Felicia

Då börjar resan till spanien om ungefär 2 timmar, wuhuu

Kategori: Bilder

Dator, tv & mys i soffan

Kategori: Mina dagar

Ligger i soffan här hos mormor nu, med datorn. Hon har gått och lagt sig för hon kände att hon behövde sova en stund innan vi ska åka! Men jag och min kusin bestämde oss för att hålla oss vakna, för vi tycker inte det var lönt att sova nu. Så vi sover på bussen och flyget istället..

Så ska bara sitta här och vara social ikväll, prata med dem som inte heller ska gå och lägga sig tidigt! Somnar man i soffan så gör man det, men ska som sagt försöka att inte somna. Tänkte gå och ta mig något att dricka och sedan bara krypa ner i soffan igen..

.

Kategori: Övrigt

Det går inte riktigt som jag vill just nu, nej det gör det absolut inte.
Börjar känna mig riktigt stressad, men det hör till?

snart iväg då ja!

Kategori: Mina dagar

Gick upp vid 10 tiden idag, åkte upp till väla vid 11 med mamma för att fixa det sista. Innan vi skulle åka hem så köpte vi mat med oss, men hon lämnade mig hos lalleh påvägen hem, så käkade jag och lalleh lite innan vi la oss en liten stund i solen. Och vi somnade så gott där, men det har varit mycket blåsigare och molnigt idag så vi solade inte jättelänge. Kom hem lite över 2 och så snackade jag lite med mamma och mormor om resan, ska ta och fika och få lite krafter till packningen sen, och ikväll blir det till att åka och sova hos mormor, för jag sak upp vid 2-3 tiden inatt!


Puss puss puss lallis, ses när jag är hemma!

planera planera planera

Kategori: Mina dagar

Varit i stan med lalleh, kom hem för ett litet tag sen, åt och fikade och hade det allmänt mysigt. Fikade på mezo med kladdkaka, mums. Och det är faktiskt varmt och skönt ute fortfarandem fram tills nu vid denna tiden, då börjar det bli lite kyligt, men det känns mer som sommarväder ute nu i alla fall.

Ska även börja packa och såhär nu ikväll, för jag har en del att göra inför imorgon, måste växla pengar, sen ska jag sola lite med lalleh, coh sen får vi se om det blir tt träffa en viss person.. även fixa lite på mitt rum också. Sen blir det em och sova hos min mormor på kvällen.

mhhh tycker om att steka i solen

Kategori: Bilder

Onsdag 24 juni

Kategori: Mina dagar

Kom hem från lalleh för ett tag sen, har solat och fått lite färg faktiskt. Hennes bror försökte också att blöta ner oss genom vattenkrig haha! Nu ska jag börja fixa mig lite smått, har hunnit duscha och så men ska fixa resten och sen senare ikväll ska jag in till stan med lalleh och fika.

Sen närjag kommer hem måste jag ta och packa lite grann också, känns som att jag kommer glömma något, förar gången tappade jag min mobil i bilen, så fick mormor vända och komma tillbaka med den. Men jag hoppas jagf år allting med mig denna gången i alla fall, får be mamam gå igenom allt så slipper jag oroa mig :)

Mysdag

Kategori: Bilder

Träffade olivia idag, vi möttes i stan och så köpte vi lite grejer vi behövde till att göra våra smycken. Så åkte vi hem till henne och pysslade med det tills vi var klara, blev bra! Sen kollade vi lite tv innan det blev mat, så åt jag där och massa mys. Kollade lite tv till och så, har även varit otroligt fint väder idag..

Nu är jag i alal fall hemma, ska äta jordgubbar, mums! Och så kollar jag ju självklart so you think you can dance, så har ni missat det så slå på tv;n NU! Som jag sa förra gången så blir jag så pepp själv av att se det. Har bara lust att dansa tills jag trillar ihop, finns inget bättre..

so beautiful

Kategori: Filmklipp

Packningslista inför spanien

Kategori: Övrigt

Underkläder
Shorts/kjol
linnen/tröjor
Skor - högklackat/sandaler
Skärp
Sovtröja
Bikini

