Felicia

lauren conrad

Kategori: hot or not

lauren-conrad-plaid.jpg image by NrllAless
älska hennes outfit, lauren conrad! Klär sig oftast väldigt snyggt måste jag säga. Hot or not?

drömmmarrrrr

Kategori: Övrigt

Jobbat jobbat jobbat och jobbat detta lovet, men ändå hunnit vara med både lalleh, olivia och mysa med mammis. Ikväll ska jag träffa lalleh igen, ingen aning vad vi ska göra än, men det kommer vi nog på. N¨ågot jag gått och varit sugen på hela dagen är faktiskt drömmar, inte såna man drömmer om natten, utan själva kakorna som heter drömmar.


säg inte att detta inte ser gott ut!? Gud man blir så himla sugen!

årets event

Kategori: Bilder

Årets event var sjukt bra idag! Först var det fotboll och tjejerna på skolan vann, gott! Sen var det final mellan killarna också, och sen även några killar som gjorde sån där airwipp, eller vad dem nu kallar det. Till sist var det dans, danceoff! Där jag hade kompisar som anmält sig, Dino och linnea vann faktiskt, grattis! Sen efter det så stack jag ner mot stan med david.

Tog tåget hem och har inte hunnit så mycket mer än att äta och byta om och sådär. Dans nu ikväll, så ska bege mig snart och ta tåget vid kvart i 6. Sen frå vi skjuts hem av rasmus, jättesnällt! Sen blir det till att äta och plugga lite smått. För vad jag vet går det inget bra på tv ikväll!? 

vår/sommar trend

Kategori: hot or not


Vårens och sommarens nya trend ska bland annat vara feminin. Så nu ska vi markera midjan, klä oss tjejigt och gulligt! Så fram med alla söta blusar och klänningar ni kan hitta!

time to study

Kategori: Övrigt

Kom hem vid 12 tiden, så käkade jag med mormor och mamma. Sen efter det har jag kollat på filmen save the last dance, lite sorlig men annars var den bra. Måste väl ta tag i kemin nu, måste plugga lite nu. Så jag kan se desperate housewifes sen, ett måste! Det ska väl ni också se!?

dans

Kategori: Dansen

Igår var det mycket dansande för min del. Först i skolan där vi började på den tredje dansen. Där ska vi dansa med tidningar, ganska fräckt! Så nu har vi inte jättemycket kvar av det hela, lite till på vår egen dans och så den vi började på igår. Den första dansen är vi helt klar med!

Sen var det dans hos jessica också, där vi också ska ha uppvisning snart. Men det var väldigt dålig luft där inne så det var ganska jobbigt att dansa. Kanske därför jag känner nu att mitt huvud är helt tungt, inte bra! Men jag ska i alla fall iväg till skolan nu snart, har en lektion sen slutar jag igen.

gårdagen i bilder

Kategori: Bilder



Shutter Island

Kategori: Filmtips

Var som sagt på bio igår och såg shutter island, och jag tyckte den var sjukt bra! Visst var den lite komplicerad emellanåt, vilket kan vara en orsak till att många tycker den är sådär, då de kanske inte fattar den riktigt. Men detta är verkligen min typ av film! Så jag tycker verkligen att ni ska se den!

bio!

Kategori: Övrigt

Då ska jag bege mig till bussen snart, ska upp till jobb och möta Pierre och Tina för att åka med dem till stan. Där vi alla ska gå på bio, och se Shutter Island, och jag hoppas den är superbra! Velat se den nu ett bra tag, så det ska bli skoj. Hemma ganska sent så tror inte jag skriver när jag kommer hem, men skriver nog imorgon eller något. Ciao!

work to do

Kategori: Bilder

Bilder på nattbadandet kommer nog snart. Nu ska jag i alla fall iväg och jobba och ikväll blir det bio!

nattbada

Kategori: Övrigt

Jag är helt slut efter en toppen dag igår! Hade hemskt roligt måste jag säga, men brudarna! Idag däremot ska jag träffa lalleh, rasmus och matte, och gissa vad!? Vi ska nattbada, sjukaste ideén alltså. Men ja jag och lalleh ska ta vårt första dopp för i år, och kallt kommer det bli!

