Felicia

Dans dans dans

Kategori: Övrigt

Kom hem för bara ett litet tag sen, ska iväg nu egentligen! Ska till tåget och in till stan och dansa. Jag höll i lektionen i skolan idag, idrottslektionen, och det var då dans vi hade. Hinner inet skriva så myxklet mer nu för jag har lite bråttom! Men skriver nog när jag kommer hem om jag hinner dte!

En vecka kvar, sen påsklov

Kategori: Mina dagar

Idag var det otroligt svårt att ta sig upp ur sängen, när klockan ringde om den ens ringde vilket jag inte kommer ihåg, så kändes det bara bläää. Men om man tänker efter nhu i efterhand så är det ju bara denna veckan kvar sen är det lov, hru skönt ska inte det bli. Men sen var det i alal fall, efter det mötte lukas mig, så drog jag hem till han och snackade om allt.. Det behövdes kan jag ju säga, enormt mycket. Sen kom simon och så såg vi på film, sen tog jag bussen hem vid kanske 7 tiden eller något. Nu ska jag snart kolla tv bara, ta det extremt lugnt, för jag är så himla trött och behöver sova känner jag!

Småland

Kategori: Bilder

Varit i småland nu över helen, eller ja sedan torsdags! Så därför har jag inte kunnat skriva här i bloggen. Så nu har det blivit lite dålig uppdatering haha, men istället så berättar jag lite kortfattat om vad som hänt.

Åkte upp till småland i torsdags, kommer inte riktigt ihåg vilken tid. Vi stannade i Halmstad för att käka & så blev det såklart lite shopping haha, sen körde vi vidare. Var framme vid 3 kanske, så fikade vi lite smått sen kollade vi tv & bara myste. Tror även vi hann med att spa:a på kvällen, bubbelbad och bastu. Så det var mysigt, sen var det ju förståss god kvällsmat och mer mys. På fredagen så tog vi väll det mest lugnt, dem andra gick för att kolla på ett hus och då gjorde jag fruktsallad under tiden, mycket duktigt, och gott blev det med. Sen på kvällen så käkade vi gott och så såg vi självklart på let's dance. Lördagen blev också att ta det lugnt, med spa och sånt mysigt. Sen mot kvällen gjorde vi vid oss och åkte in till hestra frö att käka på restaurang. Väldigt god mat måste jag säga, så det var lyckat! Senare på kvällen blev det godis och sånt såklart, gottegrisar. Söndag och idag, gick vi upp lite tidigare för att fira mormor, hon fyller 70 idag! Och hon var ju självklar med oss i stugan också, så grattis. Och så åt vi god frukost och gjorde vid oss och packade, sen begav vi oss för att shoppa igen. Det gillar vi! Jag hittade en kort jacka och en söt kjol till sommaren. Sen åt vi där också innan vi började resan hemåt. Var hemma för några timmar sen, så nu ikväll blir det mest bara att ta det lugnt för min del :)

    

Våffeldagen

Kategori: Övrigt

Då har jag packat det mesta i alla fall, i alla fall kommit en bit på vägen. Men det finns fortfarande massor med saker kvar att göra! Så nu ska jag äta våfflor som mamam gjort och njuta av det, innan jag fortsätter med mitt. Sen senare ikväll är det greys & det vill jag absolut inte missa!

Annars har jag ont i mitt knä som jag bränt, ondare idag än jag hade igår faktiskt.. men det får lösa sig på något sätt! & nu känns det som att vår vänskap är över, dte rä slut med det nu. Allt vi gjort tillsammans, alla stunder, alla minnen, som bort blåsta för dig..

Idrottens hus

Kategori: Mina dagar

Slutade redan vid lite över 2-halv3 någon gång idag. Så hämtade pappa mig på ih där vi slutade för att vi var på det där eventet med skolan. Det var faktiskt skoj! Så efter det drog vi snabbt till väla & nu sitter jag här hemma, ska äta lite snabbt, sen måste jag packa & fixa lite saker eftersom jag åker till småland imorgon! Men det ska bli skönt att vara fri från skolan torsdag och fredag & bara ta det lugnt över helgen! Skriver senare ikväll, för nu ska jag börja packa!

trött, tröttare, tröttast?

Kategori: Övrigt

Jag är då grymt trött just nu, både trött och vill sova, men även trött på en annan person.. Kanske är det så att vår vänskap, allt vi gjort, allt är över, borta. Men nu ska jag vara happy, :) Bio imorgon som gäller ja, &mormor kör mig, julia & louise, så man kan få sova lite längre i alla fall. Det är riktigt härligt, för är så himla trött på morgonen alltid! Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och faktiskt försöka somna redan då.