Solkräm + body lotion
smink
tandborste & dyl.
Lock-/plattång
borste/hårspray
nagellack

mobil + laddare
mp4
smycken
ett glatt humör

Äntligen soligt väder igen

Kategori: Mina dagar

Har träffat min bror idag.. min halvbror, vi har samma pappa. Och det gick väl bra, måste jag säga! Gud vad vi hade mycket att snacka om, det avr en hel del måste jag säga.. Och tydligen har vi planer på att åka till norge, men det tar vi inte nu. Sen snackade han lite med min mamma också, så det gick bra. Men han har åkt hem och så nu, så nu ikväll ska jag antagligen bara vara med min lillebror felix. För han undrade om inte bara han och jagf kunde hitta på något tillsammans, så det lovade jag honom.

Annars måste jag packa också, har fått hämta ner mammas resväska och förhoppningsvis får jag ner allt jag behöver. Men kommer självklart inte packa allt idag, idag ska jag nog mest kolla vilka grejer som ska tvättas innan jag åker och såhär. Måste nog skriva en lista på vad som ska med för annars kommer jag glömma något, och då är det verkligen inte så lätt att vända och hämta det!

ahora sólo creo en los milagros

Kategori: Övrigt

Olivia kom hit vid 6 tiden kanske, så åt hon här och så såg vi lite på tv och så. Sen plockade vi fram gottis, för vi var så himla sugna på godis och sånt, och vi tyckte det passade väldigt bra när vi skulle se film. Så sen kröp vi ner i sängen och kollade film, väldigt mysigt. Så hon cyklade precis hem, och jag ska nog snart lägga mig..

.. för imorgon är en viktig dag. Stor dag för mig, speciell dag helt enkelt! Känns fantastiskt, men lite smått skrämmande ändå, men det kommer gå bra. Jag är på något sätt så himla lycklig, men det pirrar i hela kroppen .. Ska i alla fall upp ganska tidigt imorgon, så borde sova tidigt också så jag orkar ta mig upp!

sommar och regn?

Kategori: Mina dagar

Haha, har varit och jobbat med lalleh då ja.. och ja det gick väl bra, tempo höll vi, men vi brände oss dock :( Annars gick det bra, flöt på hela tiden. Och man var riktigt varm, svettades riktigt mycket under mina 4 jobbtimmar, sen när vi då väl skulle hem så regnade det, först var det skönt, men sen började det regna som jag vet inte vad. Det kom på många droppar så fort att det nästan gjorde ont. Och när jag då kom hem nu för 10 minuter sen så var jag så blöt så det finns inte, var som att ta stått i duschen i 10 minuter med kläder på. Så jag blötte ner hela huset, och blir jag inte sjuk efter detta så är det ett mirakel! Dock vill jag inte bli sjuk eftersom jag åker på fredag, så får se till att hålla mig varm nu resten av veckan! Lyka till säger jag, om det ska vara sånt här väder (y)


Snart snart snart, gud vad jag längtar!

.

Kategori: Övrigt

Åh herregud. Vet inte vad jag ska ta mig till.. Skratta eller gråta? Jag sitter och gråter, jag är så chockad. Men klart jag är det, jag tror alltid jag väntat på denna dagen. Men aldrig trodde jag att den skulle komma, och inet så snart.. Jag är nog fortfarande i chock, för jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag bara skakar, herregud. Känns som jag drömmer, men det är verkligt, det är på riktigt.

There can be miracles, when you believe..
Trust me, it's true, for sure.

Midsommardagen

Kategori: Mina dagar

Precis kommit hem från stan, känner mig ritkigt sliten. Konstigt faktiskt, men det är jag hela tiden så! Tror bara det blir till att ta det lugnt ikväll, kanske fixa det sista på bloggen eller något, vi får helt enkelt se vad man orkar med. Har även nattat min syster, hon var ledsen för hon var så himla övertrött, så dem fick inte tyst på henne, men hon blev tyst direkt när hon kom till mig, söte.

Men nu ska jag se om jag kanske kan hitta en film eller något, och krypa ner i sängen med lite gottis. Tror jag uppdaterar senare, och då kanske jag orkar fixa lite med bloggen också!