Men nu ska jag ta och göra v mig och äta och lite sånt. Tror vi ska ta bilder ikväll också, så får ni se sen om vi vågade eller inte haha! Men nu sk jag skynda mig lite, ha det underbart så länge!

eva och adam

Kategori: Övrigt

Åhh minns när man kollade på eva och adam.. Så himla bra!

Lite extra mys ikväll

Kategori: Mina dagar

Hemma från ännu en skoldag, idag var det ingen lång dag dock. Slutade redan vid lite i två, men sen skulle jag ner i stan och ta en fika med Gustaf. Så vi satte oss på level och snackade lite, innan vi gick ner för att ta bussen hemåt.

Väl hemma nu har jag fått för mig att rensa lite i garderoben och på rummet. Går inte jättebra.. Men ikväll ska i alla fall pappa iväg någonstans, så Felix, Filippa, mamma och jag ska mysa till det lite extra. Hämta hem mat och lite sånt, ska bli trevligt! Lite lilllördag idag, hihi!

!

Kategori: Övrigt

Woah-oh-oh!
Natalie keeps coming back for more and she’s out of control
Woah-oh-oh!
And she’s taking on an ever so contagious road
Natalie keeps coming back from the dead again
She’s a little bit too much even for my friend
She’s just so unstoppable

DANCE OFF

Kategori: Övrigt

Kom hem för ungefär 20 minuter sedan, ska iväg igen om 40 minuter. Ska till dansen då, så det är ganska stressigt måste jag säga, ska hinna byta om apcka ner allt och äta med mera. Så nu har jag gjort mig en macka och lite te som jag ska mumsa på innan jag packar min väska och sticker.

Sen ikväll hade jag tänkt vara duktig och skriva lite mer, och även se greys anatomy!

snyggingar

Kategori: hot or not

Ni har väl inte missat desperate housewifes på tv! I alla fall, jag är en skonarkoman. Finns inget så underbart som skor. Dessa var väl dösnygga?

Klicka för att stänga fönstret

tisdag

Kategori: Mina dagar

Idag har jag inte gjort allt för mycket, vaknade och så hjälpte jag mamma med filippa. Sen så har jag kollat lite tv och så innan jag stack in till stan för att träffa olivia. Så tog vi en liten fika, sen nu har vi stuckit hem till henne. Ska nog äta om en stund, sen ikväl blir det desperate housewifes och mysa.

Imorgon har jag sovmorgon till tio över tio, så det frå man nöja sig med. Får tänka att det snart är lov! Bara 1,5 vecka kvar nu, och nästa vecka är det dessutom årets event, så halv onsdagen är vi bara på IH och kollar på fotboll och dans med mera. Så det är ganska roligt :) Men nu ska jag ta och vara social!

modellbilder

Kategori: Bilder

Tänkte jag skulle visa er några av mina modellbilder jag var och tog i söndags :)

lalaaaaaaandia

Kategori: Bilder

Säger bara en sak, och det är fyfan för falska människor. Mer tänker jag inte ens yttra mig, inte ens värt det. Men i något jag ska yttra mig om är min semesterresa till lalandia. Fyfasiken vad jag hade skoj alltså! Åkte dit i fredags med familjen och kom hem i söndags. Har badat en massa, och skadat mitt knä ännu värre, hur man nu kan lyckas med det när det redan är så illa!? Och träffat en massa snygga killar och haft det allmänt bra! Men resten får ni se i bilder..





onsdag 3 mars

Kategori: Mina dagar

Nu var det ett tag sen igen, måste verkligen skärpa mig! Men i alla fall så har veckan gått fort, har bara en dag kvar nu i skolan, sen sticker jag till lalandia, mysigt! Ikväll blir det i alla fall dans med mina älsklingar och sen bio med min favorit! Vi ska se alice i underlandet i 3D, riktigt spänd, tror den är jättebra!
Nu ska jag däremot packa mina grejer, skriver nog när jag kommer hem senare eller imorgon!