Annars nu sitter jag bara hos min mormor, ska sova här inatt. Kanske man förstod eftersom hon ska köra mig imorgon bitti. Men nu ska jag lägga mig i sängen, så skriver jag lite mer imonrgon, sov sött allesammans

En kort och härlig måndag

Kategori: Mina dagar

Dagen började med skola, men det var riktigt härligt! För hade bara matte, sen biologi, sen hade jag bara halv fysiken idag så jag slutade vid halv 1, sen käkade jag bara & sen kunde jag gå hem. För sista lektionen som är historia skulle jag inte ha idag eftersom vi har såna redovisningar eller ja, inte redovisningar men vi ska sitta i grupp och bara diskutera tillsammans & lite sånt. Så jag har det först på onsdag & kunde därför gå hem. Så denna veckan kommer bli riktigt härligt, för imorgon ska jag på bio på morgonen, & se den thrillern eller vad det är "barnhemmet" och sen är det inte så många lektioner kvar efter det :) Sen onsdag har jag bara förmiddags lektionerna sen ska vi kolla på något, minns inet vad det var (a), på IH, sen slutar jag! Och sen åker jag iväg till småland på torsdag till söndag så då blir det ingen emr skola för mig :) Men nu har jag skrivit klart min debattartikel och ska därför bege mig in i duschen och sedan packa! Skriver senare allesammans

För er som inet visste är detta en puss från alexandra till mig, hiih

söndag kväll

Kategori: Övrigt

Gustav ligger i min säng & klagar en jävla massa på allt. Just nu fick han pizza i ögonen, men själv klagar jag inte! Annars har vi spelat fotbollsspel med min bror, gustav vann.. Sen har vi ju självklart ätit pizza också, gott. Nu kollar vi fotboll, vilket jag tycker är skit kul (y) men det gör i alalf all gustav.. men nu pallar jag inte skriva, vi får se om jag skriver mer ikväll eller om jag kanske skriver imon elelr något.

Ut & äta med en del av släkten

Kategori: Bilder

Ute & åt igår, det var trevligt. Träffade mina kusiner & såhär så.. sen drog vi alla hem till mormor för att käka sockerkaka, men det orkade ju inte jag, var sjukt mätt efter restaurangen ju. Kommer inte ens ihåg vad restaurangen heter, men god mat hade dem i alla fall. Var hemma runt 11 tiden kanske, var ritkigt trött då så jag tog det bara lugnt, kollade lite one tree hill avsnitt innan jag gick & la mig. Bilder från kvällen kommer senare!

Lördag

Kategori: Övrigt

Har städat mitt rum och så nu för ett tag sen, eller ja fixat lite mer & sånt. & jag sover gott vill jag lova :) Känns bara lite tomt utan tavlor & sånt, men ja har inte bilderna jag ska framkalla än, så därför har jag inte kunnat sätta upp det. Men det blir väll snart någon gång. Annars ska jag börja göra v mig & så snart, för ska ut & käka med en del av släkten lite senare. Men ska äta lite nu, så kanske jag skriver innan jag sticker sen :)

Fredag och äntligen helg

Kategori: Mina dagar

Fysik provet idag gick väll sådär, eller ja det var ganska svårt ändå
men jag svarade på allt & såhär så ja, vi får se. Annars fick jag veta
att jag fick starkt VG på biologin, & det var ingen som hade fått MVG,
helt sjukt, för alla tyckte det hade gått skit bra efter provet haha. Efter
skolan hämtade mamma mig för att jag inte orkade gå ner i stan &
ta buss & sånt hem haha.

Känner mig något så enormt trött nu ikväll, så jag vet inte vad det är
med mig. Somnade 3 gånger när jag kommit hem efter skolan, sen
somnade jag i badet, & sen efter det också. Men nu kallar maten, så
ska gå & äta & se om det kanske hjälper lite :)

Torsdag, vilket innebär dans

Kategori: Mina dagar

Idag har jag varit i skolan, som vanligt! Men slutade vid lite i 2, så drog jag ner i stan för att ta bussen hem. Var hemma vid kvart i 3 kanske, käkat lite & sånt. Kollat lite fysik även :) Ska iväg till dnsen om ungefär en 50 minuter också, så just nu sitter jag bara & slappar lite, är riktigt trött idag, & har träningsvärk. Så undrar hur man kommer må efter dagens danslektion hahah! Men det är skönt när man får träningsverk tycker jag, för då känner man att man har gjort bra ifrån sig & att det gav resultat. Så nu ska jag packa et sista jag ska ha med mig, sen hörs vi kanske ikväll :) Ha det fint allihopa!

Onsdag

Kategori: Mina dagar

Försov mig imorse, så vaknade runt halv 7. Men jag hann i tid till
skolan ändå. Sen i skolan hade jag håla i typ 2 timmar efter matten.
Så träffade jag elli som var på olympia & besökte skolan för att se
om hon ville börja där eller inte, så hon käkade & sånt med mig.
Sen efter skolan drgo jag ner i stan och fikade med emma, pratade
lite & så. Sen begav jag mig hemåt, pluggade lite fysik. Och nu har
jag kollar gossip girl, sen om en halvtimme blir det grey's, toppen!
Så nu ska jag bege mig mot sängen, puss

Tröttar aldrig..