Tråkigt väder

Kategori: Övrigt

Nu ska jag faktiskt bege mig hem till Olivia en liten sväng hade jag tänkt. Sen blir det hem igen till mina gäster. Men skönt att bara komma ut en liten sväng och önska dem glad midsommar och såhär! Det är synd att det inte är något toppen väder idag bara, hade varit kul med fint väder på midsommar, men så kan det gå! :)

För den delen gör jag om på min blogg, kommer antagligen göra det ett tag, för jag orkar inte fixa färdigt, och har inte tid till det heller!

Glad midsommar

Kategori: Bilder

Då var det midsommar ännu en gång. Men vi har verkligen inte fått ett fint väder detta året, har både regnat och åskat och såhär, och det blåser och har sig. Och jag kan inte säga att det är varmt heller, nej usch. Men vi har i alla fall börjat fixa lite här hemma, ska ha lite gäster och sånt mys. Nyss ätit lunch och jag ska snart börja fixa mig.

Som tradition ska jag och mamma göra en krans till mig, ni anar inte hur fina kransar jag haft genom åren. Ska se om jag kan hitta en bild på den kransen jag hade näe jag var nästan 2 år. Den var så himla fin, så ni kan tro min mamma slitit med det varje år. Nu i år blir det inte lika mycket, men vi sa vi skulle göra en liten krans ändå :) Så ska gå och fixa det nu, ha en fortsatt trevlig midsommar hörre ni

   

Torsdag med soligt väder

Kategori: Mina dagar

Varit på bk och sen väla med lalleh, var tvungen att köpa hårspray, ja! För jag tog nästan slut på hela min mammas flaska med hårspray, och jag lär behöva lite sen till spanien med, annars så använder jag inte så mycket hårspray faktiskt. Så vi var i alla fall där en sväng, men det var så varmt så vi orkade inte sålänge

Sen cyklade vi hem, i det fina vädret. Börjar äntligen blir fint väder igen, efter en helg med regn och sånt. Men har fortfarande inte fått in i huvudet att det är sommarlov, nej minsann. Annars idag ska jag nog bara sätta upp tavlorna på mitt rum i alla fall, snackat om det i typ evigheter, men blir aldrig av. Så idag ska mamma hjälpa mig med det i alla fall.

SO YOU THNIK YOU CAN DANCE

Kategori: Bilder

Har då varit med Olivia idag, började med att vi drog in till stan, gick runder lite och kollade i affärer och tog en sväng bortom gröningen och satte oss ett tag. Riktigt skönt väder har det varit idag, lite kalla vindar emellanåt bara men annars skönt. Sen gick vi och satte oss och åt på city wok och åt och myste bara, innan vi tog tåget hem och begav oss hem till olivia. Snackade lite med hennes föräldrar och så innan vi gick upp och kollade lite tv och satt vid datorn.

Men sen var vi spikade framför tv;n, i alla fall jag, för det var SO YOU THINK YOU CAN DANCE! Blir så glad av det, sitter nästan fortfarande och hoppar, åh älskar känslan. Jag blir bara så sugen på att dansa, och många av dem är så duktiga, fyyy.. Så missa inte det för allt i världen, det är så bra! Så på onsdagar är jag spikad framför tv;n så alla vet :D

 
 

film sen godnattttt

Kategori: Mina dagar

Då var det kväll eller kanske ska säga natt. Tror jag ska kolla ett eller flera kyle XY avsnitt och sen sova, vi får se hur många jag orkar. Det är ju en ny dag imorgon med och då ska jag faktiskt träffa olivia :) Vi får se vad vi hittar på, det har vi faktiskt inte bestämt oss för än.. Och jag har verkligen inte fått in känslan av att det är lov heller, tycker inte alsl det känns som sommarlov. Förr var det alltid fint väder på sommarloven, minns att alla alltid ringde på en tidigt på morgonen och ville man skulle följa med ut. Nu är det inte alls fint sommerväder, men det kommer väl förhoppningsvis

At cajsiiis place

Kategori: Mina dagar

Sitter hemma hos cajsa nu, vi bakade kladdkaka innan men vi glömde helt bort den så vet inte riktigt hur länge den stod inne. Anton tyckte den var lite torr haha, men det hade han faktiskt rätt i. Sen har vi också kollat en film, då vi är helt sega. Och nu sitter vi här.. Funderar på om man ska dra sig hemåt sen och äta då det bara är jag mamma och filippa hemma ikväll. Killarna är och spelar match och sedan ska dem kolla fotboll, det är u21 på olympia nu ju.

