar

Dagens att göra:
Äta lunch med min mamma och bror
Ta en dusch
Plugga lite på mitt projektarbete
Leta efter mina solglasögon

måndag

Kategori: Mina dagar

Idag har jag dansat tre pass och är helt slut. Fick så himla ont i min mage nu under dagen också och det har inte gått över.. Försökt lägga mig och vila en stund men ingenting fungerar. Tur att vi har projektarbetsdag imorgon så kan jag jobba hemifrån och har jag då väldigt ont i magen imorgon också så behöver jag inte oroa mig för att jag missar massa i skolan.



Ska sova ut imorgon och sen ska jag göra mig en god lunch! mhhh ser fram emot att få sova riktigt skönt innan man går upp och sätter igång. Nu tänkte jag i alla fall krypa ner i sängen och kolla om det går någonting trevligt på tv!

söndags plugg

Kategori: Mina dagar

Gud vad roligt, skrev precis ett inlägg som bara försvann.. Då blir jag bara så himla motiverad att skriva igen.. not! Hur som helst så har jag varit dålig på att uppdatera, vet inet varför men så har det varit i alla fall! Igår var jag med Olivia en stund, mysigt eftersom det var ett tag sen vi sågs, sen hjälpte jag till att passa mina syskon då mina föräldrar var borta.
Idag har jag pluggat i princip hela dagen, har väl tagit pauser då jag ätit och lite så. Har fått en hel del gjort nu och snart kanske jag är helt klar med min broschyr, vill bara få den färdig nu känner jag!! Hur som helst ska jag mysa ner mig i sängen snart och bara kolla tv, det tycker jag att jag förtjänar efter allt pluggande idag!

mhhh choklad

Kategori: Övrigt

Nu inför Thailand så har hela min familj bestämt att vi ska försöka hålla oss borta från godis och sånt där tills resan. Så det är ungefär tre veckor kvar att stå ut. Faktiskt är det svårare att hålla sig borta fr¨ån det när man vet att man inte får lov att äta det, då blir man automatiskt mer sugen på det. Hade varit riktigt gott med choklad nu, mums!!

mår kasst

Kategori: Mina dagar

Har knappt sovit inatt, fick migrän och har mått hemskt hela natten. Slumrade till någon timme innan jag skulle upp igen men tog mig ur sängen, dock fick jag gå hem igen, klarade inte allt ljud och ljuset med mera. Så har sovit lite till och tagit tabletter så nu känner jag mig lite piggare i alla fall. Febern har dock stannat kvar, så till på köpet har jag feber, skoj! Ska lägga mig i ett bad nu, det är vad jag behöver, ett vaaaaarmt bad!