Kategori: Filmklipp

Ännu en tråkig söndag

Kategori: Mina dagar

Idag är det söndag, tråkigaste dagen. Då vet man att det är skola
imorgon.. Men i alla fall, gick upp för någon timme sen, lite mer
kanske, käkade lite & så. Sen nu måste jag göra v mig eller jag
håller på att göra det, för vi ska ha gäster. Så jag måste fortsätta
att göra v mig & så skriver jag nog senare :)

Nya rummet

Kategori: Bilder

Gud vad jag har blivit dålig på att skriva här, det är helt enormt
dåligt av mig! så nu får jag se till att skärpa mig & uppdatera mig
bättre.. Idag är jag skit trött, så kommer nog inte orka skriva så
mkt idag heller, men tänkte att ni kan få se lite bilder på hur långt
vi kommit med rummet nu, & även på vda jag haft att göra idag
med bara mina kläder haha.

en bit på vägen :)

hade att göra en stund i alla fall haha :)

Torsdag

Kategori: Mina dagar

Slutade vid 2 tiden idag så det var skönt, var hemma runt halv 3 eller
något sånt. Så har jag kollat lite på biologin som jag har prov på imon.
Sen nu har jag bytat om & ska snart på dans. Så skriver nog när jag är
hemma igen om jag orkar & såhär! Men ha det fitn så länge! puss

Dans

Kategori: Mina dagar

Igår: Slutade tidigt i skolan, redan halv 1. Åkte ner i stan en sväng
med louise, sen hem och då blev det till att hämta sängen & fixa
lite med det & såhär.´Det blev faktiskt riktigt bra. Men det är ju långt
ifrån färdigt. Men sängen är i alla fall hemma & bäddad, mys!

Idag: Skolan till halv 4, kändes dock inte alls lika segt som det brukar.
Vi hade matteprov efter lunch, gick väll sådär, elelr ja jag vet inte riktigt.
Vi frå helt enkelt se när jag får det tillbaka. Efter provet blev det till att åka
skridskor, men det var faktiskt helt okej :) Nu ska jag gå & byta om för jag
ska iväg på dansen, ska bli mycket trevligt. Det har jag längtat efter.
Skriver kanske när jag kommer hem igen!

Shopping

Kategori: Mina dagar

Nu är det äntligen frdag, vad vi har längtat! Jag är fortfarande lite sjuker
så för min del blir det nog till att ta det lite lugnt. Annars, kom hem för
någon timme sen kanske, varit på väla med lalleh. Blev till att jag köpte
mina converse, så nu är jag lugn. Men dock längtar man bara ännu mer
till sommaren när man går på väla, & ni anar inte hur mkt det är som jag
vill ha, men tyvärr har jag inte alla pengar i hela världen så :)

Nu är jag lite hungrig, så jag ska faktiskt ner & äta :) Ha det fint allesammans
för det ska jag, & bli frisk är en annan sak jag ska se till att bli!

daaaans :*

Kategori: Mina dagar

Pappa & mamma har varit & hämtat min säng idag, även målad min
vägg på mitt nya rum. Så nu är det ju igång :) Får se när det blir klart,
men skönt att det är på gång. Annars idag var jag i skolan, mår dock
fortfarande inte bra.. Har typ ingen röst alls, vilket alla tycker är skit kul
haha! Det bästa på dagen, kan ni gissa vad det var!? Att jag fick mitt
första val på individuella val :) DAAAANNNNSSS!! superglad jag är ist!

beeeeeroende

Kategori: Övrigt

idag mår jag inte så bra, nej det gör jag inte! så jag har varit hemma
från skolan.. kollade först the perfect stranger, faktiskt en bra film, dock
har jag redan sett den några gånger innan men den är lätt värd att se.
har kollat gossip girl också, känner ett visst beroende haha!

Söndag kväll

Kategori: Mina dagar

Igår: Åkte iväg med mamma & köpte färg till mitt rum, även ramar till
bilderna jag ska framkalla. Känns skönt att det äntligen är igång med
mitt rum! Sen åkte vi hem & kom på att vi glömt tejp, så blev inte att
vi målade rummet igår. Men vi ska köpa min säng & allt sånt i veckan
så jag kanske flyttar in i rummet redan i veckan.

Sen på kvällen drog jag hem till basse, typ återträff där! Det var faktiskt
riktigt mkt folk där. Riktigt roligt hade vi, & min kusin var också där. Så
det var verkligen riktigt trevligt! Trött var man när man kom hem.

Idag: Sov jag ut! Sen när jag väl gick upp gjorde jag v mig & såhär
för att åka in till stan & träffa olivia. Stack till mezo & fikade & lite
sånt mysigt! Sen drog jag mig hemåt & myste! Annars har jag inte
gjort så mkt idag! Nu kollar jag parlamentet :) sen ska jag bara
prata i telefon ikväll, mysigt hihihi puss alla