Senare ikväll blir det cajsa igen, får se vad vi ska hitta på. Hennes klasskompisar skulle till stan så vi får se om vi har lust att dra ner dit, annars gör vi något annat. Som sagt är vi lite sega idag, och dtew är rätt kallt på kvällarna. Jag vill så gärna se den nya filmen på bio också, my bloody valentine som är i 3D. Men det blir förståss inte ikväll, ska eventuellt se den med lalleh så :) Men nu ska jag vara lite social, så hörs kanske senare

...

Kategori: Övrigt

who are you?

Väla = shopping

Kategori: Övrigt

Hemma nu då, eller ja har varit hemma en liten stund. Gick runder lite på väla, snackade och kollade i affärer!  Men när vi väl skulle ta bussen hem så kom jag på att jag faktiskt ville köpa byxorna jag tittat på, så jag och cajsa gick tillbaka in så jag fick köpt dem, sen fick vi ta bussen hem en halvtimme senare hem istället, för vi var för lata för att gå hem haha. Men bild på byxorna kommer :)

Godmorgon..

Kategori: Mina dagar

... eller godeftermiddag kanske jag ska säga

Har gjort v mig lite nu, ska fortsätta göra det så jag blir klar. För jag ska snart iväg till väla med cajsa, längtar så mycket tills dem ska bygga om väla. Det kommer bli myket större, ungefär en halv väla till. Men ikea ska ju också bygga ut, men dem ska tydligen byggas över vägen, så det är så himla rörigt med traffiken där uppe nu, då man inte kan köra åt vissa håll och ja en massa. Men vi får hoppas det blir bra tills det är klart i alla fall :)

De är så himla mycketjag vill handla nu också, fått hem VIP-rea från spirit nu, och då blir jag bara så sugen på att gå upp och handla direkt! Men sen är det ju det att jag måste spara pengar till spanien, för jag har varit så himla dålig på att spara, och jag kommer behöva pengar där nere också, så det gäller att försöka hålla sig nu!

Ut och gå

Kategori: Mina dagar

Passat mina syskon ett tag idag, sen Lalleh kom hit och myste och åt. Efter det så gick vi ut och spelade lite fotboll med min bror, och lämnade honom här hemma vid halv 10 tiden. Vi bestämde oss för att gå ut och gå en sväng, så ja, vi har varit ute och gått och snackat och öst med musik! Och nu ska jag sova

söndag, tråkiga söndag

Kategori: Mina dagar

Då är det söndag, och jag har varit på väla med min bror. Köpt ny mascara och sånt nu eftyer att mitt öga blivit bättre, så att jag inte ska smitta mig själv igen, hade inte varit så roligt. Min bror köpte även 3 nya spel till ps som han har satt sig för att spela nu och sen köpte vi även med oss glass innan vi åkte hem.

Nu sitter jag och passar min syster och bror då mamma och pappa skulle fixa lite saker. Och nu ska jag försöka få filippa att sova då jag tror hon är trött :) och ikväll blir det till att vara med lalleh <3

Lördag 13 juni

Kategori: Mina dagar

jag vet, dålig uppdatering nu. Men orkade inte skriva när jag var hemma igår, men hade det mycket roligt. Synd om dem bara att det var så tråkigt väder igår, regnade och hade sig. Men dem var glada ändå, vilket man förstår! Så gick och la mig nästan direkt när jag var hemma, och blev sedan väckt imorse av att mamma behövde hjälp med filippa. Sen gickjag och la mig och sov igen, behövde det.

