Felicia

torsdag

Kategori: Bilder

Idag börjar festivalen i stan. Men jag jobbar stängning både idag och imorgon så blir nog inte mycket festival för min del. Men det gör faktiskt inget tycker inte det är jätteroligt ändå, vill bara ner och äta langos och spanska våfflor mmmhhh!! Men nu ska jag göra v mig och bege mig till jobb!

ledig dag!

Kategori: Mina dagar

Idag är det fint väder, helt underbart! För jag är ledig idag och har sån himla tur med vädret då. Dock har jag inte legat ute i solen för jag har varit hos mina föräldrar en sväng och ska till gymmet om en liten stund :) Sen blir det back to work imorgon igen. Och sen ska ja nog träffa Jessica efter jobbet, för sen åker hon snart till USA. Den gottegrisen, jag vill också.. Det har alltid varit mina mål, att åka till Thailand och USA. Så nu har jag bara USA kvar, och har man tur så kanske jag och alex åker dit om något år. Vi har nämligen en kompis som bor där och kansike att man kan bo där ett tag sen resa runt lite. Men först blir det Thailand igen, med älskling, längtar så jag dör. Ligga på stranden hela dagen, åka på utflykter till fantastiska öar, äta extremt god mat, bada i klart vatten och träffa dem trevliga thailändarna!!

godmorgon...

Kategori: Mina dagar

...bloggen!
Nu ska jag snart bege mig mot jobb igen. Får hoppas där är mycket folk på väla idag så går tiden extra fort. Sen kommer mina föräldrar och syskon hem idag. Får se om det blir ikväll eller imorgon vi ska till dem. Blir nog imorgon eftersom dem kommer vara väldigt trötta ikväll. Har saknat dem!! Nu ska jag fixa det sista innan jag ska bege mig.

fredag

Kategori: Mina dagar

Hej alla fina!
Tänkte börja med att berätta att jag tagit mitt körkort, finally!!!!
Nu är det mycket jobb om dagarna som gäller, men det blir goa pengar. Idag är min enda lediga dag denna veckan och därför sov jag ut ordentligt innan Olivia kommer hit. Imorgon kommer mina föräldrar och syskon hem igen, dem har varit borta en vecka nu, så det ska bli kul att se dem igen. 

Tjohej

Kategori: Mina dagar

God eftermiddag!
Det var ett tag sen jag uppdaterade nu men det hnder så mycket och efter jobbet är jag oftast trött och orkar inte sätta mig framför datorn heller. Hur som helst är jag i alla fall med Olivia nu, mys! Ikväll blir det tvättning, mindre roligt.. men det är ju sånt som måste göras också. Hämtade mina balbilder för ett tag sen också. så himla roligt att mamma känner en fotograf för det blir en helt annan sak när en riktig fotograf tagit bilderna. Jätteroligt att ha, så fina minnen!