Har tagit det lugnt och så under dagen, och nu ikväll har jag träffat lalleh. Mycket trevligt :) Men är så himla trött nu, så tror faktiskt jag ska ta och försöka sova när som. Skriver imorgon istället

Studentfest at jonas place

Kategori: Övrigt

Då beger jag mig på studentfest till jonas! Grattis till studenten alla ni som tagit den idag. Drar mig dit med mina pinglor lalleh och caroline! Hörs kanske senare inatt


Mycket gammal bild, men loveyou girls<3

S o b e r

Kategori: Övrigt

I'm safe up high
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain, Inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

I'm comin' down
Comin' down, Comin' down
Spinnin' round, Spinnin' round
Spinnin' round
Looking for myself.. Sober

When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad
Till you're trying to find the you that you once had
I have heard myself cry, "never again"
Broken down in agony
And just trying to find a friend

sommarlov & student

Kategori: Bilder

Då är jag hemma, eller ja har varit hemma ett tag. Det var ett jävla drag i aulan idag, fy vad kul vissa grejer var. Så det var mycket lyckatr måste jag säga, sen var ju 3;orna självklart överlyckliga, men det är inget roligt väder idag, så det är ganska synd om dem! Och det är ju inte direkt en bra början för ett sommarlov, vi får hoppas att vädret blir strålande efter denna helgen. Och vi tog en del bilder idag också, men dem kommer nog senare. Ha en fortsatt trevlig dag

Vernissage på felix skola

Kategori: Övrigt

Då åker jag och kollar på min lillebrors vernissage
nu. Är väll hemma lite senare för att äta och sånt
sen blir det nog iväg med lalleh, men nu har jag
bråttom, så hejsvej

Torsdag 11 juni

Kategori: Mina dagar

Nu har jag börjat friskna till, men det är fortfarande inte toppen. Men får vila ut mig ordentligt nu, för sen imorgon är det skolavslutning, eller ja ska bara kolla på en uppvisning. Fast kom på att jag måste tömma mitt skåp viket jag inte gjort än eftersom jag varit sjuk. Men hade tänkt att jag ska börja göra vid mig nu för sen ska jag till min brors skola och kolla på grejer han ställt ut och sen ska jag passa min syster och jag ska även träffa lalleh och börja fira sommarlovet. Så nu måste jag börja fixa inför ikväll och imorgon, hiih

Onsdag 10 juni

Kategori: Mina dagar

Hemm idag också, mår fortfarande inte så bra. Men jag tror ögat har minskat lite i svullnad i alla fall, så det kanske blir skola imorgon, vi får helt enkelt se! Men imorgon ska vi bara ha betygsnack och så, så de är inget jobbigt alls. Sen slutar jag på fredag, så ska kolla på en uppvisning. Tycker det har gått så himla fort, redan gått ut 1;an. Tänk om 2 år så tar man studenten.

I alla fall, imrogon kväll vet jag inte om jag kanske ska vara med lalleh ett tag, smått fira, sen blir de firande på fredag för hela slanten. För att det är sommarlov och så blir det studentfest. Usch vad jag längtar efter sommaren nu, så enormt mycket, fast det är inget bra väder vi har nu längre, regnar och har sig..

Då blir det desperate housewives

Kategori: Övrigt

Nu har jag ändrat om min blogg lite grann, men jag är så trött och orkar inte fixa mer! Så nu ska jag ta och sätta mig framför tv;n och se desperate housewives. Bara vila mig ordentligt, för jag vill bli frisk. Hatar att vara sjuk, och speciellt nu till sommaren och avslutningen. Kan faktiskt inte fatta att man snart gått ut 1;an, det har gått så himla fort måste jag säga! Men nu blir det dh, missa inte det ni heller, kanal 5 nu klockan 21;00

Mys under täcket med cappuccino

Kategori: Övrigt

Nej nu tar jag och lägger mig under täcket och dricker en cappuccino.
Fryser något enormt mycket, fast det inte är så kallt på mitt rum,
det beror ju så klart på att jag är sjuk, måste krya nu till skolavsluningen

Doktor besök

Kategori: Mina dagar

Ja då är det tisdag, och jag mår inte bra. Nej det blev ingen skola idag heller, mitt öga är ännu mer svullet och jag ser knappt. Så har varit hos doktor och hit och dit hela morgonen. Fått grejer mot ögat, och har allmänt ont i hela kroppen. Mitt knä är nu ännu värre, om ni minns så fick jag problem med mitt knä lagom till dansuppvisningen och det kom tillbaka nu, så har skydd mot det också. Dem hann även med att ta blodprov och sånt för att kolla varför jag är så himla trött, kan bero på självkörteln, då min mamma har problem med det. Men resultatet av det kommer inte förrens på torsdag.

Nog med klagandet, hunnit äta bakpotatis och sedan följt med mamma ut för att gå med filippa och hämta felix. Nu orkar jag inte mer, är dödstrött. Så funderar på om jag ska sätta på en film och krypa ner i soffan. Annars, finns den någon bra film på tv ikväll? Eller någon som kan tipsa om någon bra film, eller så, så skriv!

Måndag och snart sommarlov

Kategori: Mina dagar

Idag har det varit fullt upp, har varit iväg med mamma och köpt det jag behöver till mitt rum, eller ja inte allt, men till garderogen i alla fall. Så har rensat och fixat färdigt med det i alla fall, och sen har jag även pluggat lite kemi tills imon. Vaknade även men grymt ont i mitt öga idag, och det blir inte bättre. Så har antagligen en inflamation i ögat, kul (y) Ska fortsätta passa filippa nu också, sen ska jag hoppa in en snabbis i duschen också! Hörs sen

I won't let the sun go down on me

Kategori: Bilder

ännu en tråkig söndag

Kategori: Mina dagar

Igår kväll var jag med lalleh, men vi var så grymt trötta så vi orkade inte göra så himla mycket. Men vi hade mysigt, och snackade och lite sånt. Sen gick vi och la oss för att sova så vi skulle orka gå upp för att jobba idag.

Har inte hunnit skriva sen jag kom hem från jobb idag. Det började med att jag försov mig, lalleh ringde och ringde tills jag vaknade. Så fick klä på mig och sånt och fort ge mig iväg för att inte bli sen. Sen hade vi roligt på jobb idag, dagen gick långsamt måste jag säga, men vi hade en del roliga stunder jag och lalleh, det har vi på film! Sen cyklade vi hem, trötta som vanligt men det tog inte så lång tid. Har fikat lite med mormor och mina föräldrar samt gjort färdigt mitt historiearbete som är helt okej :)

roliga saker på jobb

Kategori: Övrigt

Kom att tänka på en massa roliga saker som hänt på jobb.. eller ja det är antagligen bara jag och lalleh som fattar/tycker det är kul. Men gud vad roliga vissa som kommer är! Vi har skrattat en del åt det idag, så tänkte dela med mig lite av det då..

Lalleh mobbar mig för att jag en gång frågade "ser dem ut att vara korvmänniskor?" för jag inte visste om jag skulle lägga på lite mer korv, haha.

Sen var där en man som kom dit, och det gick inte så bra för honom på golfrundan, så han frågade:
- Säljer ni doping
-HAHA, nej tyvärr så har vi inte fått in det än eftersom det är olagligt

Eller när en annan äldre man kom och började snacka med oss, han frågade om det kom in mycket getingar till oss, men vi har inte sett så många i år sa vi. Han gav oss i alla fall ett tips om dem skulle komma, Stick först!

Sen idag så kom där en man och kvinna, så skulle mannen bjuda kvinnan på kaffe och så, så säger han på skämt sen, jag vill ha en stor strut, så svarar kvinnan " haha du har redan en stor trut, nej men vad säger jag, tack för kaffet" riktigt roliga var dem.

Och det har även kommit 2 män dit, som ätit korv med bröd. Så säger den ena
- Det var svårt att få ut senap här..
sen går han och sätter sig och så tar den andra senapen och skriker
-vill du ha mer? jag kan spruta härifrån

Måste säga att man träffar mycket roligt folk, och jag själv har haft mina konstiga kommentarer med, så lalleh har haft roligt åt mig. Ja det finns så mycket roliga saker som hänt och sagts, bland annat detta!

jobbelördag

Kategori: Mina dagar

Hemma från jobb nu, varit riktigt segt. Jag och lalleh var så trötta, vi orkade typ ingenting. Men vi fick sluta tidigare, så det är skönt. Skulle egentligen slutat vid 5, men som ni förstår är jag ju redan hemma. Och nu är eva här, så blir väll fika lite grann och sånt mys, sen bara ta det lugnt ett tag, känner jag behöver det!

Ikväll ska jag nog träffa lalleh, vet inte alls vad vi ska göra än! Men vi ska i alla fall ha kul, som vi brukar. Ni får helt enkelt veta mer sen :)

Ibland är det bara bättre att inte veta

Kategori: Mina dagar

Varit i stan och myst med älsklings lalleh! Mysigt när det är en såhär fin kväll, sen träffade man även några andra härliga kompisar. Och här sitter jag nu, hemma igen, fryser lite smått, men annars är det ingen fara. Ska snart lägga mig då jag ska jobba imorgon.. Och jag och lalleh måste komma på vad vi ska ta med och göra när vi inte har kunder, så vi inte dör av tråkhet! Men men, pengar pengar pengar. Så nu ska jag fixa mig för natten, see you

Why can't I breathe whenever I think about you
Why can't I speak whenever I talk about you..

fredagskväll

Kategori: Övrigt

Ingen skola idag då nej.. är rätt hängig nu!
Men ikväll ska jag vara med min lallis, så det så.
Och nu orkar jag inte skriva, hejdå

Torsdag, innebär kalas

Kategori: Mina dagar

Kom precis hem från min kusin. Haft fullt upp hela dagen idag, varit riktigt hektiskt.. Hann inte hem om efterf skolan, så var kvar i stan och lite så innan jag skulle till mina kusiner på kalas. Va mycket trevligt faktiskt, ätit gott ochy tagit det lugnt med hans crosspolare. Så det var mycket trevligt, men man kände sig inte direkt fin för kalas då man kom direkt från skolan/stan..

Vi håller också på att renovera vårt badrum där uppe, var precis uppe och kollade och dem har kommit otroligt långt. Så det är snart klart, och det ska bli så skönt, inte för att dem inte är trevliga eller så, för det är dem verkligen. Men ibland är det lite jobbigt att vakna klockan 7 av att dem fixar när man inte behöver gå upp då.. Och sen ska det bli skönt att äntligen få vårt bubbelbad, vilket vi längtat efter!

Men nu är jag otroligt trött, som vanligt.. och
ska nog lägga mig och kolla en film eller något!


Hahaha, måste bara skratta, lite skoj!

Grey's och juuurgubbar

Kategori: Mina dagar

Nu äter jag jordgubbar, eller juuurgubbar som alla säger att jag säger. Men i alla fall, det är gott, och så kollar jag ju självklart på greys! Men efter detta blir det nog dags för sängen, för har inte sovmorgon imorgon och jag känner att jag orkar inte vara såhär trött hela tiden, så ska försöka somna nu direkt.

Annars imorgon har jag bara två lektioner, så det är inte så mycket. Slutar i alla fall vid 2 tiden, och sen får vi se om jag kanske ska stanna i stan. Senare mot kvällen ska jag i alla fall på kalas hos mina kusin som båda fyllt år, och även min morbror. Men nu ska jag dra mig till sängen, ha det fint

so fucking tired

Kategori: Mina dagar

ja jag hade precis suttit och skrivit ett helt blogginlägg, vilket jag är för trött för att göra om. Så råkade jag tycka på en sån musiklänk som folk har i sina nick på msn, och då kommer man ju in på den sidan. Så där försvann allt jag skrev eftersom det kom upp i just denna rutan jag skrivit i.. Men skrev i alla fall typ att jag var oerhört trött, och mamma har sin teori om det. Och sen har jag haft min pjäs idag ocksåp som jag skrev innan, vilket gick helt okej väll. Och nu måste jag ta och plugga lite fysik, eller så mycket som jag orkar.

Sovmorgon med smoothie

Kategori: Mina dagar

Godmorgon, såg när jag vaknade att det är fint väder, varmt och skönt. Men det blåser dock lite grann, men det gör inte så mycket. Jag har precis gjort smoothie som jag ska ta och dricka nu, sen vid halv 12 så kör mamma mig till skolan. Har max 2 lektioner idag, och på ena ska jag spela teater. Men kan inte säga att vår grupp setts så mycket, jag och michaela är nog dem som vet bäst vad som ska göras och så, så vi får se. Skulle inte föråna mig om dem andra i gruppen inte har grejerna med sig, men förhoppningsvis blir det som sagt bra. Och då är en sak till avklarad, och där är bara3 stycken att ta itu emd efter det, skönt! Så nu ska jag fixa färdigt och dricka smoothie i lugn och ro, ha det

Tv-tips

Kategori: Filmtips

19:00 2 ½ men
19:30 vänner
20:00 ugly betty
21:00 Desperate housewives
21:55 Christine

Och för er som vill se paris hiltons nya program, så går det på 3;an klockan 20:00

handla - grillning

Kategori: Mina dagar

Har precis varit och handlat med mamma, så vi ska snart starta grillen för att grilla! Ska bli väldigt gott, är alltid himla gott med grillat måste jag säga, och det känns som sommar.. Dock blåser det för mycket för att sitta ute och äta ikväll, men det gör väll inget. Jag känner mig sjukt trött också, idag igen.. alltid lika trött, fast jag som sagt sover. Haft sovmorgon både igår och idag men ändå så är jag lika trött, konstigt. 

Imorgon har jag också sovmorgon, istället för att börja halv 1 så drar jag till skolan vid lite i 12, så jag och min grupp ska kunna repetera vår pjäs som vi ska spela upp. Känns som att man faktistk haft lite för lite tid för den pjäsen, men vi får göra så gott vi kan! Kommer bli skönt när denna veckan är över, själva dagarna är inte så jobbiga då jag har mycket sovmorgon med mera, men har ganska mycket saker som ska vara gjorda och prov och såhär denna veckan.

Fotografering

Kategori: Mina dagar

Hemma igen, blev ingen skola alls idag! Jag skulle ju som sagt och fotograferas med min bror och syster till tidningen och de öppnade 10. Så vi var där vid 10 men det var inte bara vi som var det, utan massor. Så vi fick en tid först vid halv 1, så vi stack till väla och kollade lite i affärer och åt, sen var det tillbaka till fotograferingen! Filippa var faktiskt inte ledsen alls som de andra ungarna utan hon skötte sig fint. Så efter fotograferingen så begav vi oss hem, och här är jag nu. Tråkigt att vi fick vänta innan fotograferingen, för känns som håret la sig lite huller om buller och så. Men vi får korten om ungefär 10 dagar¨, så vi får väll se hur det blev då!

                                                             Bilden har inte med texten att göra :)

let make this a good day

Kategori: Övrigt

this time was different
felt like I was just a victum
and it cut me like a knife
when you walked out of my life

Snart sommarlov

Kategori: Mina dagar

Har skrivit en del på historie arbetet, men var även iväg och köpte sån sololja jag ska ha med mig till Spanien, så det fixade jag och lalleh idag. Sen var det hem och äta god mat och så, och fira morsdag lite smått idag istället för att vi inte hann igår. Så mormor var här och åt också, sen har jag bara tagit hand om filippa lite, och nu sitter jag här helt slut. Dagarna går verkligen riktigt fort, tänk snart är det sommarlov, bara 8 dagar kvar, det är helt sjukt! Och det är så skönt att man slutat vissa kurser och så redan, så har rätt mycket sovmorgnar och sånt, imorgon har jag bara idrott, så det blir ingen jobbig dag alls! Något bra på tv ikväll kanske? Jag ska ta mig en titt

Måndag 1 juni

Kategori: Mina dagar

Hade sovmorgon idag, så började inte förren vid kvart över 10, sen slutade jag halv 1. Så jag och louise tog den gula bussen till väla och gick och kollade lite i affärer innan vi gick hem. Var hemma lite i 2 kanske, så har inte hunnit göra så mycket mer än att passa filippa en stund innan mamma skulle gå hem till en kompis med henne. Så har jag satt mig för att plugga lite historia.. men orkar verkligen inte. Så vi får se hur det går med det! Det är så fint väder så man har mer lust att gå ut och sätta sig i solen, men historian gör sig inte av sig själv så.

Imorgon ska jag bara ha idrott, så det är ingen jobbig dag alls, börjar vid 10 över 2. Men ska dock iväg och fotas med min bror och syster, sånt kort till tidningen som man gör när man har små barn. Men jag vet inte riktigt vilken tid än, kanske vid 11 eller så. Men det känns skönt, att slippa behöva gå upp så tidigt imorgon också!